Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is vagyok ám, igaz engem senki nem hiányolt! :wink:
Lorci: örülök, hogy javultok! További kitartást, mielőbbi gyógyulást!

Rena: nálunk 5-kor indul a nap, én nem tudom erről leszokatni. Ráadásul Zsombor napközben is keveset alszik!

Stella: a kisfiam is utálta az előkét, cibálta nagyon. Ezért én többször egész nap rajta hagytam. Mostanra javult a helyzet. Még most is játszik vele, de nem cibálja őrült módjára.

Niki: jobbulást nektek!

Mostanában nagyon zűrösek a napjaink, ugyanis a fiatalember minden vonalon sztrájkol. Nem eszik, nem alszik csak nagyon keveset. Viszont állandó foglalkozást igényel, nincs szabad percem.
Mivel nem akar enni, a súlya alig változik hétről-hétre. Ez már lassan 1 hónapja tart. Kiborító, az orvosok pedig csak türelmet és kitartást javasolnak.

Két kép az én kis csontimról:
Kép Kép

Kép
anido

Zitának gratula! Persze anyunak is, mert ő 6 hónappal ezelőtt...

Kép
anido

Sziasztok!

csatlakozhatok hozzátok ismét? Még a terhességem idején én is aktívan irogattam. Röviden rólunk! Kislányom Hanna, április 28-án született május 31-dike helyett, így sajnos a 35. héten látta meg a napvilágot. Életünk most ért nyugott kerékvágásba, mivel most fejeztük be az építkezést.
Hanna nagyon szépen fejlődik, már önálloan ül, kuszik és nagyon sokat huncutkodik. Szerencsére semmi lemaradása nincs annak ellenére, hogy koraszülött volt.
hajnus83

Szia Mindenkinek!

NIKI, Bálint baba is tiszta takony már 2 napja. Utálja a porszivót és mindig karnolja a kezemet, amikor csinálom, de nincs más megoldás. Az éjszakai szopizásnál félrenyelt és felszivott az orrába egy kis anyatejet. Reggelre érdekes módon nem szörcsögött annyira.

Mi tegnap voltunk 6 hónaposak. A súly 8840 g és már 2 hete stagnál. A hosszát nem tudtuk lemérni, mert nem találjuk a centit.
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de mi minél idősebb a kicsi, annál kevesebb képet csinálunk róla.

Kaja téma. Én is elkezdtem az almával és kapott már körtét is. A gyümölcs megoldotta a kakiproblámát (jó, ha hetente volt egy kaki, az is kúppal), mert most 2 naponta van produktum. DE, minden kaja ugyanúgy jön vissza, ahogyan bement. Az a kérdésem, hogy vajon ér igy valamit az, hogy adok neki kaját? Ha nem emészti meg, akkor elméletileg energia sincs belőle, nemigaz?
Hagyjak ki időt? Heteket esetleg és próbáljam meg újra?

Bálint egyébként már minden irányban forog, azt hittem, hogy sohasem fog eljönni ez a fejlődési fázis. 5 hónaposan még nem csinált semmit sem. És a legszivesebben oldalt alszik.

Ricsikének jobbulást!!!!!! Én már óvodás voltam, mikor himlős lettem és úgy kellett éjszaka aludnom, hogy beszórták a testemet hintőporral, majd egy lepedőbe csavartak, hogy nem tudjam elvakarni a pöttyöket. Egyet-kettőt igy is sikerült azért.

A XVI. kerületben éppen elkezdett havazni. Ma délelőtt a Hull a pelyhest énekeltem a kiscsillagnak és tetszett neki. A legjobb a Csip-csip csóka végén lévő hess-hess-hess. Na arra kacag.

RIELLA, Neked függönyboltod van?????????????

Szép havas napot mindenkinek!

vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ilda, Anidó, köszönjük! :D
Ilda, Titeket is Isten éltessen, így utólag.. :oops: Te előttem szültél azt tudom, de mikor is? 11? Nincs vonalzód... :wink:
Anidó, örülünk, ha írsz Magatokról!! Nehéz lehet ez a kaja ügy :? valami trükk? Mint pl Rena nem tudom miket tett a tápihoz, hgy finomabb legyen és úgy megette Balázs....
Igen, fél éve ilyenkor már fájdogált a pocakom, és kezdett valami gyanús lenni....aztán végül 5 előtt felhívatm a szülésznőt és bementünk, 10-re megszületett Zita. :)

Itt csak víz jön odafentről. UUtálom!

Niki, Zita is taknyos jó pár napja. Mi is szívjuk fújjuk, cseppentjük, Cebion...fanyalgunk. :lol:

Kép
ági_bp

Anido szijaaa! :) Nálunk is rossz evő volt Ricsike, tömtem minden adandó alkalommal,mindent próbáltam..bár igaz ami igaz,azért ő hízott. Próbáltad a félálomban etetést? ;) Nálunk az nagyon bejön! ;) Bár ha nem is alszik sokat, akkor az se egyszerű. SOk türelem kell hozzá az biztos! :(

Niki én ismerem a nigth train számot!! Jó kis techno volt, nem?? Huuu de királyságos votl az a szám!!!! Nem tudod összezippelve, tömörítve, nyomorgatva valahogy átküldeni a hálón? 100 éve nem hallottam! :shock: :wink:
Én ma magamra kötöttem Riciskét a kenguruban, amiben már kifele néz és úgy roptam vele a jó kis zenékre! :) Én nagyon élveztem, ő meg hadd szokja, hogy anyja denszel! :D

Itt még nem esik a hó, de olyan sötét van!! Ricsike is durmol már egy jó ideje, álmosító az idő!

Vanda a csip csip csóka hess hess hess nálunk is menő! :) De a legnagyobb szám még mindig a három szabó legények mekk mekk mekk! Imádja! :) :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Tud valaki olyat csinálni, hogy összemonzirozna egy képet? Anyósom szereti az angyalokat találtam egy nagyon dögös angyalt és összemontiroznám anyósom fejével.... És betenném a naptárba valami alkalmas helyre, Photoshop cs2-m van!

Jah és a reklám helye!
Üdv újakés régi újak kattinsatok a nevem alatt www-re! :)

holnap varratszedés után jelentkezem, addig bővítem az ügyfélkört!

KépKépKép
bogyra

Csajok!

Elina imad a lampaba bamulni, le van teve egy vastag jatszoszonyeg+pledre estenkent furdetes elott, meg mikor nincs el az agyaban, szoval mikor jatek van, es egyfolyataban bamul bele az egokbe.
Nem lesz baja a szemenek???

KépKép
horilda

Anido, jó h. jöttél. Milyen nagyfiú már Zsombor! Tök jó az a nyelvkinyújtós képe:)

Hajnus, én ne haragudj nem emlékszem rád, de üdv és tegyél fel képet Hannáról!

Lorci, persze át tudom küldeni. Hova??
Ugye, milyen frankó. Nem bírtam akkor ezt a dalt, de most olyan viccees. Ez a verzió egy kicsit át van dolgozva, de jó. Ütemes. Szerintem Ricsinek is be fog jönni. Próbáljátok ki!
Na küldd az e-mail címed!

Kép
niki30

Gyerekek, akkora csomó van a jobb mellemben, h. mindjárt besz....ok.
Már maszíroztam is....remélem Emma a vacsinál jól leszívja.
Mert a mellszívó ilyenkor nem az igazi.

Na jó éjt Lányok, Asszonyok, Babák, Mamák!!! Puszi

Kép
niki30

Niki, ment privi. :)

Kép

Kép
lorcika

Ilda, ne nézzen a lámpába! Nem jó az neki, bizony!! Mi állólámpát használunk, abba az izzó olyan fakó üveg mogé van rejtve. (Nem olyan világos, de jó)

Jaj, lányok, nagyon kivagyok. Elmentem ugye fogászatra és egy hős voltam -igaz csak barázdazárás volt, de- én javasoltam a dokinak, hogy ne érzéstelenitsünk má. Na ez megvolt, aztán mentem Manócskának harisnyát venni a csájnizba, kaptam is, csak 2xakkora mint ő, mindegy, majd eloszlatjuka lábán, jó meleg lesz :lol: és aztán néztem ott bögyféket meg bugyeszt és a férjem épp végzett melóban, mondom neki jöjjön oda, mégis neki kell tetszeni, melyik legyen. (Na végül az lett amit én is kinéztem nélküle, kár volt jönnie) ahogy jött elhagyta a lelkem a kocsikulcsot. A kocsi egy snassz parkolóban lezárva, benne buxa meg 300ezer értékű műszer. Aszittem infarktust kapok. Gondolhatjátok. Tréler nem fért be a parkolóba, pótkulcs nincs, ja és a kocsi CÉGAUTÓ, azaz nem is am ienk. Végül apuval lementek és leszerelték a kerekét kivették az aksiját meg feltörték és a cuccokat is elhozták. De a vicces, hogy a kulcsra még a rendszám is rá van írva, tehát ultrakönnyű lenne ellopni. Holnap szerzünk valami nagyon frankó kulcskészitöt, aki csinál pótkulcst bele. Remélem egy vagyon lesz.
A múltkor az autó szélvédőjét cseszték be kedvenc szomszédaink valamelyike, komolyan megőrülök lányok, megőrülök!!

Doo, nem tudom neked van-e ilyen fogkefetanulószett, a fő téren a dm-ben ma vettem, egy maradt a polcon, ha érdekel!
kriemhild

stella!mi egy napon szültünk?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

szasztok

voltunk ma a tescoban,és vettünk ilyen fisher prics rezgős éneklős elefántot vagy mit,egy nagy golyó.aki teheti,vegyen mikire,bejövős kis mulatság... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195154015.9488.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

na,ez az.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, én is néztem, de nem jöttem rá mit is csinál pontosan, leirnád???
kriemhild

Niki, énisénisénis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Night train-t szeretnééééééék! Nagyon szerettem ezt a számot, és én se 100 éve :) Küldöm a címem priviben.

Gabi, tényleg mit tud ez az elefánt? Én valami kreatívos játékot szeretnék neki, nincs jó ötletetek? Jó lenne ha nem kerülne vagyonba :) Milu szerencsére nem nagy igényű, a kedvence egy nagyon zörgős zacskó, amibe szines műanyag kupakokat kötöttem. Egyfolytában a kezében van! Apja szerint ez biztos egy zsák arany annyira vigyáz rá. :lol:

Ági, ezt "a hasra furdul, de vissza nem tud" játékot mi is hetekig játszottuk :D aztán megtanult visszafordulni. A következő ilyen az lesz, amikor feláll, de leülni nem tud. :lol:

Voltunk az Ikeában, vettünk egy nagy szőnyeget a nappaliba. Az alattunk lakó elköltözött, üres a lakás leállítoták a fűtést. Érezhetően hűvösebb a parketta, nem akarom hogy Milu megfázzon. Beruháztunk hát egy szőnyegre. Szép.

Na, medek aluszni. Csilla
Vendég

Gyerekek!

Kaka kérdésben semmi? Nincs tapasztalata senkinek sem az emésztetlen kajával kapcsolatban?

Csilla!
Mi is néztünk szőnyeget, de én olyan autósat szeretnék. Vagyis nem autós, hanem autóút van rajta, meg zebra, meg ilyesmi. Hogy tudja majd tologatni a matchbox-okat.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, én ehhez nem tudok hozzászólni, bocsi. :roll:
lányoknak miért nincsenek ilyen jó kis szőnyegek? ez a városos kicsit tényleg fiús. ha fiam lenne, én is vennék, mert sztem tök.

MINDENKI hiányzik, aki vha is írt és eltűnőben van: bringa, anido, melcsi, horpika, legi, riella,...
korai, meg biztosan hülyeség, de én már tök várom a topikos talit! és már azon gondolkodtam h milyen tortát kellene készítte(t)ni, meg h mindenki hozhatna magával egy kis 1-es gyertyát h lehetőleg jó sokféle legyen - mint a gyerekeink is... :D

ma vettem biorépát (persze kocsival mentem ki érte Tb-ről Kocsra - hát igen, a mai kor abszurditásai :roll: :oops:) . teljesen rá vagyok most pörögve a hozzátápira. nem mintha akkora hű de nagy fogyasztó lenne a lányom, de ki tudja, hátha idővel belelendül.
márti, marha jó ötlet ez a melegvízbe állítás - én ökör csak odáig jutottam h csapból engedett melegvízbe raktam a cuccost és hát ugye az nem vmi gyors, de persze tűzhelyre is rakhatnám, tényleg. hurrá, nem kell vennem mikrót! már azon gondolkodtam h bakker most arra is szánjak lóvét, mikor utálom és direkt örültem, amikor elromlott az ajándékba kapott mikrónk és kidobhattam. csak a helyet foglalta és szinte semmire nem használtam.
az jutott eszembe h lehet h az alapdolgokból (krumpli, alma, répa, cékla, stb) pici jégkockányi adagokat kéne fagyasztanom és akkor szabadon keverhetném az összetevőket - mert ugye ki tudja h mi válik be. és akkor talán nem kell egy nagyobb adagnyi kajcsit kidobni, ha egy kombináció nem válik be.

ági, bocsi, egy háromnegyed órával lekéstem, de azért: ISTEN ÉLTESSE ZITA KIRÁLYNŐT! :lol: :lol:
hát igen, a 6 hó az mégiscsak egy mérföldkő! :D

hajnus, milyen néven írtál annak idején? látom h ez egy új név, amin most bejelentkeztél.

ejnye Zsombi: nyelvet öltögetni azt igen, enni meg semmit? na ne szomorítsd anyát! :wink: :lol: különben anido, tudtommal nem nagy gáz, ha nem változik a súlya minden héten! ha megnyugtat, az enyém egy HÓNAP alatt hízott most 10 dekát - és az én dokim sem csinált belőle ügyet. sőt, több más orvos ismerősömnek is említettem (kicsit én is meglepődtem ezen a közel stagnáló súlyon) és mindegyik azt mondta h ha mozog, jókedvű, azért étvágya is van, akkor nincsen semmi probléma! és a képek alapján nekem Zsombi egyáltalán nem tűnik csontinak. mit értesz azalatt h sztrájkol a kajálással? szopi van v tápi, esetleg mindkettő? v már megy a hozzátáplálás?

dobok két linket - most kaptam a szomszéd csajtól. az egyik ingyen letölthető babaszakácskönyv, a második pedig receptgyűjtemény. sztem nagyon jók, ahogy belenézegettem!

http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... nyv-ingyen

http://www.babaszoba.hu/services/recipe
Vendég

a sztem tök úgy értendő h tök jó :oops: :lol:
Vendég

na, azért vannak furcsaságok is a receptekben: diéta tejérzékenységre és a leírásban vaj szerepel :shock:
Vendég

ja, és az a jó benne h dietetikus véleményezi az anyák által küldött recepteket. és most olvasom h hagymát csak 1 év után ajánlanak, mert allergizálhat. :shock:
Vendég

meg hát hm, van egy csomó olyan, amit én még tuti nem adnék. pl négy hós kortól túró, narancs, sárgabarack?! :shock: :shock: háááát... szal lehet h a kormeghatározást nem kell készpénznek venni. eldugultam mára.
különbenis, mér nem alszom már, ha lehetne?! :roll:
Vendég

jóreggelt!

Gabi! Igen egy napon szültünk. Bár én nem szültem, legalábbis nem végig:-(( Szóval a tesó kérdéssel én is úgy vagyok mint Gyps, elég volt egy császár. Főleg, hogy műtét előtt egy héttel derült ki, hogy lehet, hogy faktorhiányom van, ami máig sem tisztázódott, mondjuk ez már az én hülyeségem. De végül csaknem véreztem el....

Doo! A hagyma allergizálhat??? Én meg pont nem így tudom legalábbis a táblázatban, amit adott a védőnő, mind a fokhagyma mind a vöröshagyma szerepel 7 hónapos kortól, főve adható. Én már adtam Stellának, mivel mi már 5 hónaposan elkezdtük a hozzátápit, ezért mindent egy hónappal hamarabb adok.

Betegeknek jobbulást!!!

Mi ma utazunk a szüleimhez, legalább két napig nem kell főzni:-)) meg a gyereket is lefoglalják. A legújabb heppje a lányomnak, hogy délelőtt alszik egy órát, aztán délután 5-ig pörög, semmit nem alszik. 5-kor bealszik, és hát mi kegyetlen szülők hétkor felébresztjük a fürdés miatt. De nem okoz neki problémát, megfürdetjük eszik és alszik tovább. Csakhát én belegondoltam, hogy ha ez így marad én decembertől csak alvó gyereket fogok látni..... de nem marad így úgyse. :-))

Kaka témához!!! Amikor elkezdtük a hozzátápit eleinte én is mindent szinte egyben láttam vissza. De ezt mondta is a védőnő. Aztán elmúlt. Szóval nyugi! Mondjuk színileg még mindig tudható, hogy mit evett előző nap. A céklától nagyon piros, a répától töktől narancsos színű. De ami engem letaglózott, hogy elmúlt az édeskés illat és jött a szag:-)))))

Jók legyetek, szép hétvégét, jövő héten találkozunk!!!

Márti
stella2007

Sziasztok!

Doo, köszi a linkeket.
Megnézem.
Tényleg, basszus, milyen sokáig fenn voltál. Hogy-hogy? Jesszus, hogy bírod!

Jövök mindjárt, csak megnézem, h. sikerült e elküldeni a csajoknak a muzsikát!

Kép
niki30

Niki átjött 2x is..de most még nem tudom megnyitni jó-e, mert Szuszika felébredt! :) MInden esetre kösziiiiiiiiiiiiii!! :)

Kép

Kép
lorcika

Tényleg? Kétszer is? :shock: Most küldöm másodszor és nálam még úgy néz ki, nem ment át. Hm.
Akkor kétszer is szívesen :wink:
Jah, ne ezzel ébreszd azért Ricsikét:)

Kép
niki30

Csajok, olyan kegyetlen tud lenni ez a ....csomó a mellben.
Nem gyulladt be, nem lettem lázas, de tökre szenvedtem.
Kb. 3x-i mellretétel után tudta csak leszívni Emma.
Úgy tapasztalom, h. ilyenkor a mellszívó sz....t sem ér. A masszírozás meg csak az előjáték. Tehát ha masszírozom és mellszívom, akkor nem jön ki. Csak akkor ha Emma szívja le.
De ugye elsőre sose sikerül. Aztán éjfél körül picit megébredt, egyből kikaptam, mellre tettem, de akkor is csak úgy szívta le a cicim, h. a csomóig nem jutott. Értitek? Sokat kiszívott, de nem eleget. Akkor a következő nyikkanásnál megint kivettem, de előtte mellszívóval, kézzel masszíroztam, és így már a nagy része kijött, Emmának már csak a csomó+a csomó alatti rész nagymunkája maradt.
És így egy csomót kiszívott, a következő etetésnél mégegyet. De brutál nehéz ezzel így megbírkózni.

Azért szar, mert most akarom leszoktatni az éjszakai cicizésről, legalábbis ne minden ébredésnél cicizzen, erre most tessék, muszáj volt mellretennem, amikor csak megébredt.

Bocs, h. kicsit bő lére engedtem a témát.... :oops:

Kép
niki30

És a vicc az egészben, h. lassan fél éves lesz a kicsike és én még mindig fejek. Van, h. reggel. Mert nem éhes, nem kéri a cicit, muszáj lefejnem.
Szerintem én vagyok az egyedüli a topicban, aki még ezzel bohóckodik. :oops: :roll:

Kép
niki30

Most nézem, h. nem is a niki@icd.hu-ról küldtem az e-mailt, hanem a cégesről.
Oda csajok ne is válaszoljatok, mert akkor az egész cég olvasni fogja, hahaha:)

Kép
niki30

Niki: Ez marha rossz nekem is volt, fájt mint a fene, de én sem voltam lázas és Ricskó is csak jó pár nap után szívta le..vagy nem tudom mitől múlt el, de elmúlt. Én is masszíroztam állandóan és mellre tettem, meg melegvizes borogatás. Nem biztos, hogy ettől Emma rászokik újra az éjszakai cicizésre. Nálunk most Ricsike 2-3 nap éjjel ébredt és cicire tettem, mert az megnyugtatta (viszketés gondolom)...de most visszaállt a rend és 4-kor kel! Ami....hát nem jár a szám tudom, de volt idő, amikor 6-ig húzta reggel és azt én is jobban szerettem, de befogom tudom!!!! :oops: :oops:
Szóval 1-2 éjszakától nem biztos, hogy megint felbolydul minden Niki. Jobbulást neked minden esetre

Köszi a számot meghallgattam. Húú ez valami durva változat vagy én emlékeztem másképp?? Bár mindig kissé illuminált állapotban roptam erre a számra! :D :oops: De minden esetre felidézett pikáns emlékeket a szingli korszakomból!!! :wink: :oops: 8) :P

Kép

Kép
lorcika

ÖRÜLÖK, H. BEJÖTT :D

Kép
niki30

Ja a fél éves babáknak happy 6 hónapot! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Engem jól átugrott minden hozzáértő!!! :shock: (Lorci, Niki):)

Tegnap telesonkáztunk Bringa nénivel. Jól van nincs net, majd jön, alig várja. Ő is most kezd hozzátápozni tegnap éépen banánnal próbálkozott.

Doo! Még nem mondtam, anniyra jó volt az az emil! :) Ötletes, kedves, aranyos! Anyuka csak így tovább! :)

Túrórudi hogy van, nem lehet megunni??? Mármint ő még nem unt rá a pöttyögetésre? Kedve??

Levike tegnap szopott!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kicseleztem délután alvásra mellé feküdtem pucér felsőtesttel, és egyszerűen nem gondolkodott a dolgon hanem csak rácuppant! :)

Most épp álmában kakkantja össze magát... ilyet még nem csinált írtó édi. Szokásos grimasz megvan, alul rotyog felül horkol, néha moccant egyet a fején, mintha rosszat álmodan! :)

MOZAIKKÉP SOS!!!!

KépKépKép
bogyra

jajjj, készülök varratszedésre.... druk druk nekem

KépKépKép
bogyra

Drukk Bogy! Most egy kezes vagyok túró rudi itt bandázik rajtam. Már jobban van. :)

Bogy a photshoppal tudsz montázsolni. Én már marha rég csináltam , most elé kéne ülnöm és úgy oszthatnám az agyam (ami nincs), de most ez nem fog összejönni. Estére megpróbálom összeszedni magam, ok. Niki valami ötlet?

Kép

Kép
lorcika

Niki, nyugi en is azt hittem, hogy mar csak en fejek, de ezek szerint nem. Nekem tudod csak azert kell, hogy azt a napi max 50ml-t azert megkapja, mert mar nem szopik.
Aztan lassan ennek mar vege lesz szerintem, de amig van mit lefejni kene, addig is vedi ha csak keves is.

Na megyek kajat csinalni pindurnak: alma+krumpli+csirkehusi, remelem jo lesz.

KépKép
horilda

Bogyra drukk megy Neked, hát nem irigyellek, és sztem mások sem :? :? :? nem írod le mi volt? Miért lett ez, rendes felvágtak, de csak a felső bőrréteget, vagy hogy, részleteket!! (én simán végignézek bármilyen műtétet a TV-ben, lehet kicsit aberrált vagyok ilyen szempontból :?: :?: Mondjuk egy szösz póktól meg sikíófrászt kapok, s akkor a kígyókról ne is beszéljünk...)

Köszönjük még egyszer a köszöntéseket! :) És Vanda Bálintját is Isten éltesse!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.16 16:56-kor.

Kép
ági_bp

Sziasztok! "Régebben" bánóczi hajni néven irogatta, de most már nem fogatta el ezt a regisztrációt!
Hanna is betegeskedik,van egy kis torokgyuladásunk, szerncsére láz nélkül. A doki persz írt fel neki antbiotikumot, amit adok is neki, persz ettől meg hasmenésünk lett, ezért adok neki Normaflorat, nála bevált.
Tegnap beszéltem a védőnővel, el lehe kezdeni a tejtermékeket én azt hiszem, amint jól lesz adok neki egy kis reszelt sajtott a fözelékébe feltétnek. Délutánra pedig készítek neki majd túrókrémet egy kis gyümivel.
Tejem sajnos nekem is egyre kevesebb, mivel mindig is lusta szopizos volt, szerencsére az elején rengeteg tejem volt így tudtam fagyasztani.

Hanna elindult a nagyvilágba! :)) Már két méterrel odébb van mint ahova le tettem. Így elkezdödött a mindenapi porsz.ívozás és a felmosás.

Kérdés! Elkészítettem a Hanna vonalzoját, mért nem tudom bemásolni??
hajnus83

Jelentem, elfogyott az akciós kutyus a corában:(
Jövő héten hoznak, de lehet, h. már drágább lesz:(

Ja, és vettem husit, lefagyasztottam Emmának. Ma kipróbáljuk h. ízlik neki.

Még jövök, csak visszaolvasok, meg közben főzöcskézem.

Kép
niki30

Vanda! Kaja-kaka: mi is így jártunk az almával, ott díszelgett a pelusban :) Épp most ment el védőnéni és rákérdeztem. Azt mondta, hogy a folyékony tejecske után ez a rostos kaja még nehezen emészthető és szokatlan a gyomrának, nem tudja teljesen feldolgozni. Ettől függetlenül megemésztette bebőle a hasznos tápanyagogat. Kis idő múlva a rost is teljesen megemésztődik.

Doo, jók a linkek, köszi. Tényleg te miért a gép előtt gubbasztasz az éjszakaközepén??? Nem volt jobb dolgod?

Niki, nagyon köszönjük! :D Ide is kétszer érkezett, ezért kétszer hallgattuk meg :wink: Milu először azt mondta, hogy ő a Halász Jutka nénit jobban szereti picit, de másodszorra már: Hmmm, hát ez nem is olyan rossz! Harmadszorra imádni fogja!
Én már elsőre is imádtam :lol:
Egyébként még én is bohóckodom a fejéssel. Épp ma dobtam be a türcsit, mert én biza a hajnal 5-ös cici után, eddig MINDEN NAP becsülettel kibotorkáltam a konyhába fejni. Ma először kihagytam és aludtam tovább. Nekünk az esti szopit kellene már kipótolni a lefejt tejjel, de most irattam a védővel tápit.

Tényleg, van valamelyikteknek Avent szívó? Nekem újabban egy-egy nagyobb szívásnál mindig kipattan az a kis kerek szelep
:shock: Van, hogy egymás után többször is. Ki lehet cseréltetni? Vagy mi a baj???

Csilla
Vendég

Hát nálunk a hozzá tápi egyre nehezebb. Pár falatot eszik, aztán nyüglődik. Nektek nem kalimpál összevissza a gyerkőc? Próbáltam a hordozóba, de mindakét kezével a kanalat akarta és kb. a csilláron is répa volt! Az ölembe fogom, egyik keze leszorítva magam mellett, a másikat meg fogom....így egy kézzel próbálok beletömni valamit, de ha megunja (ami 2 perc) elfordítja a fejét, meg a kanalat akarja...szóval nagyon nem megy és a türelmem elfogy sokszor! :twisted: Gumipók gyerek!!!!!!!!!!!!! :roll:
És a táp a menő....nagyon nehéz mostanában minden mást adni neki. Lassan nem hogy őt be kell bugyolálni pelusba egy kajához, de nekem is át kell öltöznöm!!! Mikor fog így normális kaját enni? Keveset eszik ezekből. Vagy csk több türelem kell?? Mert az elején még oké hát kicist evvett atán táp....gondoltam madj megszokja és elég lesz csak a főzi vagy valami...de hát ez már megy egy jó ideje. Nem tom hogy csináljam!!

Ági tökre megértelek, én is ilyen vagyok. Nem is sír, csak ha leteszem...és ilynekor nekem is elfogy a türelem!!! Mi lenne ha ehhez még sírna megállás nélkül??? :shock: Nem tudok terápiát sajnos, mert éjjel nekem sincs sok türelmem a Culikához! :(

Hajnus mennyi idős a babód, hogy már ennyi tejterméket adsz neki?
A profilodba kell bemásolni az url-t.

Kép

Kép
lorcika

Cscsi: Az avent szívónál ilyenkor azt ki kell cserélni! Nekem is cisnálta. Nekem olyan csomagom volt, amiben 2 ilyen volt. Nem tudom hol lehet venni.

Kép

Kép
lorcika

úgy láttam, az auchanban lesz mától akciósan fisher price kutya.
(nekem mindegy, mert már megvettem drágán :evil: )
Vendég

Ilda, ugyanezt ette ma Emma, csak még sütőtök is került bele.
Elinának hogy ízlett?
Emma csak úgy falta, a kis bestia:)
Ez a jégkockatartóba husit fagyasztani nagyon jó ötlet. Le van a gond jópár napra.

Kép
niki30

Köszi Doo. Honnan hallottad? Tuti fix? Mert akkor este kimegyek megveszem.

Kép
niki30

Csilla, hát Neked is szívesen. Örülök, h. örömet szereztem Nektek!

Én használom az Aventes mellszívót, nekem is szokott ilyet produkálni. Visszanyomom és csinálom tovább. Passz.
Ezt kölibe kaptam, vagyis úgy, h. cseréltünk sógornőmmel, míg fejünk, aztán visszacseréljük. Ő nem tudott avval, csak az én elekrtomosommal. Nekem meg végülis mindegy.
Szal, Lorci szerinte azt ki kell cserélni? Hm.

Nah, akkor nem csak én fejek még mindig:)

Ági, hát nem lehetett egy vidám éjszakátok. Emlékszem kisebb korában Emma is csinált ilyet. Nem nyűgösködött, egyszerűen elvolt, vigyorgott, sikongatott és mindezt az éjszaka közepén.
Hagyd az ágyban, oltsd le a villanyt és majd visszaalszik. Vagy nem?

Kép
niki30

Lorcika! Hanna 6 és fél hónapos , ápril 28. án született.
Még csak most kezdtük el a tejtermékeket!
Napi etetési rendünk!
5-kor szopi!
8-kor tejberizs!
12-kor főzelék, még húsi nélkül, ma spenót. Én a spenótba krumplit és banánt teszek, és nagyon csipolja, de ő is csak keveset eszik belőle.
Úzsira gyümölcs, vagy úgye most probálkozunk a túrókrémmel, de csak okasan.
Vacsira szopi, ami fél hétkor van, mivel nem bírt átállni a kisaaaszony az időátállítás óta. Éjszaka általában nem eszik, de mostanában azért megébred és énekelget.
Persze és a rendes kajára adok neki pótlást, mivel nem hajlandó szopizni. Amúgy a Hanna is öt hónapos korig csak anyatejet kapott.
Én először tejberizst adtam neki, majd 5 és félhónaposan jött a gyümi és egy két-három hete van főzelék.
Ja és lorcika Ricsinek szerintem ne fog le a kezét, Hanna is mindig megfogta a kanalat, mivel kiváncsi volt rá. Most már csak a száját tártja és ha elég neki, vagy ükölödik, vagy el kezd nézelődik és leszarja hogy én beszélek hozzá és nem nyitja ki a stáját!

Csőrős pohárral hogy álltok?

Amúgy minden beteg babának gyógyulás és az anyukáknak kitartás!
hajnus83

Lorci, jah, szerintem se fogd le Ricsike kezét. Adjál a kezébe inkább egy másik kanalat. Hm?

Hajnus, nálunk a napokba lett bevezetve a csőrös pohár. Szépen iszik belőle. Lassan átszokunk rá és a cumisüveget elhagyjuk.

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?