Sziasztok!
Elsőnek is köszönöm a dicséreteket, én is nagyon élvezem, hogy már ilyen szépen gömbölyödünk
Beuska! El tudom képzelni, hogy ördögfiókák! Nagyon huncutak tudnak lenni a gyerekek. Persze nekem saját tapasztalatom csak az unokatesóimmal vannak, de néha az is elég
Szval csodállak hogy bírod
Lusie, akkor ma voltál a rendelésen
úgy volt én is ma megyek, csakmiután hétfőre rakták a kontroll UHt ezért áttettük szerdára. Sajnálom, mert összefuthattunk volna
Legalább megismerhettelek volna. De majd a talin, ugye jössz?
Ja, igen, a tali! Egy icipici esélye van, hogy hamarabb el tudok lógni, de sajnos elvben háromnegyed2ig órám van, szval fél3 az esélyes.... De jövök!!! szval kezdjetek el enni, és én majd csatlakozom.
11dikével ugyanez lenne a helyzet, háromnegyed2ig órám lesz, csak itt tuti nem tudok hamarabb eljönni, inkább később, mert akkor zht iratok. és csak nem állok fel hamarabb, hogy najóvége
Zsu, hozd el Alexát, ha nem alszik el, segítünk lekötni
majd felváltva rohangálunk utána
Juditkecskemét, milyen hajasbaba volt Levi! Nagyon édes
énisénis akarok egy hajasbabááááát!!! milyen messze van március ...
Judit18! nagyon dúrva amit a munkahelyeddel kapcsolatban irsz. Szerintem is menj el táppénzre, ha tudsz! nem éri meg a stresszt. és szülés után nem lesz időd pihenni
drukkolok, hogy találj megoldást!
hát még a gázelzárás mennyire dúrva! teljesen ki vagyok ilyenkor akadva...
remélem sikerül valahová elmennetek amig nem lesz fűtés, mert irtó hideg van
Enikő, dúúúrva amit irtál a kenöcsről, kiütésről!!! Vigyázz magadra!!! Remélem hamarosan elmúlik... én erre nem is gondoltam, hogy ilyet el lehet kapni UHn....
Mni, örülök, hogy kijutottál végül
és köszi a szuper táblázatokat
én csak akkor táblázatozom, amikor nagyon muszáj. az esküvőszervezésnél volt egy nagyon összetett, de azóta ha lehet kerülöm
szval köszi
Pati, a nethelyzet ismerős itthonról. De ez a meseszerü jelzőt még nem használtam, tetszik
el is lopom
és a Gordonos sztorik
jót mosolyogtam rajtuk
Nagyon aranyos a kissrác
na igen, a babamugyi, akarom mondani a mamabugyi... hát ilyennek képzeltem el... biztos jó meleg lehet
Viszont a pocid télleg szép nagy.
És ügyi vagy a szobával. Biztos sokáig pingálhattad, de megérte, nagyon tuti gyerekszoba lett!!!!
Pepike, télleg, boldog szülinapot igy utólag!!!
Csujzi!!! naggyon örülök, hogy minden rendben odabent
és gratula a nagyvalószínűséggel kiscsajhoz!!!
Bocsi Pepike, nekem nincs meg ilyen hospitálási napló asszem. szerintem azonnal megváltam tőle.
bocsi
meséltem,hogy csütörtökön voltam másodjára kismamajógán? ezt most más tartotta és kicsit erősebb volt, de nagyon tetszett. szval jővő héten is fogok menni. Egész belelkesültem
a derekamra is mutattak gyakorlatot, bár mostanában nem fáj
viszont van benne gáttorna rész, aminek örülök, mert pont el akartam kezdeni csinálni. és ha jól érzékelem Maszatnak is tetszik ez a másfél óra "nyugis torna". szval ajánlom
na most megyek, további vidám hétvégét