Gabci, lejött, fél óra alatt jött 1, azaz 1 csepp
És igen, mióta adom a tápszert Pankának, azóta nem sir annyit és alszik napközben is egy keveset. Szóval egyértelműen ez volt a gond. Viszont igy nagyon sokat eszik, most meg ezen aggódom
Már 150-re egészitem ki alkalmanként, és 6x eszik, vagyis 900-at eszik egy nap. Súlya alapján 700-at kéne, de a védőnő szerint nem lehet túletetni, vagyis kap 150-et. Szerintem enne még többet is, de akkor mi lesz később? És hizik is rendesen, már közelitünk a 4,5 kg-hoz
Kertikiri, nálatok mi a helyzet? Nadin még mindig sir sokat? Lehet, hogy nálatok is ez lesz a probléma. Én is megnyugodtam, hogy az előirt hizásba még beleférünk, de ezek szerint mégse volt elég.
És én tényleg megpróbáltam mindent, hogy legyen több tejci. Homeopátiás bigyó, teák, sok kaja, 3 l viz, pihi is megy most, mert anyós már 1 hete itt van és mindent ő csinál, de napközben 80-100-nál több tej etetésenként nincs. Csak éjjel, dehát akkor 8 órája van, hogy összegyűljön. 3 nem elég.
És Panka imádja a tápszert. Nekem most pont az a bajom, hogy úgy nyakalja a cumisüvegből, hogy 2 perc alatt eltűnik, pedig 1-es Avent-tel kapja, hogy nehezebb legyen neki. És azt vettem észre, hogy a cicimet már nincs annyira kedve szopizni, mert az persze nem jön úgy. Mindig cicivel kezdjük az etetést, de már 2 perc alatt lepattan róla, mert tudja, hogy jön a cumisüveg. Most próbáltam kanállal adni neki, de úgy felhergelte magát rajta, hogy üvöltött. Bár utána 2 perc alatt elaludt és aludt másfél órát
Szóval Kertikiri, gondold meg, hogy akarod-e Nadin-t a cumira szoktatni. Inkább próbáld a kanalat vagy a poharat.
Andi, miért nem jó a sok tejbegriz? én szinte minden nap főzök, mert az 5 perc alatt megvan és 1 kézzel is megy
És nagyon édi mindegyik baba, Móni végre láttunk Jankáról is!
Macsek, nálatok bejött a kendő? Vilike szereti? Mosolyt meg ne add fel, most fogod valamikor kapni az elsőt. Védőnő szerint 5-6 hetes korig csak "gázmosoly"-t produkálnak, az nem igazi. Az igazi nálunk 6 hetesen jött, egyik reggel, mikor dumáltam neki, akkor rámmosolygott. Szóval nem vagytok elkésve.
Timi, olvasom, hogy megint mélypont van
Pedig olyan édik ezek a csajszik, ne kenődj el! Fel a fejjel, mindenki más le van szarva! Szerintem igenis ügyes anyuka vagy!
És adj priviben számlaszámot, ahova tudok utalni. És még 1x köszi!
Most is a CD-ket halgatjuk!