Hellósztok nagypocakú csajszikák!!!
Bizony, egyre növünk, én is érzem map mint nap. És olyan hamar itt lesz a február, döbbenet. Azt hiszem fel sem fogom, hogy lesz egy 3 éves lánykám és mellé egy kistesó...
Driennkével értek egyet, szerintem, ha most megfordult, az még nem jelent semmi. Írtam is, csak engem nem olvas senki, brühühűűű (csak túlérzékeny kismama vagyok
), szóval, hogy Szonja is megfordult jó hamar, aztán vissza, aztán megint fejfekvésben volt. Én is ezen aggódtam akkor egy csomót, érdekes, most nem aggaszt. Betti, neked is jókor, jó helyen lesz Kincső, hidd el!!!
Ja, igen, Betti, szerdán megyünk 4D-re, képzeljétek, kaptam kupont, meg karácsonyi előtti akció van, és így csak 8ezer lesz.
Ági, tökre érdekes, nekem meg annyira máshol és máshogyan rúgdos a kiskrapek, mint Szonja. Bár neked frissebb az élmény, nekem ez 3 éve volt.
És tök vicces, az én pocakbébim (aki már biztos nem Ábel lesz) is nagyon passzív volt ma. Mondjuk a fejem is fáj, szóval tuti front...
Ábella, Nekem sincs időm szülésfelkészítőre, bár szívesen járnék, hogy megismerjem a kórházat, mert nem ott fogok szülni, ahol Szonját szültem. Jógára szeretnék nagyon, doki is megengedte, meg egyszer egy kismamamasszázzsal kényeztetni magamat. De így is annyira sűrűek a napjaink, hogy nem tudom hogy férne bele.
Adri, nekem is szokott keményedni, bár mióta 3x1 magnéziumot szedek, azóta nagyon ritka, kb. mint a fehér holló (kop-kop). Nekem szívdobogás utána szokott lenni, mert tökre ideges leszek, hogy nehogy legyen vmi baj...
Képzeljétek, ma SZonja ott aludt a bölcsiben, és nem is sírt!!! Olyan büszke vagyok rá!!! Viszont elkezdett megint köhögni, de átjelentkeztünk egy másik dokihoz, úgyhogy bizakodó vagyok! És végre vettem magamnak egy szupi csizmát, azt a cipőt hordtam, amit még Szonjával viseletem terhesen, kicsit gáz volt...
De most már eldöntöttem, hogy nemcsak a csajszira, hanem magamra is költök, pláne, hogy mindjárt itt lesz a következő trónörökös!
Tökre szeretnék gyakrabban jönni, de sosincs időm!
Puszi mindenkinek!