Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól. Azt mondta, hogy lehet allergia és lehet a vírus egy tünete is. Mindenesetre írt ki Calcimuscot (lehet nem jól írtam). Szóval ennyi. Köszönöm lányok a biztatást!
Manó! Ádi sem szeret öltözni. De ő sok mindent nem szeret pl feküdni sem, állandóan ülni akar, most meg a dokinéninél a váróban már az se volt jó, mindenképpen állni akart.
(Pedig a forgáson kívül még semmit nem csinál magától.)
Noémi! Igen, rakd fel légyszi! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Kriszta! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz!
(Fentebb leírtam mit mondott.). Szerencsére nem túl komoly a dolog. A rózsahimlő elleni oltás tényleg nem rossz ötlet. Főleg hogy mire jön a következő manó, Azizka már közösségbe járó kispasi lesz (gondolom én, persze nem tudom mikor akarjátok a következőt
).
Nagbri! Biztos ügyi leszel télen! A forgalmasabb utakat amúgy is tisztítják, max. majd arra kerülsz mindig.
A pneumococcust nálunk a védőnő tanácsolta, hogy feltétlenül adassuk be. (Csak annak, aki nem tudja: Egy oltás ára 16.000,-ft, és ha 7 hónapos kora után kapja, akkor elég egymás után kettő, aztán rá fél évre még egy.) Az agyhártyagyulladás ellenin én is gondolkoztam. Az a meringococcus nevű oltás?
Mogyo! Biztos fogja szeretni! De jó lesz nektek, nem fogja magát elunni a leányzó. Majd írd le milyen!
Ja, meg képet is rakj fel, ha tudsz!
Évi! Mióta csinálja ezt a mozgást Réka? Ádám még csak gurungál, szeret ülni (,ha felültetem) már úgy ahogy tartja magát, de magától nem próbálkozik még semmivel.