Új privát üzeneted érkezett!

lora
most h mondod lehet vmi ebben az IKEA-s reklámban :wink: :lol:

de jó neked is van most már mire fogni a nyűglődést :lol:

AZURAM :lol: most telefonált h hatnál előbb nem ér haza :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lillus az idegeimen táncol! :evil: :evil: :evil: :evil: Nem alszik, pedig tök fáradt! :twisted: Csak nyíg az ágyában és közben meg produkálja magát!

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, akartam írni, hogy csináltattunk Boldi-fényképes bögrét a DM-ben kariajándéknak, és szuper lett!!

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi!
Azénuram sosem ér előbb haza 6-nál! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

Lora!
Akkor a köv.talira már lesz foga Briginek! :)
Sajnálom a nyüsziket, ismerős nagyon! :( Lillus sem evett a foga kijövetele (na, ezt jól megmondtam) előtt semmi szilárdat! Remélem pár nap és vége a nyüszinek, mert onnan már csak növeszteni kell! :)

Ha jól tudom, az Árkádban is van vmi jó kis bababolt, holnap benézek body ügyben. Meg a H&M-be is, úgysem voltam még sose! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi!
Mutimutimuti! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Jó, majd lefényképezem :)
Boldi se alszik, a guta ütöget, ráadásul még egy fordításom is van..
A H&M-ben nagyon jó babaruhák vannak!

Kép
Kép
agiboldi

Mazsi
Leaapu lilulósan ordított míg öltöztette Leát? :shock: :lol: :lol: :lol: (Jó tudom, hogy nem, de olyan vicces elképzelni! Az én páromról simán el tudom képzelni, annyit szenved egy bodyval, a harisnyáról már nem is beszélek! :lol: )

Biozöldség
Múltkor vettem a Cédrusban biokrumplit. Nahát az annyira bio volt, hogy kb 10 krumpliban 20 kukac volt. :shock: :evil:
lora7

Hali!

Megjártuk az ÁC játékboltját, de csalódtam. :( A FP termékek jó drágák voltak, drágábbak, mint bárhol ahol eddig láttam. :shock: Viszont a választék az tényleg nagy, úh lehet, h másnak bejön.

Róki! Hát messze nem röhögtem a videón, sőt, kb. mintha a saját szülésemet láttam volna... :cry: :cry:

Mazsi! Van szteroidos krémünk is, de amit "testszerte" kenünk és úgy tűnik, h nem hat, az nem az. Ezek szerint hál' Istennek! :D :D

Ági! Fényképes bögre? Nem is rossz ötlet! :wink:

Ja, egyébként FP kockákat vettem végül is Gergő névnapjára. Rem. tetszeni fog neki! :roll:

Na akkor most már felírom a hiányzókat!!!!
Lorca
Május
Pankimanki
és azt hiszem Panka sem volt ma még.
Hahóóóóóó! Hoooooool vagytoooooook?
Vendég

Sziasztok!

Csak bele.bele olvasgattam az oldalba, ma nem sok időm volt, itt voltak anyáék, én meg addig leléptem DM-be, ma 20%-os nyitási akció volt, gondolhatjátok du. 3kor már hogy ki volt fosztva a babakaja készlet! :evil: De éjjel kapnak árút. :lol:

Pann!
Hogy álltok a krémekkel?Szteroidos krém:milyet használtok pontosan?Hová?Mennyiszer?Hígítva?Mi volt a diagnózis pontosan?Kinél voltatok? :wink:

Lora!
A fogtündér akkor Titeket sem felejtett el.Csak minket :? Na de addig sem törik ki :roll: Bár már elég keveset esik Emili.

Apa nálunk is 6 után jön, de utánna övé a kiscsaj, mig le nem fektetem.

Felébredt Emili, próbálk még jönni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Gergő!
Boldog 9.-et! :D

pann!
köszi a hiányolást. :D

Emilivel most kukucsolóst kell játszani.Ő elbújik, hívom, előjön,mondom neki kukuccs, és ismét elbújik, nasgy kacaj közepette. :lol: Meg kell zabálni!

Kép
pankaa

Panka!
Boldog hófordulót Emilinek! :) :)
Olyan cukin tudnak kacagni ezek a kicsik, tényleg zabálnivalóak! :)

Lorca írt, hogy Nati nagyon náthás, gyógyszert kell szedni, de majd próbál jönni.

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Köszi!
Aranyos az ácsorgó lyányka!

Linus, Beni!
Nektek is boldog hófordulót!

Bocsi,most egy kicsit csapongok, mingyá gyünk az apjok, oszt mík soppingolni az újjonnan nyílt c&a-ba! :lol: :wink:

Mazsi!
Jó az etetőszék, szép a mintája is. :wink: És cuki a lányod!
Puszi a pofijára. :D

Lorca!
Natinak jobbulást!

Tényleg van vmi járvány, barátnőmnél is beteg a kisfia, hasmenéne orrfolyós, nyavaja :(

Kép
pankaa

Pann:

Hát ja, ez benne a szomorú, hogy egyáltalán nem áll messze a valóságtól...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

találtam egy jópofa oldalt

http://marci.co-net.hu/allat.htm

Lea mai SZEPA-ja megszűnt míg a hangokkal játszottunk :lol: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Panka
Emilinek is boldog hófordulót! :D
Már a múltkor is akartam írni, hogy a Kenguru Goldban az a zokni kupon nélkül 900ft körül van. Ugyanaz, mint a Brendonban. Most néztem, h Debrecenben is van Kenguru! :D
lora7

Kukucs!

Mónika! Orrtörés!!! :( :shock:

Lora! Nagy, nagy gratula a fogacskához! :)

Mazsi! Nagyon szép az etetőszék tuti hogy meg leszel elégedve! A torna az tulképen egy masszázs ami során megkeresik az izom eredését és tapadását és alá nyúlva fel lazítják tépik azt. Nekem is fájna! :(

Timi! Szuper ügyi Lilluska. Látod semmi de semmi probléma! :)

Pann! Sajnálom hogy csalódtál a játékboltban én nem vagyok tisztába az árakkal. Nem vettünk nagyon még semmi olyat az összes játékot örököltük. :roll:

Sági! A guliver az jó az árban de nem olyan jó a választék.

Linusnak és Gergőnek boldog hó fordulót. :)

KépKép
csongria

Emilinek is boldog 8-at :D

KépKép
csongria

ria
akkor most már értem miért sírnak :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sziasztok

szalma vagyok este, apjuk elment kicsit haverozni...de ugy indult el, hogy nem is akart menni, ki érti ezt :?: :lol:

Emili neked is boldog hófordulót!

Kérdezni akartam pont, hogy ki milyen pózban szopiztat, mert nálunk csak a fekve szopi megy...néha a négykézláb :lol: Ez viszont azt eredményezi, hogy csak itthon tudom rendesen megszopiztatni. Várom, hogy ügyesen ülljön, hátha az ülveszopi is működni fog.

Nálunk is volt négykézlábszopi, de a cicit rövid ideig tudta tartani, mire jött volna a tej, odébbállt (gurult)!

Mazsi, esténként hogyan altatsz, hogy Leaapusnak is sikerült?

nanica

Nanica! Én is szalma vagyok! Apjuk dolgozik. Az arena plazaban fog dolgozni és egész éjjel takarítanak utánna bepakolják az árut majd reggel kinyitnak. Holnap este jön haza! :? :(

KépKép
csongria

Ria: azért az igen fárasztó lehet! Volt az ap a hírekben, öröm lehetett a sok balga vásárlót terelgetni :?

Én nem is bírnám ennyi ideig egyedül Linussal! :oops:

nanica

Enyém férj meg squash-sol (szóval fallabdázik) én meg itthon ülök és csokiskekeszet zabálok szolidaritásból! :lol: :lol: :lol:

És Sno kimaradt a "hol jársz" listából, pedig téged is 'számontartlak' ám!!! Biz' ám, úgy ám!

Na megyek aludni, mert lefáradtam. Gergő megin' fogat növeszt sztem, úh jó hisztis volt du. :?
Vendég

Hm...ez a "zabálok" nem túl stílusos, nézzétek el nekem, bocs. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Ha még egy üzenetet küldök, Május azt fogja gondolni, h a "régi felhasználó" címre hajtok, pedig nem is, de már nem kell sok hozzá! :wink: :lol: :lol: :lol:

Na joccak!
Vendég

Húzz bele Pann, mindjárt régi felhasználó leszel!! Csokiskekszet meg csak zabálni érdemes!

Nagyon aranyos a Linus új képe, és boldog hófordulót! ha esetleg elfelejtettem eddig és Gergőnek is! Ja, és Emilinek :D

Kép
Kép
agiboldi

Egy kicsit mostanában elúsztam a szokásos őszi bulik miatt. Szabi láza csak az első felvonás volt, vasárnap Nati volt kiütve teljesen, amolyan naggyon. Hétfőn dokinéni jött, antibogyó Natinak, fülcsepp, orrcsepp, proszívó ezerrel. Szabit csak porszívózni kell(ene) meg csepegtetni az orrába, de azt hanyagolom egy kicsit. Dokinéni meg is sajnálta egy kicsit Natit, mondta is, hogy ilyen rossz bőrben még nem látta. Jó, ha a gyerekorvos ilyent mond az embernek. :twisted:
Natin már egy ideje volt egy folt, amolyan homokba dugom a fejem módszerrel nem foglalkoztam vele. Ekcéma. Egy kicsit elkeseredtem, próbáltuk kitalálni dokinénivel, mi is okozhatja. Nem vegyszer. Nem laktóz, glutén, mert az más tüneteket produkálna. Azért a nyomozás szempontjai tanulságosak voltak. A leggázosabb, leggyakrabban problémát okozó dolgok, amire dokinéni rákérdezett: mogyoró(nincs), , más magvak túrórudi, csoki, kakaó, babateák, készételek. Napok óta ezen gondolkodom, de semmi, mivel ezektől azért megkímélem. Sokszor eszembe jutott a pár nappal ezelőtti beszélgetésünk a hozzátápiról. Meg arról, hogy egy éves kortól minden mehet. Az biztos, hogy nem mehet minden, mert egyszerűen nem bírja a szervezet, ld Nati. Én azt hiszem, igencsak óvatos vagyok, mégsem eléggé. Húsz éve tuti idiótának néztek volna, most mégis jobban kell szorítanom elveimet, ha nem akarom, hogy komoly, Nati életét megkeserítő bőrbetegséggé fajuljon a dolog. Túlóvó sem vagyok, ez sem lehet a baj, Nati már az összes édességet, káros dolgot kipróbálta és egy takarítómókus sem vagyok. Egy másik meg, az a gondolat, hogy egy féléves babának attól függ az ellenállása bizonyos dolgokkal szemben, hogy mikor kezdődött a hozzátápi. Hát nem. A korai hozzátápinak nincs védő hatása, ellenkezőleg. Az egyenkénti bevezetés nem az edzés miatt kell, hanem azért, hogy kiszűrjük, mi okoz gondot.
Lehet, hogy kicsit negatívnak hangzok, de most pont olyan rémképek vannak a fejemben, hogy kelhetek, hajnali 5kor, hogy gyúrogassam a jó kis házitésztát. Nem dob fel. :twisted:
Majd próbálok azért olvasni is...

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Köszöni Emili a köszöntéseket! :D
Most épp bömbizik, pedig már aludnia kéne :? .Egész jól aludt, csak 3kor kelt inni, utánna 7ig aludtunk.

Este megyünk anyósékhoz.Így 7végén megint jól lemaradok majd. :?

Ágiboldi!
Zabálni?Ok, akkor majd rádfogom, hogy Te mondtad! :lol: Pont tegnap vettem csoksi kexet, de csak visszafogottam csemegéztm belőle.De akkor rástartolok. :oops: :lol:

Vki adott már a babójának Nestlé Yogo akármit?Nekem ezt ajánlotta a védőnő, hogy bár tejes, de ezt ehetik a babák 8 hó után.én adtam banánosat, és rögtön másfél dobozzal evett meg belőle.Sanos finom, így ha marad 1-2 kanál akkor az az én pocakomban végzi. :oops: :lol:

Este voltunk az új C&A-ba, és persze apa is talált magának 2 gatyát, meg Emili is kapott egy bodyt(590 ft.!),de Én semmit! :evil: :(
Most pont olyan a méretem, hogy 2 közt van, így az egyik kicsi, a másik nagy.Szóval vagy fogynom kell, vagy hízni.És egyik sem megy.De csak a fogyás aggaszt :lol:

nanica!
Jó a z új avatar!Pont azt álmodtam, hogy így összebújva fényképezkdtünk Emilivel, na mondom lesz egy jó kis avatar képem!De reggel rájöttem, hogy a kezem a bilibe lóg... :lol:
Egyébként amig szoptattam nekünk is csak fekve ment, a kórházban még ugyan ment a combomra ültetve, mellkast kinyomva
:lol: póz, de az elég fárasztó volt mind2nek.Viszont fekve is csak úgy, hogy én könyökölök, és a szájába lógott a cici>mintha 4kézláb lnnék. :lol:

Lora!
Igen láttam azt a zoknit, olyan van a Brendonban is, de ott drágább.De ha minen igaz lesz még egy kuponom, Brendonos, és akkor veszek még1et. :wink:

Mazsi!
doblósdi már nálunk is megy, főleg a cumit szereti repülni tanítani a kiságyból. :twisted: :lol:
Viszont mostmár nem nyal össze mindent!Eddig ami a kezébe krrült, az ment is a szájába rögtön, demostmár előbb szemrevételezi és csak utánna kóstolja meg, már ha elég szimpi volt elsőre. :lol:

Csönd van, elaludt! 8) :D

Megyek is gyorsan hajat mosni.

Kép
pankaa

Jó reggelt!

Alszik a ded! :D 7:20-kor kelt, de jól elfáradtunk a lufi kergetésébe! :)

Panka! Beni kostolta már a nestlé banános yogot. Nem volt elragadtatva :? :lol: Apa meggyes könnyü és finomja már bejönne neki :lol:

Lorca! Nagyon sajnálom a betegségeket! Nem lehet könnyű. Kitartást :)

KépKép
csongria

Lorca!
Jobbulást!Ekzema nem egyszerű. :(

Ria!
Ja, lufin nekünk is van, 2 is, Dm-es, Emilinek is tetszik.csak én írtózom a hangjától, és pánikolok, hogy mikor durran ki. :oops: Akkor lesz nagy ijjedelem!

Kép
pankaa

Panka! Én is izgulok hogy kidurran mindig úgy belevájja a körmét! :lol:

KépKép
csongria

Jó reggelt!

Pann,
Itt vagyok, itt vagyok!
Gergőnek boldog 9-et (utólag)!

Nanica,
Az új fotótokon most már látom a határozott hasonlóságot Linus és Linusapu között! Utólagos boldog 7-et Linusnak!
Mi fekve szopizunk, de simán megy a bölcsőtartás is (szóval a klasszikus), ha nincs mód feküdni. A Fish and Chips-es képeteken még nektek is ment.

Vonaton utazás (megosztom veletek minden tapasztalatomat, amit az 1 út alatt sikerült magamra szednem),
- vagy nagyon meleg van, vagy nagyon hideg, tehát kis macerával harisnya-body-ig lehessen vetkőztetni, vagy ha mindennek maradnia kell rajta, akkor se legyen kényelmetlen x órán keresztül (magyarán tudjon mozogni)
- kupés, másodosztályú gyorsvonatra babakocsival esélytelen (egyedül gyerekkel egyenesen lehetetlen). A nem kupés elrendezés esetén is gázos, szerintem, kivéve, ha majdnem üres a vonat, és akkor is csak az esernyős sportkocsi jöhet számításba.
- Rókitól átvett szakszóval élve az egész logisztikáját gondoljátok végig pl. leszállásnál hova teszitek, amíg felöltöztök, mikor kezditek őt felöltöztetni, stb.
- Minél kevesebb csomagotok legyen!!!
- Játék: vagy olyan, amit tudsz fogni, amíg játszik, hogy ne dobja le (pl. kiskönyv, plüssjáték), vagy én pl. a rágókát rákapcsoltam a cumiláncra, hogy ne essen le. Próbáljátok lekötni őket, hogy ne fogdossanak össze semmit!!!
- Amúgy Sebi elég jól elnézelődött és tornázgatott az ölemben. Ő viszonylag sokáig leköthető, ha a combomra fektetem (szembe velem) és tornáztatom a lábát, ez a vonaton jól jött. Ill. még a gyerekszerető utastársakra lehet építeni.

Emili,
Utólagos boldog 8-at!

Úgy látom 15-e 2007 tavaszán minden hónapban népszerű volt születés szempontjából!

Mazsi,
Sebi igazi kéjenc, lehet puszilgatni, cirógatni, dögönyözni, szerencsére.

Timo,
Gratulálunk Táltosgombóc legújabb mutatványához!
Milyen hatással van a közérzetedre a fogyi?

Ria,
Apának részvét az plázanyitás miatt, az egyik barátnőm is ott szorgoskodik. Gondoltam rá, hogy szabotálni fogom ezt a plázát, és soha be sem megyek, mert még mindig vérzik a szívem a Lovi miatt (4 éve dolgozom a szomszéd gyárban). Hogy „megbüntetem” őket!

Lorca,
nektek viszont nagyon jó lesz fedett sétizéshez.

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Lorca,
Jobbulást Natinak és Szabinak! Nagyon sajnálom őket és természetesen téged is! Kitartás! Ekcéma?! Nem hangzik túl jól. Ha bármilyen allergiásoknak való kaja kell csak szólj, egész jó üzlet van a Lehel piacon. Ott veszem Petinek a tésztát is, tojás és glutén mentes. De van minden!

Orsi,
Két napig a játékbolton gondolkodtam. El kell áruljam, hogy talán egy boltba jutottunk be mi is babakocsival, a többiben csak az ajtón tudtunk bemenni. Peti ott maradt én meg nézelődtem!

Panka,
Szemészetet akartam már neked írni, hogy az ablaknál levő hölgyike volt egy tuskó, nem kifejezetten velem hanem úgy összességében mindenkivel! Én türelmes ember vagyok, sz@rtam rá, de azért rossz volt hallani ahogy oda-oda szólt egy-egy anyukának vagy esetleg apukának! :evil:

Ria,
Tupi? Lufi az nálunk is nagy kedvenc. Már egy kidurrant Peti kezei között, de csak nézett, hogy hová tűnt, a nagy durranás nem hatotta meg.

Május,
Hol vagy???

Peti megkapta a borostyán nyakláncot! Most elkezdek erősen hinni benne. A remény hal meg utoljára.
Vendég

Sziasztok! :)

Ria!
Hányszor kell tornáznia Beninek?

Nanica!
Nálunk megy az ülveszopi! :lol: :lol: :lol: Így a legkényelmesebb, főleg az egy kicsit innen - egy kicsit onnan szopikkor! :) És nagyon cuki! Ja, meg már úgy is szopiztunk, hogy térdelt mellettem! :oops:

Sági!
Sok sikert a borihoz! :) Nem tudom nálunk hat-e, de azért bőszen hordja Lillus! :D

Orsi!
A fogyi összességében semmilyen hatással nincs rám. Kivéve a gyüminapot. Annak a végén már ölni tudnék, úgyhogy Bali akkor szépen távol tartja magát tőlem! :) De amúgy kicsit jobban érzem magam, bár még messze vagyok a kitűzött céltól.
Majd Sebiről dobj egy-két képet, ha tudsz! :)

Képzeljétek, Mmonika jól megszívatott az előbb!!!
Csöng a kaputelefon, gondolom ki a fene lehet ilyenkor. Erre beleszól vki, hogy védőnői szolgálat, jöttünk ellenőrizni! Játékkupac a nappaliban, mosatlan edény a konyhában stb. Még sosem voltak, nem tudtam mit akarnak megnézni. Erre ki száll ki a liftből? Móni és Botond!! Jöttek a fényképezőgépért, én meg jól benyaltam a szívatást! Nem hiába, naív vagyok! :oops: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
:lol: :lol: :lol:
Én is bevettem volna! Főleg, hogy kb 3-4 hónapja nem láttam a védőnőt.
Délután lehet összefutunk az Árkádba. Megyek a melóhelyre a Miki ünnepre bevinni a pénz és ha már ott járok akkor bemegyünk az Árkádba legalább valami ötleteket gyűjteni.
Vendég

Mikor mentek?
Én fél 3-kor talizok a barátosnémmal. :)
Ja, hát én is ezért vettem be, mert tök rég láttam a védőnőt!
:roll: :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Nem tudom, egyelőre alvás van. Szerintem ébredés után be a munkahelyre, ott ebéd és át az Árkádba. Lillusra a nagyi vigyáz?
Vendég

Lehetne új albumokat csinálni ücsörgős és ácsorgós névvel!? Hmm?

Timi
Kép Kép
timocska

Nem, apája jön haza korán a munkából, hogy a lányával legyen! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hajrá! Csináljunk! :D
Vendég

hali!

jó nagyot sétáltunk Leával délelőtt és szinte mindent el is intéztünk amit szerettem volna :lol: még aludt is egy fél órácskát a babakocsiban

a betegeskedőknek jobbulást kívánok!

a hófordulósoknak (Beni ,Emili, Linus és még? :oops: ) így utólag is nagy nagy gratula! :oops: :lol:

nanica
az esti altatás : vagy elaszik szopi közben (ez már sajna egyre ritkább) vagy szopi után anya karjaiban (mellkasomba belefúrt buksival) a fittball labdán ringatózva :lol:

apa megetette a főzivel a fürdés után utána a fittball labdán elringatta :lol: kis ügyesek!
csodálkoztam is h a szopi tulképpen nem is hiányzott neki :shock:

a szopik napközben változó h h zajlanak fekve, törökülésben ülve a lábaimaon vagy csak az ágy szélén ülök és ő a lábaimon

éjszaka az ágy szélén ülve ui ha fekszem elalszom ésfogalmam sincs evett-e és leginkább az a vége h a kényelmetlen kisheverőn alszunk együtt és ő lóg a cicin egész éjjel :shock: :lol:

most párolom Leának a pipicicit :lol: kíváncsi vagyok milyen lesz :shock: :lol:

tegnap beszéltem a védőnővel szerinte 8-9 hónaposan lehet sajtokat ill natúr joghurtot adni ...én mondtam h 10 ill 12 hónapot olvasok mindnehol azt mondta nem allergizál a natúr joghurt :shock: na mindegy egyenlőre a husit próbáljuk meg...

lorca
fürdetőszer nem lehet a ludas?

Leának is lett pár napja egy folt a bal könyökénél remélem csak az 1-2 alkalommal apa által használt bébifürdető :shock: :oops: :lol: de ha kiszárad a bőre akkor is olyan mintha ekcémás lenne :shock: viszont sima A vitaminos krémtől elmúlik úh csak nem ekcéma :oops: :lol: (de ezt talán már írtam is 1x :oops: bocsi)

mi egyébként még mindig a gyógyszertári krémmel fürdünk...

timo
h ment az első felállás utáni elaltatás?

mmónika nagyon vicces kedvében volt :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

elaszik=elalszik :oops: :lol: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lorca
milyen szőlőt ettetek Szabival a múltkor?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi!
húú, ezt tényleg jól bekomáltad! :lol: Bocsi.De én is elhittem volna :oops: :wink:

Pann!
Sejtem ki lehett az az ablaknál.Nem fekete , hosszú hajú, igaz?Rövid, szőkés?

Mi is voltunk sétálni, Rossmann(kiváltottuk a 8 hós Hipp csomagot, nem nagy szám), meg DM.De nem volt a yogo, így csak pár üveg kaját vettem még.
Emili is aludt fél órát, és most itt randalírozik.Nekem meg kéne pakolnom, mosogatni, de lusti vagyok. :oops: :D Inkább játszok vele kukucsolóst, az most a favorit.

Kellemes 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Lorca!

Részvétem! Gyanús volt a hiányzásod, nem szoktál. Sajnálom az ekcémát, de azért ne legyél nagyon elkeseredve, bőven kinőheti. Megjegyzem, Szilvinek is vannak ekcémás foltjai, kaptunk is rá kenőcsöt. Most azt figyelgetem, van-e a foltjaira hatással ha tejterméket eszem. :roll:

Nálatok persze Natinál sok minden lehet az oka, akár egy általános érzékenység is, nem?

Mazsi:

Hülyeséget beszél a védőnőd. (Próbáltam diplomatikusabban megfogalmazni, nem sikerült.) A tejtermékben a fehérje allergizál, és az a natúr joghurtban ugyanúgy benne van mint az ízesítettben. Ha aggódsz, és óvatos akarsz lenni, várd ki a 10. hónapot. Amúgy meg hallgass az ösztöneidre.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok

Sajnos Brigi is megkapta tőlem ezt a fránya takonykórt. :( Most mi is éjjel orrszívóztunk. :( Remélem hamar meggyógyul, mert a foga miatt amúgy is nyüszi, így meg aztán extrán.
Így valószínüleg megint nem megyünk úszni hétfőn. :( Még ha látszólag meggyógyul sem.

Timi
:lol: :lol: :lol: Én is bedőltem volna!
Hová tünt a táblicskunk a picasáról? Vagy csak frissítés alatt áll?
Jók az ücsörgős képek! :)

Mmóni
Hihihihihihi! Jó voltál! :lol: :lol: :lol:

Panka és a többiek
A Hippes 8hós csomag az a 3-as számú csomag, vagy már 4-es? Mi most váltottuk ki a 2-es csomagot és ahogy elnézem az 4 hós csomag. Vagyis nálunk 6 hós...

Olyan dm-es bababónusz kuponokat lehet még kiváltani szerintetek? Csak mert mostanság max emiatt mennék oda.

Szopi
Nálunk szinte csak ülve szopi van. Ill. ő a szopispárnán fekszik. (a mienk összecipzárazható és így elég széles) Vagy ha nem otthon vagyunk akkor a klasszikus bölcsőtartás.
Fekve valahogy mindig belemegy az orrába és onnan folyik ki. Van ilyen még valakinél? Pedig az olyan kényelmes volt még újszülöttkorában!

Most megyek, mert orrszívózni kell megint. :(
lora7

Lora!
Rá van írva akupon hátuljára, hogy meddig érvényes.Egyébként 4 hós volt azu előző.Briginek jobulást!És neked is!

Gergőnek boldog névnapot holnapra! :D

Kép
pankaa

A hétvégén valószínüleg én sem leszek netközelben, így GERGŐnek nagyon boldog 1. névnapot kívánunk!!! :D

Mazsi
Egyetértek Rókival joghurt ügyben.

Egyébként adott már valaki kelkáposztát, kelbimbót, karfiolt a piciknek? A védőnőm szerint kellene. Mondjuk ha brokkolit kap, akkor sztem a karfiol sem árthat, de a "kel"-es dolgok nem puffasztanak túlságosan? A glutént is mondta, hogy már adhatok. Mondjuk azt már kapott kenyérhéj és pizzaszél formájában. :)

Panka
Köszi, de még a dm-es bababónusz kuponokat meg sem igényeltem. Arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e még.
Egyébként lehet, hogy akkor más zokniról beszélünk, mert amit én néztem, az 1690ft volt a Brendonban és a kuponára volt 890ft. És ugyanez a Kenguruban 900ft. Ez a szilikontalpas zokni.

Lorca
:( Gyógyuljatok meg!!!! :(
lora7

Hali!

Ma egész nap ez jár a fejemben, úh meg kell írnom: amikor egy hónapja azt írtam, h "mindent megtesz annak érdekében, h NE tudjam bepelenkázni", tévedtem. A "MINDENT" még csak most kezdődik... :shock: :x :shock:

Timo! :lol: :lol: :lol:
Összejött a csajos du.?

Lora! Sztem még kiválthatod, én kb. egy hónapja váltottam ki, úh nektek is biztos menni fog! :wink:

Joghurt: a védőnőd szerint miből készül??? :shock: Ostoba. Na nem mintha az enyém egy lángész lenne, de mindegy. Ez jutott. :?

Róki! Nagyon bennem maradt ez a szülős videó. Állandóan az motoszkál bennem, hogy "tényleg így akarsz legközelebb is szülni?!?" és persze mindig "nem" a válasz, úh azt hiszem megpróbálok majd másik kórházat keresni, ami egyesíti a Bajcsy otthonosságát és "Szülj ahogy jólesik!" elvét a SOTE technikai hátterével. Sokat akarok? :roll:

Lora! Én még nem adtam ilyeneket, de leginkább azért, mert ráálltunk a bébiételekre :oops: :oops: és azok között nem is tudom, h van-e olyan, amiben ezek a zöldségek szerepelnek.

Lorca! Lehet, h sügér vagyok, de miért olyan nagy baj az ekcéma? Gergőnek is van egy folti a könyökénél (arra kaptuk a szteroidos krémet), de nem érzem akkora gondnak. :roll: Tájékozatlan vagyok?

A mi pöttyeink most megint múlóban vannak (most már csak érezni lehet, olyan, mintha libabőrös lenne :o ) csak nem tudom, h mitől, mert végül is folytattam a kenőcsözést + abbahagytam a fürdetőkrém használatát. Lehet, hogy tényleg a fürdetőkrémmel van a baj? Na majd ha elmúltak a pöttyök, teszek vele egy próbát.
Vendég

Előre is köszönjük a névnapi köszöntéseket! :D :D :D
Gyorsan be is csomizom az ajándékát, amíg még alszik! :lol:
Vendég

Hello mindenki!

Nem tűntem el, csak kicsit felpörögtek az események... Vízum megvan mindenkinek. Lakást talán holnap lefoglalózza egy vevő. Találtam kint egy magyar anyukát 9hónapos bébivel, akik januárban költöznek haza. Cserélünk egy csomó bébicuccot. Ami csak az egyikünknek van, abból igyekszik a másik hasonlót venni. (gyerekülés, járóka...stb)

Nem tudok visszaolvasni, mert leragad a szemem. Ez az egy oldal megy!!

Pann!
Hippnek van karfiolos kajája. Marhahússal, krumplival. De mivel Nektek még nem megy a hús (ugye?) nem adtál ilyet Gerőnek!

Ekcéma: nekem is van. Az egyik ujjamon egy hámsérülés után jött ki. Locoidot kapok rá, ami tuti szteroidos, mert receptköteles!
De egyéb bajom nincs vele, mint, hogy lehámlik a bőröm és csúnyán bereped, ha hagyom "elkanászodni". De csakis mosogatószer hozza ki és mióta bio-t használok, nyoma sincs.

De ez nem a gyerekkori ekcéma. Láttam én olyat is. Csak azért írom le a sajátomat, hogy legyen viszonyítási alap, ha vki elbagatellizálja a problémát azzal, hogy sok felnőttnek van, és semmi baja vele.
A gyerekkori sokkal agresszivebb. Egész testet is érintheti, ha "elfertőződik". Viszket, kiszárad a bőr, vérzik és iszonyatosan tud fájni. És nem mellesleg a felnőttkori légúti betegségek előszobája. Pl asztma.
Mint mondtam, volt egy osztálytársam, aki ekcémás és asztmás is volt. Nem tornázhatott és mindig kiközösítették. Mostanra kinőtte, de rengeteget szenvedett gyerekkorában!

Megyek, mert felsírt!!! De utálom ezt!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?