az a baj, hogy a 17. napon még nem pukkant ki a kemény 18,5 mm-es tüsző. Na most, vegyük, azt, hogy de, ma van a 30. nap. Tehát az a 13 nap fostalicska... és mi van, ha ki se pukkant, vagy később, és állandóan vérezgettem stb.
http://www.fertilityfriend.com/home/c13dc
szóval ez minden csak nem kúl...
Zsuzsu!
Mindenképpen lásson orvos.
Napsugár!
Nekem a spongyabobos is tecc.
Dreika!
Benedek nagyon aranyos. Itt hó helyett csak eső esett.
Luca!
Értelek. Amúgy a norcolut kb. 5 -7 napig még fenntartja a progi szintet, gondolom valamikor kell tesztelned, és annak függvényében megy a többi.
Drukkolok a sógornődnek! És várom a kiskori képeket a lányokról.
Mimi!
Remélem most már képet is ad majd a doki.
Lina!
Nagyon drukkolok, kellen4e már egy heppiend is.
Kicsit én is el vagyok kenődve
Kingával is nehéz, tényleg jobb, ha nem jön másik. Tegnap másik kislány olyan tipikus jógyerek volt, hangja nem volt, a szülei meg le voltak döbbenve Kingán, legalábbis, mintha erre nevelném. Ma pl. fél órát üvöltött, hogy a kenyeret nem eszi meg csak a szalámit, meg a sajtot és a paradicsomot. Evett két katonányi feltétet slussz, mert a katona kenyérrel jár. És tudod mit? Ki fogja bírni délig, mert nem kap előbb ebédet. Kutya önfejű erőszakos, és a higgadt asszertív hozzáállás szart sem ér, mert úgyis azt csinálja, amit akar, még akkor is, ha fél napot bűnhődik. Elmeséltem a védőnőnek, hogy a homlokán a seb olyan profán módon keletkezik, hogyha valami nem törpös a betonba veri a fejét. Erre a mozdulatot látva bemutatta a tükörben, majd vigyorgott egyet. De mint a plezúr is mutatja nem ám csak jelképesen, hanem úgy normálisan. Nemcsak hisztis, hanem önpusztító, és az idegeimet zabálja rendesen. És persze a jógyerek, meg mulya gyerek szülei soha a büdös életbe nem fogják megérteni, hogy vazze
-nem én tanítom neki
-nevelem, de falrahányt borsó
-örökölte ezt a kutya hisztis akaratos természetet
-én sem repkedek örömömben, hogy ilyen, megpróbálom nyesni ahol csak lehet, nem kell még nekik is úgy megnyilvánulni, hogy jaj a lökdösődős Kinga így meg úgy, mert azért a másik kiccsajban is volt színészi véna rendesen, és már akkor is felkapták, ha Kinga csak ránézett...
na jól ideöntöttem a bajomat, pms, meg elegem van a télből, sötétből, bezártságból, a hisztiből, és rohadék nem működő ciklusaimból, meg elégtelen peteéréseimből meg abból is, hogy nem tudom magam kirángatni a kátyúból, mert tuti egyik fronton jön egy jó kis pofon meg kudarc ...
Szóval Zsuzsu értem a besokallást, az, hogy minden nap egyedül vagy Ábival számomra nagyon kemény.
No megyek, ígyis sok voltam, idetoltam a búmat bajomat, holott ez senkinek nem hiányzott.