Sziasztok lányok!!!
Megjöttünk, kipakoltam, kimosdattam a két lurkót a vonatszutyiból, Beni már alszik is, Blani meg eszeget, de már nagyon laposakat pislog!
Nagyon örültem nektek, olyan jó volt mindenkit személyesen megismerni( sajnálom akik nem tudtak jönni-majd legközelebb!), most sokkal bensőségesebb, személyesebb az egész-tudom kinek irok. Annyira más látni is az arcotokat, hallani a hangotokat, a szemeket, igy kijön a humor is-szóval nagyon jó volt!
Minden baba nagyon édes, csak néztem milyen jól elvoltak. No jó, ez életkori sajátosság is, ha 3 évesek lennének tuti lenne bunyó, de addig van 2 szép évünk.
Szóval szuper volt a siserehad!!
Meteor, Andy, nagyon köszi a szervezést és azt is, hogy a végén álltátok a sarat, úgy jött el mindenki mint a süllyedő hajókról szokás-gyorsan, mindent hátrahagyva. Szegény Gab, még Lackó gyógyszerét is otthagyta, pedig még a vonaton be akarta adni.
Az apákok is nagyon szimpik voltak, látjátok a végén milyen sok apa eljött!!!!!
Meteor, a bort nagyon köszi
, kell majd egyszer tartani egy babákok nélküli borozgatós, babákokat kibeszélős talit is. Akkor tuti nem csak 2 üveg bor fogy.
A hely is nagyon tetszett.
Voltak még hiú reményeim, hogy Pancsi és Beni meg úgy láttam Milán is alszik egyet, de nem csodálom, hogy inkább a turbó tempót választotta mindenki. Ilyen társaságban, élményegazdagságban kár aludni.
Ahhoz képest, hogy Beni de. 1-1,5 délután pedig 2-3 órát szokott aludni, a mai fél 7-es ébredés óta egy szemet sem aludt.
Vagyis úgy 20 percet előre nézve a kenguruban fejlógatva. A vonaton meg már bugizott, csak úgy rohangáltam utána. Megondtátok ti, addig örüljek mig mászik, na most ment, oda-vissza, fel s alá,lekenyerezett mindenkit s néha hangot adott erős egyéniségének.
Egyébként csak néztem nagyokat, hogy mig nem fáradt el, egyáltalán nem hiányolt. Kicsit meg is sértődtem titokban, hogy ez a büdös kölök simán eljátszik ha én nem vagyok ott és még csak nem is keresett. És tök sok ideig!!!
No ennek forditottja lépett életbe amikor elfáradt. Még pisilni sem tudtam.
Jót mosolyogtam, hogy az első játék amit kipróbált az a babakonyha volt!!!!
Mi a 16:10 es vonattal jöttünk, 2 órát flangáltunk még a Mammut 1-2 ben, sőt a West and Cityben is. Blani le volt nyűgözve, megnéztük a mammut koponyát, a csontokat, az üveges lifttől lehidalt, az összes emeletet végigjártuk(jó kis séta volt Benivel a hasamon).Szóval a csajszi nagyon élvezte, s én is nosztalgiáztam, hisz 5 évet éltem pesten, apával ott jöttünk össze, meséltem Blaninak a sztorikat, megmutattam neki a bowling termet stb. Olyan édes volt annyira örült, csak azt hajtogatta anya de jó, de szép ez a nap...
Hát még a holnapitól, hogy oda lesz, de erről majd hétfőn.
Jól hazaértünk, de annyira nehéz volt gyenge kismadárka izmaimnak a bőrönd meg a kislegény, hogy most olyan al és felkar izomlázam van, meg a hátam kivan a kengurutól-hogy most be kellett vennem egy cataflamot.
De triplán megérte, nagyon jól éreztük magunkat!!!!!