Új privát üzeneted érkezett!

mármint rosszulétet a vérnyomástól?????

mano
manocska2008
 
 


igen.
magdolnam
 
 


jó sz*r idő van nálunk, esik, tiszta szürke minden. Anyós 10re ígérte magát, már várom....
magdolnam
 
 

 
 

többiek? Alukálnak?
magdolnam
 
 


Jó reggelt!
A hőm még mindig 37. Ez a 12. napom pé után. Semmi tünetem, egy kicsit érzem az alhasam néha.

Kép
p__lilla
 
 


nem !azt mondják hogy akinek alacsony a vérnyomása jobban terhelhető,de ha hirtelen valami miatt felmegy akkor az veszélyes az érfalakra nézve a ahirtelen nyomástól.......biztos minden rendben lesz!!!!!
a babaszoba .hu-n szoktam nézni az aktuális terhességi hétre mit irnak és a kalkulátor szerint már ez a ez 5.hét!!!!te néztél ilyesmit??jajj várom már hogy menjek a dokihoz és mondja hogy minden oké!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


jajjjjjjjjj de jóóóóóóó!!!!!!Lilla nagyon örülök a hődnek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .reméljük igy is marad!!!!ha még holnap is igy marad akkor mama vagy mert ez a hormon nem birja 12 napnál tovább!!!!!!!!!!izgulok!!mikor tesztelsz??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


Manó, igen nézek ilyeneket! :oops: Szóval azt mondod, hogy nem nagyon normális. Ha ma éjjel is olyan furán érzem magam, akkor lehet el kéne menni a háziorvoshoz, vagy egy nődokihoz? Az én dokim az privát és nagyon sokan vannak nála és csak időpont alapján fogad. Fogalmam sincs mit kezdjek.

Lilla, serintem..... tesztelj, hogy mielőbb megtudhasd, hogy kismami vagy. Ilyenkor már általában a teszt is kimutatja :)

U, nagyon pocsékul érzem magam :(
magdolnam
 
 


szerintem várd meg anyospajtit és ha nagyon magas csak akkor menjél dokihoz!!!!!!a rosszulétet még biztos a kismamiság is fokozza!!!!!!szerintem a magándoki fogad ha sürgős az eset!!!!!nem létezik hogy nem néz meg ha van valami baj!!!!!!csak pihenjél és minden rendben lesz!!!!!!!!!ja én azt mondom hogy normális ha emelkedik,és hogy a tul alacsony sem jo de ne izgulj minden rendben lesz!!!!!!!!!!várom az eredményt!!!!!!!!!!!
neked mit ir a gép hány hetes vagy?????

Lilla van otthon teszt??????léccccciiiiiiiiiiiii!ugy örölnék!!!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


ODRI????ODRI??????ODRI???????

HOL VAGY MÁR????????????

mano
manocska2008
 
 


amikor én itt vagyok,sehol senki???????hmmmm csajok nem lehet egész nap aludni!!!!!!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


5hetes vagyok :lol: Nézegettem a www.babaszoba.hu -t :wink:
Lilla én is kérlek tesztelj :)
magdolnam
 
 


tv-zek a nappaliban, de majd leragad a szemem, néha elpilledek :(
magdolnam
 
 


Nincs itthon tesztem. Ha holnapra nem jön meg és a hőm fent lesz, veszek egyet és kedd reggel megcsinálom.

Kép
p__lilla
 
 


jaj de jóóó! Tuti fennt lesz :)

Figyu csajok nem tudtok valami jó kis receptet padlizsánból? Leszámítva a rántott és p.krémet
magdolnam
 
 


Hát én rántotton kívül még nem ettem mást padlizsánból. Nálunk ma kínai csirkemell lesz.

Kép
p__lilla
 
 


sajnos padlizsánból nem vagyok jo!!!! :oops: de a jo magyaros kajákból abbol igen!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

pihenjél Magdolnám,nekem mindig dél köröl jön ez a összeakarok esni a fáradságtól érzés!!!!!jövő héten beszerzek egy mérleget mert kiváncsi leszek a sulyválltozásra!!!remélem nem jön fel sok mert nagyon nehezen megy le!!!először a szoptataás miatt nem lehet visszafogni magunkat utána meg már nagyon nehéz..............

Lilla!!!!!hétfőn csináljál!!!!!!ugy várom már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .igazi kismamis topic lesz ez.hehehehe.a többiek is gyors utolérnek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


nekem szerencsére nem kell főzni mert keresztanyámékhoz megyünk Erzsébetnapra!!!!egész héten főzök,igy jol jön a pihenés!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


volt anyós. 100/60/60 a vérnyomásom. Azt mondja elég alacsony. 160ig felpumpálta, azt hittem nem marad karom. Javaslat: igyak kv-t, azt meg én nem szeretnék......
magdolnam
 
 


a magyar oldalakon semmi különös recept nincs. Azt hiszem előveszem azt a szakácskönyvet, amit corfuról hoztam és kinézek belőle valami jót, az teli van isteni finom padlizsános recepttel :D
magdolnam
 
 


Magdolnam
Szerintem nem rossz az a vérnyomás. Nekem sem szokott több lenni. Pedig én kólázom. Mondjuk abba nincs annyi koffein, mint a kávéba. Inkább ilyen legyen, mint magas.

Kép
p__lilla
 
 


azért nem iszol kávét mert nem szereted????nyugodtan megihatsz egy csészével!!!!!!!nekem mind a két terhességnél mondta a doki hogy lehet!!!utána a szagát sem birtam de leküzdöttem az alacsony vérnyomásom miatt,aztán ahogy telt az idő elmult az undor a kávétól!!!!!ha fáj a fejed és szédelegsz az sem jo a picinek!!!!!azért örülök hogy nincs vele gond!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kicsit izgulok hogy megyünk étterembe nehogy valami szag ne esssen jol,mert a családnak karácsonyig nem akarjuk elmondani.vagy megrendelek valamit és nem birom megenni!!!!!!majd gondoljatok rám!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .
megyek én is ledőlök talán egy kicsit!!!!

mano
manocska2008
 
 


Olyan szépen esik a hó nálunk. Nagy pelyhekbe :D :D :D :D
Már kb. 15 cm. A kutyusunk nagyon élvezi. (Meg én is.)

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!
Magdolnam:
Te is clostyztál? Na ezzel erőt adtál ám!:) Nem is értem ,hogy mondhatott ilyet az orvosod, nekem sem volt peteérésem, és gyógyszerrel rögtön beállította..

Nyuszi:
Nagyon sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy gyógyszerrel tudnak rajtad segíteni! Kaptál már valamilyen gyógyszert?
Na és ha a gyerkőcöd összejött anno, akkor miért ne jöhetne most is össze? Ne add fel!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mi is úgy terveztük a férjemmel, hogy ha terhes lennék, karácsonykor jelentenénk be. Kicsit tartok tőle, mert apukám most éli második gyerekkorát. Lehet, hirtelen öregnek képzelné magát és nem örülne nagyon.

Kép
p__lilla
 
 


Ja vérnyomás... nekem terhesség előtt magas volt, aztán ahogy pocakos lettem, alacsony lett. :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes, ja ..... jó fej volt a doki, hogy ilyet mondott. Kifele jövet bőgve mentem a kocsihoz és a férjemet meg a barátnőmet hívtam. De megnyugtattak, hogy az csak 1 doki a sok közül és aki rémisztget.

Mi is az én szüleimnek karácsonykor szeretnénk bejelenteni. Az anyóst meg nagyon szeretem, olyan mint egy jó barátnő ezért mondtuk el neki.

Szeretem a kv-t sajna nagyon is. Régen úgy indítottam, hogy egy fél literes bögrét instant kv-val töltöttem meg és egy húzásra lecsúszott, aztán délben és este 1-1 kv. Már ha rágondolok az íze egyből eszembe jut és a pocimnak nem nagyon tetszik.

Szóval akkor ez nem nagyon vészes (vérnyomás?)? Tuti este, éjjel meg feljebb ment a perem és a pulzusom és azért voltam rosszul. Most csak kicsit rossz, mert nagyon álmos vagyok és óvatosan kell fordulnom, mert szédelgek egy picit :(
magdolnam
 
 


na hello csajok, gyors leszek, mert utána megyünk is el. A lényeg. Mágnes nagyon tetszik a hozzáállásod hogy csak pozitívan. Voltam tegnapig egy kismamis topikban is, de halomra práztatják egymást a csajok úgyhogy visszamenekültem ide... :)
Fülű én is nagyon sajnálom, de szerintem már olyan gyógyszerek vannak, hogy tuti tudnak vele mit kezdeni.
Lilla nem hiszem el hogy kibírod hogy ne tesztelj!!!!!! Ja, és mi is meg akartuk várni a karácsonyt. Addigra 12 vagy 13 hetes leszek, és hogy akkor már túl vagyunk a rizikós szakaszon, de ezt nem lehet kibírni. :)
Ja és csajok egy nagyon fontos kérdés. Nekem azt mondta a doki hogy no szex de már másfél hónapja nem volt és ma reggel nem bírtuk tovább... :oops: Ugye nem lesz baj szerintetek sem? :roll:
Na most megyek. Mindenkinek szép napot és küldjetek már ide is egy kicsit abból a hóból mert én nagyon szeretem, de sehol semmi.
Ja, és jenny a táblázatba infók: 27 vagyok. 2007.09 a próbálkozás kezdete és 2007.10 a bébi. 2007. 10.30 a teszt. :)
Azt hiszem most ennyi. :)

KépKép
muffin
 
 


Magdolnam
Szerintem ne izgulj a vérnyomásod miatt. Lehet, nem is lesz többször ilyen. De azért ha mész dokihoz, említsd meg neki.

Kép
p__lilla
 
 


Muffin
Én azt olvastam, hogy a terhesség alatt nyugodtan lehet szexelni, ha nincs semmi problémád. A fertőzésekre kell vigyázni, meg lehet, hogy nem minden pozíció jó, de ahogy nektek jó, úgy nyugodtan lehet.

Kép
p__lilla
 
 


Igyekszem nem izgulni :wink: mindenképp megmondom a dokinkak :) Hóóóóóó, én is szeretnék havat látni :) :) :)
magdolnam
 
 


muffin:
Hát babás kérdéshez csak pozitívan lehet hozzáállni, különben belehülyülhet az ember, pláne, ha 4 évig próbálkozik, mint mi.. :wink: Sosem értettem ezt a paráztatós dolgot. Annyi rosszat mutatnak a tévében is. Mostmár nem is nézek ilyeneket, megvan a saját magam nyűgje, nem kell még rátenni egy lapáttal.
Miért nem szexelhettek? Veszélyeztetett vagy? Én az voltam, így a 10 hónap szexmentesen telt el... Aztán a szülés után még 6 hét..... :?
Szerintem semmi gond nem lesz, ha bármi lett volna, már érezted volna akkor! Egészségetekre! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


köszi csajok most megnyugtattatok. Nem vagyok veszélyeztetett, csak úgy mondta a doki, pedig én is azt olvastam hogy lehet. Na mindegy. Csak holnap megyek a dokihoz, aztán gondoltam adjatok egy kis megerősítést. :) És köszi. :)

KépKép
muffin
 
 


Küldök nektek egy kicsit a hóból. :D :D :D :D Kép

Kép
p__lilla
 
 


köszi :wink:
magdolnam
 
 


Jaj csajok! De jól éreztem magam. Kint játszottunk a kutyámmal a hóban. Most jöttem be. Tiszta víz mindenem. Délután meg jöhet a hólapátolás. Ez a hó nem viccel. Már kb. 20 cm-es.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Ma megint megjött. Kicsit elkenődtem. Bíztam ebben a hónapban, de nem. :(
Már kezdem elhinni, hogy azt akarja a sors, hogy nem legyen kistesónk. És örüljek, hogy van egy egészséges fiam. Akit a mai napig nem tudom hogy hoztuk össze.
De azért még próbálkozunk, de már kezdek beletörődni a sorsomba. Apa azt mondta ne foglalkozz vele kicsim. Éljük az életünk és ha mégis lesz baba akkor lesz, ha nem akkor is boldogok leszünk, így hárman. Ez egy kicsit megnyugtatott.

Nati: látom neked is megjött. Sajnálom. A December a mi hónapunk lesz ugye?

Márti: legyen a te hónapod is a december. Tegyünk a fa alá egy + tesztet :)

Mágnes: neked is egy + tesztet kívánok karácsonyra.

Magdolna: teljesen normális a hasszurka. Nyúlnak a méhszalagjaid.
A magneb6-nak méhlazító hatása van. Akkor érdemes szedni, ha keményedik a méhed. Szerintem neked csak az szalgok nyúlnak, szóval én még korainak tartom a magnét.
Nekem majdhogy nem alacsony volt a vérnyomim. Szóval nem tudom.

Lilla: várom a keddet és drukk, hogy ne jöjjön meg.
Én nem sok kólát ittam, de szerintem, ha nem vedeled, akkor nyugodtan. Max. fürgébb lesz a baba. Ikrek esetén is 3 évig maradhatsz otthon. Ez a gyerek életkorával függ össze.
Fú jó nagy hó lehet nálatok.

Évi: üdv köztünk. Ne félj a szüléstől. Nekem annyira simán ment minden. Nyugi lesz 9 hónapod, hogy lelkileg rákészülj.

Angelo: mennyi idős a lányod? És mióta próbálkoztok?

Fülű: nagyon sajnálom. Pedig úgy drukkoltunk, hogy minden ok legyen. Ez nem igazság. Tuti tud a doki peteérlelő bogyót adni. És mi is küldünk neked nagy tüszőket karácsonyra.

Majd jövök később.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok!!!de jo hogy nálatok ho van itt minden szürke és esik asz eső.......
megvolt az ebéd,nagyon sokat ettem nagyon jol esett,utána meg alul jött egy jo nagy adag!!!!!nem értem nekem inkább mindig probléma volt a wc-re járás most meg napi kétszer is megyek!!!!!!!már 3 napja nincs vitaminom,majd holnap veszek elevitet.lehet ez is befolyásolja???????csajok én a cickofeszülésen kivül nem érzek semmit,most még fáradt sem vagyok........hmmmm mondjuk igy volt a Beninél is ,Máténál kicsi émelygés volt!!!!!bár lehet ez után jön a java :oops: .jo lenne már dokihoz is menni,akkor aztán tényleg elhinném hogy kismami vagyok!! :lol:

kisvirág!!!!!!nekem ugyan ezt mondta a férjem a mult honapban meg hogy majd jön ha akar,és ne is foglalkozzak vele!bejött kivánom hogy karácsonyra legyenott a teszt a fa alatt ,meg mindenkinek.

Muffin.szerintem nyugodtan lehet huncutkodni :lol: :lol:
mi is huncutkodtunk mind a kétszer apa mondogatta mindig hogy muszáj megnézze a babát rendben van e :wink:
még nagy pocakkal is!!!!!a végén meg már azért hátha beindul a szülés :lol:


mano
manocska2008
 
 


Manó, de jó neked, hogy még fáradtság sincs. Én alig térek magamhoz, mondjuk az idp is elég nyomi..... Enni meg alig bírok, és majdnem válogatok. Ez rám korábban nem volt jellemző :(
magdolnam
 
 


Sziasztok!!!

Kisvirág:
:cry: :cry: :cry:
Sajnálom, hogy megjött piri :cry:
Szoritok, hogy decemberben az angyalka egy + tesztet hozzon nektek, megérdemlitek!!!!!!!!!

Lilla:
a nyuszikád tűnik el, vagy csak én látom rosszúl??? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


jól látom, lelépett a vonalzódról. Vajon hova igyekszik???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: elbújt biztos! Nekem fel sem tűnt, hogy a vonalzójáról hiányzik :)
magdolnam
 
 


gondolja magában, hogy " én már nincs mit itt keressek, mert baba van a dologban" :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


hogy érzed magad Magdolnam?
Álmos vagy még?

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


nagyon és egyidejűleg nagyon unatkozom :( apa alszik, elaltattam. Közben most mosogatok.
magdolnam
 
 


tényleg elmengy a nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .de jo ez jelent valamit :wink: .itt is csunya idő van,de nemsokára megyünk aludni!!!!!!bár most tényleg nincs rajtam az a gyengeség!!!!cici az feszül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Márti remélem neked is lesz ++++teszted a fa alatt milyen megható is lesz :lol: :lol: .srácaid hogy birják ezt az időt????jajjj nálunk őrület teli vannak energiával nem is tudnék pihenni még ha akarnék se apa még nem ért haza :? .

még jövök!!!!!!!!!!!!mano
manocska2008
 
 


IRGUMBURGUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az előbb irtam egy jó hosszút de kidobott a net :evil: :evil:
Most kezdhetem elölről :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


várjuk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


na csajok megjöttem. végre le tudtam egy kicsit pihenni. nagyon kellett már. remélem normális hogy egész nap feszül a hasam. amúgy az emésztésem nekem is ezerrel beindult, amit nem is bánok, mer eddig mindig problémás volt.
holnap reggel lesz újra képem a bébiről. kb. két centis lehet most. jó lesz újra látni. :)
nálunk is szürke az idő és sokkal jobb lenne ha esne a hó...
ja, és voltunk ma az arena plazaban... egy nagy semmi volt. a fele még nincs is kész, de ami készen van, az is olyan semmilyen. úgyhogy ha valaki azon gondolkozna hogy kíváncsi rá, nem éri meg. legalábbis szerintem...
na most pihizek egy kicsit, majd este jövök megint. :)

KépKép
muffin
 
 


manó:
a fiukat lefektettem alukálni, de nem akartak.Az emeletes ágyukból lakókocsit csináltak, most azzal utazzák körbe a világot :wink: :lol: :lol: Még sütnek is virslit benne(persze csak játékból)

Magdolnam:
tudom min mész most kersztül. Én is olyan álmos voltam, hogy a melóhelyemen esett le a fejem. Reggel nem volt gond a kelésnél, jó mondjuk annyiban volt rossz, hogy émelyegtem nagyon,de úgy 9:30-10 körül olyan álmosság kapott el,hogy az csuda :D

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?