Sziasztok.
Hazaértem végre...
Termékeny köreim voltak.
Vettem Petinek két harisnyát (mérete 3/4
), egy esőköpenyt, a keresztanyjának meg egy üveg vágódeszkát kari aji gyanánt. Ja, az esőkabát 500 Ft volt, nem földig ér, hanem úgy combközépig kb. De szerintem megérte.
Most Fenorin szirupot vadászok Petinek, ez ugyanaz, mint a Mucopront, csak adható kétéves kor alatt. Remélem, hogy az itteni patikában kapok, mert eddig, ahol néztem (jó, csak egy helyen), ott nem volt.
Gabella, akkor összehozhatnánk egy vásárhelyi minitalit.
Isten éltessen!!! És tényleg, Mesi is félig szülinapos...
Tegnap már nem írtam, de szerintem is simán lehet hasfájása Mesinek a mandarintól, azért csak egy savas gyümölcs, lehet, kicsit megpiszkálta a pociját.
Jaj de jó, hogy mész bulizni a pároddal! Ugye mi is megyünk majd 24-én bulizni, aranylagziba. Már alig várom!
Szerintem jöhet a muffin.
Én is szeretem, de nincs muffinformám...hm, lehet, azt kérek a zuramtól karira.
Én már írtam, hogy nálunk meg hajnali a gyerek, így én nem tudom pontosan lefotózni.
Egyébként nálunk sincs még overáll. Alul harisnya+nadrág+zokni, felül body+pulcsi+nagykabát.
Meteor, akkor OK, ha elég, akkor nem veszek többet.
Hinnye, jó sokba kerül a doki, én TB alapon megyek, de ahogy hallom, ő is terelgeti a betegeit magánba, de ez inkább a terhesekre vonatkozik.
Figyi, mennyire van meleg odabent a szobában? Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy vastag zokni kell... Mert ha mondjuk elég a harisnya+zokni (tehát, leveszem róla a nacit) akkor nem viszek szandit, de ha mégsem, akkor én is letakarítom a szandiját.
Biztos ami ziher, nekem küldd már el légyszi a számod, hátha eszembe jut még valami. Eltévedni nem fogunk, az tuti, de ha más üt szöget a fejembe, akkor megcsörgetlek. Köszike.
Kmammy, nagyon jó a sapi! Ügyes vagy. Nekem nem lenne türelmem. Van egy hímzésem is, az sincs befejezve, pedig már jópár éve áll a szekrényben.
Hát nálunk ha olvas valaki valahol, az szerintem tudja, hogy úgyis belekukkant a mellette álló vagy ülő ember. Aztán, ha zavarja, akkor elteszi a könyvét vagy újságját.
Nancsa, köszi az együttérzést. Most olvastam épp az emilt, valszeg bemegyek megnézni a dolgozatomat. Igaz, hogy két rugó, de ez még viszonylag elviselhető, na meg lehet, hogy a nagyszüleim megelőlegezik.
Majd beszélek velük...de legalább nem kell érte Pestre utazni, az nagyon drága lett volna.
Bénianyu, néha én is elcsodálkozom, hogy hogy jövünk ki annyi pénzből, amit kapunk, és megvan minden, ami kell...na nem fürdünk tejben-vajban, de nem is éhezünk. Igaz, jövőre kicsit több lesz a kiadásunk, mert a gáz és távhőtámogatásban eggyel kedvezőtlenebb kategóriába esünk majd, de még így sem lesz annyira vészes.
Jelentem, nekem még olcsóbb fodrászom van, mondjuk én csak vágatok, festés itthon is megvan, szóval a mosás-vágás-szárítás kijön 1300-ból.
Persze ez családi-baráti ár.
Ismerem az érzést, amit írsz. Jó, ajándék lónak nem nézzük a fogát, de nálunk is előfordul ilyen, hogy egy évben egy helyről x flakon sampont meg tusfürdőt kapunk.
Mondjuk kárba nem veszik, mert odaadom a bnőmnek...inkább ez, minthogy kidobjam, nem?
Mit szólnál a rakott karfiolhoz? Jó, ott is van előfőzés, de szerintem, ha pl. este előfőznéd a hozzávalókat, nem is lenne annyira gáz.
Colett, enyim férj is bagzik ám. Sunyiban. Itthon nem, csak, ha dolgozik. De engem nem érdekel, a maszekjából fizeti a füstölnivalóját. Meg nem is sokat szív, szerintem legalábbis.
Vicky, akkor jó, hogyha van hasonlóság.
Viera, belefér Nono a babakocsiba, tutira.
Legalábbis Peti tavaly lazán belefért, igaz, Michelin baba lett belőle.
Hajhoz annyit, hogy nekem van egy ismerősöm, aki általánosban a derékig érő haját hirtelen rövidre vágatta, de most megint hosszú van neki.
Preni, újabban enyim Peti is lépcsőzne. Persze mindig akkor jut eszébe, amikor tele vagyok csomaggal...
Ja, igen, hát ahhoz képest, hogy milyen kis duci volt Peti, én se nagyon ismernék rá. Enyim gyereknek egy kisebb labdányi a pocija.
Wawel, szerintem sehol nem másznak a szülők az asztalra, a gyerekeink mégis bőszen gyakorolnak...gondolom, ez is csak úgy jön náluk.
Tényleg érdekesen növeszti Kornél a fogait. Peti eddig mindig párosan növesztette, tükrösen ráadásul.
Kiadások:
meleg víz és fűtés: 18000
hidegvíz: 8500
főzőgáz: 1000
telefon és ktv: 4000
net: 10000
kktg: 7500
áram: 14000
hiteltörlesztés: 35000
és ezek csak a "muszáj" költségek (összesen 63 rugó). Ugye kell Petinek pelus, popsitörlő, kence, tápi, babakaja, na meg nekünk sem kellene éhen veszni.