Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hova tűnt ENNN? Remélem minden rendben!

Manó: nem hallottam még a Bende nevet, de nagyon tetszik, olyan mintha mindig becéznéd. én mindig is útáltam mikor Krisztináztak, olyan szigorú. :) Mesélj majd a gyógytornászról, és, hogy Bendének hogy tetszett! Mi volt az Onyutha Judit lányával? Ő mennyire maradt el? Olyan rossz, hogy itt senki nem néz semmit, már nagyon várom, hogy otthon legyek, és értekezzek orvossal. BÁr elvileg a mozgásával nem hiszem, hogy gond lenne, inkább az idegesít, hogy nem nagyon gagyazászik. Sikítani szeret, meg brúgni, de nem egy "beszélgetős" tipus. Szerintem má ideje lenne...

Nagbri: édesek a fiúk! Hasonlítanak egymásra? Így nem tudom eldönteni...

Mandula: akkor még izgulhatsz kicsit, hogy vajon mire is allergiás, ha egyáltalán allergia. Engem is meglepett a szuri ára, azért az picit sok... Az agyhártya jóval olcsóbb, bár majd megkérdezem dokinéniéktől mennyire tartják fontosnak a ezeket, és az alapján döntök. Ha kell, akkor kell. :? Láttam a másik topikban a képeket Ádámról, húú, nagyon szép kisfiú!

Mogyó: mi is mindig találunk valami "nélkülözhetetlent" Aziznak. :)
Remélem szeretni fogja Ágika a játszószőnyeget, nálunk nem volt sikere. Szerintem bezártságérzete volt benne, mert már ha leraktuk rá ordított. :D Úgyhogy én már elraktam... Hinta hogy szuperál?

Rólunk annyit, hogy éjszaka 2-kor aludt el Aziz, és délig húzta is lóbőrt. Akkor is én keltettem már fel. Azt hiszem lassan-lassan előrehozom a fürdési időt, mert ez kicsit durva így... :oops:

További szép napot! :)
K.

Lilypie Maternity tickers


hát inkább hozd előre azt fürdést mert így könnyen felcserélheti a nappalt az éjszakára és az egy kicsit rossz volna! :wink:
Anyukám elmondása szerint és 6 hósan cseréltem fel álítólag ha nem hagyott aludni nappal akkor is fent voltam éjszaka!! :shock: :)


Kép
mogyoland
 
 


Enn remélem nincs semmi gond Bercikével!!!

Kép
mogyoland
 
 

 
 

Kriszta: Hát, a szájuk egyforma, de ezen kívül szerintem semmi nem lesz az. Természetben pedig teljesen másak. Egyelőre legalábbis! Kíváncsi vagyok így marad-e?

Manó: Én csak fél füllel hallottam ezt a módszert, de remélem bejön nektek!!!

Ennn-ről még mindig semmi hír? Aggasztó nem?
Vendég
 


Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Lányok

Ennn-ék bent vannak a kórházba. Nem nyugodott bele ebbe a székletes dologba. Bent tarják őket kivizsgálásra. Ma volt má ultrahang az negatív, a kaki is. Beszéltem vele nincs túl jó passzba, mert mondták ugyan bent kell maradniuk de hétvégén még a fű se nől. Haza akartak jönni. hogy majd hétfőn vissza mennek de nem engedték. Na ennyit tudok, Holnap nem dolgozok de megigértem be megyek meglátogatom.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Ennn-nel. Kórházban vannak , kivizsgálják Bercit a hasmenés miatt. :cry: 3 óránként kap enni, kevesebbet kap, mint otthon. Szorítsatok nekik! Többet sajnos én sem tudok, biztos jön, ahogy tud és mesél!

Kép
honey78
 
 


Borsika! Megelőztél! Nagyon sajnálom őket, érthető hogy nehezen viselik. :cry: Remélem nem lesz semmi baj!
A korán vannak, vagy gyerekosztályon? Ennn vele lehet, ugye?Ezeket elfelejtettem megkérdezni. :roll: Én is bemennék meglátogatni, csak Patrikot nehezen tudom még itthagyni. De lélekben velük vagyunk mondd meg neki, kérlek!

Kép
honey78
 
 


Honey
A gyerekosztályon vannak, és Bercivel lehet. Remélem kitalálnak valamit nekik!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Lányok! én is nagyon szorítok!
Borsika: Add át neki üdvözletemet, és hogy nagyon sokat gondolunk itt rájuk, és mindenki szorít nekik!
Vendég
 


Jó lenne! Tényleg borzasztó, hogy mennyit kínlódnak, úgy sajnálom őket! A babázásnak örömnek kéne lennie, de nekik még szinte csak aggódás jutott. Hogy eltörpülnek ilyenkor az átlag problémák! Már átmentem-igaz nem a gyerekemmel-hasonlón, ezért mélyen átérzem a helyzetüket! :cry:
De biztosan hamarosan Berci is megerősödik és idővel elfelejthetik ezt a sok nehézséget, ahogy az életük indult!

Borsika! Te tudod hogy kerültek be a kórházba? Csak bejöttek önállóan, vagy az orvosuk küldte őket?

Kép
honey78
 
 


Honey


Enn döntött úgy eljönnek.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Gondolom nem véletlen, hogy inkább ide jöttek el, mint az ottani dokival intézkedtek volna. Az a doki elég gáz, bocs a kifejezésért!
Tényleg nagyon kijutott nekik!
Vendég
 


Szinte éreztem,hogy valami gond van4
Borsika. pusziljuk őket és szoritunk nekik nagyon!!!

Hát igen a babázásról kellene szolnia de nekik aztán nem de majd csak helyre áll a dolog!És el is felejthetik ezt a rossz álmot!!!

Én is egy kicsit parázok ,hogy a lány el ne kapja ezt a torok fájást de csak nem eddig nagyon jó kedve van meg az orrom sem folyik csak egy picit fáj a torkom!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Ne izgulj, Ágikának nem lesz semmi baja. Max majd folyik egy picit a nózija! A gyerekek általában strapabíróbbak mint a felnőttek! :lol:
Vendég
 


Szegény Ennnék! De jobb lesz nekik tényleg, ha alaposan kivizsgálják Bercikét, és meggyógyítják. Nagyon jó helyen vannak ott. Csak nehéz lehet így hétvégén, amikor senki nem csinál semmit.
Gondoltam én is, hogy valami történhetett... :( Kitartás és sok puszi nekik! De aranyos vagy Borsika, hogy bemész hozzájuk, írj majd, hogy mi volt!

Mogyó: Igen, én is a korábban fürdetéssel próbálkozok, meg majd felkeltem "reggel" (11-kor). :)

Nagbri: olyan nehéz még eldönteni ilyenkor, hogy kire is hasonlít a baba, nálunk is egyik nap rám, másik nap az apjára. Na mindegy, az a lényeg, hogy szépek! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Igen, tényleg nehéz, de szerintem látszik azért nagyjából. Bence például ha nem látja valaki a szemét, tisztára az öcsémre hasonlít, alkatilag, fejformára mindenre!
Dani meg néha tényleg én, néha meg az apja! Ő még tényleg egy nagy talány, hogy a végén kire fog is igazán hasonlítani!
Vendég
 


hát az biztos hogy mindig másra hasonlít a baba.mikor megszületett Ágika akkor mikor megláttam ,mondtam is ,hogy mintha az apa kiköpte volna tiszta olyan volt mint ő !
Azzal is kezdtem mikor megláttam:szóltam Apának hogy nem tagadhatod le! :lol:

Most már azért nem olyan látok benne az én családomból is vonásokat!

De párom családja szerint tiszta apja meg már mindenkire hasonlít csak rám nem! :? :wink:
Érdekes mintha semmi közöm nem volna hozzá! :D

Kép
mogyoland
 
 


Mindegy ,hogy kire hasonlít csak egészséges legyen !

Remélem Ennék is hamar túlvészelik ezt az időt!
Legalább most kivizsgálják reméljük fullosan Bercikét!


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Egyetértek veled! Ez általában attól függ, ki melyik családnál van éppen, annak a tagjaira hasonlít! :D

Igen, én is abban bízom, hogy most rendesen kivizsgálják Bercikét, és meggyógyítják!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is kitartást kívánok Enn-nek. Remélem hamarosan kijöhetnek, s minden rendben lesz Bercikével! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!

Nagbri
Féltékenység van egy kicsi, bár egyáltalán nem vészes. Bevontuk amibe lehetett, így nagyon boldog. Peti mossa meg fürdetésnél Dorka lábát, ő adja a pelust, rázza neki a csörgőt, s ezektől nagyon boldog. Természétesen az első mosolyt is Peti kapta. Az nagyon tetszett neki.:-)
Nagyon féltem a testvérféltékenységtől, de egyenlőre teljesen természetesnek veszi, hogy Dorka megérkezett. Az apjára kicsit jobban féltékeny, de az is kezelhető szerencsére. Majd az lesz érdekes, amikor Dorka is szeretne játszani a játékaival. Próbálom szoktatni, hogy adja oda, egyenlőre csak a plüss játékokat. Odaadja, aztán kikapja, s elszalad vele. REmélem idővel ez is meg fog változni.
Most kezdett el mondatokban beszélni, s nagyon élvezi. Folyamatosan gagyarászik, nagyon élvezem.
kocsisandrea
 
 


Hallotattok véletlenül a more milk plus nevű kapszuláról? Állítólag nagyon jó tejszaporító csak hát nagyon drága. Próbálkoztam, hogy óránként, kétóránként szopiztassam, de folyamatosan kiköpi ha nem éhes, s közben rötyög. Így nekiálltam fejni, de így sem az igazi még. Nem akar szaporodni a tejcsi.
kocsisandrea
 
 


Andi: Igen, mi is bevontuk mindenbe! Dani meg karácsonyra kap fürdetőszéket, és akkor együtt fürödhetnek! Nálunk az első kacagást kapta a tesó! Pont kamera volt a kezemben. Hát, könnybe lábadt a szemem.
ÉN nem hallottam arról a kapszuláról. Nekem ez az urtica bejött, homeos bogyó! Meg a tea!
Vendég
 


Sziasztok.

ennn-nek mi is szurkolunk itthonrol.Nagyon remeljuk,h.minden ok lesz.Nagyon nincs idöm gépezni.Sokat sétálunk,meg vásárolunk.Egy nap se unatkozunk.Én feltöltöm végre a gardrobom,hisz kifogytam a szep rucikbol.
Latom azert ennn-neken kivul mindenki jol van.Sok egészséget mindnyájatoknak.

Szép álmokat! :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Szia Timcike!

Jó vásárlást neked! Élvezd ki nagyon! Klassz lehet most neked!
Vendég
 


sZIASZTOK!

mAJD CSAK DÉLUTÁN LESZEK MERT MEGYÜNK SZÜLINAPBA!
mogyoland
 
 


Sziasztok! :D

MOGYO! Milyen az új hinta? Kiróbáltátok már?

NOÉMI! És a Tiétek megjött már? Majd ha megérkezett, megengeded, hogy megkukucskáljam? :lol: És vmi másik játékot is említettél, hogy megmutizol. Kíváncsi vok... :lol:

Kép
honey78
 
 


Ennn! Helyesen teszed, hogy utána jársz! Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljatok meg!

Kriszta! Nagyon aranyos vagy! A Te kisfiad is csodaszép! :) Még mindig nem tudom mi volt az a pöttyösödés, de gyanítom az antibio., mert ahogy abbahagytuk következő nap el is múlt. Ezekszerint penicillin érzékeny a drágám. Csoda lett volna, ha nem lesz allergiás valamire, mert sajnos én extraallergiás vagyok (szinte mindenre, kivéve az állatszőrt). :(

Mogyo! Fáj még a torkod. Nekem is elkezdett még tegnap előtt. Félek nehogy valami járvány legyen.

Timci! Pihend ki magad! Szívesen követném én is a példádat, de Ádám mellett nem nagyon lehet. :)

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Na, ma keltünk fél 11-kor, remélem este is elalszik időben. Már teljesen elhanyagolom szegény férjem. Nem tud 1-2-ig fennmaradni velünk. :(

Andi: én sem ismerem ezt a bogyót, mint korábban írtam, nekem a sűrűn szoptatás szaporította meg. Az én fiam bármikor és bármennyit képes enni, meg is látszik rajta. :) Ne szomorkodj akkor sem, ha véletlenül elmegy a tej, olyan jó tápszerek vannak, és a lányod is nagy már, jó sokáig tudtad szoptatni, és hamarosan nem is lesz szüksége tápszerre sem. (ha jól emlékszem 8 hónapos)

Mogyó: jó szülinapozást! Nálunk is a férjem szülei szerint rá hasonlít, és tisztára így nézett ki ő is picinek, csak nagyobb volt a szeme, nem volt ilyen vastag szája, és sokkal több haja volt, szóval szebb volt... :shock: Ilyenek ezek az anyósok... :lol:

Nagbri: a barátnőd hazajött már Egyiptomból? Most hallottam, hogy az egyik utazási iroda csődbe ment, és itt hagyta az utasait.
Szegények. Vagy lehet ők inkább örülnek. :)

Timcike: jó szórakozást, és feltöltődést neked! Velem ugyanez van, mikor végre hazaszabadulok Magyarországra. 1 hónap vásárlás, és csavargás...

Mandula: ajjaj, akkor már érthető, ha Ádám is allergiás lesz valamire. Biztos megbonyolítja az életed rendesen... :(
Ádámnak van már foga igaz? Hogy megy így a szoptatás??? :oops: Kicsit félek tőle, mert nálunk már most is van, hogy teljesen kikészíti...
Ja, és az én fiam mellett sem lehet egy percet sem pihenni. Kb. 5 percig van el magában, aztán az ölembe kell vennem, és folyamatosan szórakoztatni. Olyant, hogy járóka, kiságy mi nem ismerünk. :D

Asszem le is járt az 5 perc...

K.

Lilypie Maternity tickers


Andi: bocsi, visszanéztem, még csak 7 hetes a lányod! :oops:

Lilypie Maternity tickers


Ma megnéztem ennnéket, a eredények jók, majd kedden jön egy gy.gastroenterológus talán ő mond valamit. Mikor ott voltam akkor is Bercike nagyon fesziített nem tudtunk vele mit csinálni.Majd csak kinövi!

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Borsika!
Tök jó, hogy meglátogattad. Biztosan nagyon örült neked!
Vendég
 


Kriszti! Ez jó kérdés, nem tudom, mert még nem jelentkezett be skype-on, de azt hiszem mindjárt küldök neki egy mail-t, hogy itthon van-e már! Remélem nem ők rekedtek kint!
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk jó volt végig nevetgélt az én drágaságom , aztán voltunk a Malomban és a Tescoban és még mindig alszik de fürcsizunk mert nagyon éhes lesz ha hagyom alukálni tovább akkor nem élvezi a fürdést!

Hát még mindig fájdogál a torkom de nem vészes eszem rá a torokfertőtlenitöt és a teát igy csak jobb lesz!Meg nem puszilgatom Ágikát csak a feje bubját! :oops: :wink:

Kép
mogyoland
 
 


Szia Mogyo!

Ez tök jó, hogy ilyen jó napotok volt! Mi is jól elvoltunk, Bence délelőtt úszott, most meg apával sütit gyártanak.
Dani meg belapátolt két kanál tejpépet!
Remélem a torkod gyorsan rendbejön!
Vendég
 


Kriszta!

Köszi! :D Pont ezért választottunk olyan nevet, amit már nem kell becézgetni, mert önmagában is megállja a helyét! :D Az Aziz milyen eredetű név? Mert még nem hallottam... :oops:

O.J kislánya még 1 évesen nem állt fel, és 1,5 éves volt, mikor elundult. De mint kiderült (a műsor elejéről lemaradtam), Liptai K kislánya még 6 hónaposan nem fordította oldalra a fejét, és neki is ezzel a módszerrel segítettek.
Bende egyébként az elejét egész jól tűrte (tele volt a pocakja), de aztán a nem szeretem mozgásoknál (mint sípőkörzés) elkezdett ordítani. Onnantól vígasztalhatatlan volt. :roll: Ma pedig egyedül csináltam végig ugyanazt (vagy legalább is igyekeztem. :roll: )

Kriszta, tényleg jó ötlet, ha előbb fürdettek... Ez így nagyon fárasztó lehet neked...


Nagbri, én is remélem, hogy használ... most bizakodó vagyok! :D

Köszi Borsika az infót! Szegény Ennn... Remélem, tényleg minden Ok lesz, és kedden már okosabbak lesznek, és talán már haza is jöhetnek!

Mogyó, ne keseredj el, ha nem látják, hgoy Rád is hasonlít... :wink: Én sem örvendezhetek, mert nálunk is mindenkire hasonlít Bende, csak rám nem... De legalább pasis kinézete van! :lol: :lol: :lol: de az tuti, hogy az ujjait tőlem örökölte! Ezt persze nem győzöm hangoztatni, mikor az ismerősök az utcán közlik, hogy tiszta apja ez a gyerek! :lol: (Apa mellesleg nem győzi kihúzni magát... :lol: :lol: )

Timcike, jó vásárlást! :D Én is mennék, de ahogy beteszem a boltba a lábam, Bende felsír, nem bírja a meleg-bűzös-zsúfolt helyeket... (de hát melyikünk szereti???????)
Most csak kívülről csodálom a kirakatokat... :lol:

Jó éjszakát!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi csajok.Hát Atticy-val lehet vásárolni,csak legyen ölbe. :lol: Akkor minden ok.Ma megvettük az utsó dolgokat.Még csak a karácsonyi nagy vásárlás maradt ki.Én is megvettem már a kedvesem ajándékát,remélem örülni fog. :roll:
Atticy ma rengeteget volt a levegön.És nagyon jó fiú volt.
Mindenkit puszilunk és ennn-neknek külön szurkolunk,h.minden ok legyen. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Kriszti! a barátnőmék szerencsésen hazaértek! De nagyon aranyos tőled, hogy gondoltál rájuk!
Vendég
 


Kriszti! Sajnos Ádi már nem nagyon szopizik. Kb. 6 és fél hónapos koráig szopott "normálisan", aztán egy nap úgy döntött Ő nem kér cicit napközben, csak reggel (pedig próbáltam picit erőltetni). Mostmár reggel is csak cuppog egy kicsit és már "megy" is tovább. Szerintem amúgy nincs is elég tejem, biztosan ezt érzi. A fogakkal voltak problémáink, mivel 5 hónapos korában kibújt az alsó 2. Ha már kicsit tele volt a pocak rögtön elkezdett harapni. Ilyenkor rászóltam, és elvettem Tőle, ezen nagyon betudott sértődni. Aztán egy idő után már nem csinálta csak nagyon ritkán.
Azizka is nagyon rafkós akkor! :lol: Ádi is egyedül az ágyon és a kezünkben érzi jól magát. :roll: Miket csinál már a kisfiad?

Borsika! Köszi az infót! Hátha majd ez a szakember (nem írom ki, mert beletörik a kezem :wink: ) tud majd Nekik segíteni. Nagyon sajnálom a kicsit, mennyit szenved. :cry:

Manó! Sajnos lemaradtam a műsorról. :roll: Múltkor a doktornő elkezdte Ádámnak csinálni neki a csípőkörzést és erre Ádi elkezdett sírni. Amúgy az orvos semmit nem mondott rá. :?: Viszont egyáltalán nem akar tovább fejlődni a mozgása. Olyan mintha megállt volna egy ponton. Szerinted nekünk is kellene gyógytornászhoz járnunk? Ezen amúgy már gondolkodtam, meg egyszer megemlítette a védőnő is. Ádinak nem kötöttek az izmai csak nem hajlandó többet csinálni mint amit megtanult.

Nagbri! Olvasd el légyszi, amit Manónak írtam! Téged is kérdezlek mint sokat tapasztalt anyukát.

Timci! Kis Attila mindig jó baba, nem is értem miről beszélsz. :wink: :D Úgy érzem tényleg nagyon jó Nektek ott! :) Majd mindjárt írok pü.-t is.

Mogyo! Örülök, hogy jól sikerült! Biztos nyiugodtan fog aludni ma éjszaka. :) Neked meg jobbulást! (Sajnos nekem meg egyre rosszabb, mert mostmár náthás is vagyok, de vettem Neocitrant meg Strepsilst hátha segít.)

Holnap apósoméknál pofavizit lesz, már előre borsódzik a hátam. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: Hol tart most a fejlődésben? Csak azért mert ez lehet teljesen normális. Nem fejlődnek folyamatosan ugyanabban az ütemben. Én nem hiszem,hogy gond lenne! Ráadásul egyik gyerek se egyforma, nem lehet őket összehasonlítani. Mindegyik más ütemben, és másképp fejlődik. Bence soha nem mászott, nem volt foga 14 hós koráig, viszont pont ugyanúgy abbahagyta a szopit, mint azt Ádiról írtad. Sokáig nem ült fel, csak ha felültettük. Miután elkezdett menni, és elesett, nem állt fel, csak ha felsegítetted, de amúgy meg ment mint a rakéta. Szóval tudni kéne mit értesz azon, hogy nem fejlődik szerinted! Okés? :D
Mért nem szereted apósodékat?
Vendég
 



A ........életbe. :evil: Megirtam egy jó hosszú szöveget,azt eltünt.Hmmmmmmmmm.......

mandula-hát igen,nekünk nagyon jó itt,mert nem idegesit senki és semmi.Meg nem kell föznöm,takaritanom. :roll: :wink: :lol:
Ádibaba jol van?
Megkérlek,ha utad lesz a Bambinibe megnézed nekem a Kid's től azt a játszószönyeget,h.mennyi?Vagy máshol is,ahol látsz ojat.Jó?Előre is köszi. :wink:
Sokat emlegetlek idehaza. :wink: Várom,h.lássalak.
Jó éjt csajok!


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nagbri!Köszi, akkor még nem esek kétségbe. :wink: Ádám egyelőre pörög-forog, ezenkívül Ő is csak akkor ül (de inkább támaszkodik), amikor felültetjük.
Apósom picikét magának való ember, mindenki "hülye bunkó", egyedül ő a tökéletes (pedig szerintem ez igencsak nem így van). Állítólag az unokája is csak azért lett ilyen szép, mert ráhasonlít (,amúgy az Ádi teljesen úgy néz ki, mint a férjem anyai nagyapja). :roll: :lol: Egyelőre ennyit mondok, a többit majd részletesen elmesélem ha talizunk. Jó? :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Okés! Akkor Ádi miatt tényleg nincs miért aggódnod. Sejtettem én! De nagyon örülök is neki! :D
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Timci! Nagyon szívesen! :D Néztem az Auchanban is, de nem láttam olyat, ami zenélni is tud. De viszont láttam "Első mesekönyvemet" a F.P.-tól kb. 6000 -,Ft-ért, meg Tanuló széket 10.990-,-ért. Nekem ezek nagyon tetszettek. Van más is, ha gondolod azokat is leírom. :wink: Ti is hiányoztok ám! Aranyos vagy, hogy rólam is beszámolsz odahaza. :D Ádi köszi mostmár jól van. Biztos olvastad, hogy volt vírusfertőzése, meg kiütése, de hál' Istennek ezeken is túl vagyunk. Írtam Neked pü.-t. :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Neked is jó éjt Nagbri!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Nagbri! Picit helyesbítek, mert v.ki szerint (pl Timci szerint is) belőlem is van valami a Kisbetyárba.Ez csak egy kis záróljeles megjegyzés volt. :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Szép álmokat mindenkinek! Mostmár ígérem eldugulok! :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Ezt nem hiszem el!! Írtam én is egy nagyon hosszút, és elszállt! :evil:
Majd újra írom, ha megint alszik. :(
Addig is jó vasárnapozást Nektek! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Nállunk ma születésnapi zsur van. :wink: Anyum születésnapja.Ugyhogy ma se fogunk unatkozni. 8) Délelöt voltunk a növéremnél.Jot tett a kis séta.
Mindenkinek kellemes délutánt kivánunk.


Kép Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Elaludt a lelkem. :) Napközben kétóránként elálmosodik, és ilyenor alszik egy fél óra-órát. Este viszont... Tegnap 10-kor fürdött, és utána még nyúztuk egymást vagy 2.5 óráig. Tiszta kóma már olyan álmos, de küzd ellene, és mindig talál valamit amivel lehet egy kicsit beszélgetni... :)

Nagbri: örülök, hogy a barátnős hazaért, és remélem tetszett is neki Egyiptom! Bence úszik? Ez szuper! Ilyen idősen a gyerekek még csak pancsikolni szoktak a vízben. Hogy csináljátok? Apukája megy vele? Dani pedig tejpépezik? Hogyhogy? Szopizik még, nem? Nekem nem ajánlották, de szerintem én is megkóstoltatom, mert amiket én pancsolok neki azt nem szereti, kiköpi, meg fuldoklik tőle. Egyedül a gyümölcsöket imádja, azok közül is a mangó a kedvence, azért ordítani is kell, mikor elfogy. :lol: Szépek az új vonalzóid! Néztem én is a nőivonalon, de nem tudok eléjük képet berakni, ahogy látom egyelőre Te sem..

Manó: az Aziz arab név, azt jelenti drága, kedves. Az apukája egyiptomi, ezért adtuk neki ezt a nevet. A magyar neve Ádám.
Egyiptomi hivatalos neve: Aziz Mahmoud Mohamed Hassanein Bahnassy Haggag. :P
Nem semmi, hogy csak a tv2-s kismamák között is egyből kettő van, aki hasonló problémával küszköd, és nekik is használ a program. Ez azért bíztató, nem? Biztos, hogy Bende is hamar hozzászokik, és már nem fog neki problémát okozni a csipőkörzés sem. Elhiszem, hogy kellemetlen neki, a gyógytornászok azért rendesen megmozgatják a dolgokat. Nekem is fájna! :)

Mogyó: nem írtad, hogy szuperál a hinta! Milyen?

Mandula: apósod hozta a formáját? :lol: Nálunk is vannak érdekes arcok a férjem családjában! :x Mikor először mentünk Azizzal (3 hónapos volt) a következő "bókokat" kaptuk: milyen kicsi, mint egy 1 hónapos, miért ilyen kopasz? , miért nem szőke és kék szemű? , miért ilyen görbék a lábai, szerintem menjetek el orvoshoz! És egyáltalán miért nem olyan szép mint ti? :shock: Azóta nem mentünk... :)
Akkor félhetek a fogaktól.... :) Egy szoptatási tanácsadón azt javasolták, hogy ha a baba abbahagyogatja a szopizást be kell vele feküdni egy melegvizes kádba, a mellkasra tenni, és állítólag ez újra kiváltja belőlük a szopási ösztönt. Nem tudom, talán érdemes megpróbálni.
A fejlődéssel kapcsolatban: anyumnak van egy másfél éves nevelt kisfia, aki 9 hónaposan tanult meg ülni, kúszni 1 évesen, aztán mászni, lassan járni, ma meg fut mint a nyúl, meg beszél is, mindent utánuk mond. Szóval szerintem is gyerekfüggő, de ha megnyugtana akkor kérdezz rá szakembertől. Sztem én is rá fogok a beszéd miatt.
Kérdezted még, hogy Aziz miket tud. Forog össze vissza, és mikor hason van, a lábaival tolja ki magát, néha már attól félek bukfencezni fog, mert a karjait nem rakja. :) És még kitámasztva ül. Ennyi egyelőre.

Timcike: mintha magamat hallanám. Tisztára ugyanez mikor magyarországon vagyok. Vásárlás, mászkálás, nem főzés, stb.
Élvezd ki, és jó szülinapozást! :D

Teszek még fel egy képet, amit most csináltam. :) Kép az új téli sapi

K.

Lilypie Maternity tickers

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?