Sziasztok!
Köszöni Emili a köszöntéseket!
Most épp bömbizik, pedig már aludnia kéne
.Egész jól aludt, csak 3kor kelt inni, utánna 7ig aludtunk.
Este megyünk anyósékhoz.Így 7végén megint jól lemaradok majd.
Ágiboldi!
Zabálni?Ok, akkor majd rádfogom, hogy Te mondtad!
Pont tegnap vettem csoksi kexet, de csak visszafogottam csemegéztm belőle.De akkor rástartolok.
Vki adott már a babójának Nestlé Yogo akármit?Nekem ezt ajánlotta a védőnő, hogy bár tejes, de ezt ehetik a babák 8 hó után.én adtam banánosat, és rögtön másfél dobozzal evett meg belőle.Sanos finom, így ha marad 1-2 kanál akkor az az én pocakomban végzi.
Este voltunk az új C&A-ba, és persze apa is talált magának 2 gatyát, meg Emili is kapott egy bodyt(590 ft.!),de Én semmit!
Most pont olyan a méretem, hogy 2 közt van, így az egyik kicsi, a másik nagy.Szóval vagy fogynom kell, vagy hízni.És egyik sem megy.De csak a fogyás aggaszt
nanica!
Jó a z új avatar!Pont azt álmodtam, hogy így összebújva fényképezkdtünk Emilivel, na mondom lesz egy jó kis avatar képem!De reggel rájöttem, hogy a kezem a bilibe lóg...
Egyébként amig szoptattam nekünk is csak fekve ment, a kórházban még ugyan ment a combomra ültetve, mellkast kinyomva
póz, de az elég fárasztó volt mind2nek.Viszont fekve is csak úgy, hogy én könyökölök, és a szájába lógott a cici>mintha 4kézláb lnnék.
Lora!
Igen láttam azt a zoknit, olyan van a Brendonban is, de ott drágább.De ha minen igaz lesz még egy kuponom, Brendonos, és akkor veszek még1et.
Mazsi!
doblósdi már nálunk is megy, főleg a cumit szereti repülni tanítani a kiságyból.
Viszont mostmár nem nyal össze mindent!Eddig ami a kezébe krrült, az ment is a szájába rögtön, demostmár előbb szemrevételezi és csak utánna kóstolja meg, már ha elég szimpi volt elsőre.
Csönd van, elaludt!
Megyek is gyorsan hajat mosni.