Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi:
Nagyon boldog szülinapot!!!! És Mesinek is minden szépet és jót így 18 hónaposan!

Colett:
Ugye megmondtam, hogy ez a jog nem is annyira buli :wink:

Ex:
Áááááááááááááááááááááá, a fene vinné el!!!! :cry: Már akartam írni egyébként, hogy amikor Petiről írsz, mindig azt érzem, mintha Bálintról írnád. A játék, pörgés, éjjel cumi, mozgékonyság, no duma... :lol: :wink: Szinte csak bólogatok, ahogy az írásaid olvasom 8)

Anyagiak: no comment, lakáshitel, kocsihitel, gyerektartás.....

Pocsék éjszakánk volt, már másodjára, sokszor sírt fel, alig aludtam, két napja szétmegy a fejem, megyek is egy újabb adag kávéért! Szerintem Bálint fogincája lesz a bűnös, reggel kérdeztem, mi volt ez éjjel, fáj-e a foga, erre kivette a cumit és mutatta a fogát :shock: :wink: :D

Oriandy:
Képet! Kíváncsi vagyok, hogy éled meg, én anno huszonöt év után vágattam le tök rövidre, hát, furi volt nagyon....

Majd visszaolvasok (újra, mert persze buta módon nem jegyzetelgettem :evil: :roll: ), aztán jövök......megyek kávéért, ja meg segítek apának angolozni

Pussz

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok!

Először is én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK Neked Gabella!!!

Kép

És Mesinek is Boldog másfél év fordulót!!!

Hát én már elképzeltem a cipekedésünket a vonaton. Én ugye elviszem a kisbabakocsit. Azt könnyű fel-le tenni a vonatra, mert esernyőre csukható. De közben hogy fogom Noémit. Zorán sem hiszem, hogy fel tud úgy lépkedni a nagy vonatlépcsőn, hogy össze ne koszolná jól magát. És akkor a hátizsák, plusz babakocsitáska. Még meg sem néztem, hogy Noémi belefér-e az overálljában és a téli kabátjában a kisbabakocsiba. Ha felébred gyorsan ki is próbálom.

Benianyu!
Akkor 2. osztályú vonatot nézzem meg, ami Szolnokról indul 8.17-kor? Oké. Majd azért telefonszámot cserélhetnénk, hogy mikor felszálltunk, tudjuk, hogy merre induljunk felétek. Ja, és azt akartam még írni már régen, hogy én most hallottam, de lehet hogy nem jól tudom, hogy mivel két gyerekeseknek van valami kedvezmény a vonatjegyen. Tudsz valamit erről?
Most már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel fogjátok meglepni Blanit. Remélem azért szombaton megsúgod nekünk. Én a hétfőt már nem bírom kivárni. :lol:

Andy!

Miért akarod levágatni a hajad? Hosszúból teljes rövidre? Nem lesz ez túl nagy váltás?

Na, a pénzről ne is beszéljünk. Az én kezemből kifolyik. Csak azt nem tudom mire. Mindennap elmegyek a boltba, de 4.000.-Ft alatt nem tudok kijönni. Piacra kb. kétnaponta, de nekem teljes döbbenet, hogy a piacon is kb. 3.000.-Ft-ot hagyok ott. Kis répa, krumpli, gyümi és kész. Semmi extra gyümi, csak alma, körte, ilyesmi.
Fodrászon tudok spórolni, mert a legjobb barátnőm az.
A gyerekeken viszont nem tudok és nem is akarok spórolni. Most megint mind a kettőnek fel kellett újítani a ruhatárát, ugye télire. De még abban is vannak hiányosságok.
Na, de nem is sorolom, úgyis tudjátok...

Én is viszek egy kis szandit Nonónak, az volt a nyárija, de a talpa tiszta. Abban járunk zenebölcsibe is és ott is szőnyeg van csak. Zoránnak pedig viszek egy papucsot.

Ti evőeszközt visztek? Mert ugye műanyag tányér és pohár lesz, de mivel fogunk enni. Kiskanalat ígyis-úgyis vinnem kell a bébikajához. Akkor már mondjuk belefér két darab villa is nekem és Zoránnak az esetleges pizzához, vagy akármihez.

Hm, mit is akartam még. Nem tudom, mert vissza kellene olvasnom, hogy mindenkinek tudjak valamit írni, de most megyek mosogatni. Majd később, vagy este.

Erika

Kép
viera
 
 


írtam egy hosszút, aztán Panni csinált valamit és eltűnt, most csak annyi, hogy Gabella, a számom ugyanaz!!!
(meg mindenki más is, akinek megvan)

meteor
 
 

 
 

Benianyu!

Megnéztem a vonatot. Ceglédről asszem 8.48-kor indul a Nyugatiba, kb. egy óra múlva van ott. Másodosztály családi kedvezménnyel, ha jól emlékszem 805 forint. Szerintem ez az a vonat, amit Te is mondtál.

Erika

Kép
viera
 
 


Era, mi meg nagy babakocsit viszünk, mert abban tud aludni Mesi... Mondjuk nekünk ottlesz apa is. (De majd gondolom, nektek is segít a felszállásnál!)

Jesszus, tényleg baromi nagy csomaggal kell menni... Vááááááááá!

Ja, mi még nem vastag overallozunk, mert akkor mi lesz a mínuszban. Mindig azt mondták, úgy öltöztessem a gyereket, ahogy magamat, ha nem mozog, tehát babakocsiban, bicajülésben viszem, akkor plusz egy réteg. Tehát a vastag bunda cucc még túlzás, mikor legalább +5 fok volt még mindig napközben. Vagy hülye vagyok?

Délelőtt Lackó közölte, hogy ketten vagyunk karatésok:
Kép
És itt az éppen másfél éves Meske. Mindig pont alvásidőre esik a hóforduló...
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtattok. Látom mindenki tali lázban ég!!Nagyon irigy vagyok!!!!!!!!!

Gabi!
Isten éltessen sokáig!!!!!!!!!

Kép


Vicky!
Nekünk is szar éjszakánk volt. Peti többször is felsírt, szopizott. Sokat pukizott. Szerintem a hasa fájt. Pedig tegnap semmi olyat nem evett, így nem értem.

Én ma reggel gyorsan megfőztem: tejfölös krumplileves, mákos tészta, zöldséges spagetti. Aztán Petivel jó nagyot csavarogtunk. Brrrr, de hogy milyen hideg van. Képzeljétek (ha van türelmem kivárni! :oops: ), Peti gyalogosan, egyedül jön fel a második emeletre.

Ami az anyagiakat illeti, inkább én sem mondok semmit. Munkát keresek, ez elmond mindent. A legnagyobb érvágás az, hogy a gyed előtt még a Tgyás-om is több volt 120 rugóval és mostmár erre a jól fizető helyre vissza sem mehetek dolgozni (mert ugyebár Pesten van.)

Én ma suliba megyek, de csak két órára kell bemenni, szerencsére. A férjem várom, hogy jöjjön Petihez. Nagyimnak lesz holnap a szülinapja és a párom szereli be az ajándékot, amit anyumtól kapott. ( új konyhapult és mosogató). Így a mi ajándékunk az asztalos munka + kap még egy kis illatszert.

Benianyu!
Én a barátnőmtől kapok mindig porfogót a polcra, pedig már célozgattam rá, hogy egy üveg pezsi és egy szál virág jobban feldobna. Pedig tőlem mindig olyanokat kap, amikre én is vágyom: sminkcuccok, bizsuk. Ő szereti nagyon, én meg szeretném! :lol:

egy nőgyógyi vizsgálat rám is rám férne, de sajnálom érte a pénzt, mármint a maszekra. Szakrendelőbe meg nem megyek. A terhesség 40. hetében ott vizsgált egy idegen doki, mert az enyém szabin, volt de sírva jöttem ki olyan brutál volt.

Peti nassol: Kép

A legújabb módi fürdés előtt, hogy pucéron elbújik az ajtó mögé. Itt épp egy kisvödörrel, aminek rá is pisilt a tetejére:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Ja! Még az hozzátartozik, hogy terhesség alatt nem jártam magán dokihoz, csak a 4D UH-ért fizettünk, de azt meg visszafizette az egészségpénztár. És ügyeletesnél szültem. Mostmeg ahhoz a dokihoz mentem el vizsgálatra...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kis csupasz Petit majdnem meg se ismertem. Nagyon cuki!

Én is akarok ajándékot kapni! Meglepi félét! Remélem, azért valaki gondol majd rám... Bár nem jellemző a családomra...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam kontrollon, januárban lehet próbálkozni újra a kistesóval. Hála istennek minden rendben. :lol: Úgyhogy az új év nálunk nagy projekttel indul!

Reni: tündéri Peti! Nem egy nagy pocakos ő sem. Kornél is ilyen kb.

Meteor: Panninak nagyon boldog 15 hós fordulót! Közben már nem tudom ki kérdezte, Kornélnál a 15 hós oltásnál nem volt semmi probléma. Egyik délután volt láza kb az oltást követő 7. napon, de a kúp hamar levitte. Utána semmi.

Gabella: Nagyon boldog szülinapot! Mesinek pedig boldog hófordulót! Édes, ahogy alszik! Fantasztius kiscsaj lehet. A képekről az jön le, hogy nagyon kis talpraesett!

Amandi: Márk nagyon ügyes. Ugyan egy napon születtek Kornéllal, de Kornél még nem csinál olyanokat, mint Márk. Igaz napról napra nagyon sokat fejlődik!

Bundás cipő: én a Deichmann-ban vettem Kornélnak. Néha nézek, hogy ezek a babók milyen nagy lábon élnek. Kornélnak még néha a 20-as is nagy! Pedig magasságra nem alacsony termetű!

Kmammy: rám sem nagyon kellene felnézned a 158 cm-emmel! Kevinnek nagyon jó egyensúlyérzéke van! Kornél is mindenre felmászik! Most a porondon a dohányzóasztal van, amire lendületből mászik fel! :D Persze ennek nem örülök, igyekszem leszoktatni róla. Inkább az bosszant, hogy miket ki nem talál! Pedig senki nem mászik a családban az asztalra!

Vicky: ajkai vagyok! (lehet, hogy már írtam???). Egy kicsit összefolytak most a napok.

Benia: hatalmas gratula Beninek a tudományaihoz! Nagyon ügyes! A fogkiverésen én is jót mosolyogtam. Ráadásul eszembe jutott, hogy ha Kornél olyan tempóban növeszti a fogait, mint eddig, akkor neki akkorra lesz meg a 20, mire más váltani fogja a fogait. Még csak 2 van ugyanis, a jobb alsó és a jobb felső. Ki érti ezt?

Na, megyek, pihenek egyet. Nem tudom mi van velem, mert tegnap óta fáj a fejem, pedig nekem nem szokott.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Gabi!

Én is vinném a nagybabakocsit, de ha ott derül ki, hogy nem fér be a vonatajtón, hát ott kapnék szívgörcsöt. Így marad a kicsi, egy icipicit abban is tud aludni akár ülve is, ha nagyon álmos. Remélem.
Pedig jobb lenne a nagy, mert abba tudnék pakolni kényelmesen.
Nektek milyen babakocsitok van? Nem tennél fel egy képet? Lehet, hogy mégis a nagyot viszem? Főleg ha a férjed is tudna segíteni. Odafelé nem gond, mert Apánk kivisz minket, meg felsegít a vonatra, csak majd visszafelé. De attól is félek, hogy az utastérben az ülések közötti kis folyosón sem fér el.

Nagyon zabálnivalóak a gyerkőid így együtt. Látom ők is jól megértik egymást. Olyan jó ez. Mi is mikor megyünk a Zoránért az oviban Nonóval, úgy tudnak örülni egymásnak, Noéminek a legújabb szokása pedig, hogyha nagyon örül, akkor elkezd toporzékolni és a kis kezét a szája elé teszi.
Mesi pedig olyan édesen alszik. Ilyenkor mondom mindig, hogy ne nőjjenek már fel, így jó, ahogy most vannak. Na, mindjárt bőgök is.

Ja, szemöldök: képzeld, elmentem ma kozmetikushoz, hogy kiszedessem a szemöldököm, ne mondjátok már, hogy na, milyen. (ez csak vicc volt). Hát mindenre volt eszem a kozmetikusnál, de a szemöldökszedést elfelejtettem. Úgyhogy én tuti bozontosan megyek, mert magamnak nem állok neki.

Reni:
Peti nagyon édi. Noémi is ilyet szokott nassolni, de még a szívószálasunk is ugyanilyen, még színre is!! Most vettem egy nagyobbat, az lilás.

Meteor:
Köszi, hogy megkérdezted a porszit. Amilyen hülye vagyok, tuti, hogy most meg magát az orrszívót fogom itthonhagyni. Mondjuk annyira már nem gáz a csajszikám orra.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok.

Hazaértem végre...
Termékeny köreim voltak. :) Vettem Petinek két harisnyát (mérete 3/4 :o ), egy esőköpenyt, a keresztanyjának meg egy üveg vágódeszkát kari aji gyanánt. Ja, az esőkabát 500 Ft volt, nem földig ér, hanem úgy combközépig kb. De szerintem megérte.
Most Fenorin szirupot vadászok Petinek, ez ugyanaz, mint a Mucopront, csak adható kétéves kor alatt. Remélem, hogy az itteni patikában kapok, mert eddig, ahol néztem (jó, csak egy helyen), ott nem volt.

Gabella, akkor összehozhatnánk egy vásárhelyi minitalit. :) Isten éltessen!!! És tényleg, Mesi is félig szülinapos...
Tegnap már nem írtam, de szerintem is simán lehet hasfájása Mesinek a mandarintól, azért csak egy savas gyümölcs, lehet, kicsit megpiszkálta a pociját.
Jaj de jó, hogy mész bulizni a pároddal! Ugye mi is megyünk majd 24-én bulizni, aranylagziba. Már alig várom!
Szerintem jöhet a muffin. :) Én is szeretem, de nincs muffinformám...hm, lehet, azt kérek a zuramtól karira.
Én már írtam, hogy nálunk meg hajnali a gyerek, így én nem tudom pontosan lefotózni. :(
Egyébként nálunk sincs még overáll. Alul harisnya+nadrág+zokni, felül body+pulcsi+nagykabát.

Meteor, akkor OK, ha elég, akkor nem veszek többet.
Hinnye, jó sokba kerül a doki, én TB alapon megyek, de ahogy hallom, ő is terelgeti a betegeit magánba, de ez inkább a terhesekre vonatkozik.
Figyi, mennyire van meleg odabent a szobában? Csak azért kérdezem, mert írtad, hogy vastag zokni kell... Mert ha mondjuk elég a harisnya+zokni (tehát, leveszem róla a nacit) akkor nem viszek szandit, de ha mégsem, akkor én is letakarítom a szandiját.
Biztos ami ziher, nekem küldd már el légyszi a számod, hátha eszembe jut még valami. Eltévedni nem fogunk, az tuti, de ha más üt szöget a fejembe, akkor megcsörgetlek. Köszike.

Kmammy, nagyon jó a sapi! Ügyes vagy. Nekem nem lenne türelmem. Van egy hímzésem is, az sincs befejezve, pedig már jópár éve áll a szekrényben. :o
Hát nálunk ha olvas valaki valahol, az szerintem tudja, hogy úgyis belekukkant a mellette álló vagy ülő ember. Aztán, ha zavarja, akkor elteszi a könyvét vagy újságját.

Nancsa, köszi az együttérzést. Most olvastam épp az emilt, valszeg bemegyek megnézni a dolgozatomat. Igaz, hogy két rugó, de ez még viszonylag elviselhető, na meg lehet, hogy a nagyszüleim megelőlegezik. :o Majd beszélek velük...de legalább nem kell érte Pestre utazni, az nagyon drága lett volna.

Bénianyu, néha én is elcsodálkozom, hogy hogy jövünk ki annyi pénzből, amit kapunk, és megvan minden, ami kell...na nem fürdünk tejben-vajban, de nem is éhezünk. Igaz, jövőre kicsit több lesz a kiadásunk, mert a gáz és távhőtámogatásban eggyel kedvezőtlenebb kategóriába esünk majd, de még így sem lesz annyira vészes.
Jelentem, nekem még olcsóbb fodrászom van, mondjuk én csak vágatok, festés itthon is megvan, szóval a mosás-vágás-szárítás kijön 1300-ból. :) Persze ez családi-baráti ár.
Ismerem az érzést, amit írsz. Jó, ajándék lónak nem nézzük a fogát, de nálunk is előfordul ilyen, hogy egy évben egy helyről x flakon sampont meg tusfürdőt kapunk. :o Mondjuk kárba nem veszik, mert odaadom a bnőmnek...inkább ez, minthogy kidobjam, nem?
Mit szólnál a rakott karfiolhoz? Jó, ott is van előfőzés, de szerintem, ha pl. este előfőznéd a hozzávalókat, nem is lenne annyira gáz.

Colett, enyim férj is bagzik ám. Sunyiban. Itthon nem, csak, ha dolgozik. De engem nem érdekel, a maszekjából fizeti a füstölnivalóját. Meg nem is sokat szív, szerintem legalábbis. :?

Vicky, akkor jó, hogyha van hasonlóság. :)

Viera, belefér Nono a babakocsiba, tutira. :) Legalábbis Peti tavaly lazán belefért, igaz, Michelin baba lett belőle.
Hajhoz annyit, hogy nekem van egy ismerősöm, aki általánosban a derékig érő haját hirtelen rövidre vágatta, de most megint hosszú van neki.

Preni, újabban enyim Peti is lépcsőzne. Persze mindig akkor jut eszébe, amikor tele vagyok csomaggal...
Ja, igen, hát ahhoz képest, hogy milyen kis duci volt Peti, én se nagyon ismernék rá. Enyim gyereknek egy kisebb labdányi a pocija. :D

Wawel, szerintem sehol nem másznak a szülők az asztalra, a gyerekeink mégis bőszen gyakorolnak...gondolom, ez is csak úgy jön náluk.
Tényleg érdekesen növeszti Kornél a fogait. Peti eddig mindig párosan növesztette, tükrösen ráadásul.

Kiadások:
meleg víz és fűtés: 18000
hidegvíz: 8500
főzőgáz: 1000
telefon és ktv: 4000
net: 10000
kktg: 7500
áram: 14000
hiteltörlesztés: 35000
és ezek csak a "muszáj" költségek (összesen 63 rugó). Ugye kell Petinek pelus, popsitörlő, kence, tápi, babakaja, na meg nekünk sem kellene éhen veszni.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Na, most mit akartam...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Mesi tegnap olyan volt, hogy hisztizett, nyafogott, és kezdte elölről, felkéreckedett, elaludt az ölemben. De mikor le akartam rakni, fel is ébredt. Tehát 3 percet aludt. 6-kor azért elmentünk apával együtt anyuékhoz, előtte peluscsere. És anyuéknál fél óra elteltével bereccsintett! Persze, pelust nem vittünk, de haza így nem akartunk menni, meg még nem is volt kész a telepítés az internethez... Átmentünk a boltba, persze, kihasználják, hogy este más nincs nyitva a faluban, és a drágasága ellenére vettünk egy csomag pelust. Aro-s, nejlonos, vacak valami, és a 14 db 820 Ft volt, tehát még nagyon drága is tényleg, de annál jobb, mint hogy valami rongyba tekerjem! És a lényeg! Miután tisztába raktam, minden baja elmúlt, nem nyávogott, nem sírdogált, nem bújt, ment játszani, vacsizott egy nagyot, mintha mi se történt volna. Szóval valóban hasfájás volt a dologban (gondolom), úgyhogy ezután óvatosabban mandarinozunk. Viszont a mandarin vitamintartalma ami megvédte Lackó takonykórjától, mert nagyon sokat megevett mostanába, Lackó viszont semennyit.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kell valakinek egy kis karalábé?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Ex: az asztalra mászást én sem úgy értettem, csak próbáltam leírni, hogy milyen leleményesek ezek a gyerőcök. Még azt is kipróbálják, amit egyébként senkitől sem látnak :D
A kiadásaitok nem semmi. A közös ktg is horror, meg a fűtés, villany is. Tulképpen a miénk a töredéke a Tiéteknek.

Gabella: még meg sem dícsértem az új vonalzót. Nagyon tuti. Lehet, hogy én is lecserélem? :lol:

Sétáltunk du. is egy nagyot. Muszáj, mert nem lehet bírni Vele. Akármilyen idő van, ki kell vinnem Kornélt. Megkerültük a ház előtti parkot.

Na, most a hiszti vendégségbe érkezett a fiatalemberhez.

Megyek, hogy elzavarjuk.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Helló lányok!!!!!

A kiadásokkal nem licitálást(mondjuk az exéké brutál, meg a vicky gyerektartása is földhöz vágott) igazából spór-ötletbörzét szerettem volna aktiválni. Olyat mint pl. Ex pulykaszárnya. (az volt ugye?)

Oriandy, a zserbó az csokis nem? Akkor én is süthetek arany kakaóporral sütit?
Haj-hajjaj, mi van már? hosszú haj, hosszú haj, hosszú haj-részemről. De biztos jól áll majd az új is. Majd lecsekkoljuk!!!!!Valami belső változás buddog benned,tudod-e? Kitesó új anyukája? :wink:

Gab, muffin jöhet, de éjjel ne babrálj vele, aludj!!!!!!

Viera!Hűű, de jó, babás kedvezmény?De jó, hogy szólsz? Akkor az úgy ócsóbb, mint az 1 felnőtt és 1 diák?Mert Blaninak már kell diákjegy. Majd megnézem.Sőt holnap meg is veszem előre a jegyeket!!!!!
Jajj, de balga vagyok, megy egy privi, fontos-a szállitmányról.

Jajj, dehogy súgom meg szombaton a meglepijét Blaninak, még a végén meghallja!!Sőt azt sem tudja hogy lesz meglepije és higy vasárnap!!!!!!!!!Tessék türelemmel várni vasárnap estig!!!!!!!!!Olyan csápjai vannak a lányomnak, hogy az is gyanús neki ha csak rágondolok, mindent megérez ez az angyalka!!!!!!!!!!!!gazából azért izgulok, hogy ő mit fog szólni. elképzeléseim szerint hatalmasat sikit majd és a nyakunkba ugrik, aztán tátott szájjal néz ki afejéből. Remélem örök emlék lesz számára. (amúgy nem egy nagy dolog ám, csak nekünk az, mert szervezést és pénzt igényelt.

Jajj, Gab!!!apának nem vettünk téli bakancsot, mert képzeld felpróbálta a téli katonaiját , vadi új és tök jó, és tök jól néz ki. A Tisza cipő gyártja, 20 ezer fetett van az ára, fekete, vastag a talpa, baromi kányelmes és nagyon meleg , speckó a belseje, nem izzad benne a láb. Nagyon kafa. Igy az lesz a téli bakija!!!!!Nektek is van?

Mentem, mert oroszlánüvöltések zengenek a gyerekszoba felől, ahová az előbb óriási kergetőzős kacagások közepette ment be a kt csemete. Pontosabban Beni ment!!!!Blani mászott.

benianya
ákosbenianya
 
 


Bénianyu, igen, az volt.
Nem tudom, de szerintem családi kedvezmény csak azoknál van, ahol még nincs iskolás gyerek...de majd kiviből lecsekkolom.

Wawel, azért azt vedd figyelembe, hogy ezek az összegek 4 felnőtt és egy gyerek kiadásai. :) A közös ktg itt átlagosnak tekinthető, a szomszéd házban a bnőmék egy 20 nm-rel kisebb lakásra ennél többet fizetnek. :o

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Halihó!

Megjöttem, új hajjal! :D
De hogy milyen... Majd kicsit később! Most annyit, hogy köszi a válaszokat akitől már megkaptam at email-re, és várom a többiekét is!!

MÁRI!
Neked nem tudtam írni! Nem tudom az email címed! Kérdés: akkor tutira jöttök-e és hány fővel!?

Képzeljétek!
Danira a barátnőim vigyáztak, amíg én fodrásznál voltam. Egyszer csak jön egy sms, hogy amióta elmentem értem üvölt a fiam... Na szuper! Mondtam, valamelyik hozza át! (még szerencse, hogy a szomszéd a fodrászom) Átjöttek, megnézte hogy ott vagyok, adott egy puszit, hazajöttek és már semmi baja nem is volt!
Jaj, istenem, kis édeském!!
Aztán este olyan aranyosan eljátszott: kipakolta a műanyagos szekrényemet és berakta a bőröndjét, utána visszapakolt mindent (bőrönd maradt bent)! :lol:

Íme:

Kép

Benianyu!
Remélem igazad lesz! Legutoljára úgy isetn igazából akkor csináltattam meg a hajamat fodrásszal, amikor Dani már jelen volt, bár még nem tudtunk róla! :D


Na és akkor a haj:

ILYEN VOLT
Kép

ILYEN LETT
Kép
Kép

Most megyek apázni!
Szép estét!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Isten éltessen Gabi! :)

Kmammy, nagyon ügyes vagy, klassz ez a sapka. :-)

Andy, szuper jó lett a hajad. :-)

Bocs, hogy másnak nem írok, mennem kell. Jó éjt!
Vendég
 


Hali!

Andy!

Jól áll az új haj!! Fiatalosít is. Kérdés, mennyire lesz könnyű kezelni. Nekem a rövid hajammal sokkal több bajom volt. Majd küldök egy fotót, amiben rövid hajam volt. Nagyon jól állt, állítólag, de iszonyat nehéz reggeleim voltak vele. A fotón még a Zorán is rajta van kb. másfél évesen. Na, majd megkeresem. Ha nem gépen van,akkor szombaton viszem a talira.

Meteor:
Én megnéztem, családi kedvezmény a 18 év alatti gyerkők után jár plusz a szülők.

Benianyu!
Fentit neked is írom! A neten néztem. Privit írtam.

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy mikró van-e, a kajcsik melegítéséhez. Megteszi ám a forró víz is, csak így egyszerűbb lenne. Bébiétel melegítőt aztán végképp nem akarok cipelni. Bár döntöttem, nagybabakocsival megyünk, majd csak lesz valahogy. De abba tudok kényelmesen pakolni, Noncsinak is kényelmesebb és jobban véd a szél ellen is. Bár gyalogolni sokat nem kell.
Öltöztetésben igazatok van. Én ilyen túlöltöztetős vagyok. Pedig tudom, hogy ezzel teszem a rosszat. Na, most visszaveszek, overált nem veszünk fel, legfeljebb egy plédet viszek plusz a lábzsák.

Mindig elfelejtem még mit akarok. De majd eszembe jut...

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Orosházán, Szentesen havazik. Nálunk még egy deka sincs. A gyerekeknek meg nincs téli cipője. Még a végén ideges leszek.

Gyerekek még alszanak. Lackó még köhécsel és sokszor fúj orrot, nagy gond? De hétfő óta szedi a gyógyszert, ma meg megyünk vissza 10.10-re. Mesi eddig jól van. Kopp-kopp-kopp.

Aztán 1-3-ig tanácsadás, akkor Mesit viszem szurira...

Kmammy! Ügyes vagy, jó a sapi! Én is kötöttem már párat, meg pulcsit is, régebben magamnak is többet.

Benianya! A katonai bakancsok, mármint az újak nagyon jók! (Még én is kaptam, ha nagy lesz a zima, abban húzom a gyerekeket a szánkóval oviba! :-) )

Babakocsit nem tudom, vigyünk-e... Tényleg szűkös a vonat... Lehet, csak a kis rozoga esernyőset visszük mi is.

Ja, 5 évesnek kell jegy a vonatra? És villamosra kell a gyerekeknek? Ritkán tömegközlekedem...

Még egyszer mindenkinek nagyon köszi a köszöntést! Nagyon édesek vagytok!

Andy! Jó a hajad! Drukkolok, hogy jó irányú belső változást hozzon magával!

Megyek dolgomra, pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Viera,
van mikró.
Kedvezmény téma meg szerintem nem nekem szólt:)


Andy,
Mári bejelentkezett két nappal ezelőtt és írta, hogy ők jönnek tutira és ketten Vencellel.

Most rohanok.

meteor
 
 


Wavel,
nagyon köszi a köszöntést...ki is ment a fejemből, hogy tegnap volt 15 hós Panni:)

Voltunk oltáson, nagyon ügyes volt a csaj, egyszer volt csak hatalmas üvöltés. No nem akkor, amikor az oltást kapta, mert akkor meg se nyikkant, hanem amikor előtte a vetkőztetésnél elvettem tőle a könyvet, amit addig nézegetett:)
Oltásnál csak azért veszekedett, hogy miért tartom oda a vattát a karjához, így nem tud mutogani:) A dokinőnk jót röhögött rajta.

Egyébként meg átléptük a 10 kg határt: 10,43 kg és 75cm a hölgy.

meteor
 
 


Sziasztok!!

Csak két mondat gyorsan:

Gabi!
Most vettem rá magam, hogy nagybabakocsit viszek, mert abba legalább sokmindent tudok pakolni.

Visszafelé meg úgy néz ki, hogy apa jön értünk, úgyhogy nem lesz gond.

Meteor!
Tényleg nem neked szólt, bocsi. Benianyunak!

Futok.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok,

Andy: tegnap küldtem mailt :roll: , természetesen nem 4-en, hanem 3-an megyünk :lol: ... A tanulás az agyamra ment... :roll: .

Bocsi, hogy csak ennyi voltam. Ha tudok, akkor jövök még ma, ha nem, akkor holnap este későn még benézek suli után.

Eni
marcy
 
 


Era! :)

Majd elválik, milyen kocsit viszünk. Legalább ha lenne 2 jó hátizsákunk... Jaj!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Marcy! Biztos Andy is nagyot nézett, hogy hogy lesztek 4-en! :lol:

Na megyek, ébresztem Lackót, mert hogy érünk így 10.10-re a doktornőhöz...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Viera,
milyen márkájó és hány kilós a nagybabakocsid? És mennyi a kicsi?

Én mondjuk elég sokat utaztam már babakocsival, de jobban szeretek bárhova kicsivel menni + táska a fülére akasztva. Pedig nekem "elvileg" ultrakönnyű a nagyom is, de az is 7-8 kg, plusz a gyerek 10 és fél kilója, plusz táska...szóval horror.
Ha Gracod vagy hasonló kaliberű nagybabakocsid van, akkor szerintem inkább a kicsit hozd, mert azzal meg fogsz halni. (bocsi, de tényleg horror nehezek!)

meteor
 
 


Gab!

Drukk a szurihoz és hogy Lackónak ne legyen komolyabb baja.
Egyébként úgy néz ki, hogy nekünk is ki kell hívni az orvost. Zoránnak nagyon folyik az orra és köhécsel, de nem ez a nagyobb baj. Azt mondja két napja, hogy fáj a hasa alja. Ott a kukija felett. De azt mondja, hogy pisilés közben nem fáj. Lehet, hogy felfázhatott. Nem tudom. Mondtam neki, hogy még a mai napot jól figyelje meg, hogy mikor hol fáj.
Na, de ez a talit nem befolyásolja.

Azt persze szinte gondoltam, hogy nekem most lesznek pircsi napjaim. Hogy még ezzel is bajlódjak ott.

Csajok!
Ki írta tegnap hogy 50 mg C vitamint ad a picurnak? Csak azért kérdezem, mert nekünk 25 mg-ot javasoltak. De most adtam neki 50 mg-ot. Úgyis kipisili a felesleget. Nem?

Más: A zöldségmixet is írta valaki, hogy azt készít csirkemellel ebédre. Ez a sima fagyasztott zöldségkeverék? Mexikói vagy milyen? És semmi sürítménnyel? Tehát krumpli, rizs, ilyenre gondoltam.

Erika

Kép
viera
 
 


Hali.

Mivel Lackó még ovis, neki tuti nem kell szerintem Pesten sem jegy, csak Blaninak kell váltson majd Bénianyu.
Szerintem a Máv-nál is valahogy hasonlóan van, hogy ovis korig nem kell jegy.
Vagyis bocsika, az új szabályozás szerint 6 éves korig. Tehát Lackónak se itt, se ott nem kell jegyet váltani.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert rohannom kell.

Gabi, Budapesten csak a 6 év feletti gyerekeknek kell jegy! A vonatról nem tudok nyilatkozni, de lehet ott is úgy van.

A talira viszek tányérokat, meg poharakat, műanyag villát is, kanalat is ha lesz valami, amihez az kellene.
A muffin szerintem mindenkinek jó, azt a babák is el tudják csócsálni. A kakaóporral sem tudom, mi lehetne a gond. Lehet csak én vagyok kevéssé aggódós, Márk mindent eszik már, az almát is héjastól, sőt, szinte csak a héját rágcsálja le róla. :)

amandi
 
 


Sziasztok!

Köszi a dícséreteket! Egyenlőre nem bántam meg, hogy levágattam, és még nem is aludtam el, de szerintem ami késik-nem múlik! vagyis lehet sok gondom lesz vele, de mindegy, megbírkózok a feladattal! :lol: :lol:

Eni!
Valóban nagyot néztem, amikor írtad, hogy 4-en jöttök!! Már meg is írtam a válsz email-t, hogy ez azt jelenti, amire gondolok, de aztán mielött elküldtem volna, gyorsan bekukkantottam ide, bizti, ami bizti! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ex!
Nem gond, ha megírod a véleményed és azt amit hallottál!! Ezt most az orrfújás hatékonyságára írtam! Amúgy ma kipróbáltam: Dani kifújta az orrát (gusztustalan, de csak úgy jött az a zöld trutyi), aztán elvittem a szobába, kiszívni az orrát és semmi az ég egy adta világon nem jött belőle! Vagyis elég jól kifújta! Lehet ez nem megoldás hosszútávon, pont ezért napont legalább 2-3x kiszívom neki porszívóval!

Amúgy elfelejtettem írni, de tegnap este belázasodott! 38,2 volt popsiban levonva. Csak azt nem tudom, hogy mitől: a náthától vagy mert majdnem 1 órát sírt utánam, amikor fodrásznál voltam!?

Mindegy!
Meglátjuk!! Ha ma és holnap nem lesz láza, megyünk a talira! Még pénteken délután tudok itt írni, de ha estére lenne valami, akkor megvan Rita és Enikő száma is, amjd írok nekik sms-t!
De egyenlőre készülünk a szombatra!!


Eddig a visszajelzett létszám: 31

Amandi! Hányan jöttök??
Akire még várunk: Tanika és Veráska!

Szép napot!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Bocsi!
Kittit kihagytam, de ő valószínűleg most fogja megírni, jönnek-e!

Kép
oriandy
 
 


Akkor ki morzsolódott le? Csak mert ha még Veráskáékat meg Tandikáékat hozzáadjuk, az max. 37. Szóval valaki mégse jön. Vagy csak az apukák számítanak ennyit?

Lackómra azt mondta a doktornéni, hogy lassan, de javul, és hogy vihetem Pestre, nem fertőző, de oviba még inkább ne, mert az óvónénik nem tudnak úgy figyelni rá. Szóval megyünk! Majd holnap a disznóvágáson tüzelek rájuk alaposan, nehogy ott fázzanak meg... (Anyósomnál télen mindig megfáznak, mert fatüzelésű kályhája van, és folyton kialszik...) 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!
Apuka is számít, de Csandyék lemondták az biztos!

Kép
oriandy
 
 


Csandyt tudom, de nekem még mindig 46 fő van (Kittiékkel, Veráskáékkal, Tandikáékkal.)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Tandikáék tuti, hogy jönnek, mert múlt héten szombaton hívott telefonon, hogy hányra is kell jönni, mert úgy szervezi a hétvégi programot. Szerintem ők is hárman jönnek.

Andy: én még elfelejtettem írni, hogy nekem is tetszik a hajad és hogy bátor voltál. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg nem bánod-e meg. Én évek óta küzdök magammal, hogy levágassam-e vagy sem, de aztán mindig győz a hosszú haj :lol: :lol: :lol: !

Most ebéd, aztán Marcinak pihi nekem pedig irány tanulni :( !

Eni
marcy
 
 


Nekem sokszor változott a hajam a rövid és a hosszú között, igazából csak a köztes állapotot útáltam, míg megnőtt rendesen. De a röviddel se volt sok baj, csak sapka szezonban útálatos, mert én fázós vagyok, sapi nélkül nem bírom ki a telet.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Lányok!

Eddig még 5-en nem jelezték vissza a létszámot (AMANDI, VERÁSKA, KIMIKE, COLETT, KITTI) addig nem tudom kiszámolni, mennyire jön ki a belépő mindenkinek! Kérlek benneteket, aki még nem írt, az legyen szíves tegye meg, mert én sem érek rá, egész nap a válaszokat lesni, és a táblát javítgani!!
Köszi a megértést!!! :wink: :wink:

Andy

Kép
oriandy
 
 


Szasztok!

Jajj ne! Vencel is kezd taknyos lenni. Bár csak átlátszó és más baja nincs, de sok jön a tüsszögésswl. Remélem csak a "szokásos" fogzási vagy allergiás orrfolyás. Ez szombatra akár el is múlhat. Ilyenkor orrcseppet kap, meg Fenistil cseppet, ez jó allergiás ill. sima náthára is. Úgyhogy nem viszem dokihoz. Ja meg a mellkaskence a hátára, na majd tudósítok.

egy kicsit beleolvastam, hogy nem mindig csak rohanjak. :)

Írjátok ezt a szót: bagzik a férj. Hát, én másra gondoltam, faluhelyen az állatokra mondják, mikor kmmm. :) Aztán láttam miről van szó. Mondjuk magunkra vonatkoztattam, mert férjnek most itt a tavasz, én meg fáradt vagyok... :oops: Értitek? :lol:

Nőgyógyi: Háááát! A fogigátlót Cerazett-et eddig ideadták a gyógyszertárban, erre múltkor 8már csak 1 szemem volt) azt mondták, nem lehet. Mindig 1 csomaggal váltottam, mert mindig úgy gondoltam, úgysem fog szopizni ill. leszoktatom, aztán megyek a nődokihoz rákszűrésre, gyógyiváltást megbeszélni. De már Vencel ugye 15 hós.
Szóval másnap gyorsan elmentem a közeli Egészségházba, ahol bunkó volt az asszisztensnő és a fiatal doki is, miért nem oda megyek, ahol szültem stb. És a végén közölte velem a doki, hogy nem adja ide a receptet, csak ha megvizsál. Hát, gondolhatjátok, pont reggel nem tusoltam, mert siettem a dokihoz elkerülendő a hosszú sort, borotválkozásról szó sincs, gyerek velem, de szerencsére aludt a babakocsiban, úgyhogy igent mondtam. Regalább megspórolt nekem 6 rugót.
zóval így jártam. Ja és ráadásul 11-től volt rendelés, szóval a közeli ligetban jól összesároztuk magunkat, de legalább először kaptam sorszámot.

Gab! Boldog szülinapot! Meg hófordulós babáknak szép nyügimentes hófordulót.
Vencel 2 hete nyügi, szeparációs szorongásos vagy fogfájós nem tudom, de nehéz így vele. De cuki. :)

Puszi, megyek alszom vele, mert sokszor ébredtünk éjjel. Tegnap előtt olyan jó volt, csak 4x kelt, 2-től 6-ig meg aludt hajnalban.

Mári

Kép
mári
 
 


Halihó!

Szupercsaj alig ordított a szurikor. Először sírt, hogy lefogták, de mondtam, hogy hopp, megkarmolt a cica, de már el is szaladt, és a cicát kereste. Aztán meg az volt csak a baja, hogy a vattát fogtam a combjára. Szóval tök jól megúszta. Juhé! A két vele egykorú lányka nagyon ordított, alig tudták őket felöltöztetni.

Ja, és Meske 11,6 kiló és 81 cm. Nem nőtt, csak hízott.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hali.

Viera, én voltam a C-vitaminos és a zöldséges is. :) Szóval Peti eddig is napi 10 csepp Cebiont kapott, és ebben a mennyiségben kb. 50 mg aszkorbinsav van, ezért is kap tablettából egy egészet.
A zöldségkeverék meg fagyasztott, igen, azt hiszem, brokkoli mix vagy mifene a neve: brokkoli, karfiol és répa van benne, van Tescosban is, egy kiló négyszázvalahány forint.

Oriandy, kimaradt, hogy jó a hajad, de nekem kicsit furi, pedig élőben még nem is láttalak. Egyébként tegnap este rájöttem, hogy minket lesz a legkönnyebb felismerni: nekem van a legrövidebb hajam (szerintem még némelyik pasiénál is rövidebb…), az én férjem a legnagyobb darab, és azt hiszem, az én fiam a legmagasabb a korosztályos bébik közül. :D
Egyébként az, hogy nem jön semmi, még közel sem jelenti azt, hogy nincs benne semmi…csak ugye a porszívóssal nem tudunk annyira hátranyúlni, hogy az esetlegesen lecsurgó váladékot is le tudjuk szívni.

Gab, a tatáméknál cserépkályha van, de ott olyan nincs, hogyha viszem Petit, hogy hagyják kialudni! Sőt, ezerrel teszik rá a fát, a papírt, stb. :o

Mári, én értem. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex! Disznóvágáskor senki nem koncentrál a kályhára, vagy arra, hogy én szólok, hogy elfogyott a fa. Viszont fáért kimenni meg nem birok, mert akkor utánam jönnek. Szóval nem értem, mi a francnak kell nekünk is ottlenni...

Az orrszívó szerintem sokkal több cuccot kiszed, mint amit ki tudnak fújni. Még Lackó se fújja rendesen (elég rendesen), mert mindig rengeteg kijön, Sterimart fújok olyankor be neki... (gusztustalan, de olyan mikor kijön a trutty, mint a mátrixban volt, hogy kiszippantották Neoból azt a jószágot, és plattyant az üvegen...)

Fú, de nagyon várom már a talit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kár, hogy nincs izgi pofa!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Nekem meg a leghosszabb a hajam. :twisted:

egy gyors summary kellene, mikor hol, mennyien, mit süssek?

tjuca
 
 


Ja, nálunk is a macska bagzik, apa bagózik, de viccesen bagzik ő is, nekem meg a méhszájseb kezelése folyik, úgyhogy szintén hiába...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na én miben legyek leg? :-)

Juca! Annyit tudok, hogy Andy készíti a táblit, min. 31-en, max. 42-en leszünk, és 10-től kezdődik a hepaj a Babapihenőben. Ja, és süss, ami jól esik, vagy amit ti szerettek! 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hát én szerintem már írtam többször is, hogy 2-en megyünk :)

amandi
 
 


Ott a tali környékén van esetleg Deichmann cipőbolt?

Ja, vettünk diszkont pelust, irtó tetszik, azt hiszem, átszokok rá!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


http://www.deichmann.hu/hu/downloads/VKST_HU.pdf
Az a Mammut II. ott van a környéken?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Oriandy! Vagi lett a hajad!!!Tetszik!!!! :lol:
Atya ég, most esett le miért ori!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Jajj, már akartam irni, hogy én is úgy tudom bármilyen ügyesen fújják is az orrukat kb 5 éves korig utána kell szivni orrszivóval, ha valóban meg akarjuk előzni a lerakódást, fülre menést, arc-homloküreg problémákat!!!Sőt sóóoldatot is be kell fújni és úgy is leszivni, mert hihetetlen helyeken, hihetetlen trutyik képesek megülni!!!!!
Egyébként fantasztikusan ügyes Dani, ismerek olyan fiút, aki 5 évesen még nem tudja kifújni az orrát. :P
Ja, és ráadásul a fújás, igen megterheli a kis ereiket is ott bent. Szóval ha elfogadod, vagy legalább megfontolod:azt javaslom inkább szivd ki neki, ne fenyegesd vele, inkább dicséd meg azért is hogy kifújta, és akkor nézzük meg maradt-e még bent fránya cicakaki, kiszivom-jajj de ügyes voltál-nagy nagy dicséret!!!!

Az ötlet innen van ám, nagyon röstellem :oops: hogy hirtelen nem jut most eszembe ki javasolta nekem, hogy dicsérjem meg Benit a kanalas gyógyszer bevétele után. Nagyon köszönöm, bevált!!!!!!(írja meg aki ilyen jó volt hozzám!)

Mári!!!Még be is fenyegetet a doki a vizsgálattal? Hát én nem engedem bárkinek megvizsgáltatni magam-maradok a megszokott dokimnál-neki olyan humánus keze van, a kórházban sokan sokaktól sokan sirva jöttek ki. Maradjon csak meg az a terület az örömök völgyének :wink: , nem kockáztatom meg a negatív élményt egy ismeretlen hűbelebalázs dokival. Akkor még szeded a Cerazettét?

Gab, én is akarok ilyen bakancsot. :cry: Te hogy kaptál? Mit kell tennem, hogy én is kapjak? :shock:

Meteor!!!!![color=red]Isten éltesse Pancsit!!!![/color]

Ex! Nekem is ez akedvenc zöldságkeverékem:brokkoli, répa, karfiol-olyan fincsi mindennel!!!!!

Gab! Örülök, hogy tetszik a diszkont pelus, én pici kora óta azt használom. 30 ft darabja. De most vennem kell éjszak
ára Liberót, mert a száraz levegő mkiatt annyit iszik, hogy mindene nyakig pisis reggelre. A Pamperstől és a Huggistől is. Jön a Libero próba.

2 tepsi süti elééég???????????????Akkor lehet kakaós is???????

benianya
ákosbenianya
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?