Hali.
Peti mára letaknyosodott, néha köhint egyet...de megyünk, hacsak nem lázasodik be holnap reggelre (ma volt egy kis hőemelkedése, levonva 37,1 fok), mert akkor értelemszerűen itthon maradunk. De orrszívót és orrcseppet mi is viszünk.
Mári, hát akkor nem szép élménnyel távoztál a dokidtól...
Gab, nagyon ügyes volt a lányzód. Mi elvileg 29-én megyünk oltásra, hacsak nem lesz beteg akkor a fiatal úr. És mivel nagyon a fülembe lett ültetve a bogár, megkapja valamelyik meningo elleni oltást is, mostmár csak az a magas, hogyha 50%-os rá a TB-támogatás, akkor miért csak kb. 30%-kal kerül kevesebbe receptre, mint egyébként...
Örülök, hogy tetszik a diszkont pelenka...én a mostanit kicsit átkozom, valahogy nem olyan, mint eddig, igaz, máshol vettem. De elhasználom, és visszatérek a megszokotthoz, az az egy forint darabonként nem vág a földhöz.
Na a Mammutos kérdés megválaszolva, így én már nem írok róla.
Bénianyu, én sem tudom, ki írta a dícséretes dolgot, de nálunk az a módi, hogy ma pl. az orrszívás után adtam oda neki a C-vitaminját, hogy milyen ügyi volt.
Ja, és kaptam Fenorin szirupot is, azt is elég ügyesen beveszi.
Hm, azért megkérdezném a tanárurat, hogy mit csinálna az én reklámfüggő fiammal... Én azt vallom, hogy inkább itthon nézze, mert ha nem, akkor máshonnan tudja meg. Erre jó példa a kozmetikusom lánya, aki kisiskolás, és mindig mondja az anyukájának, hogy mi a helyzet... Mondtam neki, hogy biztos az iskolatársai újságolják el neki a nagyvilág híreit, és tényleg így van! Szerintem sokkal jobb az, hogyha ő is látja, és esetleg be tud kapcsolódni a beszélgetésbe, mintsem kirekesszék a "tudatlanság" miatt.
Nálunk még se kúúúúúú, se vuuuu, szóval még várunk.
De Beni nagyon ügyes!
Kmammy, az esernyőre csukható kiskocsik nekem is áldást jelentenek. Azzal bárhova fel tudok szállni, még ha lépcső is tornyosul előttem a trolin, buszon, villamoson. De a tömeg az tömeg még kicsi járgánnyal is. Legalábbis itt még nekem kell szólni, hogy álljanak már ki a babakocsinak kijelölt helyről.
Veráska, sajnálom, hogy nem jöttök. A védőnénink ma volt itt, és mondta, hogy megint van hányós-fosós vírus.
Oriandy, kicsit elírtál valamit a számításnál, ha nem jön valaki, de mindegy, úgyis akkor számulunk majd el, ha ottvagyunk...
Hóember! Jaj, itt még szürke és zöld a táj, hónak semmi jele...
Én drukkolok nektek, cserébe mi is kérünk némi drukkot hasonló dolgok elkerülése végett.
Hm, nálunk is van visítás orrszívásnál, de szerintem ma du. már nem lesz. Petinek kell egy pár alkalom, hogy megszokja, mikor már nincs szükség orrszívásra, akkor sunyiban kell eltenni a porszívót, mert keresi.
Hm, én csak annyi váltórucit viszek, ami a tatyóban van...remélem, erre sem lesz szükség. Ott meg úgyis csak a body lesz rajta felülről (azt maszatolhatja), legalábbis Meteor szerint nem hideg hely, és én sem örülnék, ha vastag cuccokban kéne játszania.
Wawel, sajnálom, hogy nem jöttök, és ilyen dolog miatt...a mi kocsink hét elején volt műszakin, de mivel van ismerősünk, akár kerék nélkül is átment volna, ahogy öcsém szokta mondani.
Viera, ilyen nem hamm dolgok nálunk is vannak... És már írni is akartam, hogy leszünk azért páran, akik viszünk ezt-azt, tehát lehet kölcsön kérni, ha épp mégse került bele az útibatyuba.
Nagyon édi Noémi ebben a ruciban. Petinek is volt hasonlója, csak egyszer sem használtuk. Így eladtam.
Nancsa, nagyon jó ez a kabi!
További szép napot, ha addig nem írok, akkor holnap talizunk, ha a jóisten is úgy akarja.