Új privát üzeneted érkezett!

Móni!

Szia! Jó hogy végre rólatok is lehet hallani!Kép
Elvileg az anyatej akár 1 éves korig is lehet a fő tápláléka a babáknak. Van itt egy anyuka akinek a kislánya 1 évesen fogadta el először az ételt és addig is vígan szopizott. Nem tudok mást mondani, mint amit valószinű eddig is tettélKép Kínáld meg valamivel és aztán hagy egy kis szünetet. Pár nap, 1 hét. Ha szüksége lesz rá el fogja fogadni. Egyelőre úgy néz ki, hogy a fiadnak bőven elég az anyatej. Jóllakik vele és valószinüleg minden számára szükséges vitamint, tápanyagot is megkap, különben elfogadná a gyümit, főzit. Hidd el tudják ezek a kis rosszcsontok, hogy mi kell nekik.

Úgy örülök, hogy írtál! Remélem többször jössz most már!Kép

Jajj lányok! Gábor elkezdett tegnap este köhécselni. Negyed 11-ig aludt ma reggel és dél óta megint alszik... Nem rossz kedvü, meg nem levert. Nem is hisztisebb mint szokott. Viszont a mai rosszalkodása: Magára rántott egy 10 l-es diszperzit festéket. Nem tudom hogy csinálta. Lepakolt a tetejéről, leszedte a fedelét és valahogy magára locsolta... De hogy? Egy hang nélkül csinálta! Kint volt az előszobában, mi meg a konyhában. Kb 1 méterre volt tőlünk épp az ajtó mellett, csak ugye a fal takarta... Aztán jött be és "szólt" hogy mi történtKép Rángatta a gatyámat. A feje nem volt egyedül festékes és a szája sem!!! Viszont minden más igen. MÉg én is csupa festék lettem azogy felkaptam, de kit érdekelt. Rohantam vele a csaphoz és hiába nem volt festékes a szája azért jól kimostam. A vödör tetején volt a teddi henger, a festéktartó akármi (amibe kicsi festéket kell önteni és a hengert beletunkolni és le lehet húzni a felesleget), egy zacskó ecset... Néztem és a vödör teteje elég nehezen jön le... HOgy a fenébe csinálta, hiszen még a rádió se szólt. Mennyire igaz, hogy ha a gyerek csednben van akkor tuti valami rosszban sántikál...

na megyek is míg alszik
sasha
sasha

Kép
sasha

Hali!

Ismét lopom egy kicsit a Microsoft netét Kép

A 7végi szülinap nagyon jó volt, anyukámék és a hugomék jöttek, így voltunk 10-en. Volt nagy ebéd ismét, amit most én főztem, a Szépvölgyi úti Daubnerből vittünk pici csokitortát 1 szál gyertyával, abba beletenyerelt ismét Dani, de annyira fáradt volt, hogy csak tartotta a zsákmányát a kis kezében és nézte. Viszont a gyertyát ismét elfújta, sőt, most már ha megkérdezzük, hogy fújja a szél a faleveleket azt is megmutatja, elkezd ezerrel fújni Kép

Anyukáméktól közösen 2 egymásracsukható kagyló alakú homokozót kapott, pirosat, az lesz neki lent JB-ben és úgy homokozunk majd a nagyiéknál. Így a kutyától is védve lesz, nehogy éjjel belemásszon őkelme Kép

Mostanában az esti elalvás körül akadtak kis fennakadásaink. Eddig a vacsi-fürdés után mindig simán elaludt, ha letettük az ágyikójába, most meg még 1 órát kell foglalkoztatni a kanapén (földre már nem teszem le pizsiben), aztán benyom egy banánt vagy jogjhurtot és lefekszik mellém, ha szólok neki: Feküdj mellém, és akkor bevackolja magát, persze úgy, hogy közben letúr engem és ott pár perc alatt elalszik. Ilyenkor gyorsan felnylábolom és átviszem a kiságyába, ahol alszik tovább.

Rit
Mi is át szoktuk venni a mi ágyunkba, ha ilyen szitu van, mint nálatok és akkor ott alszik. Persze énolyankor nem, mert galérián alszunk és félek nem ébrdek fel, ha elmászik. Eddig az 1 év alatt kb. 2x volt ilyen alkalom, hogy így aludtunk.

Beszti
Boldog első szülinapot Nátánnak! Kép Kép Kép

Anyós
Én mindenkienk ilyet kívánok, mint nekem van, mert én tényleg nem panaszkodhatom! Semmibe nem szól bele és hagy önállóságot, pedig ugye együtt lakunk kb. 2 éve. Jövőre furi lesz,hogy ritkábban látjuk, ha elköltözünk.

Nyuszi
Ha nekünk lesz lányunk, akkor ő is Liza lesz, a Lizandrából képezve, bár nekem mostanában az Alíz is tetszik.

Képzeljétek, Dani a kézenfogva lépegetősnél olyan magas, hogy nem kell a derekam fájdítanom. Ő is körbesétálja a lakást, ha közben valami a földön van, elkezdi rugdosni. Nagyon remélem, nem focista hajlamai vannak...

MJ
A barátnőm 9 hónapos kislánya is 8 hónapos koráig uezt csinálta, aztán egyszer csak rákapott az új ízekre, most már szívesebben fogyaszt főzit, gyümit. Majd tudja a babád, mikor érkezik el az az idő. Őrülj, hgy így szeret szopizni! Nekem eléggé lelki traumát okozott, amikor pont 11 hónaposan abbahagyta magától, pedig ez is a természet rendje.

Egyébként jó ez a kis MS tanfolyam, végre érzem, hogy csinálok is valami konkrétat. Téma: hw/sw leltár készítése, sw-k távtelepítése, adminisztrálása, riportkészítések, szóval van mit aprítani a tejbe, de ha visszamegyek dolgozni ezt kell csinálnom. Kacérkodom most az MS vizsga letételével is.

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok ezzel, (lehet, hogy mar reg rajöttetek, vagy nem is igy van nalatok!)de, ha Rebecca eltoja magatol az ennivalot es akkor innivaloval kinalom, utana megint szivesen megeszik par kanallal es megint viz es megint ennivalo. Ma egyebkent cukkini-krumpli fözeleket csinaltam kukoricalisztes rantassal, persze nem tejjel, hanem vizzel. Es hozza a befagyasztott aproravagott sült csirket adtam, eleg rendesen evett! De nem tudom mennyit, mert hagytam az en tanyerombol enni.

Rit,
jo, akkor megyünk majd együtt is!
Ma is voltam! Csak igy ugy hozzaszokom, hogy van elttem valami kapaszkodo, es en anelkül is szeretnek tudni menni. Bar ma leallitottam egy egyenes szakaszon es elkoriztam töle es aztan vissza, es szerencsere nem banta - viszont nagyokat integettünk!Kép

Moni,
ne izguljKép Rebinel is meg mindig az anyatej a fö(pedig ö mindjart 1 eves!) es nem baj. Majd ra fog kapni, legyel türelemmel! Olyan meg nem volt, hogy valaki anyatejen elt volna 20 eves koraigKép
Szerintem annal többet nem tehetsz, csak hogy probalod neki adni, amig jolesik neki. Es idövel majd rakap. Ne felejtsd el, milyen kenyelmes, lehet, hogy mire tenyleg mast is akar enni, addigra mar talan adhatsza tietekböl is (Rebinel van hasonloan) es nem kell olyan sokat külön kotyvasztani! Es különben is: Rebi meg most is kijön (ha nagyon kell) egy nap csak anyatejjel, es ez neha nagyon leegyszerüsit dolgokat!
Tehat: TÜRELEM!!!

Sasha!
Zseni ez a gyerek!Kép Meg szerencse, hogy nem törtent semmi baj!Kép
Akkor szoktam en is idegesen keresni a gyerekeket a lakasban, ha tul sokaig, tul nagy csönd van!!!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Nyuszi!
Szerintem Debrecen (Debi, ahogy egy ismerősöm becéziKép ) rengeteget szépült az utóbbi pár évben. Nemcsak a főtér, de a környező utcák is egyre szebbek, épült egy csomó új épület, amik szépen illeszkednek az eddigiekhez, most épült egy élményfürdő is, bár nem láttuk, de állítólag klassz. Szóval egyre jobb hely.

Gumicukor!
Nálunk is egyre nagyobb gondok vannak az elalvás körül. Az még nem lenne baj, hogy kitolta 1/2 10-ig az elalvást, de harcol derekasan napközben is és este is az elalvás ellen. Az álommanók jelentős létszámban hullanak el, mire elalszik. Én a kiságyba már meg se próbálom betenni, amíg ébren van. Az a baj, hogy elkezdenénk apával szoktatni újra a kiságyhoz, de mivel a közeljövőben költözünk, úgyis borul az egész.

Rit!
Nálunk olyan volt, hogy éjjel szopi közben én is elaludtam, és akkor maradt a gyerek közöttünk. Szerintem egy-két alkalomtól még nem szokik rá.

Jaj, és képzeljétek, apától kaptam a szülinapomra egy Hungária CD-t, és kiderült, hogy Petinek a Csókkirály a kedvenc száma!Kép Ha meghallja elkezdi riszálni a fenekét, meg rugózik a lábával, meg nevetgél, szóval bulizik ezerrel. Annyira aranyos!

Na, megyek, teszek fel új képeket az albumba.

Dió és Peti
szabotimi

Sasha, Gumicukor, Kryss Kép
Köszönöm, megnyugtattatokKép Chris 8 hónaposan már majdnem 10 kiló, úgyhogy akkor bizti elég neki a tejci. Csak a doktornéninek füllentek, hogy már eszik viszonylag rendesen. Ha nem tenném rámparancsolna, hogy ez így nem jó.

Sasha,
Hát nem semmi amit kismanó a festékkesbödönnel csinált. Én már rohanok a szobába, ha a gyerek nagyon csöndben vanKép, pedig még nem megy, csak ül.

Dió
A költözés egyfajta traumát is okoz a gyereknek, és lehet hogy azért akar veletek aludni, mert tudja, hogy költöztök. Aztán majd azért fog veletek aludni mert idegen a hely. De szerintem helyre fog állni, csak kitartás.

Pucúr,
Régi topiktársam! Mi van veletek? Jó látni, hogy írtál, node ilyen röviden??

Pusszancs mindenkinek,
Moni
ui. regisztrálnom kéne magam, de nincs időm rá. Azért igyekezni fogok.
mj

Manó
Engedély kellett. Azzel kellett bevonulnom szülni KépKép

zsuzsa
akkor tegnap pont egy cipőben jártunk ....

csipkebogyó
akkor nem. "békés"

rt és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit!

GondoltamKép Még nem hallottam másnál ezta nevet. Hogy találtátok ki? Ha fiú lett volna hogy hívták volna?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Megérkeztünk a nyaralásból. Jó volt otthon, sokat sétáltunk, meglátogattunk mindenkit, de azért jól elfáradtam, révén, hogy Gergő tök rosszul aludt. Abszolút nem működött az itthoni berak a kiságyba, cumi és alvás módszer, és éjjel is sokszor felébredt. Hát, én is oda jutottam 2 alkalommal, hogy az én ágyamban aludt el végül.
Különben sokat fejlődött, már simán felül és ha van kapaszkodó (többnyire az én lábam, akkor feltérdel és feláll). Mindenkivel barátságos volt, bár inkább a nagyikkal haverkodott, a nagypapikat tisztes távolból méregetteKépTovábbra is integet ezerrel és a baba szóból áll a szókincse.
Jajj, rengeteg házimunka vár és csütörtökön jönnek a sógornőmék, anyósék és a másfél éves kissrác. Úgyhogy bocs, de nemigen tudok visszaolvasni, remélem mindenki jól van.
Azért hiányzott a babanetKép

Beszti
Nátánnak boldog 1. szülinapot!

Gumicukor!
Daninak is boldog szülinapot utólag!
Nekem a Blanka név tetszik a lánynevek közül.

Ági!
Neked is boldog szülinapot kívánok!

Dec8!
Jobbulást anyukádnak!

Forti!
Édes a telefonáló Levi! Gratula a lépésekhez és jobbulást!

Csipkebogyó!
Gratula a pocaklakó albérlőhözKép

Kataa!
Aranyos Alex az új frizuval.

puszi
Judy és Gergő
Judy

Mano
Alexnal csak az esti pelenkazas durva,mert akkor mar olyan almos hogy nem birja az ilyet mint oltozes,ugyhogy ilyenkor ordit lelkesen ;))
Az Alexander azert jott be jobban mert nemzetkozibb,hiszen Alex lehet akar az Alexandra roviditese is kulfoldon.
Bar mi mostanaban Alexusnak vagy Alxandronak hivjuk : ))

Rit
Hat passz,mert nem volt meg ilyen ,csak akkor ha eppen a fog miatt hisztizett.Nagyon rikan alszik velunk,akkor is inkab a mi kedvunkert ; ))Es foleg akkor ha reggel Koran ebred es mi meg visszaalszunk vele egyutt.
Nagyon ugyesen birta a hajvagast,nem sirt csak tartotta nagy komlyan afejet.Nalam Pocok Ajsaja es A Kriszta Botija adta megavegso lokest a hajvagashoz.Nekik 1 vagas utan mar latvanyosan dusult a babak haja.Bar Alexe mar egesz jo de bizti a bizti,nem szeretnem hogy keves haja legyen.
Szerintem probalkozzatok Ti is,artani Dodonak sem artana.

Forti
Jobbulast Elvinek,lenyeg hogy nincs nagyobb baja.

Kryss
Igen ,ez jo otlet az evesnel.Nekunk nem kell alkalmazni de egy baratnomnek is nagyon vekonykaaz 1 eves fia csak igy hajlando enni,ket kanal utan egy horpintes; ))

Judy
Mar tobbszor is irtad hogy Gergo nem szeret a nagyinal aludni,akkor gondolom talan zavarja valami a szobaban.
En azt vettem eszre hogy Alexnek van egy par olyan lakas ami nem jon be es ott nem hajlando napkozben aludni sem.Szerencsere anyueknal igen,remelem ez igyi s marad ha mar szeptemberben megyunk alberlozni : )))

Sasha
Festekes doboz: (((
Hu igen ez mar az a kor amikor semmi mergezot nem szabad elol hagyni.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Na, most egy picit játszanak a gyerkőcök, így van egy kis időm.

Beszti!
Nem semmi, amit csináltál, őszinte elismerésem! Beni "most szabin van", hogy ő nem volt veletek? Nekem van egy ikres anyuka ismerősöm, ő pont ugyanígy közlekedett a gyerkőceivel, aztán, mikor nagyobbak lettek az egyiket háti hordozóba tette, a másik babakocsiban volt.
Miért is vigyázol a szomszéd kislányra? És minden nap, vagy csak néha?

Sasha!
KépKépKép Festék KépKépKép-bár, gondolom, Te nem örültél ennyire, mikor megláttad Gabit. Viszont 15-20 év múlva, mikor a fiadnak fogod mesélni, nagyon jót fogsz vidulni rajta...

Dió!
Édes lehet Peti, mikor táncol!

Kíváncsi!
5 gyerek magában is nagy teljesítmény, de, hogy mind fiú... Milyen érzés egyedüli nőnek lenni?

Judy!
Ádám is így van, ha nem a saját ágyában alszik, még rosszabbak az éjszakák, mint általában Kép.

Nevek
Érdekes, mert én úgy mentem Noémit szülni, hogy ha fiú lett volna, nem tudom, mi lesz, mert fiúnévben nem egyeztünk meg. Ádámnál meg pont fordítva volt Kép.

Na, megyek is, mert lejárt a szabadidő, jön a vacsi és a fürdés.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Képzeljétek ma délután Emma teljesen váratlanul felült magától! Azóta teljesen magabiztosan ismételgeti, mintha mindíg ezt csinálta volna!Kép
Úgy meglepődtem, én arra számítottam hogy előbb mászni tanul meg, felállni, és csak aztán ül fel.
Délelőtt még semmi jele nem volt, gurulászott mint mindíg. Aztán babkocsiban volt kb 2 óra hosszát, hazjöttünk, aludt, én meg panaszkodtam a szomszéd néninek hogy semmit sem csinál Emma. Felébredt, letettem a szőnyegre, és előbb hátra felé mászott pár "lépést", aztán felült.

Manó

KépKép
manó

Sasha!
Csak most jutottam el az allatkertes fenykepekig - nagyon tetszenek!Kép a napszemüveges GaborKépKépKép

Mano!
Biztos kihallgatott EmmaKép es azt mondta, hogy: csakazertis!!!Kép

Judy
sajnos nalunk is megvaltozott az elaltatasKép, amiota elutaztunk. Vajon, ha megint elutazunk es utana hazajövünk, visszaall???KépKép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Forti!
Ha ügyes vagy, a gyerek tuti lent marad...Kép
Telefon:KépKépKép

Rit!
Igen!Kép
Ő eddig Dóri volt, de mióta így hívja magát ráragadt a Dodó név.Kép

Sasha!
FestékKépKépKép
Akkor most már Te is elmondhatod, hogy tapasztalatból tudod, ha a gyerek gyanúsan csendben van, akkor valami rosszban sántikál...Kép
Dodót 2 percre nem lehet magára hagyni. Ha nem látom akkor is inkább szólok neki, mert ha válaszol, hogy heeeKép akkor nem csinál rosszat.

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Kataa!

Én itthon nem is hagyok elől semmit, csak hát anyósnál voltunk és ki a fene gondolta, hogy szét tudja szedni... Én itthon alapból úgy indítok reggel, hogy a fürdőben lévő kicsi lavórt (benne van a domestos, cillit... stb) meg a felmosóvödröt berakoma fürdőkádba...Kép

Panda!
Hát az az igazság, hogy az első ijedtség után most is jót nevettem a GabinKép

Kata007!

Hát ha gabinak szólok akkor feltünik neki, hogy nem vagyok ottKép Egyébként egy lépést sem tudok megtenni nélküle. Ha kimegyek a szobából már görbít, de ha ő megy ki akkor minden ok. Így csak sutyiban meglesem, hogy mit csinálKép így nem jutok az eszébe és van egy kis gabikerülgetős mentes időmKép

Csabi találta:

IMA
Internet ki vagy a networkben,
regisztraltassek a te domainneved,
jojjon el a te oprendszered,
fussanak a te akarataid,
amint a szervereken, ugy a klienseinken is.
Minden napi url-unket add meg nekunk ma, es bocsasd meg a pingjeinket,
ahogyan mi is megbocsajtunk a minket pingelonknek, es ne vigy minket
firewall moge, de szabadits meg a virusoktol, mert a tied a rootjelszo, a
tapkabel es a rendszergazdai fizetes.
Enter.

puszi
sasha

Kép
sasha

Forti,
Örülök, hogy sikerült hamar végeznetek a dokinál. Biztosan hamar rendbejön Levi.
Képzeld épp ma vettem észre, hogy Lili titokban 2 fogacskát növesztett magának, bal oldalon lentKép. Így már a 10. fognál tart a leányzó.

Kataa,
Lili is kezdi próbálgatni a hisztiműsort mostanság, ilyenkor megpróbálom elterelni a figyelmét.
Gratula a 9 hónaphoz!

Rit,
Régebben párszor aludt Lili velünk, de mi nem tudunk olyankor jól aludni, így én mindig visszateszem Lilit a kiságyába, ha már elég mélyen alszik. Mondjuk ilyen elég ritkán van, csak akkor igényli ha beteg, egyébként néha még magától is elalszik a kiságyban.

Sasha,
Nem semmi ez a festékes eset, Gabi jó erőben vanKép. Tegnap az ágy, ma egy vödörKép.

Kryss,
Lili is pont így csináljaKép, ha megitatom, akkor tutira elfogad utána még kajcsit.

Manó,
Emma nagyon ügyiKép.

Nyuszi,
Ti hogy álltok az ajándékokkal? Mi szerencsére ma beszereztünk párat, apa felkapott minket, és kifosztottuk a Brendont.Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek, aki észrevette, hogy újból itt vagyok! Jól esett!KépKépKép

Dóriról:

12.-én 1 év 1 hónaposak leszünk. Nem tudon, hogy kitől örökölte, de be nem áll a szája. Legtisztábban az anya és a halló szó megy. Tudja még a baba, apa, pápá, hamm, gyeje (gyere) és nemnemnemnemnem szavakat. A nemet persze mindig a legjobbkor használja. A telefonmániája meg nem tudom, hogy honnan jön, mert igazán nem telefonálunk sokat költségkímélésből. Persze a saját mobilja nem jó csak az anyáé és az apáé.

Nagyon szépen állunk és megyünk a bútor mellett, de saját magunktól még nem.

MJ Móni Figyelj!!KépKépKép

Enni csak az eszi, amit Őnagysága akar!! Főzelék kiköpve, szétkenve stb. Cici az jöhet bármikor, az üvegés bébigyümi is jöhet na meg a görögdinnye kockákra vágva. Nekem is az a bajom, hogy nem tudom, hogyan etessem. Fütyül rá, hogy mit ír a könyv, mit mond a doktornéni.Kép

KépKépKépHozzáteszem, hogy így 1 fél és két éppen kibújt kicsi fogacskával baromi nehéz!KépKép Ez ugye összesen már 3 db!! Hurrrrrááááá!!! Már azt hittük, hogy nem lesz egy sem. Azért a zsömlét így is majszoljuk.

Mi is tervezünk másik babát. Látom már van aki be is vállalta.

És, hogy apáról is essen egy pár szó, mert megérdemli: KépKép

Mindig ő fürdeti a Dórit, imádják egymást. Játszik vele, cipeli az üzletben (persze nem hátsó szándék nélkülKépKép) viszi magával ahová csak lehet. Olyan édesek együtt. Teszek majd föl képeket is, csak előbb valakivel konzultálok, hogy hová.

Puszi, Pucúr
pucúr

Panda!

Beni most nem volt itthon, itt Szigethalmon volt egy ismerösünknél napközbenre Kép(ott is vannak gyerekek).
A szomszéd kislányra nem én vigyázok, csak oltatni vittem el. Bár tudnék vigyázni rá (már elég nagyok, nem olyan megeröltetö, max. egyszerre kell etetni öket (talán az alvás a legcikisebbKép)), és nekik is jó lenne (szeret itt), de pont ilyen közlekedési okok miatt nem akarom elvállalni. (Én fitnesszezni BP-re a Margit-hidhoz járok, és onnan Benivel és Nátánnal haza tudok jönni közlekedési eszközökkel (ugyan elég sok ideig tart), de két ilyen pici gyerekkel egyszerüen nem lehetne. De ha nem kéne messze mennem, azt se nagyon tudnám megoldani. Ugyan a sportbabakocsi fölfér a buszra-villamosra, el is birható, de akkor már nem, ha közben egy másik gyerek meg hordozókendöben/kenguruban van rajtam. Nem is tudom, hogy egy ikres anyuka hogyan közlekdik hosszabb távra...

Manó!

Emmának gratulálok!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Majd ha csinálsz legközelebb táblát akkor a korom légyszi plusszold meg eggyel, a héten betöltöm a 26-ot.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

M nagyon termekeny napom volt idaig,mar megfoztem,rendetraktam,foztem Alexnak is,persze eddig itthon volt apa igy egyszerubb volt : ))
Ma megyunk a a Megatoysba,mert nagyon vehetnekem van mar Alexnak par ruhat,ket okbol is: 1.hogy mar csak 2 napozoja vna amit meg nem nott ki es 2. hogy mar 3 hete semmit nem vettem neki : )))

Pocok
Kivancsi vagyok majd,hogy az en lanyom : )fog-e igy hasonlitani Alexra.Bar szeretnem ha legalabb egy kicsit kreol lenne a bore,nem ugy mint Alexnak ;)))
Minen Ok a projecttal???

Mano
De jo!!!Gratulalok az uleshez,Emma nagy spiler,mindig akkor csinal valamit ha mar elkeserednel: )))tudja mivel kell hatni anyara: ))

Panda
Akkor Ti egyiket sem kerdeztetek meg hogy mi lesz??Alexet mi sem de a kovetkezot mar megkerdezzuk : )))

Beszti
Hat nem egyszeru ket gyerekkel az biztos,mar csak a mita noveremnel latok : )
A mig picik voltak es kint voltam egy honapot es egyedul hagyott par orara az etetes volta legnehezebb.Beultettem oket a szopis fotelba es ket cumisuveget egyszerre nyomtam a szajukba.Bar O mindenhova kocsival jar,mert ikerbabakocsival sehova sem lehet felferni: )
JA es a dokihoz meg ha egyedul megy akkor az egyik tuti szetkpaja a rendelot,de mar megszoktak a dokinal : )))

NA megyek mrert Alex mar szetszedte a a telefonkonyvet mig irtam.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó
Fiú: Vajk, Ez meg már létezik, egy barátnőm találta ki, az ő lányát hívják így, csak ők nem magyarországon laknak. Elvileg 3 ilyen létezik a világon KépKép

Kataa
Gondoltam rá, de majd ősszel sapkaidőszakban. Egyenlőre hygyom, a sapit úgyis lecibálja, legalább ennyi védelem legyen.

Manó
Emma ÜL KépKépKép

Manó, Csics, Ilke
Ha kellenek a cdk gyertek érte, most tervezek egy hetes megszökést itthonról jövő hétre, szóval úgysem tudnám hallgatni

Forti
2 hét múlva lesz még pár 100 folk, majd akkor kapod meg az összeset, jó??

Rit

rit

anemona7

ja, ma kint leszünk a szigeten - strand elmarad, nagy a szél. Gömb, Pszi - ti közel laktok, gyertek ki!!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok

Sasha
Festék Kép Kép Levi tegnap a virágföldet tette a szemébe, alig tudtuk kimosni.

Gumicukor
Tök ötletes az a homokozó. Mi is nézegettük hogy jó lenne anyuéknál Tasson a nyaralóba.

Kryss
Levi is iszik kaja közben és utána még simán tud enni.

Judy
Örülök hogy jól sikerült a nyaralás. Nagyon ügyes Gergő

Ilke
10 fog??? Az igen, jól belehúzott Lili.
Nem írtad, hogy most van Lili névnapja is 11-én?

Manó
Nagyon ügyes Emma

Rit
Rendben Kép Köszi

Forti

Kép
Kép
forti

Rit!

Én holnap el tudnék menni értük, én a zenéket hoznám el, ha lehet, mert a videókra azt mondta férjem hogy a kollégájának megven divx-ben, majd elhozza.
Mikor mehetnék, mikor vagytok otthon?

Manó

KépKép
manó

Lányok, itt ülök tűkön, 11-re mennünk kéne az Emmával a paphoz, direkt lefektettem 9-kor, el is aludt, erre nem ébred fel! Honnan tudják ezek a kölykök hogy mikor akarnánk velük elmenni? Mert Emma mindíg akkor csinál ilyet.Kép
De úgy sajnálom felébreszteni, pedig most már kénytelen leszek.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Ma még eddig semmi extra! Csak annyi, hogy egész éjjel alig aludtam, mert őfelsége egész éjjel nyűglődött.

Ma anyósnál is úgy indítottam, hogy a festék és minden veszélyes mozdíthatót felpakoltam a fagyasztó tetejéreKép

Kellemes napot mindenkinek!

Puszi
sasha és a ma 9 hónapos Gábor

Kataa! Manó!
Alexnak és Emmának is boldog hófordulót!Kép

Kép
sasha

PucúrKép

De jó, hogy írtál! Ne aggódj a te kislánykád "fogatlan" leszKép az én kisfiam meg kopi maradKép Ugyanis alig van hajunk. Már annyi sincs hónapok óta, amennyi születésnél volt.

ManóKép
Szerintem is a gyerkőcök valahogy tudják mikor akarsz velük időre menni valahova, éppenezért alszanak abban az időpontban a legédesebben, a legdrágábban és a legmélyebben. TIPIKUS tünetKép

Ja igen. SIKERÜLT! Regisztráltam magamKép, van is egy kép a profilomban Chrisről, nem a legjobb de most ez van.

Most megyek, pusszancska mindenkinek
Móni
mj__móni

Sziasztok!
Nagyon lemaradtam, de annyit írtok, hogy nem tudom követni! Kép Szorgalmas népség!
Meg aztán nagyon lefoglalnak a hosszabban dumálós topikok is. Hehe.
Szóval a sok gyerek. Meg hogy fiúk. Hát, mit tegyek? Az jó, hogy sokan vannak, az meg még jobb lenne, ha lányok is lennének közöttük, de ember tervez...
Na nem akarok itt felvágni, nem terveztük mi egyiket se, csak nagyon örültünk nekik. Ez sem igaz, mert a harmadiknál nagyon zabos letten, amikor megtudtam, hogy jön, elismerem. A második épphogy betöltötte az egy évet, terveim voltak a munkahelyemmel kapcsolatban, rá voltam állva, hogy most én leszek a kétgyerekes, önmegvalósító dolgozó nő, aztán tessék... De volt rá kilenc hónapom, hogy megbarátkozzam a gondolattal. És sikerült! Kép
Az utóbbi kettő meg itt született kint, idegenben. Úgysem tudtam volna itt ennél hasznosabban töltetni az időmet, így nem fájt a szívem az elszalasztott lehetőség miatt. Na bumm, most talán tudnék németül. Úgyse nagyon kellenék három gyerekkel sem a munkaerőpiacon, nem igaz? Aztán majd megtanulok a labancok nyelvén otthon, ha ki tudom fizetni a nyelviskolát. Kép
kíváncsi

Forti!

Ma feladom neked a H.J-ot, ha kijutok postára.
Gömb!

A tiéddel mi legyen? Az is megvan.

Manó

KépKép
manó

sziasztok
Dec8
ne emlegesd a Daubner cukit mert csak a szivemet fájditod vele mert ez edig még nem sikerült eljutnom oda Kép olyan messze van tölünk .

Beszti
BOLDOG SZÜLINAPOT NÁTÁNAK Kép

Gömb
egyre ügyesebb lilike Kép

Tüni
öszinte részvétem az anyosod miatt nem lehet könyü vele .

Ilke
fökép gyerekdalokat de igy konkrétan most nem jut eszembe mikett néztem ki miért kérdezed ? .

Csipkebogyo,Ilke
a tükör nálunk is nagy kedvenc imádja magát nézni bene petike ha oda viszük olyankor ütögeti a tükröt is és vigyorog ezerel Kép .

Hiszti téma
na ez nálunk is van föképp akor ha nem szabad dolgot csinál amit nem szeretném hogy tönkre tegyen , szétszedjen, megrágjon stb ami nem neki valo akor van hogy hason fekve veri magát a földhöz és tiltakozik de van amnikor rászolok és kinevet én ilyenkor elhozom a nem szabad tárgytol és a játékpolcához viszem de ha ez sem segit akor beteszem a kiságyba ezt akor alkalmazom ha kikel menem a szobábol valamiért mert a kiságyában nem tud anyi roszaságot csinálni Kép.

Kataa
boldog 9 honaposágot Alexnak Kép .

Anenoma
nálunk ha ilyen van az 2 dolgot jelenthet hogy vagy éhes vagy álmos és tulpörgete magát van amikor apja eldaljkálja amig megnyugszik és utána beteszük az ágyába de reggelig csak akor maradhat az ágyunkba ha beteg vagy a párom nincs itthon különben csak reggel mikor felkel enni petike és a párom elment dolgozni akor szoktam az ágyunkba hozni egykis pot alvásra Kép .

DIo
Holnapra BODOG SZÜLINAPOT PÉTERNEK .

Áfonya
nagyon aranyos a tábla Kép

Forti
jobbulást Levinek Kép

Lányok
hétvégén velünk ebédelt petike is sültkruplt+dinyét igaz ez nem igazi ebéd volt mert elöte én már megetetem bébiételel de anyira nézte az ennivalonkat hogy adtam neki sültkrumlit és olyan ügyesen ete hogy csak egyszer kelet kibányásznom a szájábol a kruplit mert egészbe akarta lenyelni különben tudja hogy kell enni a kruplit a kezébe adom és csak anyit harap le a kruplibol amenyit könyen letud nyelni Képa dinyével is igy csinálja és utána olyan boldog volt hogy velünk ehetet én meg azért örültem mert ilyen ügyes okos fiam van Kép . Viszont nagyon lefáraszt mert napközben hacsak lehet akor nyüzsög egyfolytába ha nem játszik a játékaival akor valami nem szabad dolgot csinál ,csinálna ha hagynám és álandoan elkel hoznom a tapétátol vagy a tévéálványtol ahol a videot tartjuk kedvenc szorakozása hogy kinyitja a videos szekrényt és a videot piszkálja én meg a frászt kapom hogy magára rántja vagy beszorul a keze a videonyilásába Kép amogy kapaszkodva de már mindenhol feláll vagy jár ezáltal a kiságyba elég sokat eset esik el Kép .

Na megyek mert egy regényt irtam csak gyözétek olvasni Kép

Pusz Csics és a 11 hónapos és 6 fogu Petike .
csics

Manó
Okés, köszönöm szépen. Én is feladom akkor majd az üres cd-t.

Kataa, Manó, Sasha
Boldog hófordulót a gyerkőcöknek.

Csics
Köszi

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
Itt vagyok egy viszonylag normális nap után, csak az éjszaka volt húzósabb, mert Ádám 5x ébredt.

Pucúr!
Tegnap írtam mélt, majd alkalom adtán válaszolj, oké?

Kataa!
Mindkettőnél tudtuk, mi lesz, de én csak akkor hittem el, mikor már megszülettek Kép. Bár először nem akartam tudni, így csak a férjemnek mondták meg UH-n, de mivel mindenkinek elárulta, így 3 nap múlva már tudtam. Mivel ő másodszorra is tudni akarta, gondoltam, akkor én is hagy halljam, mert pár nap után már a verebek is azt csiripelnék Kép.

Manó!
Boldog szülinapot Kép!
Emma nagyon ügyes az üléssel.

Beszti!
Te tömegközlekedsz a tornára két gyerekkel? Minden elismerésem a Tiéd! Én nem tudom, hogy merném-e vállalni.

Na, most húzok, mert egész délután kint voltunk, és még szeretném előkészíteni a kaját holnapra, hogy délelőtt ne legyen vele annyi gondom, utána meg jön az esti program.

Szép estét, jó éjszakát mindenkinek,
Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,

Most nincs energiám végig olvasni.
A mai napom nagyon fárasztó volt. Délelőtt már indultunk volna Lilivel, amikor jött a sógorom apukája, hogy akkor most megnézi a teraszt, amit fel kell újítani. Tök jó, hogy megcsinálja, csak rosszkor jött.
Aztán mentünk Lilivel a postára egy tértivevényes csomagot felvenni. Persze az emeleten kellett, és persze nincs lift. Nagynehezen otthagytam az egyik irodában a babakocsit...Lili a karomban - sorban állunk: Direkt megkérdeztem, hogy hova kell állni...sorra kerülünk...mire a pultos nő...jajj, hát ezzel a papírral nem ide kell..irány át a másik sorba...mindenki nézte Lilit, játszott vele..a karom meg majd leszakadt... Kép (ja azt nem is mondtam, hogy a postára menet eltévedtünk, mert a levelek Apa nevére szoktak jönni, én meg csak a kis postát ismerem...miért nem lehet itt tartani a csomagjainkat...mellesleg a postás fel sem szokott jönni, csak automatikusan bedobja az értesítőt)
Utána még mentünk piacra, Match-be...nem sokmindent vettem, de alig birtam vinni a kosarat...kb 2-re értünk haza. Neki álltam főzni (ami ritka dolog, de már reggel elhatároztam, és emiatt mentem vásárolni) Mire kész lettem, addigra jöttek Apához üzleti megbeszélésre, utána meg jöttek fotózásra. Szegény még nem is evett ma semmit..még mindig vannak nála Kép

..na jó össze-vissza lettem, de rossz a kedvem..persz ma még Apával is veszekedtünk, amikor egy kicsit húzta a száját, amikor kértem, hogy vigyázzon Lilire, amíg főzök.

Rit,
kár, hogy nem jöttem tegnap este, mert akkor inkább kimentem volna Veletek a szigetre...

..na nem panaszkodom tovább..majd még jövök.

gömb
gombolyu

Manó,
Mi az a H.J?

gömb
gombolyu

Panda!
A babakocsi szervíz zárva van aug-ig Kép, de megtaláltam Kép. Köszi az eligazítást.

Ilke
Hanna 3 napja jött rá, hogy lehet rágni is, azóta megeszi a dorobosat (ha a rendes kajája darabos attól öklendezik, de ha én adok neki falatkákat azt szépen elrágogatja). Hogy miért pont most jött rá azt nem tudom. Lili is biztos egyszer csak "rákap az ízére" Kép

Forti
Örülök hogy Levike javulgat. Most már legalább jó úton van.

Csipkebogyó
Hanna ugyanígy eszik. A legújabb, hogy ha végre berakok egy kanál kaját azt szépen a kis újjaival kiszedi és nézegeti, majd szétdolgozza az asztalon. De ha le akarom törölgetni, akkor itt a vég.

Manó
Boldog szülinapot

Kryss
Hanna is szokott kapni inni evés közben, utána még le tudok nyomni 1-2 falatot. Elvégre én is iszom kaja közben nem? Kép

Ilke
Lilinek jó sok foga van!!! Gratulálok.

Móni
Eleinte Hannának is csak kopott a haja. A gyönyörű nagy hajú rumcájsz-om 1/2évesen teljesen megkoszlott. Csak a feje tetején maradt egy hosszú tincs elre. nagyon idétlenül nézett ki.

Anyám még mindig kórházban, még mindig nem tudják mi a baja, de úgy néz ki gerincvelő gyulladás. Kezdünk mindannyian beleőrülni. egyre szarabbul van, már fel sem tud állni segítség nélkül.
Honap vizsgázom, UV Kép Nem tanultam semmit, szóval nem is tudom miért megyek el egyáltalán. Hátha megkönyörülnek rajtam.

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok

Ma nekunk is faraszto napunk volt.Egy csomo hazimunka utan meg egy jo nagyot is setaltunk.
Este meg mivel apa sokaig dolgozott eletemben eloszor egyedul furdettem meg Alexet.Nagyon buszke vagyok magamra: ))))

Rit
Megvetem azt a lenyomat gipszet: )))Csak egy kicsit neztek hulyenek hogy mit akarok vele,de aztan amr csak mosolyogtak.
Viszont a no ajanlotta hogy a maradekot felhasznalhatom a pakolas fole mert bemelgiti az arcot es igy jobban bekerulnek a hatoanyagok : )]
Nem akratlak elkeseriteni de az akis haj nem sokat vef meg ilyen kis baboknal.En ha nagy szzel van vagy iszonyat napsutes egy bombabiztos sapkat adok ram it nem tud levenni ; ))Egy borgyogyasz ismerosom szerint az elso evben ha egy kicsit is leeg a fejbor vagy a bor az nagyon karos lehet kesobb.

Mano
Ez Alexxal is mindig igy van hogy ha mennenk O tuti alszik.
Mi volta a papnal?/van mar idopont??

Sasha
Viszont Gabinak is !!

Kivancsi
Persze gondolom neked mar 5 gyerkoc mellett nem sok idod van a netre; ))Igazolt tavolmaradas : ))0

Csics
Nekem verge most kezdi hogy a kenyerdarabbol legalabb a kozepet kieszi.Eddig semmi darabost nem akart a szajab venni csak jatszott vele.

Panda
Ne is mond,nekem senki sem hitte el hogy nem kerdeztuk meg ,pedig nem.Mert ismernek hogy kivancsi tipus vagyok : ))
A noveremek tegnap voltak uh-n es most hogy verge akartak latni a baba nemet hat az a kis babaa meg felhuzta alabat es nem mutatta meg csak azert sem.PEdig az egesz csalad tukon ult itthon a telefon mellett ; ))
A kovi uh meg csak a 10 het mulva lesz ,en meg mar uuugy vennem a kislay ruhakat: ))

Gomb
Kuldok egy kis jokedvet,ne aggodj lesz ez meg igy se: ))))

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Hu, mindjart felrobbanok. Irtam egy csomot es mindig elfelejtek visszamenni a netre mielott elkuldom es elszall.
Raadasul azota felebredt a Mano is.

Na mostmar este van.Megirom megegyszer.

Ilke

Tommy tolinyat es Lego Duplot akarok venni.Mostanaban Legozik a hernyojaval es van nehany epitokockank is. De kell mas is, zokni, furdolepedo, pulcsi. Vagy mar bevasaroltatok? Az a baj, hogy nalunk Apa eleve 7-kor jon haza, es Mano mar megy furodni fel 8-kor, ugyhogy az esti kozos vasarlas lehetetlen.
Gratula a 2 uj fogacskahoz!
Mit vettetek?

Dio

Gondolom sokat valtozott Debi, mar 15 eve nem elek ott KépJezusom, hogy telik az ido!
Edi lehet Peti ahogy bulizik. Emi a harangozasra ad elo valamifele kantalast es dulongel hozzaKép

Beszti

Tortasutes Kép En valszeg sutni fogok, mert Emi meg nem ehet tejtermekeket , keresek valami speci receptet a neten. Nem semmi lehetett a mindket karon siro gyerek elmeny.

Gumicukor

Hajra tanfolyam!Kép
Ugy erted hogy a kovetkezo Manot Lizandranak fogjatok anyakonyveztetni? Szep nev.Kép A Liza a nagy utonevkonyv szerint az Elizabeth-bol ered.

Kryss

Emilia is szeret eves kozben inni, meg az anyukaja is..Kép

Sasha

Festekes kaland.Kép Nem semmi, hogy nalatok mindig tortenik valami.Kép

Judy

Welcome back.Kép A Blanka nekem is tetszik, meg a Bianca is, csak a paromnak nem.Kép

Pucur

Nekunk is csak 4 egesz es 2 fel fogunk van.J Es ugy majszoljuk a kiflit Kép
Nalunk is apa furdeti a lanyt, csak ha a Mano nagyon faradt es nem bir vele akkor veszem at.

Jut eszembe, kepzeljetek tegnap a lanyom eleteben eloszor turmixolatlanul ette a rizi-bizit. Es persze akkor amikor a mama kinalta neki nem am amikor en Kép. A kis diszno. Maskor meg kikopi a szilardat, vagy be sem hajlando venni a szajaba, csak tologatja az asztalon. Na mindegy, azert most sikerult talan az erdeklodeset felkelteni. Persze nem sikerult neki megragni rendesen, a mai kakija tele volt felig megragott borso szemekkelKép

Mano

Gratula Emmanak a feluleshez!Kép Neked meg szulinapod alkalmabol!Kép

Sasha,Mano,Kataa

Boldog hofordulot a Manoknak!Kép

Gomb

Fel a fejjel.Kép Ez a sorban allos ismeros. Es nem engednenek elore.AAAAAA! De persze volt mar pozitiv elmenyem is, ma egy jarni alig tudo botos nenike engedett elore a boltban.Kép

Kataa

Ma en is egyedul furdettem, illetve EN furdettem,mert apa vallalati vacsin hepajkodik.Kép Meg mindig nincs itthon.

Na eldugulok mara

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Csics!

Én is adtam már Emmának sült krumplit a miénkből, ha nagyon nézte. ő is ügyesen eszi. Mondjuk max 3-4 szálat eszik meg, de annak is fele lepotyog, de nem fuldoklik tőle, úgy értem hogy ügyes.

Gömb!

Halász Judit.Kép Bocsi.Kép

Kataa!

2 hét múlva megyek utoljára és akkor megbeszéljük az időpontot. Mondjuk nem tudom mikro lesz, merta férjeméknem pont most jön az igazi versenyszezon, az esküvőnk is az autóverseny miatt volt márciusban. Plusz a aférjem anyukája már pár éve beteg és most megint kemoterápiát kap és az legynegíti, szóval még vele is meg kell beszélnem hogy hogy gondolja.
Amúgy 3/4-11-kor keltettem a csajt, beraktam a babakocsiba és már mentünk is. A buszon evett pépet, kivételesen cumisüvegből. 11 óra 6 percre ott voltunk, pedig 2 busz, az egyikkel kb 6 megálló, a másikkal kb 4.Kép Szóval jó időt futottunk. Emma is jól viselkedett, csak 3/4 óra után kellett kivenni a kocsiból, igaz akkor felmászott az asztal tetejére az ölemből.

Képzeljétek ma Emma tovább fejlesztette produkcióját, mászott előre egy nagyon picit. Igaz nagyon rozogán, bizonytalanul, de sikerült neki! Azóta is néha csinálja, de látszik hogy nagyon koncentrál, aztán van hogy mégis hátrafelé sikerül elindulni. de a felülés az stabilan megy! Ma ki is rámolt egy fiókot ennek örömére hogy ülve már eléri.
Ja, meg ellopta a kutyakekszet a kutyától.Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok
megint itt vagyok de csak azért mert a páromnak elkelett megint utaznia Németországba dolgozni az otani gyogyszer gyárba Kép de holnap este jön már haza Kép

Sorban állás
nekem is van jo meg rossz tapasztalatom multkor az SZTKban eröre engedtek a labornál mert vitem magamal petikét is söt ha villamoson utazok edig még mindig átadták a helyet metron nem ilyen egyértelmü a helyzet de azért álltalában letudok ülni petikével .

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok,

Na újra itt vagyok. Most aludt el Lili.

Manó,
Időközben rájöttem ám, hogy H.J.= Halász Judit, és közben arra is rájöttem, hogy nem írtam válaszmélt...de mindjárt írok.

Rit,
Nekem írtak, hogy van már kilós Duplo. Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Majd lefotózom Neked. A Tiétekére is kíváncsi leszek.

Képzeljétek, Lili ma újra produkált. Le volt fektetve a babakocsi, és egyszer csak felült benne Kép ...és néha mintha már négykézláb állna. Persze ez csak 1-2 másodpercig tart, utána eldől, de akkor is határozottan látom, hogy csinálja.

Lányok,
A szokásos kérdésem: Mennyit kell aludnia egy hat hónaposnak? Mi már az éjszakai 10 óránál tartunk, nappal meg max 1-2-szer fél óra. Néha azt érzem, hogy nekem több alvásra van szükségem mint Lilinek. Segítsetek! Mit csináljak vele?

Köszi Mindenkinek, hogy meghallgatta a nyafogásomat. Már sokkal jobb Kép

Hétvégére elruccanunk Kóspallagra. Itt találtam a babaneten (baba-barát szálloda) Kép Két éjszakára megyünk. Ha beválik, akkor ismétlünk.

pusz,

gömb
gombolyu

dec8
Egy nagy kalappal holnapra.

Kataa
Egyszer mindent el kell kezdeni Kép Kép Ügyi vagy!

Gömb
Nincs megszabva hogy mennyit kell aludnia egy 6 hónapos babának. Ez szerintem gyerekfüggő. Az éjszakai 10 óra amúgy nagyon jó, a nappalival meg szerintem amúgy sem tudsz mit csinálni. Nem ragaszthatod le a szemét hogy aludjon még. Kép Levi pl. eddig nagyon jó alvó volt nappal is, ő most kezdte el ezt hogy a nagyon max. alvás nappal 1 óra. Éjszaka viszont ő is lehúzza a 10-11 óráját.

Zsani
Merre vagy???? Figyi lent marad a balcsin az etetőszék bekötője. Megtaláltátok esetleg?

Mára elköszönök, jó éjszakát mindenkinek!

Forti

Kép
Kép
forti

Gömb!

Írtam mailt. Amúgy Emma most éjjel kb 11 órát alszik, nappal 2x 1 órát.

manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Voltunk ma dokinál méreckedni és képzeljétek 9200gr-ot mértek! Ez csak azért meglepő, mert 3 hete voltunk utoljára, és akkor 8400gr volt Lili. Nem tudom elhinni, hogy ennyit hízott volna a leányzóKép. Pedig még le is vont belőle a védőnő. Hosszra viszont semmit sem nőtt, maradt 72 cm. Viszont megnézte a doki Lili fogát és kiderült, hogy nem kettő csak egy fog jön oldalt, csak ez egy jó nagy rágófog lesz, ezért tűnt kettőnekKép.

Pucúr,
Most olvasom, hogy Dóri és az én Lilim között pont egy hónap van, Lili most 12-én lesz 1 évesKép.
Ha van kedved esetleg készíts itt a Babaneten Fotoalbumot. Szerintem az nagyon egyszerű, még a képek méretével sem kell bajlódni, egyből fel lehet rakni őket.

Manó,
Nagyon boldog szülinapot!

Kataa,
Ismerős ez a most azonnal venni kell valamit a gyerkőcnek érzésKép.

Rit,
Én is inkább csak zenei CD-ket kérnék kölcsön ha lehetKép. Elküldöm mailben, hogy miket néztem ki, oké, aztán majd szólsz ha mehetek érte? Előre is nagyon köszi.

Forti,
Igen, most ünnepeljük a névnapját is a manónak.

Csics,
Csak azért kérdeztem, mert Rit szólt, hogy beszéljük meg, hogy kinek mi kell. De végül én elküldöm mailben neki, aztán majd megyek érte ha lehet.
Nagyon ügyes Peti, hogy ilyen ügyesen próbál már enni.

dec8,
Hát igen, várom Lilinél ezt a pillanatotKép. Csak azt nem értem ha pl egy papír darab, vagy bármi bigyó kerül a szájába, próbál rágni, aztán szó nélkül lenyeli, semmi öklendezés, bezzeg ha ugyanolyan méretű kajcsit teszek a szájába akkor jön az öklendezés, hányás.
Jobbulást anyukádnak.

Nyuszi,
Egy Tommy fürdő játékot és egy Lego játékot vettünk neki a Brendonban, ja meg egy nagyon édes kislányos bodyt. Aztán beszereztünk még egy lábbal hajtható bigyótKép. Rengeteget megnéztünk, de ez volt az egyetlen amiről leért a földre a lába így e mellett döntöttünk, ráadásul ennek elöl két kereke van így előre biztosan nem tud dőlni. Viszont ma megtalálta a fürdőben véletlenül és nem lehetett tőle elvenni, annyira megtetszett neki. Így ez az ajándék már lelőveKép. Ma még vettem neki az Auchanban egy nagyon édes kisnadrágot, csak 500 pénz volt, és rengeteg színben van, nagyon édesek. TovábbáKép, még korábban beszereztem neki egy szoknyanacit, ez különösen édes. Hát egyenlőre ennyiKép, de hol van még a szombatKép.
Szerencsére apa mostanában elég sokat tud itthon lenni velünk, így jobban eljutunk pár helyre, de hát ez nem fog sokáig tartani.
Szülinapi tortára tudok egy ötletet mondani. Az alap ötletet itt a Babaneten olvastam. Tejberizs szerűség gyümivel volt a kiinduló. Ezt gondoltam tovább. Mivel Lili a tejberizst sem enné meg, így megfőzöm majd a rizst esetleg egy kis anyatejjel (rizstejjel is lehet), aztán összeturmixolom és egy szép formában hagyom kihűlni. Ha jól megdermedt, akkor kiborítom egy tálra és piros gyümölcsből és egy pindurka rizslisztből gyártott cuccal díszítem. Esetleg ezzel írom majd rá a feliratot, vagy az egész tetejét bevonom vele, még nem tudom. De valami ilyesmit fogok neki készíteni.
Hurrá rizi-biziKép!

Gömb,
Lili éjszaka 9-10 órát szokot aludni, napközben pedig 2x2-néha 3 órát.

Jó éjt!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Manó!
Gratula Emmának, nagyon ügyi, hogy csak úgy váratlanul felültKép!!! Megnéztem a képét a profilodban, tündéri! Ezt szerintem még egy pályázatra is be lehetne küldeni!

Gömb!
Hat hónaposan állítólag úgy 11 + 1,5 + 1,5 óra az alvásigény, de nem gond 1-1 óra eltérés. Úgy nézem, ez nálatok -3. Ha Lili mégis jól viseli magát és nem nyüglödik, akkor biztos nincs szükségetek segítségre. Ha pedig nyügös, akkor szerintem akkor is tedd le, ha nem akarja. Lucával így volt, pár nap alatt megtanulta, hogy nem is olyan rossz a délutáni alvás. Persze van hogy elöször nyafizik, de sokszor azonnal elhalgat - és úgy gondolom el is alszik - amint becsukom mögötte az ajtót.

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok

Dió
Petinek nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Dió!

Én is csatlakozom, Boldog szülinapot Petinek!

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett a festékes esemény.

Tegnapi sztori is vanKép Főzőcskézek a konyhában. Gabi általában egy szekrényt szokott kirámolni. Tea, meg egyebeket. Hát tegnap... totál kinyitotta az ajtót és nem láttam mit csinál. Hát tea, kakaó és pirospaprika... szépen nézett ki a gyerekKép Mindent jól kiborogatott és ott simizte a kövön. Ez csak akkor tünt fel, mikor apa hazaért és nézi, hogy valami furcsa a gyerekenKép Elhajtom a szekrény ajtaját, hogy tudjak köszönni apának és lássam mi olyan furcsa... Hát láttamKép Azt se tudtam most mit csináljak, röhögjek, vagy csak nevessekKép Inkább nevettem a szitun, hát mi mást is tudnékKép A legszebb az egészben, az az, hogy nem volt csendben, hanem ott gagyarászott...

Dió!
Petinek óriási gratula Boldog szülinapot!
na puszi
sasha

Kép
sasha

Megjött a Duplonk!!! Már csak érte kéne menni Kép
Tegnap kint voltunk egész nap a szigeten egy másik baba+anyuka párosítással. Hunor most 6 hónapos, de tök jól eljátszottak Dodoval. Volt bunyó is - egy üres fogkrémes tubusért - ez most Dodo kedvence, mindenhová vinni kell magunkkal - tök véletlenül bukott rá 2 napja- ki akartam dobni- azóta viszi mindenfelé KépKép

Manó
bocsi, tegnap nem jöttem már. Ma úgy 13-ig vagyunk itthon, utána csak 19 körül.

Rit

rit

anemona7

Rit!

Én is fellelkesedtem ebben a duplo ügyben, lehet hogy én is rendelek egy kilót. az gondolom már elég jó mennyiség hogy lehessen játszani. majd írd meg hogy milyen.
Ezért érte kell menni?Hová? azt hittem postán jön.Kép
Ma 1-ig már nem hiszem hogy odaérünk, most alszik, utána még eszik, mir eleindulunkKép És esetleg holnap?

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Ales visszaaludt,delelott nem volt valami jo kedve,az orra is alig szelelt,kiszivtam neki akkor mar mosolyogtt is,biztos zavarta.
Remele mnem lesz beteg mert az nagyon furcsa tole hogy nem mosolyogtt,de remelem csak faradt volt.
Mostanaban azt csinalja hogy utanoz engem,ha valamilyen hangot adok,ja es ezen jot nevet aztan.
Ja es ha valamit kerdezek tole ami nemmel kezdodik,pl :Nem kersz mar?Nem jossz ide???Akkor a valami olyat mond hogy dem.Eddig azt hittem veletlen de tegnap mar a ferjem is eszrevette : )))

Nyuszi
Nekem szornyu emlekeim vannak hogyaz egyik nagyimnal csak eves utan lehetett inni szigoruan.Uuutaltam ott enni,pontezert en megfogadtam hogy nem leszek ilyen a gyerekkel.
Kis ravasz az Emi a rizi-bizivel: ))

MAno
Emma ,nagyon beindult.Alexnak is megy a hatra maszas ezerrel,az elorebol altalban orraeses van meg ; ))0

Gomb
Alex ejszaka 10 orat alszik,napkozben meg vagy ketszer 1.5-et vagy egyben 3-at.IGaza van Fortinak,semmit nem tudsz csinalni ha nem akar aludni,max orditasba torkollik a kiserlet; )

Ilke
Hu de ugyi Lili,most aztan behozott mindent a kilok teren ;))
En is ilyen vagyok hogyegy unnepre mar hamar elkezdek vasarolni.Kulonosen a karacsonyi az amit mar oktober vegen elintezunk,mert nem szeretek a tomegben nyomulni>Meg hat egy gyerekekkel az iden nem lenne tul jo )

Dio
Boldog Elso szulinapot Petinek!!!

Megyek mert ma en fozom a borsolevest es a baratnom hozza a palacsintat az ebedhez.Imadom,foleg ha nem en budositem a lakast vele : ))

Ma remelem mar eljutunk a Megatoysba.
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mano,
boldog szülinapot!Kép

Ilke,
rendezödött a kaki-dolog?
Nem akarom elkiabalni, de ugy tünik, Rebinel igen!
Nem semmi sulynövekedes! Akkor Lili most olyan mint egy golyo, kicsi es gömböjü???Kép
Hajra a fognöveszteshez!
Rebinek 5 es 1/2 foga van.

dec8,
Remelem hamarosan kideritik igazan, hogy mi is a baja anyukadnak, es a jobbulas utjara lep!Kép
Es a vizsgahoz meg egy nagy kalappal!

Kataa,Panda,
mi sem tudtuk, sem Aaronnal, sem Rebeccanal, hogy milyen nemüek. Egy ideig Rebinel meg akartam kerdezni, aztan mindegy lett, lenyeg, hogy egeszseges!

Szülinapi ajandek
Mi meg nem vettünk Rebinek semmit, de hamarosan. En ugy gondolom, EGY! valami eleg lesz, (ugysem tud annyi mindenre figyelni) es meghozza talan (szintenJ) valami tolhato esetleg raülhetö jarmü. En utalom az ilyeneket, ilyen kisbabaknak, de Aaronnak van egy autoja, es Rebit nagyon izgatja.Aaron meg nem engedi. Igy ennek ellensulyozasara, kellene. Aztan persze, hogy tenyleg mi lesz, elmeselem majd...Kép

Nyuszi,
hagyjal valami sikerelmenyt a mamanak is!!!Kép

Gömb,Kép
erezzetek jol magatokat Kospallagon!

Dio!
Petinek nagyon boldog elsö születesnapot kivanunk!!!KépKépKép

Kepzeljetek!
Tegnap Rebecca az autoban aludt, nyitott ablaknal, en meg mellette görkorizgattam vegre egyszer babakocsi tamaszkodas nelkül. Tudtam, hogy be fog következni, tegnap meg is törtent! 2 akkorat nyaltam!!KépKép Ket jo nagy lila folt van a fenekemen, es fajnak is rendesen...meg a tenyeremen is van "bibi", de tulelem. ES meg a kedvemet sem vesztettem el, talan holnap megint megyek!!!Kép

Szep napot Nektek,
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X