Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus:üdv neked!

Én nagy bagós voltam sok sok évig, de áprilisban leraktam egyik napról a másikra a babó miatt...állítólag 6 hónappal előtte le kell rakni ahhoz, hogy a vérből kitisztuljon a nikotin annyira, hogy ne ártson a babónak.Szerintem ez az egy hét, ez sajnos nem jelent semmit...tényleg több hónap kell a tisztuláshoz.De persze ez sem jelenti azt, hogy összejön.Én 7 hónapja küzdök, de ez még itt sajnos kevésnek mondható, van aki sokkal sokkal régebb óta. :cry:
Azt meg, hogy neked "most kell a pocaklakó"....nos, ezt tessék elfelejteni.Ezt nem tanultad meg tőlünk, hékás? :wink:

Arikon:na milyen volt a film???

Bien:remélem jó meleg vagy még... :wink:

Babszi:nem jártam sikerrel a T-plázába, kiakadtam a 3. boltnál és feladtam... :cry: De vettem két pulcsit és egy pandás kulcstartót.(volt elefántos is. :lol: )De remélem neked sikerült a körutad!
Vendég
 


Pintyus: Hajrá és babára fel!!! A másik topicban már írtam neked de itt is köszöntelek :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Csajszik!

Mozizás át lett téve holnapra, mert Férjecske nem volt túl jól. Sajna rengeteget kell dóóógoznia a m.helyén ezért hullafáradt a 7végére. De holnap tuti, h. megyünk azt majd elmesélem. :wink:

Pintyus,
Üdv közöttünk és mielőbbi babásodást! :wink:
A sógórnőm és az egyik ismerősöm is dohányzott, mert nem tervezték a babót, csak úgy "megesett"...(az ismerős még a terhessége alatt is néha-néha rágyújtott :evil: )! Hál'Istennek nem lett a babuknak semmi baja, de jót biztos nem tesz a dohányfüst! Szerintem aki elhatározza, h. egy csodás új életet hoz a világra, akkor az a minimum, h. megszabaduljon a káros szenvedélyektől. Biztos nagyon nehéz, de hát a gyerekvállalás lemondásokkal is jár. Úgyh. kitartás Neked is és ha esetleg most nem vagy babás, akkor én a helyedben bizti várnék legalább 3 hónapot, h. tisztuljak. Én a 9 éves fogigátló szedése miatt 6 hónapot "vártam", mert egészséges babát szeretnék és ezért minden tőlem telhetőt megteszek, sőt Férjecskét is vitaminokkal, zöldséggel-gyümölcsel tömöm. Ja és Ő is cigis, de már csak hétköznap néha-néha gyújt rá, míg korábban napi/doboz volt.

Agisol,
szupi, h. iszod a cickát, tuti használni fog Neked is! Drukk!
Húúú, megint sokat írtam...bocsi :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Iszonyúan érzem magam tegnap este óta........ kiakadtam... :shock: Sírógörcs, hiszti, kétségbeesés, félelem......... ma már jobban vagyok,de nem sokkal.... tegnap ért valami,és nem igazán tudom feldolgozni. Igazából apróság,mégis valamiért elefántot csinálok a bolhából!!!

Csajok, normális ez a hangulatváltozás? Egyik pillanatban kacagok,a következőben már potyognak a könnyeim.....

NAgyon sokat gondolok Babácskára, bízom benne, jövő héten pénteken megmutatja már magát a doktor bácsinak és nekem.... :)
Tesztet 1 hete nem csináltam, de nem is fogok többet. VAlahol olvastam, hogy amennyiben - le sem írom inkább- szóval a hcg egy jó ideig még a szervezetben marad... nem ürül ki azonnal.....

T.Maria nagyon várom, hogy mit mond a dokid hétfőn. Mivel egyidősek vagyunk, iszonyúan kíváncsi vagyok Nálad mi a helyzet!!!

Bien: mikor csinálod már végre azt a tesztet?? Megesz a kíváncsiság Miattad is!!! Szerintem Babus van ott!!!

Arikon: látom Neked is még 2 napod van. Érzel valamit? Hogy vagy?

Pintyus!! Szívesen látunk! :wink:

Puszi Mindenkinek

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Kislány,
Nem szabad idegeskedni, mert az sem Neked sem a pocaklakódnak nem tesz jót! Csak nyugi!
Amúgy az érzelmi ingadozás, úgy hallottam, h. elő szokott fordulni a hormonális változás miatt.

Köszi a kérdést nagyon jól vagyok! :D Igazából nem vagyok egy nagy önvizsgáló, úgyh. semmi különöset nem érzek. Nem is nagyon gondolok a babára, mert nem akarok csalódni ha esetleg megjön. /de ez persze nem fordulhat elő/ :D Ha esetleg a 29. naphoz képest késni fog, akkor min. 10 napot várok a tesztel.
Vendég
 


Igazad van Arikon, nem szabad idegeskedni.... lelkiismeretfurdalásom is van miatta Babácskával szemben...........
Igen, a hormonális változások miatt vannak a hangulatváltozások, a nem alvásos éjjelek, és még sok minden más!

Komolyan gondolod a 10 napot?? Én tutira nem bírnám ki....

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek nem lenne-e szüksége 84 db Elevitre?
Nekem már nincs szükségem rá, viszont a 100 db-os dobozból ennyi még megmaradt. 4500 Ft-ért eladom.
Ha valakit érdekel, akkor írjon!
Vendég
 


Picuranyu!!!

NEm feladni!!!Tartsd csak meg!! Legyen az kéznél!!!! :)

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Jóóó reggelt csajok :lol:

Pintyus, köszöntelek! Ami a cigit illeti, saját tapasztalatom nincs, se én, se a férjem nem dohányzunk, viszont az ismerettségi körömben akadt pár lány. Nos, volt, aki nem tervezetten lett babás, ám mikor megtudták, mi a helyzet, rögtön letették, és hál 'Istennek, a babák is jól vannak. Aztán volt olyan is, aki áprilisban letette, mert szeretett volna várandós lenni, de pár hónapő után feladta, és azt mondta, neki a baba ennyit nem ér :evil: :evil: :evil: Szóval nagyon tisztellek az elhetározásodért, és nagyon-nagyon drukkolok :wink: Nóri, nem is tudtam, hogy Te is... Rád is büszke vagyok :wink:

Agisol, ha valami csoda folytán nem használna a cicka, sztem kezdd majd el rágni tavasszal a dokid fülét :wink:

Gabi, hol vagy? Mizu???

Krisztinka????

Arikon, csodállak, hogy 10 napot képes leszel várni. Viszont mi, a topikos barátnéid fogjuk tövig rágni a körmeinket , az tuti :roll:

Nórikám, pirkó merre?

Babszi, mintha fölfelé tartana a görbuszod :wink:

Kislány, nyugi, tényleg csak a hormonok, tesóm most van a 25. héten, és még mindig elpityeredik, ha pl. utánaszól a BKV ellenőr, hogy hölgyem, megmutatná a jegyét? :lol:

Rólam: továbbra is feszül a cicim, és egyre intenzívebben hámlanak a mellbimbóim. Ilyenkor már csupa "rügy" az arcom, de most sehol semmi, gyakorlatilag bababőröm lett. A pocim fáj néha, de csak pár műsodpercre, gyengén, aztán abbahagyja. Illetve nem tudok hason fekve aludni, mert úgy viszont fájdogál. Ja, és annyit pisilek, mint egy sörösló család 8) Mindenkinek nagyon köszi a drukkokat, most itt tartok:

Kép



Kislány

Kép
bienvenue
 
 


Ja, és tegnap már nem bírtuk ki, becsúszott egy lájtos keksz Apával :oops: :wink:

Ma nem biztos, hogy tudok jönni, mert az Anyósomék jönnek hozzánk, sütünk-főzünk egész nap (Nóri és Arikon kedvéért: tárkonyos csirkeragu leves lesz, stefánia szelettel és tepsiben sült krumplicskával, párolt lila káposztával, illetve almás szerelmeslevél és sajtos pogi :) ), de fél szemmel azért próbálok majd idepislogni.

Puszka mindenkinek és drukk-drukk!

Kép
bienvenue
 
 


Bien,
Állatira izgulok érted! Egyszerűen csúcsszuper a görbéd!!!! Na meg a tünetek is egyre jobban a babókát igazolják... Ugye hétfőn tesztelsz?? :wink:

Két okból is muszáj kibírnom a 10 napot, az egyik, h. úúúúúútálnám, ha megint nega tesztet látnék, a másik, h. a múltkori 28. napos ciklusomat leszámítva, korábban 40. napokra jött meg...


Húúú, micsoda finomságokat főztök mára...nyami-nyami! Mivel a tegnapi leveskéből maradt mára is, így csak második fogást kell csinálnom, ami bacon-ba tekert sajtos csirkemell sült lesz, krumplipürével és párolt zöldséggel. :D
Vendég
 



Bien: Hú, nagyon drukkolok neked, mikor tesztelsz? Várunk ám a babásban, sztem a napokban ott taláxunk :wink: :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Pintyus! Kép

Bien!
Ez a görbe............. :wink:
az enyém meg... imád velem szórakozni. még 3 napom van a feri szerinti tesztig. hát, majd meglátjuk! nem sietek el semmit.

Csucsu!
Veled mi van??????????

Nóri!
Én annyi pénzt költöttem, h ihajj.... ahogy ígértem apának :wink: De végülis a Tescoban vettem tök jó felsőket és a Deichmann-ban (lehet, h nem jól írom) egy csizmit. Az ázsiában csak parfümöket vettünk. Ja és vettünk egy Gazdálkodj okosan-t! Éjjel 1/2 2ig játszottunk :)

babszika
 
 


Pintyus!

Üdvözöllek!
Remélem, hamar összejön a Baba!

De ne izgulj,ha nem az első hónapban...
! :wink:

Babszi!
Drukkolok neked!
Mikor tesztelsz? :lol:
Vendég
 


t.maria!
hát, mivel pcos beteg vagyok, nálam nem igazán lehet tudni, h milyen hosszú lesz egy ciklus. Legutóbb 40 napra jött meg, feri szerint 3 nap és tesztelhetnék.... magam sem tudom. a hőm úgyis mindent elárul és másokhoz hasonlóan én is utálom a nega tesztet.....
ha egymás mellé raknám a 2 év alatt felgyülemlett nega tesztjeimet, sztem elérne Gyuláig :shock: :? :roll:

babszika
 
 


ezt találtam:

http://l88.hu/about2595.html

kíváncsi vagyok, h mit szóltok....

babszika
 
 


Azt olvastam vhol., hogy a terhesség korai szakaszában a hányást az okozza, hogy a szervezetünk tiltakozik azok ellen az anyagok ellen, ami a magzat fejődése szempontjából káros.

Nos, én ma reggel margarinos kenyeret reggeliztem kakaóval.

Sajnos meg sem melegedett odabenn...

Ez is akkor jelent valamit?
Vendég
 


ezt én még nem is hallottam így ahogy most leírtad.
érdekes feltevés.... már csak azért is, mert a reggeli hányinger és hányás vajon mitől van? :?

na, nem akarok én okoskodni, csak nekem kicsit fura, h van aki egyszer sem érzett hányingert, émelygést.... nem hiszem, h az az illető sokkal jobb dolgokat nyomat a pocakjába.

de bocsánat, ha hülyeség a logikám :oops:

babszika
 
 


Nem hülyeség, mert én is pont ezen gondolkodtam. De mégis érdekes feltevés.

Meg a kívánósság is. Erre vonatkozóan is úgy szól a cikk, hogy a számára és a babája számára is fontos ételeket kívánja a mama. Ehhez képest az első terhességem alatt majd megvesztem a sonkáért.
És ezzel jött +18 kg. :oops:

Szerintem nem állja meg a helyét.

És ugyanúgy tud hányingerem lenni a kakaótól, mint a kávé illatától... :shock:
Vendég
 


Nem tudod belinkelni azt a cikket? vagy nem a neten olvastad?
marha kíváncsi lennék az egész cikkre.
érdekes dolgokat állít!

csajok!
ki hol jár?????

babszika
 
 


Sziasztok!

Bien, hámló feszülő mell? Magas hő? Babás vagy!!!!!


Pintyus,
nekünk csak párom volt nagy dohányos, de már februárban leszokott. És június óta próbálkozunk. Ha már nem szívod, szerintem nem lehet baja a babának.


Kislány, nyugi!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Nekem amúgy menszi sehol. Csak az émelygés és a hányinger. De ez lehet a felfázás miatt is. Kedden kéne megjönnie.
Ami fura: Halálos nyugalom van rajtam. Szerdán tervezek egy tesztet. Nekem nem menszisen fáj a pocim, hanem csipked. Passz. Rügyek jönnek, de nem túl sok. Méhem még mindig fenn van. Szerintem ha még holnap este is fenn marad, akkor már nem fog megjönnie! :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Hát Gabi!
Totál izgalmas napok előtt állsz... azt hiszem :wink:
Kíváncsi vagyok, h mi lesz ebből.
Nem dobsz egy görbét???

babszika
 
 


Ja és se barnázás, se semmi. Viszont sajna a mellem se nő és nem is száraz, se nem sötét. És nem is érzékeny a mellbimbóm. Pedig menszi előtt eddig hozzá se lehetett érni...
Na, majd meglátjuk!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Babszi, lesz...om hónap van. Nem mérek. Egyedül csak a mészáj állapotát vizsgálom.

Kép
Kép
gabi82
 
 


ja, bocsi :oops: :oops: :oops:

pedig úgy megnéztem volna...

mettel hogy állsz? végül abbahagytad?

babszika
 
 


Bien, tesztelj!!!!

Kép
Kép
gabi82
 
 


Igen. Szerdán du. kiadtam az ebédet du. és utána leálltam. De végül is a hányinger megmaradt. Amúgy is azt mondta a dokinő, hogy az első poz. teszt után azonnal hagyjam abba és a nődoki engedélyével szedhetem újra. Ha megjön(ami most nem lehet), akkor újrakezdem.

Kép
Kép
gabi82
 
 


Újrakezded???
Na várj! akkor minek hagytad abba?
azt mondták, h hozzá kell szoktatni a szervezetet????
vagyis hogy nem a felírt mennyiséget kell belőle elsőre beszedni??? hanem folyamatosan növelni az adagot?
csak mert ha mindig abbahagyod, akkor nem tud hozzászokni a szervezeted és nem leszel túl jól tőle .... soha

babszika
 
 


Nem akarom mindig abbahagyni, de most miután kihagytam pár napot arra gondoltam megvárom nem e babás vagyok, mert akkor nem igazán akarom szedni.

Kép
Kép
gabi82
 
 


ja értem.
a lényeg, h lassan növeld az adagot! :wink: akkor minden ok lesz!
és hát akkor babára fel!!! :D

babszika
 
 


Sziasztok!
Újra itt és örömmel látom, h. sokat írtatok! :D

A film nagyon szuper volt, halálra röhögtük magunkat! :lol:

Gabi,
örülök, h. még nem jött meg, és ezt a jó szokását tartsa is meg jó sokáig! :wink:

Babszi,
Neked is szupi ígéretes a görbéd! Ezermillió drukk!!
Vendég
 


Arikon!
Hogy Te milyen drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért ez még messze van a "szupi ígéretes"-től :wink:

babszika
 
 


[quote]
Csajok, normális ez a hangulatváltozás? Egyik pillanatban kacagok,a következőben már potyognak a könnyeim.....[quote]

Ne legyél kiakadva. Ez teljesen normális. Ez a hormonális változások miatt van, azt hiszem ez felelős a szülés utáni depresszióért is. A hányinger, hányás is, majd el fog múlni kis idő múlva, és akkor sokkal de sokkal könnyebb lesz. Nemsokára te fogod vigasztalni az utánad következő ilyen problémákkal küszködő kismamákat meglátod!
:wink:

Kép
Kép
anyaanya
 
 


Sziasztok!

Ma már nyugodtabb napom volt. Bár reggle ok nélkül ideges voltam. ... állandó hangulatváltozásaim vannak...... sírok és kacagok, percről percre. De ez a hormonális változások miatt van.
Csajok, csak benéztem egy percre iszonyú álmos vagyok, megyek is aludni (már ágyikóban is vagyok).

Bien, nagyon várom már, hogy tesztelj!!!

És Gabi a Tiedet is várom: azt írtad nem érzékeny a melled. Nekem minden mensi előtt fájt a bimbóm, de úgy, hogy még a melltartó vagy pizsitől is sírni tudtam volna, ha hozzáér. Amióta tudom, hogy Babócsvan, csak a mellem fáj, és a bimbóm csak tegnap óta. Furcsáltam!!

Szóval hajrá!! Csajok várom a zebrácskákat!!! :lol: :lol:

T.Maria hogy vagy(tok)???

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Szép reggelt Mindenkinek!

Bien mizu? Teszt? Eszményi görbe?? :wink:
Vendég
 


Hali!

Én egyre rosszabul érzem magam. Fája hasam. De nem tudom, hogy attól e hogy mégiscsak megjön, vayg attól, hogy felfázásom van.

Ha nem haragszotok, most drukkolok egy kicsit magamnak is.

Az ájulás kerülget jelen pillantaban. Muszáj lesz orvoshoz mennem. Jó lenne, ha szerdán tesztelnék egy pozitívat és csütörtökön elmehetnék egy dokihoz a felfázásommal. :D

Kislány, eddig nekem is iszonyatosan fájtak a mellbimbóim, most meg semmi. Semmi jele a mensinek. Mondjuk nekem a hasam se fájt előtte. Csak pont amikor megjött.


Bien, teszt?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Arikon, te hogy vagy?

Kép
Kép
gabi82
 
 


Sziasztok Csajok,

Köszi mindenkinek a drukkokat. Még nem jött meg, de szerintem csak órák kérdése, ma, vagy legkésőbb holnap beköszönt. Az este görcsöltem, ma már semmi, de a hőm sajnos magáért beszél. Eléggé kiakadtam, már az este látszott, hogy elkezdett csökkenni. Köszi a drukkokat, azt hiszem, egy időre kiszállok, mert nincs mit szépíteni, teljesen összeomlottam. Sok sikert és nagyon drukkolok Nektek, ha összeszedtem magam, talán jövök még.

Üdv Nektek,

Bien

Kép

Kép
bienvenue
 
 


Bien:még ne add fel,légyszi!!!
(((((((Ölelés))))))
Vendég
 


Nóri, ari vagy, de most is csak itt sírok bedagadt szemekkel. Túl régóta tart már ez, eddig sosem borultam ki, most jött ki rajtam a feszültség. Tudom, össze kell szednem magam, pl. azért is, mert déltől tárgyalok, de még nem vagyok rá képes. Most valahogy olyan távolinak érzem, hogy alaha gyerekem lesz. Te még sosem érezted, hogy kilátástalan küzdelmet folytatsz? Én bevallom, még soha, de most nagyon kivagyok. Persze, összekapom magam, nem vagyok ez a nyávogós típus, de most nagyon sz@r...

Kép
bienvenue
 
 


Én már éreztem sajnos...kurva nehéz, de nem szabad feladni.Nekem a műtét előtt volt ilyen érzésem két hete, hogy nekem sosem lesz és még a műtét sem fog sikerülni, vagdoshatnak engem öszze vissza...de muszáj hinni és reménykedni.De nagyon is tudom, hogy ez milyen lélekszaggató érzés, főleg, hogy van akinek pikk-pakk összejön és fogalma sincs ezekről a dolgokról....és jönnek a nyugtató szavak...idegesítőek és kirohannál a világból.De valahogy emészd meg és vigyázz magadra.Puszi.
Vendég
 


Kedves Bien!

Annyira sajnálom (((((((ölelés)))))))))) :cry:

Teljesen megértelek, ha most egy kicsit "kiszállsz" a babanetből, de mi tiszta szívvel sokat gondolunk Rád és nagyon várunk vissza! Remélem nagyon hamar visszajössz közénk és ami a legfontosabb, nem szabad feladni és biztos, h. Mindannyiunknak lesz babája csak a kis hamis várat magára...
Vendég
 


Szia Arikon!

megjött megjött megjött :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Aranyosak vagytok, lányok :cry:

Hát igen, van, akinek könnyen összejön. A kisebbik hugom 23 évesen babát vár, márciusban szül, és mivel Anya nem fogadta túl pozitívan a hírt, ezért tesóm nekem meséli mindig, hogy mi volt a dokinál, stb. Nem mondom Neki, mert örülök, hogy megosztja velem ezeket az érzéseket, de közben megszakad a szívem. Joci szerint a dokim a hormoneredmények alapján tudni fogja, merre tovább. Csak én most olyan kilátástalannak érzem az egészet, hogy igazából kedvem sincs érdeklődni a leletekről. Majd összeszedem magam, szerdán kell hívnom. De olyan távolba vész minden, nagyon nega vagyok ma. Eltűnök, nem akarom lehúzni a topikot :roll:

Drukk mindenkinek :wink:

Kép
bienvenue
 
 


Bien:
Ami nem öl meg bennünket, az csak erősít... Higgyjél magadban és higgyjél a pozitív dolgokban.
És ha kell kérj segítséget..
Elképzelni is nehéz azt a küzdelmet, ami a lelkedben van...De hidd el, valahol valamilyen fomrában ezt midnenki átéli.. (én is..)
Nagyon drukkolok, hogy kicsit erősebb legyél, és ne lásd ennyire negatívan a doglokat.
Mi itt vagyunk, és várunk, bármikor is jössz vissza közénk.
(((ölelés)))) Bien...

***
Csnóri: Örülünk!
Vendég
 


Nóri,
Nagyon örülök Neked! :D Akkor mindent bele! Nem is lenne szebb ajándék egy zebrás tesztnél! :wink:


Bien,
A topic-unk nem csak hepi :lol: dolgokról szól, hanem a mindenről ami a babaproject-hez tartozik és ebben a szomorúság, elkeseredés is (sajnos) benne van. De pont ilyenkor kell egymás mellé állnunk és segítenünk, mert akkor talán könnyebben túljutunk a mélyponton! Úgyh. egyáltalán nem húzod le a topicot!!

Gabi,
és Te hogy vagy? :wink:
Vendég
 


Krisztinka, Mirci
Visszalapozgattam és mit látnak szemeim...NAGYON-NAGYON drukkolok, nagyon a végén vagytok!! :wink:

Krisz,
szép a görbéd! :wink:
Vendég
 


Szia Bien!

Nagyon sajnálom, hogy így alakult.

El szeretném mondani, hogy ugyanazt éltem át az utóbbi hetekben mint te, csak én nem írtam le ide. Pé óta folyamatosan fájdolgált a hasam főleg az egyik oldalon, és hétvégén olyan magasra ment fel a hőm mint még soha. Már kezdtem reménykedni, de sajnos ma nekem is zuhanni kezdett.

Hidd el nem vagy egyedül az érzéseiddel. Én is néha úgy érzem, hogy soha nem lesz már gyerekem.

Megértem azt is, hogy most egy darabig nem akarsz ide jönni, de hidd el könnyebb így együtt, mit egyedül.

Ti mióta is próbálkoztok? A dokid mit mondd?

Kép
Kép
mirci74
 
 


Arikon drága....nem jött össze (most sem) sajnos :cry: :cry:

Kép
Kép
mirci74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?