Jóóó reggelt csajok
Pintyus, köszöntelek! Ami a cigit illeti, saját tapasztalatom nincs, se én, se a férjem nem dohányzunk, viszont az ismerettségi körömben akadt pár lány. Nos, volt, aki nem tervezetten lett babás, ám mikor megtudták, mi a helyzet, rögtön letették, és hál 'Istennek, a babák is jól vannak. Aztán volt olyan is, aki áprilisban letette, mert szeretett volna várandós lenni, de pár hónapő után feladta, és azt mondta, neki a baba ennyit nem ér
Szóval nagyon tisztellek az elhetározásodért, és nagyon-nagyon drukkolok
Nóri, nem is tudtam, hogy Te is... Rád is büszke vagyok
Agisol, ha valami csoda folytán nem használna a cicka, sztem kezdd majd el rágni tavasszal a dokid fülét
Gabi, hol vagy? Mizu???
Krisztinka????
Arikon, csodállak, hogy 10 napot képes leszel várni. Viszont mi, a topikos barátnéid fogjuk tövig rágni a körmeinket , az tuti
Nórikám, pirkó merre?
Babszi, mintha fölfelé tartana a görbuszod
Kislány, nyugi, tényleg csak a hormonok, tesóm most van a 25. héten, és még mindig elpityeredik, ha pl. utánaszól a BKV ellenőr, hogy hölgyem, megmutatná a jegyét?
Rólam: továbbra is feszül a cicim, és egyre intenzívebben hámlanak a mellbimbóim. Ilyenkor már csupa "rügy" az arcom, de most sehol semmi, gyakorlatilag bababőröm lett. A pocim fáj néha, de csak pár műsodpercre, gyengén, aztán abbahagyja. Illetve nem tudok hason fekve aludni, mert úgy viszont fájdogál. Ja, és annyit pisilek, mint egy sörösló család
Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, most itt tartok:
Kislány