Szia lafi!
Hááát, Anya-társ! Örülök,hogy túlélted, azért ez nem semmi. Megmondom őszintén, ahogyan olvastam, meg amin én is végigmentem emiatt a qrva cukor miatt, úgy gondolom,hogy fingja nincsen senkinek arról,hogy mi is az igazság, csak tapogatóznak a homályban. Engem egyfolytában nyugtatnak a vércukrom miatt, neked meg még az 5 is sok! Könyörgöm, hol élünk?
Csütörtökön voltam a nőgyógyinál, megnézte a második terhelése cuki eredményeket, azt mondta tök jó! Mondom neki, hogy de a pisiben van 4 keresztes, az nem számít. Nem vészes, utána különben is csökkent...stb. Majd a beszélgetés végén azt mondta figyeljek a cukorra a pisiben. Elmeséltem neki a diam-ambus napot is, plusz,hogy beutaló is kell. Azt mondta, hogy már nem látja éretelmét, mert a 32 hetet taposom. De azért még lesz egy teljes vérkép és megint megcsináltatja a terheléses cukrot. Na, rólam ennyit.
Ezt,hogy fogyatékos lesz a kis Hunor,honnan a fenéből veszik, ha semmire sincsen bizonyíték? Az tény,hogy a neten mindenhol azt írják, hogyha cukorbetegség alakul ki a kismamánál,akkor azt tilos gyógyszerekkel kezelni. De hogy miért, azt nem is írják utána.
Lafika! Nyugodj meg! Csak kihúzzuk ezt a pár hetet valahogyan, mi az hogy valahogyan, a legjobban. Aztán megérkeznek a babák, és sz@runk az egészségügyre úgy ahogyan van.
Most lehet, hogy azt mondjtok,hogy hülye vagyok, de ez a terhes protokoll mindenkinek jó, csak nekünk nem. Agyon vizsgálgatnak minket mégsem jobbak a statisztikáink.
Nekem is 3 hét múlva kenetvétel amiatt a "kókusz" miatt ( bocs de elfelejtettem, hogyan írják), nehogy a szüléskor fertőzzem a babust, aztán hetente megyek vizsgálatra és NST-re. Mindezt úgy, hogy a legnagyobb nyugalom legyen az utsó hetekbe.
Persze hetente 1 nap nem a világ, de nekem már nagyon tele van a tököm a vizsgálgatásokkal.
Uff
Na, és akkor Anyum meg a korosztálya meséli persze, hogy őket nem vizsgálgatták ennyit, nem törődtek a cukorral meg semmi mással.