Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, tönkrement a zár a fiókban és nem tudunk kijutni. Nem nyílik ki, nincs vészkijárat, semmi. :( Remélem nem kell egész hétvégén itt ülni. :(

KépKép
KépKép
mni

Hát történnek itt a dolgok mindenkivel! Amikor az embernek a legtöbb nyugi kellene, akkor kapcsolják le a gázt, akkor szorul be a munkahelyére, beázik a lakás, költözködés stb. gondolom lehetne sorolni.
Vendég

Sziasztok,

néhány napja eléggé meseszerű volt a netünk: hol volt, hol nem volt...

Tali: nekem jó a december 10 bár a 3-a jobb volna, a mongolra szavaznék, ugye ezek hétfői napok? (foglalást mielőbb intézni kellene, mert állítólag nagyon tele vannak).
A 2 órát ha lehet, jó lenne előbbre, mert akkor akik gyerkőcért megyünk, nem kellene hamar elrohanni (5-re megyek Érdre), mondjuk a 12 nem jó?
De amúgy megoldom, ha a többség mást szavaz. Legalábbis megpróbálom. Reményeim szerint apa ekkor már dolgozni fog, így nekem kell a nagyot megoldanom.

Norton jól van, naponta többször csuklik. Kezdek bebálnáodni, ami Gordonnal nem volt, már alig tudok cipőt kötni példul. Botrányos. :shock:

Voltak édes sztorik a napokban:
1. Gordon a konyhában (valójában ez Norton szobája, csak ebben a kupiban egyelőre konyhaként, vagyis inkább étkezőként funkcionál), kimegyek, Mit csinálsz, kisfiam? "Mit, mit, anya, hát kávézom" :shock:
2. Gordonnak apa lenyírta rövidre géppel a haját, Ilyenkor világosabbnak tűnik a hajszíne. Reggel megyünk be az oviba, erre odamegy Gordonhoz az egyik TEJFÖL SZŐKE kisfiú, elkezdi simogatni Gordon fejét: "Hűűű, Gordon, hogy Te milyen szőke lettél! Te teljesen szőke vagy!" :lol:
3. A CSÚCS:
Gordon gyertyaállást tanul. TArtom a popiját, ahogy engedi magát lefelé, egy hatalmas PUKI! Leér, felül, rámnéz: "Anya, elfújták a gyertyát!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hétvégén voltunk cirkuszban, a kínai cirkusz főleg artistás előadása megy, nézzétek meg, ha tehetittek, nagyon jó.

Tand: Isten hozott vissza közénk!! Büszke vagyok Rád, hogy át tudtad vészelni ezt az időszakot. Most már csak ELŐRE!!! kettőtökért, mindhármotokért!!!!!!

Pumperka, utólagosan boldog névnapot! Otthon volt köszöntés?

Tegnap volt nálunk apa (és a nagy kutyánk :oops: ) szülinapja. Bár anyagilag nagyon koppon vagyunk még mindig, de igyekeztem estére megadni a módját apa köszöntésének, vacsi, kis ajándék. Nagyon örült.

Babamocori: nem emlékszem már, ki kérdezte, de nálunk is nagyon aktív volt Gordon is ebben az időszakban és nyüzsi, de átlagos mértékben és picinek nem volt az gázosan. Inkább azt figyeltem meg mindkét gyereknél, hogy vannak aktívabb és passzívabb napok a pociban. A passzav napokon én mindig halálra rémültem, hogy miért nem mozog, biztos meghalt váratlanul odabent :shock: :oops: :oops: :roll: Ma már lazábban veszem, de még mindig be bírok parázni.... Általában a nyüzsis, vagy rosszkedvű, vagy ideges napokon csendesebb a baba is.

Cici: nekem totál bebarnult, szerencsére melékeim szerint majd visszarózsaszínesedik, mert így nem tetszik. Viszont szárnyal a libidó itthon... :oops: Ja, és tegnap estére totál kiszáradt a cicimen a bőr, több tonnáni testápoló után volt hajlandó visszanyerni eredeti állapotát :shock:

Ja, ma vagyunk 24 hetesek!!!! :D :D :D :D :D
Már annyira nagyfiú!!!! És ezt napról napra jobban érzem is, egyre erősebbeket rúg belém a kis csirkefogó. De csak kerüljön a kezem közé :lol: :lol:

pocifotó: (nem a bal csöcsöm a piros, hanem a könyököm, nem vagyok ennyire egy Pamela Anderson- sajnos...):

Kép

A mamabugyi (CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!):

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.7427.jpg[/img]

Gordon birkanyírás után:

Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

A gázművek is, meg az ELMŰ meg az összes szolgáltató elmehet a fenébe!!! Ha neked van gondod, nem ismerik el, ha te késel a számlával, mindjárt kamatot számolnak, de ha ők hibáznak, akkor is te szívsz, és persze te nem kapsz kamatot semmire.
Nekünk a UPC-vel volt gondunk, mikor elköltöztünk. Átkértük a szolgáltatást az új címre, elvileg át is kötötték, gyakorlatilag két hétig nem volt tévé. Persze kiszámlázták, és 4 hónap könyörgésbe telett, mire végre jóváírták a túlfizetést!
Vendég

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :evil: :evil: :evil:

Szóval a MAMABUGYI:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Mni, engem egyszer a kiskunfélegyházi BÖRTÖNmúzeumba zártak be 10 évesen a barátnőmmel. Délután mentünk, volt egy csoport is, de elfelejtették, hogy mi is ott vagyunk, és bezártak... a földszinti ablakokon rács, az emeletiek magasak voltak, végülis ordítottunk, hogy segítsééééég egy negyed órát, mire észrevettek, elég gáz volt.... így utólag vicces, akkor nagyon parás volt.
:lol:

De hza már így alakult, akkor ne unatkozzatok addig se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, boldog szülinapot!!! Tegnapra. :oops:

Kép
Vendég

Na még egy kép az én kis Viking kalózomról:

Kép

Meg a szobájáról, ahol a falat én festettem meg neki, a Bricoban vett matricák felhasználásával. A szobából már csak a polc hiányzik, de az is már megvan, csak még nincs összeszerelve. Már több napja bent alszik a szobájában, kicsit tartottam tőle, de zökkenőmentesen sikerült.

Kép
Kép

Kép
Kép

mpatr

Na befejezem a képeket mert velem lesz (mámegin :oops: :oops: ) tele az oldal.... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Judit18, Mni, aztamindenit, jó peches ez a nap nektek!

Mni, remélem már kiszabadultatok :roll:!

Judit18, szét fogtok fagyni addig! Ne maradjatok otthon így! Ha nincs hová menjetek, akkor szólj!

Kép

Kép
mzx

Pati, nagyon helyes a kisfiad, majd hesegetheted a csajokat! :wink: A szobája is szuper!!! :)

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!!

Kiszazsu!

Köszi nagyon figyelmes vagy!!!!

Mpatr!

Szép a szoba, ügyi vagy ! A bugyi is szép, de én nem merem itthon megkockáztatni!!

Tali!

Nekem jó a 11. kedd is ha nektek az jobb.(csak a szerda nem jó) Ha lehet nekem is jobb kicsit előbb mint 2-ő mert 4 ig tudok max maradni, mennem kell a kiscsajé-!ért

pusssz

pepike

Kép

Kép
pepike

Mni!

Te szegény, remélem már sikerült kiszabadulni!

pepike

Kép

Kép
pepike

TALI: Ajajj, akkor foglalni kellene gyorsan.

Akkor nekem jó:
dec. 10 vagy 11.
13 óra, ha akkor kezdődik a turnus
Mongolian BBQ

Kép

Kép
mzx

Pati, nagyon ügyes vagy! Mennyi ebből a matrica és mennyi a festés?
Vendég

Zsu, matrica a kutyus, cica, bárány, nagy fa, házikó, napocska, lepke, virágok.
A hátteret követtem el én.

Többieknek jó a korábbi időpont (12 körül)?

Nézitek a dominót? Szerintetek megdől a rekord?

Kép
Kép

mpatr

Halihó!
Kiszabadultunk! :)
5-en ragadtunk bent + a takarítónő, meg a biztonsági őr. 18.00-ra értek oda a szerelők, viszonylag gyorsan kikapták a zárat és kinyították az ajtót. :) Jól elvoltunk, az egyik srác interneten társasozott, én meg felhívtam a barátnőimet, mert már jó rég beszéltem velük utoljára. :) Még szerencse, hogy van a bankban csokiautomata meg vízautomata... a csokit kifosztottuk! :) Jó móka volt, de legközelebb inkább reggel csinálná ezt az ajtó, hogy bemenni ne tudjunk! :lol:

KépKép
KépKép
mni

Pati, nagyon szép lett a szoba, ügyes vagy! :) A pocid is egyre nagyobb! :)
Tali időpont nekem teljesen mind1, én bármikor ráérek! :)

KépKép
KépKép
mni

Pati!
ez a terhesbugyi!!? :shock: :roll: eszméletlen...
viszont a fiadhoz gratula! :lol:
ami a pocidat illeti, nagyon szépen megnőtt. nekem fogalmam sincs mikor érem el ezt az állapotot..ahogy most haladok majd csak a vége felé talán.

Sajna ma estére teljesen begyulladt a torkom! :cry:
de volt olyan drága a férjem és elment az ügyeletes gyógyszertárba és hozott homeós bogyókat.:lol: :lol:
remélem hatni fog, mert nem akarok lebetegedni.
eddig olyan szépen kibírtam.

norco

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap voltam este magándokinál uh-n! Nagyon édes volt a kis Csuri, láttuk, hogy még a szája is nyitva volt, de megharagudott az esti "zaklatásért", mert késöbb már nem mutatta a buksiját, csak hátulról, nagyon befurta magát, és nem volt hajlandó kikukucsálni!
De ami a lényeg, sikerült egy jó kép, ahol láttuk a két combcsontot, és ami közötte van, vagy nincs? :lol: :lol: :lol:
Szóval, a doki nem látott semmi kinövő részt, azt mondta ha van kuki, akkor egy büvész ez a gyerek, mert tökre semmi!!! Ugyhogy 80%ig biztos, hogy KISLÁNY :!: :!: :!:
De 100% majd csak akkor, hogyha kint van, de nagy valoszinű a punci!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy mindig csak gyors bekukk, és csak rólunk írunk, de nincs időm visszaolvasni!!!

Remélem mindenki jól van és mindenki szépen pocakosodik!!!
Vendég

Mpatr! Szuper ügyi vagy! Nagyon-nagyon tetszik a műved!

Nekem miért nem adja be a kismamambugyis lapot? Azt irja ki, hogy a lap nem található. Pedig nagyon kíváncsi lennék rá!

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok!!!!!

Kedves tanítónénik vagy hasonló főiskolán végzettek!!!!!

Szükségem lenne egy hospitálási naplóra, mert hamaroisan le kell adnom és még azt sem tudom hogy kéne hogy kinézzen nincs valakinek egy karlódó mintája, vagy megírt naplója ??????? S.O. S. :roll: :shock:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Judit,
ez a gázművek, katasztrófa! Nagyon sok idő, mire újra visszakapcsolják, tudtok valahova menni, hogy ne otthon fagyoskodjatok?

Mni,
örömmel olvasom, hogy már kiszabadultatok! :)

Pati,
nagyon helyes fiad van! :)
Szép lett a fal!!!

Norco,
jobbulást, nagyon rendes a férjed! :)

Csujzi,
gratula a kiscsajhoz!! Mi jövő hét pénteken megyünk 4D-re, remélem széttárja a lábikáit a picikénk. :)

Velünk minden oké, egyre jobban keveredek ki a náthából. Csak ez a hideg ne lenne, jaj, de nem szeretem a telet.

Tali: nekem jó a dec. 10. vagy 11. és az időpont is mindegy, sűrűn járnak buszok Pestre.

Melinda

Kép
melinda80

Pepike!

Semmi biztosat nem ígérek, mert még anyuéknál laktam amikor a főiskolára jártam, dea cuccom egy részét áthoztam. Holnap de jobb fényviszonyok közt kimegyek a garázsba és körbenézek. A garázs eléggé tele van lommal, de van egy tippem hol van, ha van.... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tali:nekem is jó mindeggyik nap, de csatlakozom Patihoz és Beuskához, ja és Pepikéhez minél hamarabbi időpont jó, mert én is megyek a gyerekekért..... Én úgy néztem a mongol étterem honlapján a délutáni turnus 12-től 17-ig van. Szóval az elejétől le kéne foglalni az asztalt, úgy a legjobb a kihasználtsága. Ha valaki pl fél 1-től fél 4-ig tud jönni azért az is talaálkozik azzal aki fél 3-ra jön (pl Kölyök) és marad 5-ig.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike! Boldog szülinapot!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Elsőnek is köszönöm a dicséreteket, én is nagyon élvezem, hogy már ilyen szépen gömbölyödünk :)

Beuska! El tudom képzelni, hogy ördögfiókák! Nagyon huncutak tudnak lenni a gyerekek. Persze nekem saját tapasztalatom csak az unokatesóimmal vannak, de néha az is elég :) Szval csodállak hogy bírod ;)

Lusie, akkor ma voltál a rendelésen :) úgy volt én is ma megyek, csakmiután hétfőre rakták a kontroll UHt ezért áttettük szerdára. Sajnálom, mert összefuthattunk volna ;) Legalább megismerhettelek volna. De majd a talin, ugye jössz?

Ja, igen, a tali! Egy icipici esélye van, hogy hamarabb el tudok lógni, de sajnos elvben háromnegyed2ig órám van, szval fél3 az esélyes.... De jövök!!! szval kezdjetek el enni, és én majd csatlakozom. :lol:
11dikével ugyanez lenne a helyzet, háromnegyed2ig órám lesz, csak itt tuti nem tudok hamarabb eljönni, inkább később, mert akkor zht iratok. és csak nem állok fel hamarabb, hogy najóvége :)
Zsu, hozd el Alexát, ha nem alszik el, segítünk lekötni :) majd felváltva rohangálunk utána ;)

Juditkecskemét, milyen hajasbaba volt Levi! Nagyon édes ;) énisénis akarok egy hajasbabááááát!!! milyen messze van március ... :roll:

Judit18! nagyon dúrva amit a munkahelyeddel kapcsolatban irsz. Szerintem is menj el táppénzre, ha tudsz! nem éri meg a stresszt. és szülés után nem lesz időd pihenni ;) drukkolok, hogy találj megoldást!
hát még a gázelzárás mennyire dúrva! teljesen ki vagyok ilyenkor akadva... :? remélem sikerül valahová elmennetek amig nem lesz fűtés, mert irtó hideg van :?

Enikő, dúúúrva amit irtál a kenöcsről, kiütésről!!! Vigyázz magadra!!! Remélem hamarosan elmúlik... én erre nem is gondoltam, hogy ilyet el lehet kapni UHn.... :?

Mni, örülök, hogy kijutottál végül :) és köszi a szuper táblázatokat :) én csak akkor táblázatozom, amikor nagyon muszáj. az esküvőszervezésnél volt egy nagyon összetett, de azóta ha lehet kerülöm :) szval köszi :)

Pati, a nethelyzet ismerős itthonról. De ez a meseszerü jelzőt még nem használtam, tetszik :) el is lopom ;)
és a Gordonos sztorik :lol: :lol: jót mosolyogtam rajtuk :) Nagyon aranyos a kissrác :) na igen, a babamugyi, akarom mondani a mamabugyi... hát ilyennek képzeltem el... biztos jó meleg lehet ;)
Viszont a pocid télleg szép nagy. :) És ügyi vagy a szobával. Biztos sokáig pingálhattad, de megérte, nagyon tuti gyerekszoba lett!!!! :)

Pepike, télleg, boldog szülinapot igy utólag!!! :)

Csujzi!!! naggyon örülök, hogy minden rendben odabent :) és gratula a nagyvalószínűséggel kiscsajhoz!!! :) :)

Bocsi Pepike, nekem nincs meg ilyen hospitálási napló asszem. szerintem azonnal megváltam tőle. :( bocsi :(

meséltem,hogy csütörtökön voltam másodjára kismamajógán? ezt most más tartotta és kicsit erősebb volt, de nagyon tetszett. szval jővő héten is fogok menni. Egész belelkesültem :) a derekamra is mutattak gyakorlatot, bár mostanában nem fáj :) viszont van benne gáttorna rész, aminek örülök, mert pont el akartam kezdeni csinálni. és ha jól érzékelem Maszatnak is tetszik ez a másfél óra "nyugis torna". szval ajánlom :)

na most megyek, további vidám hétvégét :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

TALI:
Nekem jó a 12 óra is, azt hittem, hogy 1-kor kezdődik a turnus. Akkor legyen
dec. 10, hétfő, 12 óra, Mongolian BBQ?

Részvevők:

1. Mzx

Ma nagyon hatékonyak voltunk, bevásároltunk ennivalót, vettünk a páromnak hátizsákot karácsonyi ajándéknak, Eriknek téli sapi-sál-kesztyű szettet, a barátnőmtől hoztunk kismamapárnát, elmentünk megnézni az épülőfélben lévő lakásunkat, néztünk bele sarokgarnitúrát, valamint vettünk egy tök jó Römer Baby Safe bébihordozót használtan féláron. :D

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Pepike!

Átküldtem néhány jegyzőkönyvet az e-mail címedre. Nem tudom hogy fel tudod- e használni. Egyébként boldog szülinapot!

Mzx!
Nekem jó az időpont.

Részvevők:

1. Mzx
2. Beuska75

Kölyök!

Az hogy ördögök az nem kifejezés. Pl. ma amikor anyósommal beszéltem telefonon, ők addig a konyhában a pizzára való feltétet összekotyvasztották, Igy volt pizza nincs pizza! A tészta begyúrva és apára várva, hogy majd valamikor este hozza az ujjabb rávaló dolgokat.

Kölcsönadom bárkinek őket, igaz akkor tündériek!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Az én kislányom is inkább ördögfióka, mint tündérke. :D
Itthon anyuéknál emeletes a ház. Anyuval a konyhában voltunk, apu a szobában Alexával. Törpi kijött, apu azt hitte hozzánk. Helyette felment az emeletre (elég meredek a lépcső), odaült húgom számítógépéhez, ahol éppen film letöltés ment. Megnyitott néhány ablakot a neten, aztán lesétált. A lépcső alján vettük észre, hogy fent járt. :shock: A szívem majdnem megállt!
Vendég

Részvevők:

1. Mzx
2. Beuska75
3. Kölyök28 (fél3-3 körültől )

Beuska, nagyon kiváncsi vagyok az ördögfiókáidra, raksz majd fel képet róluk? ;)

tudom, nehéz lehet Nektek, de igazából -gondolom megértitek ;) - én már nagyon várom az ilyen csínytevéseket :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Tali résztvevők:

1. Mzx
2. Beuska75
4. Melinda80 (amennyiben a közlekedési viszonyok engedik)

Tegnap végre együtt a párommal eljutottunk egy bútorboltba, egész héten vártam rá, hogy mikor ér úgy haza, hogy el tudjunk menni nézelődni, most sikerült. Találtunk kanapét két fotellel a mi szobánkba. Idáig csak a franciaágy volt benne, amire ülhetett, aki feljött hozzánk, most már majd le tudom végre a vendégeket ültetni. Babó érkezésével még jobban sűrgetett a dolog, mert akkor majd jönnek a rokonok, barátok megnézni őt és ciki lett volna, ha akkor se tudok rendes ülőhelyet biztosítani nekik. Na, szóval most nagyon boldog vagyok, hogy ez is meg van. Ma délelőtt szállítják ki őket. :D

Melinda

Kép
melinda80

Jó reggelt Mindenkinek!

Gyerekek, itt vidéken anyuéknál (Somogyban, Kaposvártól nem messze), akkora hó esett!!! Van vagy 20 cm. :shock: Holnap délután mennénk haza Pestre Alexával, remélem nem ragadunk itt! Kedden kell genetikai UH-ra menni, nem szeretném átidőzíteni.
A legrosszabb, hogy téli ruhát nem is hoztam le, nem gondoltam, hogy pár nap alatt ennyit változik az idő!
Férjem azt mondta, Pesten nem esett semmi.
Vendég

Tali résztvevők:

1. Mzx
2. Beuska75
4. Melinda80 (amennyiben a közlekedési viszonyok engedik)
5. Pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Egy kis vidéki téli hangulat! :D Ekkora hó van most.

Kép

Kép
Vendég

vidám reggelt és mosolygós vasárnapot mindenkinek!

Zsu, ez nem semmi :) nagyon szépen néz ki :) csak gondolom Alexa téli ruha hiányában nehezen mehet ki. Pedig milyen buli lenne hóembert építeni. Emlékeztek, múlt héten itt is esett a hó vasárnap. A 7es buszról hétfőn láttam, hogy egy játszótéren itt, tőlünk nem messze, 3 hóember is született :lol: annyira aranyosak voltak és egész sokáig bírták! :)
Nade, remélem Zsu felértek majd az UHra!!

Melinda, tök jó, hogy ma lesz/lett kanapétok! :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!

Mindenkinek köszönöm a szülinapi köszöntőt, és a hospitálási naplóban a segítséget, tündérek vagytok, bár ezt eddig is tudtam.

Tali:

Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike

Kiszazsu!

Csodaszépek a képek nekem nagyon tetszik remélem idén Pesten is lesz ilyen!!!( csak nehogy megbánjam)
Jó lenne ha el tudnál jönni a talira, szívesen vállalok taxi szerepet!!!

Jó pihit puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Zsu,
szépek a képek, szeretem a havat, de a hideget nem. Amikor esik, nincs is annyira hideg. :)
Remélem haza tudtok jönni hétfőn!!!

Még nem hozták meg a kanapét. :( Állítólag fél órán belül itt lesz...jó lenne már.

Melinda

Kép
melinda80

Pepike, boldog szülinapot!!!!

Most voltak itt nálunk anyósék megnézni a lakást, mert mióta berendezkedtünk még nem jöttek át. Amúgy 4 házzal laknak lejjebb :? Még jó, hogy reggel rendet raktam, tudtam én, hogy ma lesz a nagy nap. A lényeg, hogy tetszett nekik, pedig anyósnak aztán mindenről megvan a véleménye, persze teljesen más, mint a miénk. Na mindegy.

Szerintetek hányadik héttől számítják hivatalosan a harmadik trimesztert??? Nem tudom, mert egyik helyen 28. héttől, máshol 26-tól, és már olyat is láttam, hogy 25-től. :? Mennék beváltani a kuponomat a várandós csomagra, de azt csak a 3. trimeszterben lehet. Én meg ezt nem tudtam, és aztán felvilágosítottak a boltban. :oops: Állítólag egy Aventes legkisebb cumisüveg is van benne. Mert akkor azt már nem kéne venni. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek,
ez jó kérdés, hogy hányadik héttől számítják a 3. trimesztert, megpróbálok utánanézni.
Honnan van a kuponod? Ez mindenkinek jár?

Melinda

Kép
melinda80

Egy internetes honlap szerint a 28. héttől kezdődik a 3. trimeszter. (Az 1. a 14-ik hétig tart.)
Be is másolom ennek a honlapnak a linkjét, jól össze van szedve, hogy mik történnek velünk illetve a babánkkal az egyes hetekben:

http://www.babaszoba.hu/topics/9month

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

A 3. harmad a 28. héttől kezdődik!
Ezen az oldalon minden szépen le van írva. Az előző oldalon meg a jelenlegi második harmad található.

http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre2.html

Szép a havas táj! Inkább olyan lenne itt Kecskeméten is. Csak az eső esik reggel óta, meg nagy pocsolya van.
Ki sem lehet menni. Bár Levinek ilyenkor is muszáj kimennie :D :D :D
Gumicsizmában megoldottuk ma is a napi levegőzést.

Lányok, olyan gondban vagyok. Nem csinált véletlenül valaki önsegítő csoport vezetőjével vagy tagjával interjút? (alkoholisták, drogosok, stb.)
Nincs már időm rá...
6 másik beadandó dolgozatot kell leadnom dec. 7-én. :( :(
Ebből 4 kész van már majdnem. És két vizsga is lesz 7-én. Utána meg egy csomó.
:(

Ha Balázs megszületik (vagy Nimród, mert még mindig nem sikerült a férjemmel megegyeznünk) halasztok!!!

Nektek Balázs vagy Nimród a szimpibb?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
hova jársz suliba?
Szegény, mennyi beadandót kell elkészítened. :( Sajna ebben nem tudok segíteni.

Nekem a Balázs tetszik inkább.

Melinda

Kép
melinda80

Helló!!!!

Légy szíves írja meg valaki hogyan kell képet feltölteni, mert nem megy, akárhogy próbálom!!!!
Nem a melléklet feltöltésénél kell????
Mindig azt írja ki hiba!

köszke puszka[/img]

pepike

Kép

Kép
pepike

Judit, nekem is a Balázs jön be. :)

Bosek, hol lehet ilyen kuponra szert tenni?

Kép

Kép
mzx

Pepi,
de igen, a melléklet feltöltésénél kell. A tallózás gombra kattintva kiválasztod a képet, majd megnyitás gomb és a végén a feltöltésre kattints. Lehet, hogy valami kehéje van a babanetnek, hogy hibát ír ki. Vagy esetleg túl nagy a kép mérete, lehet, hogy tömörítened kéne.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda!

Szegedre járok a Juhász Gyulára, egészségfejlesztő, rekreációszervező szakra. Nagyon sok a feladat, a tétel, és rövid az idő!! :( :(

Mzx, Melinda!
Nekem is a Balázs tetszik, csak a férjem erdőmérnök és a Nimród meg valami vadásznév :?

A védőnőnek kellett volna adni "várandós füzetet" vagy mit, és abban van a kupon.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
köszi, asszem megtaláltam ezt a kupont. Pont az előbb nézegettem azokat a dolgokat, amiket anno a védőnőtől kaptam, amikor először jártam nála. De azért még rákérdezek a védőnőre, hogy tényleg azt találtam-e meg.

Melinda

Kép
melinda80

Tali:

Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike
mpatr :wink:

Ki intézi a foglalást?

Judit! A Nimród gyönyörű név, azért jó, mert ha elkiabálod a játszótéren, nem jön oda egyszerre 6 gyerek, a Balázsra inkább. Nem szeretem a tipusneveket... De lehetne az egyik az első , a másik a második neve és akkor csak azt kell eldöntenetek, hogy melyik melyik.

Tényleg nagyon megnőtt a pocim, különösen néhány nadrágban látszik annyira. De nekem nagyon tetszik!!! Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a gömbölyűségbe! GYönyörű!!
Szerdán megyek cukros lötyizni. Ti mit csináltatok a két szúrás közötti 2 órában? Már múlt héten kellett volna mennem, de nem volt kedvem... :oops: Most sincs :roll: ... Na mindegy, túl kell rajta esni.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Én is jövök a talira! :)
December 10-én tali:
Mzx
Beuska75
kölyök 28
melinda 80
pumperka
pepike
mpatr :wink:
mni

Kiszazsu, nagyon szép hó van Nálatok, itt csak eső esik... délután felmentünk Dobogókőre, iszonyat sokan voltak... és ott is eső esett, de azért volt hó is! :)
Melinda, megérkezett az ülőgarnitúra?
Mpatr, én kedden megyek cukorterhelésre, de nekem csak 60 percet kell várnom... majd viszek újságokat. :)
Újságról jut eszembe, a Kismama újságnak megjelent egy 9 hónap nevű különszáma. :)

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?