Lányok,
vagyok ám még én is, csak dolgozom, mint Myssnia
!
Visszaolvastam azért...
Zsuzsi,
újabb-régebbi, rózsás-hónaljszagos képek nagyon jók! Miki is mennyit fejlődött, mióta itt voltatok! Gyuri + kakisztori aranyos!!!
Málnatorta nyamm-nyamm, biztos finom volt, hú de megkívántam! Én diós csúsztatott palacsintát sütöttem a hétvégén, tessék
:
Momo,
én emlékeztem rád a taliról, úgyhogy én nem gondoltalak ám másmilyennek!
Zsebi és Timi csodaszépek, jó a trigedőr-kép, meg a sírós Zsebi is nagyon aranyos!
Leszter,
én picit szégyellem, de szinte már fóbiám van ezektől a "házőrző" kutyáktól, akik meglepetésszerűen ugatnak rám a kerítések mögül. Szabályosan ideges leszek tőlük, megharagszom rájuk, legszívesebben visszaordítanék nekik
! Olyan rossz, hogy amikor sétálunk a kertes házak között szép békésen Ancsival, aki aluszkál a kocsiban, minden olyan idilli, akkor egyszer csak rámordít "valaki". Hát ilyenkor mindig olyan, de olyan dühös leszek...
Küldök neked speciális babakocsi-drukkokat!
Tina,
üdv itt, Nikihez gratula! Nagyon aranyosak vagytok hármasban a képen!
Gombóc,
ez a gyerekorvos nagyon durva! Drukk, hogy találjatok rendes dokit, akiben meg tudtok bízni, és aki szereti a gyereket!
Hozzátáplálás-kísérlet
! Szerintem is próbálkozz mindenféle ízekkel, hátha bejön valamelyik a srácnak előbb-utóbb!
Noeeemi,
nem látom, hogy válaszoltak-e már neked képfeltevés-ügyben... Először is be kell szkennelni a fotót a masinátokkal, utána valahova lementeni a gépeden (nem kell külön feltölteni a netre), majd itt a hozzászólás-ablakban alul a melléklet feltöltésénél kikeresed a gépeden a képet, és feltöltöd, ezután ugyanúgy küldöd a hozzászólást, ahogy szoktad
.
Részvétem a Nagypapád miatt
...
Ellimami,
én rengeteget kísérleteztem ezzel a fürdetési-időpont-dologgal. Anyós szerint jó az, ha fix időpontja van, legalább körülbelül ugyanakkor legyen mindig a fürdés. Hát én nem tudom, nálunk végül is ez az egy dolog van, ami tényleg fix, minden más folyton máshogy alakul, mint előző nap, mert ha Anna alszik, akkor én bizony nem ébresztem fel, hogy itt az etetés-idő, inkább tolódjanak a programok. Szóval a fürcsi nálunk 7 körül van, utána jön az "esti műsor", amiről már írtam régebben, Ancsi szopizik, majd játszogat, és nyügizik, és megint szopizik, és így tovább, egészen este 10-ig kb. Akkor viszont elalszik, és ált. reggel 7 körül ébred. Nem tudom, segítettem-e ezzel, hogy ezt leírtam, mert ugye minden baba más és más...
Beu,
kékestetői képek szuperek, Lőrinc is mekkorát nőtt! Szép kis kerek pofija van!
A kórházi mérésekkel nálunk se stimmelt valami, Annát 54 centinek mérték, szerintem meg sokkal kisebb volt, mert az utána következő egy-két hónap alatt állítólag 1 cm-t nőtt csak, pedig két ruhaméretet is kinőtt!
Csucsuka,
hogy mennyire aranyosak a lurkóid!!!
Az a Danipuszi Zsófinak, hát...!!! Amikor ilyet látok, rögtönazonnalakarokénisegydanit-érzésem van!
Nadine,
remélem, már jobban vagy, és Zsanka nem kapta el! Drukk-hegyek!
Urszila,
Julka is mekkora már! Zsuzsid is milyen szép kislány! Andris meg igazi kis pasi a tüsi hajával! Szép család vagytok!
Figyi, pofátlanság, hogy most meg én kérek szépen abból a tejszaporító-mail-ből? Lehet, hogy semmi baj, de mintha az utóbbi időben kevesebb lenne a tejcsi... különösen esténként érzem úgy, hogy hiába rágcsálja ez a lány.
Évi,
szerintem is vedd fel, ha sír! Nekem azt mondták, hogy 3 hónapos koráig egyáltalán nem lehet "hozzászokatni" semmihez, elkényeztetni stb. Azért sír ilyenkor még, mert valami baja van. Az óránkénti evés meg ismerős, ez nálunk is így volt, aztán szép lassan ritkult a dolog, mostanság már kb. 3-4 óránként eszik. Szóval kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petra meg nagyon kis édes a katicásban!
Zsuzsófi,
nagyon nagy gratula Bencédhez, üdv itt, és gyere gyakran (ha tudsz
)!
Pálma,
naaaagyon édes kis Bálint babád van!!!
Orsoly,
és hogy tetszett Lackónak az Állatkert?
Kaska,
látom, K-vitamin ügyben már kaptál okos tanácsot! Én kiskanálba kiöntve, pár csepp tejjel adtam be, és utána gyorsan cici a szájba, mert nagyon vacak íze van ennek a Konakionnak!
Angi,
Jucus nagyon szép baba!
Zulu,
de jó nektek, nyaraltatok!
Gratula a nagylánynak a felálláshoz! Mammut-lift sztori viszont lehangoló, nem igaz, hogy ilyen kis hülyeségek hogy megnehezítik a kisgyerekesek életét!
Manó2,
Anyós-após
. Próbálj meg nem foglalkozni velük! Hadd sértegessenek, ha nekik úgy jó, te meg csináld úgy a dolgokat, ahogy neked tetszik! Persze nem ártana a férjednek beszélni velük
!
Györgyi,
aranyos lehet kúszó-mászó-üldögélő Rékád!
Képeket mikor raksz fel?
Csibe21,
gratula itt is Mercihez!
Amint látod, van pár baba, aki óránként akar enni! Az én Annám is olyan volt!
Elmúlik, neked is kitartás! Nagyjából próbáld meg azért a másfél órás szüneteket tartani, akkor talán nem fáj annyira majd a pocakja, mert a félig emésztett tej keveredése a frissel okoz ilyen pocifájást. Én mondjuk nem bírtam mindig, ha nagyon sírt, nem vártam ki a másfél órát
.
Heni,
de jó, te is megvagy!
Anyós
. Dorinának gratula a mászáshoz! Képeket kérünk szépen!
Dé,
neked is gratula Virághoz, üdv itt! Gyakori evésekről lásd a fentebb írtakat!
Norka,
jó, hogy kezdenek visszaállni a dolgok! Neked akkor küldök herpesz-elleni-Jázmin-puszilós drukkot!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, Anna ma éjjel bekakilt, ilyet még sose csinált! De szépen végigaludta az éjszakát, nem zavartatta magát, csak reggel nem olyan békésen ébredt, mint szokott, és hát irtózatosan büdös volt
!
Hú, na most már aztán megyek, vár a teregetés, meg folytatnom kéne a melót, de a lemaradásomat ezennel behoztam!
Lehet tovább termelni az olvasnivalót!
Pusz
Franyó
(öööö... a tábla... hát... igyekszem majd...
)