Vanda, én ehhez nem tudok hozzászólni, bocsi.
lányoknak miért nincsenek ilyen jó kis szőnyegek? ez a városos kicsit tényleg fiús. ha fiam lenne, én is vennék, mert sztem tök.
MINDENKI hiányzik, aki vha is írt és eltűnőben van: bringa, anido, melcsi, horpika, legi, riella,...
korai, meg biztosan hülyeség, de én már tök várom a topikos talit! és már azon gondolkodtam h milyen tortát kellene készítte(t)ni, meg h mindenki hozhatna magával egy kis 1-es gyertyát h lehetőleg jó sokféle legyen - mint a gyerekeink is...
ma vettem biorépát (persze kocsival mentem ki érte Tb-ről Kocsra - hát igen, a mai kor abszurditásai
) . teljesen rá vagyok most pörögve a hozzátápira. nem mintha akkora hű de nagy fogyasztó lenne a lányom, de ki tudja, hátha idővel belelendül.
márti, marha jó ötlet ez a melegvízbe állítás - én ökör csak odáig jutottam h csapból engedett melegvízbe raktam a cuccost és hát ugye az nem vmi gyors, de persze tűzhelyre is rakhatnám, tényleg. hurrá, nem kell vennem mikrót! már azon gondolkodtam h bakker most arra is szánjak lóvét, mikor utálom és direkt örültem, amikor elromlott az ajándékba kapott mikrónk és kidobhattam. csak a helyet foglalta és szinte semmire nem használtam.
az jutott eszembe h lehet h az alapdolgokból (krumpli, alma, répa, cékla, stb) pici jégkockányi adagokat kéne fagyasztanom és akkor szabadon keverhetném az összetevőket - mert ugye ki tudja h mi válik be. és akkor talán nem kell egy nagyobb adagnyi kajcsit kidobni, ha egy kombináció nem válik be.
ági, bocsi, egy háromnegyed órával lekéstem, de azért: ISTEN ÉLTESSE ZITA KIRÁLYNŐT!
hát igen, a 6 hó az mégiscsak egy mérföldkő!
hajnus, milyen néven írtál annak idején? látom h ez egy új név, amin most bejelentkeztél.
ejnye Zsombi: nyelvet öltögetni azt igen, enni meg semmit? na ne szomorítsd anyát!
különben anido, tudtommal nem nagy gáz, ha nem változik a súlya minden héten! ha megnyugtat, az enyém egy HÓNAP alatt hízott most 10 dekát - és az én dokim sem csinált belőle ügyet. sőt, több más orvos ismerősömnek is említettem (kicsit én is meglepődtem ezen a közel stagnáló súlyon) és mindegyik azt mondta h ha mozog, jókedvű, azért étvágya is van, akkor nincsen semmi probléma! és a képek alapján nekem Zsombi egyáltalán nem tűnik csontinak. mit értesz azalatt h sztrájkol a kajálással? szopi van v tápi, esetleg mindkettő? v már megy a hozzátáplálás?
dobok két linket - most kaptam a szomszéd csajtól. az egyik ingyen letölthető babaszakácskönyv, a második pedig receptgyűjtemény. sztem nagyon jók, ahogy belenézegettem!
http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... nyv-ingyen
http://www.babaszoba.hu/services/recipe