Sziasztok,
Timi: éjjel max két kelés, de ujabban ebbol csak a hajnali volt cici, masiknal kicsit felvettem, majd letettem ujra, pluskutya bemarkolas és alvas... Van, hogy nem kel fel egyszer sem...
De több mint három napja, két orat voltam fent vele, mert valami baja volt, és nem enegedett ki a szobabol, fekudt, de nem tudott aludni. Ez olyan hajnali ketto korul volt.
panadol se segitett, nyogdecselt... ekkortajt volt taknyos is
Amugy cici? Cici már szinte csak altatasra kell. Ő nem igenyli, aztan ugy elszalad a nap, hogy csak az esti vitaminnal (mikor cicibol par csepp tej megy kiskanalba) veszem eszre, hogy nem is szopizott még aznap, vagy csak reggel, vagy csak hajnalban
Persze multkor "hosszu" msn beszelgetest folytattam trueval, és akkor kiakadt, akkor cicivel probaltam vigasztalni.
Egy másfél honapja csokkent a tej, azert sem tukmakoltam a cicit, meg valahogy el is maradtak az alkalmak... aztan most ettol még kevesebb van, altatasokhoz még elég
Sokszor este, igy is egy ido utan nem ker belole tobbet, aztan kisagyban alszik el... csak az is egy kész rémalom, mert .... vegulis nincs vele nagy baj, csak annyi, h mig el nem alszik, ott kell legyek a kisagya mellett. Vagy ha felall, elég ha raszolok, h "alvas!" (hacsak nem egy bufit kell "kiraznom" belole egy kis olelkezos ringatassal, de ez ritka és rovid ido) De általában a kisagyban elalvas olyan 40 perc átlagban
Ezért sokkal jobban szeretem, ha hullafaradt és akkor pár korty cici, és magankivul van,alszik.
Hétfo ota reggel 9-ig alszik, apa irigykedik, mert amugy hetvegen hét körül kelt, mi meg keltjuk őt
de most pár napja arany eletem van.
Ami nekem jobban tetszik, mert nem kell stresszelnem magam, hogy egy nap hanyszor fog aludni, és mikor-mennyit-hogy jon ki... mert igy kora d.u. kell csak aludnia
, és igy nem lesz tul pihent este
(remelem ertitek, de nem fejtegetem tovabb. A lanyom nem kiszamithato napkozbeni alvas teren
)
Mult hetfon voltunk baba-mama klubban. Most eloszor jutottunk el oda. Havonta van, vedonok szervezik.
Én kihaltam a lanyomtol, és nem vagyok egy olyan elérzékenyulos fajta gyermekeken, de itt majdnem sirtam.
Eloszor elvolt a szonyeg mintajaval, meg a kornyezo uj emberekkel-babakkal...oda is ment hozzajuk... majd valaki betett egy harom reszes kisvonatot, ebbol ő meg is kaparintott egy reszt, és azzal "autozott" korbe (kis kezével csusztatja a foldon, masik kezével meg labaival maszik utana
) Majd mikor betettek egy doboz jatekot, taska kislabdat, akkor ő ment, és mindenbol kiszolgalta magat. Rám se nézett... elvolt, eljatszott... egyik anyuka ugy ult le a szonyegre egyszer, h pont engem takart, Veronika nem keresett, nem zavarta.... majd ujabb jatekok utan nezett.... megsimogatott egy babat
(kisfiu)... a jatekos doboz melett felallt kapaszkodas nelkul, igy elvolt, mig egy kisfiu kissé meg nem lokte-felllokte...de nem zavartatta am magat, feltapaszkodott a dobozra, és keresett benne valami ujat
Olyan jol elvolt... labdazott magaban... ha valakihez odagurult, ment utana, de nem tamadta le az illetot, hogy ez az ove, de utana ujra hozzakerult, tobbszor is a labda
Mint ahogy True irta Hannaval. Engem sem keresett
(Egyik anyuka probalta nyoszogatni a babajat, h aktivkodjon, mert otthon meg sem all... de itt csak ult... Suttogo azt irja, nem szabad, majd ahogy a baba érzi, nem szabad surgetni, majd magatol megindul. Elég ha tudja maga mellett-mogott anyat, és majd ő is elkezd jatszani idegen helyen...
nem akartam suttogo eloadast tartani, de tenyleg jo dolgok vannak a konyvben )
Olyan jo volt őt elnézni jatek kozben. Nekem nagyon nagy elmeny volt. Talan itt tudatosult eloszor, hogy van egy lanyom, kislanyom, mert ő már nem baba