Új privát üzeneted érkezett!

Martikam!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Irigy,irigy vagyok ezert a karacsonyi ,,zizidert''!!!
A Klimt kep nekem is egyik kedvencem,es kepzeld egy altalunk nagyon szeretett nenitol(most mar 92 eves es fantasztikus egeszsegi allapotban van)pontosan ezt kaptuk(,,sajnos csak''kepeslap formaban :mrgreen:)az eskuvonkre kiserokartyakent.Ez ugye mar lassan 16 eve volt,ugyhogy ha ez jut eszedbe most is rolunk akkor :D :D :D

Barbi!!!!
Szegeny Adam!!!!!Es van mas tunet is???Te,lehet hogy mar most megerezte hogy megint szemeszetre mentek,es inkabb belazasodott... :roll: Tudod szoktak mondani a tudatalatti jateka... :o
Ez csak vicc volt,remelem nagyon hamar meggyogyul a kis draga!!!

Kepzeljetek ,tegnap mit csinaltam...illetve az mar majdnem ma volt... :? Hianyzott a fugazas meg a mozaikrol,hat ejfel korul hozzalattam...Gyanus volt a fuga anyag,mert kertem az eladot hogy kesz anyagot adjon ha letezik olyan.Hat ezt a fortelmes budos furdoszobai undormanyt adta es meggyozodessel kozolte hogy ez nagyon jo lesz eme celra....Na ne tudjatok meg...Az egesz gyonyoru mozaik kep(egyik ismerostol kaptuk ajandekba,O festette egette stb.)csupa ragacsos maszat lett!!! :evil: Azt hittem szetrobbanok!!!!Vegul hosszas kapirgalas es koromlakk lemosoval valo probalkozas utan ugy 2 ora tajban beduhodtem es leszedtem a falrol az egeszet!!!A fal borzalmasan nez ki,tobb retegben vicsorog ram az elmult idok nyoma...Legszivesebben visszavinnem az eladohoz hogy tegye rendbe az egeszet!!!! :twisted:
Most atmenetileg egy remes kepet szereztem a padlasrol,pont eltakarja...

Nincs valami termeszetbarat jo otletetek hogy tudnam leszedni ezt a ragacsot a keramiarol????
Dreeeeeeeevvvv!!!!!!Te biztosan tudsz valami jo megoldast!!!Kerlek segits!!!! :roll:

Szep napot mindenkinek!!! :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Márti: nagyon csini Szonó ebben a farmer ruciban. Annyira szép csajszi, a Zsombi meg tényleg nagyon vagány. Szerintem is többnek látszik a koránál.

Edith: azt hiszem még nem dicsértem meg Kriszta beszédét. Tegnap este még a Ferkónak is megmutattam, teljesen ledöbbent, még a Nini se beszél ilyen tisztán pedig mindjárt 2 éves.
Ettől még mi is fényévekre vagyunk.

Barbi: jobbulást Ádámnak! Csak láz semmi más?
Szerintem se hagyd ki ezért a szemészetet, inkább így egy kicsit betegen, mint később előröl kezdeni a csepegtetést.

Iza: nagyon ügyes vagy, látod már te is tudsz képeket berakni, a többit is megtanulod nagyon hamar.

Zsu: azért látszik már a te pocid is, nagyon aranyos!
A manóknak jobbulást, tegnap voltunk a klinikán tele volt fulladásos gyerekekkel, úgy látszik ez az idő nagyon betesz nekik.
Katát megmutattad a pulmanólogusnak?

Mikulás: a Szandi se édesszájú, de még nem tudom mit kap, virgácsot biztos, meg egy kis mikulást.

Fa: hát ez jó kérdés. Én eddig azt gondoltam idén kicsi lesz, asztalra rakva, de valaki írta onnan nagyobbat borul. Most elgondolkoztam, csak nálunk nincs mihez kikötni, ráadásul a macskák is imádnak alatta heverészni, a Szandival közösen tuti lebontják.

Tegnap este annyira édes volt a Szandi, elromlott a kamera ezért nem láttam mit csinál csak hallottam, hogy mondja: ezt is, ezt is …
Na mondom bemegyek, mert attól féltem kimászott, de nem ült az ágyba, berángatta az összes plüsst a pelenkázóról és sorba ültette őket az ágyában. Azt hittem megzabálom, imádom ahogy rendezkedik.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jó reggelt kívánok én is.

Barbi, sajnálom a belázasodást, hátha semmi komoly. Szerintem is menjetek el a vizsgálatra, biztos úgysem kell majd megismételni! :) Szorítok, hoyg minden rendben legyen! :)

Szépek az angyalkák, lányok. :)

Kriszta is felsírt az éjszaka vagy 3x, de biztos a foga, mert Chamomilla megnyugtatta, és tegnap, amikor evett, ráharaphatott az ínyére, mert nagyon fájdalmas képet vágott néhány pillanatig. Sajnos a szájába csak belesni tudok, de az nem elég, hoyg szemügyre vegyem a fejleményeket.

Iza, írok privit. :)

Márti, hát alvásra, mármint arra, hoyg kialszod magad, egy ideig ne is számíts. :roll: Ez a rossza dologban, hoyg ha egy csoda folytán nem is lennének manók, akihez/kikhez felkelni, így is úgyis ébrednénk közben. :roll:

Készítettem ma képeket. Csak én látom vagy más is úgy gondolja, hoyg eléggé "leszállt" a hasam? Második gyerekkel, úgy tudom, még elég korai.
Kép Kép
Puszi a Tesónak:
Kép
Megölelem a Tesót:
Kép
Elfogyott a tej:
Kép Kép
Esik az eső (dobolás az ujjakkal a földön):
Kép
Három betyár (sógornőm gyerekei+Kriszta)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Iza: nekem a csempéről kellett leszednem ilyen vacak fuga anyagot. Lehet kapni, egy olyan kaparót ami úgy néz ki, mint az ablakmosó, csak a gumi helyén penge van. Nekem azzal lejött, persze óvatosan kell csinálni, nehogy megkarcold. Más ötletem nincsen.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Iza, tarts ki. Nemsokára hazaér az István és megkérdezem tőle mit lehetne csinálni.

Edith, én nem tudom eldönteni, hogy lejjebb van-e a pocakod. :oops: De azt igen, hogy szép nagy! És ahogy Kriszta odabújik hozzá, az fergeteges. Édes kis szöszke tündér!

Egyenlőre úgy gondolom, megyünk a szemészetre. Most semmi láz nincs. A kedve jó, bár enni nem nagyon szeretne.

Zsuzsi, igen, csak láz és más semmi.
Édes lehetett Szandi, ahogy pakolászott. Adhatna tippet az Ádámnak is, hogyan kell pakolni mert ő még csak a SZÉTpakolást tudja csinálni. De azt profin.
Az a drága bébiőr romlott el? Nem garanciális még?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


SZiasztok!

Zsuzsi, igen, tudom hgoy látszik a hasam, igazából csak azért nem szívesen mutogatom, mert kövér vagyok :( Ha úgy néznék ki mint Edit, minden héten tennék fotót :)

Voltunk pulmón, Bence tényleg sípol, kaptunk rá fújós gyógyszert, a Katán nem hallott semmit, szerinte is csak a váladék miatt volt ilyen hangja, mindenesetre, mivel sok a családban az asztmás, ezért mostmár őt is szeretné kéthavonta látni. Ez csupán elővigyázatosság, amit egyáltalán nem bánok :)

ÉÉÉÉÉÉs :) Pénteken megyünk 4D-re :) Valószínüleg maga a 4d nem lesz élvezhető a hasfalam miatt, de leginkább a genetikai vizsgálat miatt megyünk. És remélem hogy kispocok megmutatja magát :) (és azt is hogy punci lesz a lába között)

Karácsonyfa: Nálunk ugyanott lesz, a két kanapé között a sarokban a dohányzóasztalon. Ez azért is jó, mert nehezen hozzáférhető, ill ott megy egy leg. 5 cm vastag fűtéscső, amihez jól lehet rögzíteni. Egyébként mi tavaly vettünk talpat az intersparban, ami nagyon jó, mert beleállítom a fát, és egy pedál nyomogatásával 4 kampó olyan erősen beszorítja hogy tuti nem borul ki belőle. A másik előnye hogy én is alig bírom felemelni (tavalyi tapasztalat), így nemigen borul. + még ki is kötjük, úgyhogy nagyon nem aggódom :)

Én is csináltam ám havazós képet, majd mindjárt lekicsinyítem.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Itt vannak a képek :)

Nem volt ennyire sötét, csa ka vaku csal :)

Kicsi vagyok, "székre" állok...

Kép

Jajj de nehéz görgetni :)
Kép

Bence is görget:

Kép

Kata és a hóember :)

Kép

KÉsz van :)

Kép


Zsu még 1x

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbikám:sajnálom a lázat!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem semmi komoly!!!!!! :roll:

Zsuzsi:édes lehetett a Szandi!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Zsombi segíteni szokott a teregetésben, meg a ruha leszedésben, és ha adok a kezébe összehajtogatva rucit akkor egy kézzel egyensúlyozva viszi!!!!!Olyan tündér!!!!

Iza:sajnálom ezt a vacak fugát!! :evil: :evil: Elhsiezm, hogy kiborított!!!!! :?

Edith:szépek vagytok!!!!

Zsu:jó sok havatok volt!!!!! :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi,
jobbulást a szépszemű Ádámnak!Remélem a szemészeten minden oké lesz!

Iza,
sajnálom az éjjeli rosszul sikerült fugázást!Elhiszem,hogy kiakadtál az anyagon!Remélem azért le lehet vmivel szedni a kerémiáról!

Zsu,
aranyosak a gyerekek ahogy hóembert építenek!

Edith,
tényleg lenn van a poci,de fog még feljebb menni.:)
A 36.héten van a legmagasabban,aztán utána kezd leszállni,ahogy a baba illeszkedik be a medencébe.
Nagyon édes,ahogy Kriszta megszereti a kistesót!
Látom már csak 6 hét a kiírásik!De lehet,hogy a szülésig kevesebb! :wink:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Zsuzsi:és mi volt a Klinikán?????? :shock: :shock: :shock: Nem is írtad!!!!!Vagy csak nem látom!!!!????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Megjártuk a szemészetet. De előtte leugrottunk a dokinkhoz is. Ugyanis délben elaludt, alig 1 órát aludt és nyűgösen, lázasan kelt. Itt filóztam, hogy most mi a szart csináljunk.
Aztán megnéztem, 3-tól rendelt a dokink, úgyhogy szemész előtt inkább leugrottam megmutatni.
Azt mondta valami vírus, kicsit hólyagos a torka, de semmi komoly. Nurofen és cebion csepp. És nyugodtan vigyem a szemészetre, főleg, ha már előtte 4 napig csepegtettünk.
Úgyhogy elmentünk, minden rendben a szemével. Hála istennek.

De hogy megszivatott a drágám ma! Az Ádám többnyire vizet iszik, meg gyümölcslét. De amikor beteg, és semmit nem eszik akkor teát szoktam adni neki. Gyorsan bekevertem azt az instant teát, inkább azt igya ma a víz helyett. Kiköpte. Akkor főztem neki kis light-os rendes teát, facsartam bele citromot, ahogy kell. Kiköpte. De akkor már sportot űzött belőle, még a víz sem kellett.
Kb. 1 órán keresztül próbálkoztam, hagytam, hogy kanalazza a teát, hogy a kis poharából igyon, sehogy sem akart inni. A végén az üvegpohárral sikerült (ezt máskor sosem engedjük). Gondoltam kicselezem, mutattam neki, hogy ami az üvegpohárban van, azt beöntöm a cumisüvegbe. Na, akkor megivott 1 üvegnyit. (kis cumisüveg) Ja, meg a kocsiban is kb. ennyit, azóta megint nem kell a tea. Inkább a víz. De mivel enni szinte semmit, ezért holnap megint kínlódhatok, hogy valami mást is igyon. Király!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:sajnálom ezt a hercehurcát a kis szépszeműddel, de az jó hír, hogy mindent rendben találtak a szemével!!!!!!
:wink:
Nekem meg most este hullott a hajam a manóktól, Szoni mikor haza jött az oviból akkor hisztizett egy oltárit, Zsombi meg fürdés helyett, mert nagyon fáradt volt, rúgdosott, ordított meg minden volt, pucéran akart lefeküdni :shock: :shock: , apával közös erővel sikerült a pizsibe beletuszakolni!!!!!!! :roll: Még szerencse, hogy nem egyedül kellett vele megbírkóznom, nagyon rúgdalt!!!!! :shock:
Tarts ki!!!!!Remélem mihamarabb jobban lesz és az étvágya is rendeződik!!!!!!!!Mennek a gyógymanók!!!!!

Iza:Dénesed megérkezett???????????????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hát volt hó, bár nem sokáig :(

Változott a terv, holnap megyünk du. UH-ra, kérlek benneteket, hogy drukkoljatok hogy minden rendben legyen. NAgyon aggódom, csak tudnám miért...
:)

Jó éjt :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, minden rendben lesz ne aggódj! Nem lehet másképp! Valóban gömbölyödsz és babára! :lol::lol::lol:

Edith, picit lent van a hasad, de a szomszédasszonyomnak kb. 3 hete lenne papíron, na neki VALÓBAN lent van a hasa. Ő is olyan te kaliberű szinte csak hasa van. :lol: Hozzá viszonyítva neked nincs is lent a hasad. Igaz, ő ma volt dokinál és 1,5 ujjnyira nyitva is van... Viszont olyan szép pocakos vagy. Olyan jó nézegetni titeket (ez a többi pocisra is igaz!)

Márti, most téged hiányoltak a csajok! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nagyon szép volt a kis "csitrid".

Barbi, szemészethez gartulálok, torokgyuszira gyógymanót küldök! Add át AntiTeásodnak a pozitív energiáimat meg egy nagy cuppanóst.

Zsuzsi, megnéztem volna rendezkedő Szandit. És végül elaludt a sok plüssizékkel? Vagy játszott alvás helyett? Én akkorákat szoktam ilyenkor nevetni rajtuk. Olyan viccesek ahogy élik a saját kis gondolataik szerint az életet!

Iza, drága! Drev szabadságon van, ilyenkor nem ér rá olvasni. :lol: De felhívtam a figyelmét és szerintem keresgélni fog a neten. Mondjuk szerintem csak holnap, nemrég jött haza a focizásból. De le a kalappal, nagyon vállakozó kedvű vagy. Azért majd ha kész leszel lefényképeznéd? És szerintem Dénes így is örülni fog a meglepinek, hiszen a szándék számít.

Edit?

Velünk semmi különös. Árpi szabin van, csak éppen nem pihen. Eddig még csak rohangáltunk, ügyeket intéztünk. A csajok ma megkapták a bárányhimlő ellenit. A szuri nem sokat nyomott a latban nekik, mert már akkor elkezdtek visítani, ahogy beléptünk a váróba. Addig amíg ki nem szúrták a csúszdát... Apjuk beleizzadt mire sorrakerültünk. Én a csúszda alján vigyorogtam, annyira feltöltődtek árrammal, hogy mindig megrázták/csípték egymást. De a szuri után aranyosak voltak. Kaptak a dokinénitől matricát (mi ezért járunk oda... :lol: ) Dorka amikor eljöttünk integetett és puszit is dobott a dokinak. Livi csak durcásan nézett rá, de őt alig tudtam lefogni lehet alacsonyabb a fájdalomküszöbe mint a Dorkának vagy rossz helyre ment a tű (idegbe vagy nemtom). Elvileg, holnap megcsinálják a netünket is. Állandóan elbont és nehezen lép vissza. Párszor már elvertem volna a gépet... :lol:
Ja, képzeljétek! Dorka szerint az apja okos. (Persze én ebben azért vitáznék vele... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Merthogy megkérdezte tőle, hogy Apa ez mi? (egy képre mutatva) Apja mondta neki, hogy kakas, erre a Dorka: OKOS! Most meg letettem őket aludni, persze Livi elkezdte az esti műsorát anya, inni, kaka, pisi és társai (kicsinek állítólag dettó ugyanezeket csináltam). Vittem nekik inni és amíg ivott simogattam az arcát és néztem a szemébe. Erre elkezdte ő is simogatni a kezem ivás közben és közben olyan nemtom hogy nézett. Olyan jeget olvasztóan. Azt hittem megzabálom! Jaj, úgy imádom őket!

KépKép
kgiulia
 
 


Köszönöm a hiányolást.

Barbi! Mi újság szépszeművel? Sajnos nálunk is így kezdődött, de óráról-órára egyre több hólyag volt a torkában és a szájpadlásán. Nekünk a szívószál jött be legjobban és kénytelen voltam Cataflant is adni. Mikor az hatott, utána ivott a Drága.

Gyerekek jól vannak, már csak az én torkom rendetlenkedik egy kicsit. Na tényleg már csak egy kicsit a kezdetekhez képest, még lázas is voltam. Sajnos Laci Olaszban, így egyedül nyomom az ipart itthon. Égek már a Karácsonyi vásárlási lázban, mindenkinek meg van az ötlet és kb. fele már a valóságban is a szekrényben sorakozik. Mindkét mama rámbízta az ajándékot. Szerintük én tudom, mi kell és minek örülnének. Minek vegyen olyan legot, ami nem is illeszkedik a többihez. Végül is igazuk van, csak macerásabb sokkal így.

És megtörtént a csoda. Virág hajnal négykor kelt fel éjjel először!!!! majd 8-ig aludt. Istenem, csak maradjon így. Ne nevessetek ki, lassan 20 hónapos és most először aludtam egyben több órát mellette.

Julcsi!

Megnéztem az éneklő csajodat. Szenzációs, annyira aranyos.

Edith!

Kriszta baba beszélője fantasztikus, Virág is sokat dumál, de még nincs ezen a szinten.
Csinos vagy, tényleg most leesettnek látszik a poci, eltűnt a hosszúság, most olyan kerek labda lent.

Márti!

Ruhában nagyobb a pocid szerintem is. Zsombi kinéz vagy 2,5-3 évesnek. Lassan utoléri csini Szonit. :shock: :lol:

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Edith: hú mekkora a pocid, én nem látom, hogy lentebb lenne. Tündéri Kriszta, ahogy szeretgeti a kistesót.
Névvel hogy álltok?

Zsu: jelentkezz az uh után, talán már a neme is kiderül

Márti: csak kontrolra mentünk, a szívzörejjel. Még megvan, de azt mondták nagyon minimális, 1 év múlva kell újra menni.
Mi is sokat hadakozunk az esti öltözésnél, néha nem értem miért csinálja. :shock:
Szita az agyam te mikor mész uh-ra?

Barbi: jobbulást szépszeműnek. Remélem, nem rosszabbodik az állapota. A szívószálat érdemes kipróbálni, hátha úgy iszik. Az ilyen hólyagokra nem jó a Aloa First (nem tudom, hogy írják)?
Bébiőr: már a nyáron tönkrement (a Szandi jó párszor földhöz vágta), egyszer megcsinálták garanciába, de másodszor már nem. Ezért vett a Ferkó még egyet :oops: , most a régi adót használjuk az új vevővel. Szóval csak ki kell cserélni az újra – bár lehet valami más a gond, mert hol van kép, hol nincs.

Julcsi: Elaludt végül, akkor kiszedtem mindent. De volt már arra is példa, hogy az ágy előtti halacskás szőnyeget rángatta be, és azon aludt el. Én is folyton elolvadok a Szanditól, annyira édes dolgokat csinál. Neki most a legújabb, hogy olyan erősen szorít, ahogy csak tud.

Pakolás: azt hiszem az én csajszim nagyon rendszerető, a játékain kívül szinte mindent visszarak a helyére, ha már nem kell neki.
Tegnap este a karkötőmmel játszott, és amikor vittem az ágyába, szépen levette és lerakta az asztalra.
Persze ha a macskák egerét találja meg, az istennek se tudom elvenni tőle, már volt hogy azzal aludt. :lol:

Regi merre jársz?

Én már úgy várom a karácsonyt! Nem tudom miért, de legszívesebben már most feldíszíteném a lakást.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!!!


Rossz volt a gépünk idáig.
Csak életjelet adok,visszaolvasgatok,ha a fiacskám engedi!!!
Jövök utána!!!

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Zsuzsi !!!!
Akkor ez jo hirnek szamit a szivzorejjel kapcsolatban,ugye??
Miert ne diszithetned a lakast???En is elkezdtem,es mindig valami aprosagot kirakok.Vettem jopofa angyalfigurakat(nem keramiat hanem valami drot es femszerut nagyon helyesek)Az Ikeabol kis fuzereket ami sajnos elemmel mukodik,viszont igy barhova tehetem.Azt folraktam az osszel leszedett csipkebogyo agyakra,es kis karacsonyi mecseseket is vettem es most is egnek a gyertyek benne.Olyan hangulatos....Aztan persze a nagyobb fenyek kesobb jonnek majd,de mar most hangolodunk az unnepekre... :D
A pluss allatkas tortenet irto edes volt!!!!! :D

Julcsi!!!!
Szoval lazsaltok!!! :wink: Es miert csodalkozol Dorka mondasan??? :roll: Arpi tenyleg nagyon okos,es bizony manapsag a kakasokat sem konnyu felismerni kepekrol.Van hogy egeszen elrettento modon es szinekkel festik oket. :lol:
De azert az esti kis jelenetert nagyon megirigyeltelek am...
Hat nem csoda ha imadod Oket!!!!

Marti!!!
Igen!!!Denesem megerkezett!!!! :D
Azert remelem maradt valami a hajhullatas utan is a szep frizidbol!!! :lol: Mit lat az a gyerek otthon,hogy puceran akar lefekudni!!! 8) :lol: Jo hogy Roland otthon volt,azert a rugdosas jobb ha csak a kistesotol jon kifele es nem a nagytesotol befele...
Gondolom nem konnyu ilyenekre vigyazni,amikor meg olyan kis tudatlanok 20 honaposan ez ugyben...plane ha hiszti van,mert gondolom egyebkent el lehet Zsombinak magyarazni a dolgokat,es meg is erti...

Edith!!!
Koszi a privit!!!En is visszairtam :wink: Tenyleg szep nagy pocakod van,es Kriszta valami tunemeny,ahogy a kistesojat szeretgeti!!! :D

Brbi!!!
Orulok hogy Adamod szemeszetileg rendben van,remelem hamar meggyogyul ebbol a virusos dologbol is!!! :D

Zsu!!!Irj majd mi ujsag az UH-n!!!

Edith!!!Jo hogy jelentkeztel,tovabbi gyogyulast Nektek!!! :D Parod hosszabb ideig van tavol???

Timi!!!Most nem irtal magatokrol semmit!!! :(

Ibolya,Evi,Andi?????????Merre jartok???

Nalunk valtakozva esik a ho es az eso...Az utca(foldut,nem aszfaltoztak)egeszen borzalmasan nez ki...Lehet hogy kocsival megyek az 500m-re levo boltig,mert vasarolnom kellene... :roll:

Puszi mindenkinek,ilyen idoben tenyleg jo gyertyakat gyujtani,olyan melengeto hangulatuk van... :D
rillisz
 
 


Én is elkezdtem már a karácsonyra hangolódást, csináltam üvegmatricákat és mivel a szobaajtók üvegbetéstesek(ha így kell mondani???!!!) azokra raktam rá!!!!Hóembereset, meg csizmácskát tele ajándékkal, és készül még 2 télapó!!!!!
Nagyon várom már, annyira jó, hogy ilyen "nagyok" és egyre többet értenek belőle!!!!!

Edit:de jó, hogy jöttél!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nekem is fáj a torkom :( , borzasztó éjszakám volt!!!!!
Gratula Virágnak a jó alváshoz, nálunk most Zsombi teljesen elromlott :shock: :shock: , az egy dolog, hogy vándorolnak, de nem alszik nyugisan a Zsombi!!!!! :shock: :shock:

És ezt írtad:Ruhában nagyobb a pocid szerintem is. :shock: :shock: :shock: :shock: nyugtassatok meg, hogy nem raktam fel ruhátlan fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:


Zsuzsi:azt tudtam, hogy csak kontroll, de nem írtad meg mit találtak!!!!!!
Mi jövő héten megyünk UH-ra, de hogy melyik nap nem tudom :roll: , tiszta rohanás az életünk!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja hajhullás, komolyra fordítva, kistesó előtt tényleg nagyon hullott, de most egy szál sem!!!!! :lol: Majd szülés után!!!!! 8)

Zsu:na mi van?????????????Vagy mikorra mentek?????????????? :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Jelentem, ma egy szemernyi láz sem volt. És evett is rendesen. Most készítem neki a finom husilevest, az majd végleg meggyógyítja. :wink: Jókedvű volt egész délelőtt, majd 2 órát aludt. Remélem túl is vagyunk rajta. Csak számít valamit az a rengeteg vitamin meg immunerősítő, amit belé tömök, nem? Vagy semmit? A fene se tudja.

Márti, ahogy tudod az időpontot írj, és szólj előtte reggel is. Tudod, csak így vagyok képes megjegyezni! :lol:

Edit, naaaaaaaagyon örülök az alvásnak. De csak halkan, nehogy elkiabáljam. Istenem, ha végre aludnának az maga lenne a csoda.

Mártikám, gyógymanók mennek Neked.

Zsu, én is szorítok, bár baj az tuti nincs, ne aggódj. :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Voltunk Uh-n, egyrészről megnyugvás volt, mert minden rendben a babával, pont a korána kmegfelelő, megvan mindene :) Másrészről nagy csalódás volt, mert végig hátta lfeküdt nekünk, így se az arcát, se azt hogy fiú vagy lány, nem láttuk :( Szóval ez rejtély marad :( Lehet azért volt ilyen kicsi piszok, mert nagyon-nagyon szerettem volna tudni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Iza,jóga?Én sok jót hallottam róla,állítólag terhesség alatt nagyon jó "sport",mert minden izmot megmozgat,de mégsem kell ugrabugrálni,meg futni.
Iza,és ha nem titok,mikor akartok élesben :oops: is próbálkozni?Küldjek minden napra egy angyalkát,és ha elfogy akkor :oops: :lol: ?
[quote="rillisz"]A írta:rillisz kulvilagbol ne halljunk semmit
-sajnos ilyen egy gyerek mellett már nincs-max.ha alszik :lol: .

Barbi,Ádámnak jobbulást.Én a First-öt kipróbáltam magamon,de iszonyú keserű,és egy pillanat alatt felfordult tőle a gyomrom:oops: .Lehet,hogy belsőleg is szuperul használható,de én a gyerekeimnek tuti nem fogom használni.Viszont a husileves az tutira jó minden betegségre!!

Zsuzsi,igen a lányok már csak ilyen kis rendszeretők-csak az a baj,hogy egy pár év múlva elvesztik ezt a képességüket :oops: :lol: .

Edith,van légszomjad?Vagy ugy kérdezem inkább,hogy volt eddig?Mert ha ugy érzed,hogy leszállt a hasad,akkor ez megszünik általában.De én még nem látom nagyon lent,inkább nagynak tűnik.És nagyon találóan irta Timi,
[quote="timiban"]
írta:
timiban már csak 6 hét a kiírásik!De lehet,hogy a szülésig kevesebb!
Ha 2 hét múlva megszületne,már lassan koraszülöttnek sem minősülne.

Edit,Virág alvásához csak halkan gratulálok,nehogy meghallja azt változtasson a jó szokásán :lol: .
bibolya
 
 


Zsu,sajnálom,hogy nem mutizta meg magát.A dokid nem csinál mostanában UH-t?A 18-20 hét körül szoktak csinálni,és akkor már megtudják mondani a nemét is hátha addig megfordul.
bibolya
 
 


De lesz 18. heti uh, talán akkor. Holnap kérek időpontot.

Itt vannak a képek, hogy lássátok, mennyire nem volt együttműködő :) De így is felemelő élmény volt, még az uram szerint is: Ezért érdemes volt ennyi pénzt kiadni" márpedig ez nála nagy szó :)

Így feküdt, a hasa alatt a méhlepény :)

Kép

4d-ben így nézett ki :)

Kép

Kép

A kis kezei is a hasa mellett hátrafordított tenyérrel :)
Kép

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu:az a lényeg, hogy minden rendben van vele, a neme előbb utóbb úgyis kiderül!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: A gerince igazán jól látható!!!!!! :wink:

Barbi:örülök, hogy Ádám jobban van, csak így tovább!!!! :wink:
Nem idegesítelek időpontokkal, te csak fessed a kérót, majd ha megjöttünk megírom mi volt!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsu,csak nem rosszalkodott a kicsi és sarokba állítottátok?Komolyan mondom,ez volt az első gondolatom,mikor megláttam,hogy a hátát mutizza és még a tenyerét is kifordította.Mint egy sarokba állított gyerek,aki duzzog :lol: :lol: :lol: .
bibolya
 
 


Ibolya!!!!

Hat igen a joga egy rafinalt dolog...Ott azt hiszi az ember hogy milyen konnyu,aztan masnap majd meggebedtem az izomlaztol... :roll: Igaz en nagyon edzetlen vagyok.Most viszont az izuleteimet is rendesen erzem...Szoval fontos kerdesedre a valasz...Nem tudom...Minden rajtam mulik azt tudom,de el nem tudod kepzelni milyen gondolatokkal kuzdok....Szemet egy dolog,de ezen is keresztul kell valahogy jutni... :cry: Vegulis ezt varom hogy legyen valami ,,kozeppontom''ami engedi hogy ne feljek dolgoktol....Ugyhogy egyfolytaban ezen dolgozom.Ezert a joga,meg minden errol szol most bennem.Aztan megneztem a Mit arul el a betegseged c.konyvben az izulet reszt(meg a kezem is faj)es ilyeneket irt:,,hogy nem engedem el onmagam,nem vagyok megelegedve onmagammal,gyozni akarok,mivel pillanatnyilag vesztesnek tekintem magam,nem lenyemnek megfeleloen elek,onmagamtol jelentosen eltavolodtam...''
Na ilyen aprosagokat...Persze tudom ez nem egy tudomanyos dolog,de melyen elgondolkodtat hogy talan eroszakosan akarom allandoan jobba tenni magam azert hogy jo anya lehessek...stb.stb.
Na,de ezt a temat igazan ismeritek es nagyokosan en szoktalak benneteket okitani (akinek semmi tapasztalata).

Bocsanat most nem vagyok nagyon pozitiv,de olyan elkeserito ez a harc,es lehet hogy nem is jol csinalom....Megyek is most mert mar annyira megsajnaltam magam,hogy bogok is....Hat ezt igazan nem kellene....
De azert annyit meg irok,hogy Zsu!!!Gyonyoru a kicsi....
:D
rillisz
 
 


Ádámkát hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítom!!! Kutya baja. (kopp-kopp) Én nem tudom, vagy bivalyerős a szervetet (végre!), vagy csak ilyen kósza rövidtávú vírusok jönnek mostanában. De ma már egyáltalán nem volt lázas, evett is mint rendesen és a kedve is jó volt.

Cserébe kifestettük a szobáját. Az ablakkeretek és a tetőablak körül sötétkék, a fal pedig világosabb. Az apja szerint tündérkék a szín pontos neve. Fene tudja, mi kevertük ki, de nagyon szép lett.
Megint megállapítottam, hogy nem lennék festő, baromi nehéz. De nagyon megvoltam magammal elégedve, szép lett. Ügyes vagyok, na! :lol: :lol: :lol:

Márti, oké! :wink: :lol:

Zsu, én bevallom őszintén, a kis gerincén kívül a világon semmit nem látok. :oops: Nekem kicsit misztikusak, néha kicsit horrorisztikusak ezek a 4D-s ultrahangok.
Az Ádámmal nem is voltunk ilyenen. Azért sem, mert baromi drága, és ahogy ti is jártatok, ha pont nem arra néz, akkor nézhetem a hátát súlyos ezresekért.
De biztos nagy élmény, nem vitatom. Csak én nem vágytam rá.

Iza, elhiszem, hogy gyötrődsz. De sajnos ezt neked kell magaddal lerendezned. Egy a lényeg, amíg te maradéktalanul nem állsz készen, addig nincs is miről beszélni. Hidd el, eljön az a pillanat is, amikor úgy gondolod, na most!

Hogy érted azt, hogy erőszakosan akarod magad jobbá tenni?
Igen, talán egyáltalán nem vagy kibékülve magaddal. De miért? Kb. 100 dolgot tudnék felsorolni rólad, ami csupa pozitívum. Tökéletes talán sosem leszel. De ne is legyél, aki ezt állítja magáról azzal valami gond van. :wink:
(Barbi doktornő :lol: )

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi doktorno :D

Nagyon jokat irtal!!!Nagyon koszonom!!!

Mara jobban lettem es rajottem hogy jobban tennem ha pl.inkabb megtanulnek jol fozni,es nem elmeleti onostorozassal foglalkoznek...
Nincs igazam??? :wink:
Puszi mindenkinek,most rohannom kell
rillisz
 
 


Sziasztok!

Zsu,
sajnálom,hogy nem úgy jött össze a 4d,ahogy vártátok.Hannával én is voltam,de csak azért mert ingyen volt.Sajnos kifizetni nem tudtam volna,de érdekelt nagyon.A barátnőm(aki rákos)párja szülész főorvos és neki van 4d-s gépe,így ingyen mozizhattam 2x is!De az arcát sosem mutatta teljesen a leányzó.A doki azt mondta,hogy legjobb 20-27.hét között menni,mert a méretek ilyenkor a legideálisabbak.

Különben a barátnőm jól van.Mikor lent voltam Veszprémben,összefutottam vele is.Dumcsiztunk egy jót.Azt mondta örül,hogy jók az eredményei,de már nem tud úgy élni,mint a betegség előtt.Kicsit az eü is szemétkedett vele,mert most egy új gyógyszert kap,ami nagyon drága és negyedévenként kell új engedélyt kérni a TB-től.(3 hetente kapja)Lejárt az első negyedév,és nem kapta meg az engedélyt csak egy hónap múlva!Így az kimaradt!Most is csak egy adagra kapta meg!Neki ugye ingyen jár,de már azt mondta a párja,hogy kifizeti,csak kapja meg.De azt tanácsolták neki,hogy ne tegye,mert amilyen szemetek a TB-nél utána sem fogják engedélyezni és fizetheti ki az egészet.Egy évig kell kapnia és még csak 4 hónap telt el.
Felháborító az ilyen!:evil:

Folytatom a döhöngést velünk!!

Szerdán volt itt a vedőnő.Ki van akadva,hogy még semmi sem történt a Zsoltival.Az óvodavezető teljesen mást állít,mint amit én mondtam neki a beíratáskor! :evil: Mondtam is neki,hogy menjünk el együtt a vezetőnőhöz és 6 szemközt beszéljük meg és akkor kiderül ki nem mond igazat!
Tegnap jött a családsegítő-Ő kinyomozta végre pontosan hova is kell vinnem a Zsoltikát.Elérte a bizottságot telefonon,ahol a vezető azt mondta okt.29-én!,hogy ők semmilyen szakvéleményt nem kaptak a fiamról a másik bizottságtól.(ami ugye szept.20-án volt) :evil: Pedig a szakvéleményen rajta van,hogy ők is kaptak belőle!
Na most megint ki hazudik?????
Már nagyon nem értem!!!És elegem van az egészből!!!!!!! :evil: :evil:
A jelenlegi felállás:a családsegítő küldött emailt a vezetőnőnek és átfaxolta a szakvéleményünket enneka bizottságnak.A vezetőnő csak kedden lesz,ezért majd akkor felhívja és egyeztetnek időpontot!
De én most úgy érzem itt az idő,hogy hétfőn lemenjek a jegyzőhöz éselbeszélgessek vele a közoktatási törvényről,és,hogy mikor nem köteles az ovi felvenni a fiamat(itt most az értelmi elmaradásra gondolok)!És,hogy miért nem kaptam elutasító határozatot az óvodától amikor nem vette fel,holott én jelentkeztem!A törvény ezt is előírja!!!

Szerintetek nagy hülyeség lemennem a jegyzőhöz???Ti mit tennétek?
Már átolvastam egy pár idevonatkoztató jogszabályt és csak olyat találtam,ami értelmi fogyatékosokra vonatkozik,ahol is a jegyző kötelezheti a szülőt,hogy speciális oviba járassa a gyereket,ezáltál kötelezi,hogy vigye bizottság elé!
De én ezt mind önszántamból teszem,hisz tudom,hogy a gyerekem el van maradva és fejlesztésre szorul,de attól még járhatna oviba és mellette megoldanám a külön fejleztést az erre kijelőlt intézményben(pl.nev.tanácsadó),ahogy Veszprémben is tettem!

Majd jövök még,most jó felhúztam magam!

Bocsi,hogy így kezdtem a reggelt!!!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:sajnálom a barátnődet is :evil: , ennél már csak annak a kisfiúnak az esetet felháborítóbb akinek nem tudom én hány millióba lerül a gyógyszer, amit a szülőknek kellett összeszednie, most a TB nagy kegyesen 1 évre biztosítja neki a gyógyszert!!!!!
Undorító az egész!!!!

Szerintem menje el a jegyzőhöz, veszteni valód nincsen!!!!!És az elutasító határozatban is igazad van, mert azt küldeni kellett volna!!!!!!! :? Szerintem pörkölj nekik kicsit oda, ne csak ők szórakozzanak veletek!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!!

Hát sajna nem jutottam el a visszaolvasásig.
Most sincs elragadtatva a drágám,hogy nem csak vele foglalkozom.
Szép nagy szemekben esik a hó,amit ő szívesebben nézne,amit meg is értek!!!


Örülök,hogy úgyahogy mindenkivel rendben van minden.

A képeket nézegettem,azt hiszem két hétig nem volt gépünk,de ekkora változásra nem is számítottam.
Rohan az idő.

Edith,gyögyörűen gömbölyödsz,és arról nem is beszélek,hogy mindjárt négyesben leztek.
Kriszta nagyon édes,édesen beszél,számól.
Zabálnivaló,nagyon ügyes!

Mártikám,te sem panaszkodhatsz!!!
Neked egy kicsivel több van igaz,de a pocakod szép nagy!!! :D :D
Szép kismama vagy!!!
Na és a gyerkőceidről nem is beszélve.
A Zsombi zabálnivaló kispasi,de a lányod szemei..............!
Büszke lehetsz rájuk!!

Zsuzsi,küldhetnéd a Szandit néha hozzánk is rendet rakni! :lol:
Az én drágámnak is megtaníthatná.
Ő csak szétpakol,minden játékát egy halomba.
Ha szólok neki,hogy pakoljon össze,az a válasz,hogy ANYA PAKOLSZ.
Na ez van,mindíg keresni kell valamit.

Na eddig bírta a pasim,majd jövök még.....................

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Márti,
hallottam én is erről az esetről!Tényleg felháborító!Nem elég,hogy szinte csak panasz van az eü-re még ilyen esetekben is szívózik a TB!

Hétfőn mindenképpen lemegyek,akkor van fogadóóra 13-18 ig.1/2 5 körül hazaérnek a Bandiék és utána lemegyek!


Barbi,
szupi,hogy Ádám már jól van!És a festéssel is haladtok.biztos szép lehet az a tündérkék!

Iza,
hiányoltad,hogy nem írtam magunkról!na most meg jól kimérgelődtem magam nektek!

Pusz
timiban
 
 


Timi egyetértek Mártival. Menj el akárhova ahol esélyt látsz a megoldásra. Hiszen a napok-hetek pörögnek, te meg tehetetlenül ülsz otthon - munka helyett - és Zsoltika is csak veszít, mert nem kerül gyerekek közé. Ez a rohadt bürökrácia....

Zsu, én jót nevettem a "befordulós" képeken. Mintha Dorkát láttam volna anno. Az uh-s doki próbálta felébresztgeni (merthogy addig ugrabugrált bennem, de amikor elkezdték uh-zni már bealudt) kopogott neki meg "bökdöste", erre bevágta a durcát és hátat fordított, onnantól csak a gerincét láttuk. Még jó, hogy ott volt a Livi is. Na ő produkálta magát!!! Még ásított is, meg rugdosta a tesóját.

Én meg dühöngök a net miatt. Ugyebár áttértünk kábeles netre, na azóta mindig elbont két óra mire egy mailt megírok és el is küldök. Merthogy a net lebont és fel akar csatlakozni, de valamiért nem megy neki. Tegnap volt itt szerelő is, egy óra küzdés után központi hibára gyanakszik, de ő is csak tippelget. Nekem meg hiányzik a külvilág... Igaz Árpi itthon van, de szaladgál, ügyeket intéz most éppen zöldkártyáztat. Asszem netfüggő lettem... :shock: :shock: :?

KépKép
kgiulia
 
 


Huhh, mennyit írtatok! :shock: Esélyem sincs visszaolvasni most. Kriszta is szétkapkodta az összes beszáradt ruhát, úgyhogy most mennem is kell.

Remélem, majd még tudok jönni! :)
Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Az úgy volt, hogy mondom a drágámnak reggel csinálja meg ő a reggelijét....................hát nem elvágta a kezét :shock: :roll: :lol: , ilyenek ezek a pasik!!!!Szóval elkészítettem a kajáját.
Aztán mára vártuk a játékokat amit megrendeltünk, átsuhant az agyamon, hogy ha időben ideér a pasi még eltudok menni UH-ra(doki azt mondta, hogy 28-29 héten menejek), a diszpécser csaj ködösített valamit, hogy még délelőtt itt lesz, de a rendelés csak 12-ig volt, így fogtam magam a fiúkat itt hagytam és elmentem az UH-ra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval méregette a néni meg minden éééééééééééééééééés azt mondta, hogy 90 %, hogy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KISLÁNY, na nagyítókat elő!!!!! :mrgreen:

Timi:azt kérdezte,hogy jó volt-e a cukor eredményem, mert kicsit vastagabb a lepény????????!!!!!!!!!!! :shock: Mondtam, hogy igen, de többet nem mondott!!!!!!
ÉS fejvégű a drágám!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


MÁRTI!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Kislány? Jajj de jó! Szívem mélyén drukkoltam, hogy lány legyen. Olyan szép nevet találtál neki. Mit is? :oops: (mindig elfelejtem)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:látom nagyon megfogott a név :mrgreen: !!!!!
Anissza :lol:

Ja és felhívtam a Julcsit, ő meg azt hitte valami baj van :shock: , na jó nincs sok hangom..............de többet nem hívogatom ilyen váratlanul mert még a végén rosszul lesz!!!!! :roll: :lol:

Regina:jó, hogy jöttél!!!!!! :lol:
Akkor veletek minden rendben ha ilyen kis garázda a fiad!!!!! :wink:
Képeket rakhatsz ám nyugodtan!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok csajok! (bocs a fiú olvasóktól, de elvileg drev most úgysem olvas, hanem zöldkártyázik, másról meg nem tudok)

Iza-Iza! Tehetetlen érzés volt olvasni az önmarcangoló soraidat, átérezni is nehéz, mi mindenen mentél és mész éppen keresztül. De úgy látom, Barbi tök jókat írt neked. Abban én is biztos vagyok, hogy egyszer csak tudni fogod, itt az idő a babára. És felkészülni erre nem lehet tökéletesen :)
Egyébként jóga: én is jártam, már a terhesség előtt is és alatt is. Nagyon jó volt! Sokat segített, hogy ne féljek annyira a szüléstől (én attól rettegtem), meg hogy önbizalmat nyerjek magamban, mint nőben.
Ja, és van két barátnőm, akiknek sokat segített mostanában a kineziológia a belső "középpontjuk" megtalálásában. Öröm nézni őket mostanában, mennyire jól is vannak a bőrükben, pedig előtte eléggé szorongós-györtrödős időszakokon voltak túl. Nekem ez ugyan "woodoo" kategória :), de utánakérdezek, ha gondolod és érdekel. Egy orvos végzettségű kineziológushoz jártak mindketten.
És köszi a Romhányi mesét, nagyon tetszett, még nem ismertem!

Timi, irány a jegyző! :) és a védőnővel és családsegítővel karöltve pedig az óvódavezető! Igazuk van a többieknek, állj a sarkadra!

Julcsi, a netfüggő :) elhiszem, h idegesít a megbizhatatlan net. Miért nem tértek vissza az előző szolgáltatóhoz? Vagy az sem volt OK? (vaz nem véletlenül váltottatok)

Zsu, gyönyörű a gerince Balázs-Korinnának :)

Márti, szóval 90százalékos lányod van :) Tök jó! Örülök, nagyon. Most már én is megjegyzem a nevét! Roland is lánynak drukkolt?

Barbi, kérek szépen fotót a tündérkék Ádámszobáról. Felcsigáztál!

Nálunk a hét eseményei röviden: Samu tündérbogyó, most nagyon intenzíven elkezdte utánozni a szavakat, amiket mondunk neki. Egész extrákat is mond :)
Kicserélték az ablakokat a két kisszobában, tök szépek lettek! És ez keményen leapasztotta így karácsony előtt a családi kasszát :) Mi is tudunk aztán időzíteni...
Hétvégén megyünk fürdőhelyre, anyuék invitáltak, mert szereztek valami olcsó cuccost Gyopárosfürdőn - szóval csatlakozunk.

Röviden ennyi, mindenkinek szép hétvégét!
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Hát Mártikám, egy ütemett biztos kihagyott a szívem! Arról nem beszélek, hogy levert a víz is. De most komolyan. Azt írtad, hogy beteg vagy de azt nem, hogy ennyire! A hangod egy kissé könnyfátyolos is lehetett, arról nem beszélve, hogy alig volt (mármint hangod). De nagyon boldoggá tettél! egyből hívtam Árpit csak a telefonja maradt itthon (megcsörrent az asztalon...). De ez annyira jó, mert megvehetem neki azt a kis csini rucit amit láttam. Ha nem baj. Ha igen akkor is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi, ideküldhetnéd Samudat beszélhetne a csajokkal. Tegnap valami borzalom volt...

KépKép
kgiulia
 
 


Mártikám!

Hurráááá!!!!Ha fiút mondtak volna akkor is hurráznék!Az a lényeg,hogy minden rendben a pacilakóddal!Nem hiába voltak az álmok,na meg a véletlenek....
A lepényről csak annyit,hogy a cukor öregítheti a lepényt,szóval meszesedhet.De ha ismét hasonló méretű babátok lesz,akkor neki vmiből táplálkozni is kell,és ezt pár dekás lepényből nem igen tud.Az Ákival,aki ugye 4300 volt,1kg-os lepényem volt.A többiekét nem tudom,mert már nem mérik,de régen mértük.


Mindenkinek kösz a bíztatást!Remélem,ha a sarkamra állok nem a gyerekemen bosszulják meg!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Márti,Kép!!!!

Kép Kép Kép

Én ugy érzem,titkon mindig is erre vágytál.
Játékok azért megérkeztek?

Timi,remélem semmi gond nem lesz abból,hogy szólsz a jegyzőnek.Azért a párodat is faggasd ki erről,neki mi a meglátása.Első felindulásomban én is a jegyzőhöz fordulnák,de utána tartanák attól,hogy a gyerekemmel fognak kiszurni az oviban :oops: .Viszont az is biztos,hogy ha ez beigazolódna,akkor tuti megint mennék panaszt tenni :oops: .
Örülök,hogy a barátnőd a problémák ellenére jól van.

Iza,ugy látom DR.Barbi elég alaposan megvizsgálta a problémát,és részletes segítséget nyujtott pszihésen.De én ugy látom-vagyis inkább olvasom :lol: ,hogy te nagyon szeretsz gyerekekkel foglalkozni,biztosan titkon nagyon hiányzik is egy kisbaba-csak félsz belevágni -a leirtak miatt.Pedig hidd el,olyan nincs,hogy tökéletesen jó anya-mindig találunk a cselekedeteinkben valami kivetnivalót.A gyerekeinket mégis sikerül több-kevesebb sikerrel felnevelni.Valami probléma mindig fog adódni,de mi itt leszünk és ha leirod megpróbálunk segíteni.Szóval szerintem most már ne várj sokáig-te / ahogy az irásaidból megismertelek/ már most tökéletes vagy,ennél jobb ugysem lesz soha.

Barbi,örülök,hogy csak ennyi volt a betegség,soha hosszabb ne legyen.A nem ivással én is hasonlóan szoktam járni.De biztos te is tudod,minnél jobban erőltetjük,annál rosszabb.

Regina,örülök,hogy jelentkeztél,már azt hittem valami baj van,vagy esetleg elüldöztünk :oops:

Julcsi,ne dühöngj,2 napja nálunk is hol van-hol nincs net,állandóan bont a vonal,sokszor kiirja,hogy hálózati címet keres :roll: ?!
Csajok jól vannak?

Évi,hétvégéhez kellemes pihizést kívánok.Egy ilyen helyen tuti,hogy csak jól érezheti az ember magát :lol:

4D-n én tudjátok hogy voltam?Annak idején a Kismama magazinban voltak sarokkuponok,abból kellett 4 db-ot összegyüjteni és a kismama börzén az első 20-30 kismaminak ingyen megcsinálták.Persze én addig tolakodtam :oops:/ottvontam időben/ amig be nem kerültem.Ugyhogy én ingyen moziztam,de nekem és a barátnőmnek is /együtt mentünk a börzére,persze,hogy bejött velem mozizni :lol: / óriási élmény volt.Ja,és doki csinálta.

A Gergő du.ezt játszott hogy :"kicsi vagyok székre állok,és onnét egy nagyot kiáltok"- az Encsit szólógatta,kopogott az ablakon neki.Szegénykém ,azt hitte,hogy igy hamarabb hazaér a tesója :roll: :lol: .Meg is örökítettem,majd mindjárt felteszem a képeket.
bibolya
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Az első 2 kép tegnap készült.Gergő nem birja elviselni,ha a számítógépen megy a képernyőkímélő :oops: ,ezért aztán mindig lesben áll :lol: .
bibolya
 
 


Eloszor is!!!!

Martikam!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Annyira boldog vagyok,mert tudom mennyire kislanyt kepzelsz!!!!!90 szazalek mar majdnem biztos,de azt is tudom ha ,veletlen''talalnak ott majd valamit ami azt jelzi hogy... :wink: akkor is ugyanilyen boldogok lesztek!!!!!!!De 28 hetesen ez mar elegge egyertelmu eredmeny!!!!
Es Neked is meg JULCSINAK is NAGYON koszonom a mailt :DMint mindig,most is nagyon sokat segitettetek!!!!

Ibolya,Barbi es Evi!!!!Nektek is NAGYON koszonok mindent!!!!En mar csak olyan vagyok,hogy megirom amit erzek,aztan megbanom amiert megirtam,mert rajovok mindannyiunknak meg van a sajat ,,csomagja'' es bizony mindannyian kuzdunk is rendesen.Szoval neha elszegyellem magam :oops: De!!!Most is ,mint mar olyan sokszor megirtam,en ugy erzem hogy ebben a topicban egy kulonleges csapat jott ossze.Es azt is egeszen komolyan gondolom hogy azon a bizonyos agusztus 13-an ,abszolut minden internetes tudomany nelkul,nem veletlenul Hozzatok jottem...

Szoval csak ismet MINDENKINEK meg szeretnem koszonni hogy ennyire figyelni tudtok ram is es egymasra is,holott pontosan tisztaban vagyok azzal,mennyire nehez lehet mindez 1,2,3,sot 4 gyerkoccel....

Tudom azt is hogy 2 egyforma elet ut nincsen,de eppen egyik baratnom,kollegam mondta tegnap hogy mennyit tudnak segiteni a jo baratok egymasnak,mivel ha jol belegondolunk semmi olyasmi nem tortenik egyikunkkel,ami a masikunkkal ne tortenhetne meg...
Ezert jo,ha nem titkoljuk,hanem tudunk rola oszinten beszelni...

Tenyleg nem tudom Nektek elmondani,mennyit segitetek nekem!!!

Most elkoszonok,bocsanat hogy nem irok kulon mindenkinek,nem erdektelenseg mindez,csak valahogy most tenyleg meg vagyok hatodva!!!!Holnap majd jovok...

Jo ejszakat:Iza :D
rillisz
 
 


Évi:jó pihenést nektek!!!!!!!!!!

Gergőnek pedig BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!!!!!

És köszönjük a csajszihoz a gratulációkat, de 100% csak akkor lesz ha már a karjainkban tarthatjuk!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja csajok!!!!!
Aggitálok egy kismamit, hogy jöjjön ide dumálgatni, Izának már meséltem róla, hármas ikreket vár, és nagyon sok minden kavarog benne!!!!!
Eléggé magányos is napközben, persze nem akar jönni :? !!!!!
Nem szeretném, ha mondjuk Izának rosszul esne, hogy jön............vagy bárki másnak, de szerintem ez a topik már túllépte a nevében leírtakat!!!!
De szóljatok, ha zizi vagyok!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok :)

Köjcik még mindig taknyosan, köhögnek is, nemigen lesz ebből hét elején ovi :( De mondjuk nem vészes már, inkább csak az utóhang.

Barbi, mi nem az élményért, meg a 4d-ért mentünk Uh-ra, hanem hogy nagyo nalaposan megnézzék, mindene megvan-e a babánknak. A kórházi uh nagyon futószalag, és biztosak akartunk benne lenni, hogy láthatóan teljesen egészséges. A mozis élmény csak egy + volt a dologban :) Jah és be tudjuk hajtani az egészségpénztáron az árát, mert kaptunk a nevükre számlát :)

Megyek, ma megyünk anyósomhoz, és előtte kész kéne lennem itthon mindennel...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, meg írnád nekem mailben vagy priviben (persze csak ha titkos), hogy hogyan tudtátok behajtani a 4D-s árát? Komoylan érdekelne!!!! Mi anno voltunk kettőn ami tervezett volt és egy sűrgősségin mert beparáztatott a dokim, hoyg a kissebb nem fejlődik és péntek délután lévén sehol nem volt uh. Így bekuncsorogtunk a 4D-re de úgy be voltunk tojva, hogy bármit megadtunk volna ha kérik. Szerencsére minden rendben volt, de...

Iza! Most majd jól le foglak cseszni!!!!! Ez a topik valóban már rég túllépte a tápos csibékről szoló részt. A csibék lassan serdülni fognak (na jó...) de az élet nem csak erről szól. NE érezd úgy hogy nem kéne valamit beírni!!!!! Én az itt megismert embereket igenis a barátaimnak mondom mégha nem is mindnekit ismerek személyesen. Mert itt sokminden kétség, fájdalom volt már, amiben egymásanak (szerintem) nagyon sokat tudtunk/tudunk segíteni. Hiszen legtöbbünk "otthon ülő anyuka", így néha csak itt kapunk napközben tisztán kiejtett, nyálmentes szavakat. Úgyhogy ha BÁRMI kétséged, kérdésed vagy AKÁRMID van, ÍRJ!!!!!!!!!!!!! Nem biztos hogy mindig tudunk egymásnak segíteni, de nagyon jó hallgatók vagyunk! És ne mentegetőzz, hogy nem kellett volna ezt vagy azt leírni. DE kellett és kész!!!!

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?