Sziasztok,
Voltunk ma dokinál méreckedni és képzeljétek 9200gr-ot mértek! Ez csak azért meglepő, mert 3 hete voltunk utoljára, és akkor 8400gr volt Lili. Nem tudom elhinni, hogy ennyit hízott volna a leányzó
. Pedig még le is vont belőle a védőnő. Hosszra viszont semmit sem nőtt, maradt 72 cm. Viszont megnézte a doki Lili fogát és kiderült, hogy nem kettő csak egy fog jön oldalt, csak ez egy jó nagy rágófog lesz, ezért tűnt kettőnek
.
Pucúr,
Most olvasom, hogy Dóri és az én Lilim között pont egy hónap van, Lili most 12-én lesz 1 éves
.
Ha van kedved esetleg készíts itt a Babaneten Fotoalbumot. Szerintem az nagyon egyszerű, még a képek méretével sem kell bajlódni, egyből fel lehet rakni őket.
Manó,
Nagyon boldog szülinapot!
Kataa,
Ismerős ez a most azonnal venni kell valamit a gyerkőcnek érzés
.
Rit,
Én is inkább csak zenei CD-ket kérnék kölcsön ha lehet
. Elküldöm mailben, hogy miket néztem ki, oké, aztán majd szólsz ha mehetek érte? Előre is nagyon köszi.
Forti,
Igen, most ünnepeljük a névnapját is a manónak.
Csics,
Csak azért kérdeztem, mert Rit szólt, hogy beszéljük meg, hogy kinek mi kell. De végül én elküldöm mailben neki, aztán majd megyek érte ha lehet.
Nagyon ügyes Peti, hogy ilyen ügyesen próbál már enni.
dec8,
Hát igen, várom Lilinél ezt a pillanatot
. Csak azt nem értem ha pl egy papír darab, vagy bármi bigyó kerül a szájába, próbál rágni, aztán szó nélkül lenyeli, semmi öklendezés, bezzeg ha ugyanolyan méretű kajcsit teszek a szájába akkor jön az öklendezés, hányás.
Jobbulást anyukádnak.
Nyuszi,
Egy Tommy fürdő játékot és egy Lego játékot vettünk neki a Brendonban, ja meg egy nagyon édes kislányos bodyt. Aztán beszereztünk még egy lábbal hajtható bigyót
. Rengeteget megnéztünk, de ez volt az egyetlen amiről leért a földre a lába így e mellett döntöttünk, ráadásul ennek elöl két kereke van így előre biztosan nem tud dőlni. Viszont ma megtalálta a fürdőben véletlenül és nem lehetett tőle elvenni, annyira megtetszett neki. Így ez az ajándék már lelőve
. Ma még vettem neki az Auchanban egy nagyon édes kisnadrágot, csak 500 pénz volt, és rengeteg színben van, nagyon édesek. Továbbá
, még korábban beszereztem neki egy szoknyanacit, ez különösen édes. Hát egyenlőre ennyi
, de hol van még a szombat
.
Szerencsére apa mostanában elég sokat tud itthon lenni velünk, így jobban eljutunk pár helyre, de hát ez nem fog sokáig tartani.
Szülinapi tortára tudok egy ötletet mondani. Az alap ötletet itt a Babaneten olvastam. Tejberizs szerűség gyümivel volt a kiinduló. Ezt gondoltam tovább. Mivel Lili a tejberizst sem enné meg, így megfőzöm majd a rizst esetleg egy kis anyatejjel (rizstejjel is lehet), aztán összeturmixolom és egy szép formában hagyom kihűlni. Ha jól megdermedt, akkor kiborítom egy tálra és piros gyümölcsből és egy pindurka rizslisztből gyártott cuccal díszítem. Esetleg ezzel írom majd rá a feliratot, vagy az egész tetejét bevonom vele, még nem tudom. De valami ilyesmit fogok neki készíteni.
Hurrá rizi-bizi
!
Gömb,
Lili éjszaka 9-10 órát szokot aludni, napközben pedig 2x2-néha 3 órát.
Jó éjt!
Ilke