Sziasztok!
Micsoda hírek!
Nagy-nagy gratula Betsy-nek! Minden jót kívánok az egész családnak, egészséget, tejcsit, amit csak lehet!!
Chris: Bár a lányok már válaszoltak, én babaolajjal kentem a pocakom, vettem ugyan Babylove krémet terhességi csíkok ellen, de nem szerettem, mert büdi.
Otthon volt viszont Johnson babaolaj, eddig kein csík.
Olik: Szülőszobáról - marha nagy csend és nyugalom volt a szülőszobán, vajúdó anyukát nem láthattunk, de talán jobb is.
Judy: Nekem elmúlt a szeméremcsont fájdalom, a 20-25 hét táján volt pokoli, a 25. héten fordult be fejjel lefelé. Most a csigolyám fáj, de sokkal jobban, mint a szeméremcsontom annó, ha még ezt lehet egyáltalán fokozni.
Ja és nem tudok menni, csak marha lassan, mert befeszül a hasam, ha szaporázom a lépteim. Szóval már kocsival megyünk mindenhová...
Omni: Nekem Apa Skorpió, szuper jegy az!
Niki: Mekkkkkora ez a Domi baba!
Heni: Gyönyörűek vagytok még mindig! Sztem azért bukik sokat Alex, mert mohón eszik, nem? Írod is, hogy sokat eszik. Keresztlányom volt ilyen, de ő még ráadásul nem is evett sokat, aszonta a gyerekorvos, hogy csak nyugi, amennyi kell neki, annyit meghagy magának. Idegesítő a sok bukás, tudom, az anyatej kincs, de ha bukós a baba, akkor bukós. Evés után nem szabad sokat mozgatni, türelmesen kell büfiztetni, ilyesmi rémlik bébiszitter múltamból....
Rólunk: Úgy érzem, most van legfelül Réka, nyomja a gyomrom, feküdni sehogy sem jó és már nem egyszerűen rugdos, hanem a hasam önálló életet él.
Sokszor kívülről simán látni, ahogy mozog a hasam, mintha mókust rejtegetnék.
Nagyon várom a szerdai NST-t. Addig növekszünk, készülődünk. Lassan a kórházi csomagot is el kellene készíteni...