Sziasztok!
Ma megint megjött. Kicsit elkenődtem. Bíztam ebben a hónapban, de nem.
Már kezdem elhinni, hogy azt akarja a sors, hogy nem legyen kistesónk. És örüljek, hogy van egy egészséges fiam. Akit a mai napig nem tudom hogy hoztuk össze.
De azért még próbálkozunk, de már kezdek beletörődni a sorsomba. Apa azt mondta ne foglalkozz vele kicsim. Éljük az életünk és ha mégis lesz baba akkor lesz, ha nem akkor is boldogok leszünk, így hárman. Ez egy kicsit megnyugtatott.
Nati: látom neked is megjött. Sajnálom. A December a mi hónapunk lesz ugye?
Márti: legyen a te hónapod is a december. Tegyünk a fa alá egy + tesztet
Mágnes: neked is egy + tesztet kívánok karácsonyra.
Magdolna: teljesen normális a hasszurka. Nyúlnak a méhszalagjaid.
A magneb6-nak méhlazító hatása van. Akkor érdemes szedni, ha keményedik a méhed. Szerintem neked csak az szalgok nyúlnak, szóval én még korainak tartom a magnét.
Nekem majdhogy nem alacsony volt a vérnyomim. Szóval nem tudom.
Lilla: várom a keddet és drukk, hogy ne jöjjön meg.
Én nem sok kólát ittam, de szerintem, ha nem vedeled, akkor nyugodtan. Max. fürgébb lesz a baba. Ikrek esetén is 3 évig maradhatsz otthon. Ez a gyerek életkorával függ össze.
Fú jó nagy hó lehet nálatok.
Évi: üdv köztünk. Ne félj a szüléstől. Nekem annyira simán ment minden. Nyugi lesz 9 hónapod, hogy lelkileg rákészülj.
Angelo: mennyi idős a lányod? És mióta próbálkoztok?
Fülű: nagyon sajnálom. Pedig úgy drukkoltunk, hogy minden ok legyen. Ez nem igazság. Tuti tud a doki peteérlelő bogyót adni. És mi is küldünk neked nagy tüszőket karácsonyra.
Majd jövök később.