Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Végre idejutottam :lol: :lol: ! LÁtom van bőven termés :lol: :lol: .

Természetesen üdv az új babásoknak! :lol:


Santos!


Elfogadod, h utólag is BOLDOG 1 ÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK A MŰVÉSZNŐNEK? Milyen volt, és miket kapott? Bocsi, de biztosan írtad, de csupán 2 oldallal vagyok lemaradva.


Linda!


Szóval szupi volt, és pont jó ötletet adott Kehida ahhoz, h a Falusi Turizmus tantárgyba belevegyem. Örülök, h megint láttalak Benneteket. Milyen a lips? Fejfájásra küldök Neked valamit. Küldjed privibe a címedet. Képeket majd teszek fel, és küldöm majd Neked. Persze csak a csajokról teszek fel. Nyugi

:wink: :wink:



Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Igen True, nagyon elfáradnak az oviban nekem az a tapasztalatom, Domi reggel is tovább alszik, este korábban megyünk lefeküdni és hétvégén behozza az alvás mínuszt. Kevesebbet is alszanak az oviban, nyűgös estére, meg péntekre lesz nagyon hulla, de tényleg megszokja....

bea
öreganyu
 
 


Hello!
Bocsi, csak Lindának!
Én is a jokerfood-tól rendelem a kaját a héten. 299ft/nap kisadag, de elég volt bőven. Ma petrezselymes krumpli volt rántott husival fini volt.
Neked bejön még? :wink:
Igaz rájuk kellett telefonálni, hol a kajám, pont az első napon... Nálad is volt gond, hát itt is. Kivi vagyok holnap mikor hozzák, megbeszéltem nőcivel 10felé hozza.
E.

Kép
Kép
edi78
 
 

 
 

sziasztok,
életjel tőlünk is:-)
Üdv minden újnak ( én lassan kezdek "régi" lenni, és sajnos csak ritkán tudok jönni)
Judit,
de jó, hogy a közelből is van ismét valaki:-) látom, Te is a Szt. Imrében szültél.

Bettus, minden nap alszol lánykáddal?

Melódia, könnyen találtatok bölcsit?

Segítség: cipó ügyben talán mi vagyunk a legextrémebbek: lányom visít, ha feladom a csúcs-puha Siesta cipőt és szedi le magáról. Van tippetek, hogy a lassó szoktatáson túl mit csináljak???
Eddig tapadókorongosban voltunk (kinn is), de most már kell a cipő...

B

Beusa
Kép
beusa
 
 


Beusa!

Dani annak idején a zoknit szedte le magáról. Mi úgy próbálkoztunk, hogy a plüss állatok lábára is zoknikat adtunk, ami nagyon tetszett neki, aztán megszokta magán is. Mondjuk nem tudom, honnan vesztek annyi cipőt.... :D Egyébként meg legyél határozott és következetes. Hidd el, csak addig visít, amíg van eredménye. Szerintem csak néhányszor kell hagyni cipőben visítani, aztán megszokja :P

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Beusa!


Nehéz dolog ez!!!! Dóri is mindig leszedi a lábáról. Érdekes csak a tépőzáras izgatja nagyon, de a kötös cipőt nem nagyon birizgálja. Amikor a tépőzárasat adtam rá, akkor mindig valami mást adtam adig a kezébe amíg elterelte a figyelmét. Másképp zokniban kellett volna kint a hidegben tologatnom. De mindig nálam van a a vastag gumitalpú csúszásgátlós zokni, és ha nagyon nem bírtam vele akkor azt adtam fel! Most már csizmát adok rá, vagy bélelt kötős cipőt. Remélem amikor újból visszatérnek a tépőzáras cipők, már sokkal nagyobb lesz, és esze ágába sem lesz levenni a cipőt :wink: Dóri is visít amikor öltöztetem. Azért majd kiváncsi leszek, h amikor tudatosak lesznek mennyire fognak hisztizni amikor az öltözésről lesz szó :lol: Szerintem akkor Ő fogja megmondani, h mit mivel szeretne felvenni. Akkor meg az lesz a baj, hogyha télen nem fogom megengedni, h harisnyát vegyem fel szoknyával. Mondjuk egy kellemes mínuszos téli napon :lol:

Bocsi, h ilyen sokat írtam.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Edi,első nap én is csörögtem hogy mi van már a kajával :shock: aztán délután megint ,majd közölték velem hogy megsérült az én kajám.Másnap már okés volt minden,fél 12 körül hozzák.A 299-es kaját hol rendeled?mert a neten nem láttam.Amúgy fini volt amit eddig rendeltünk.Ma kínai kaját kértem a Gastroyaltól.


Beusa,de jó hogy benézel azért néha te is :wink: Lauránál nincsenek ilyen cipő-problémák,odateszi a lábához a mikor öltöztetem.Olyan aranyos :lol:

Timi,egész jó már a szám,de elég sebes.Kenegetem.Mondtam hogy ez két hetes herpesz lesz. :roll:

Tru,mikor is megy Hanna oviba?Mikortól lett szobatiszta?Hogy kezted?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Nálunk is volt cipő probléma (egyfolytában meg akarta enni a lábát ha cipő volt rajta), én úgy oldottam meg hogy vettem egy vékonyabb itthonra való cipőt,megtisztogattam hogyha a szájába teszi ne legyen gond,s itton is azzal jártattam.Egy-két nap után leszokott arról hogy a cipőjével foglalkozzon mert fontosabbak voltak a játékai.Most már séta közben sem birizgálja a cipőjét.

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Sziasztok!

Timi!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Lindával. Várjuk a képeket :wink: Dórinak milyen cipője van most?

Linda!
Ma is fini volt a kaja. Nem neten rendeltem, de ott drágább árak vannak. Hanem egy ilyen kis szorólapszerűséget adott a csaj és azon 299ft minden kajcsi. Süti 150Ft. Kisétkűeknek meg 399ft az egy kaja + süti benne.
Laurának milyen cipője van most?

Nem is írtam, de Kata 9-én, amikor 14hós volt, elindult egyedül :)
Eddig mhol felállt, bútorokban kapaszkodva ment. Meg a szoba közepén is felállt egyedül közben tánci, tapsikolt és egyszercsak elindult. Néha ha a kezét fogom akkor megy pár lépést. Hát mi is fejlődünk :D
Cipőkérdés nálunk is előjött, de mi eldöntöttük amíg Kata nem megy egyedül jobban, meg nem kéredzkedik ki a babakocsiból, addig nem veszünk 10ezerért cipőt, lehet kinövi amire tényleg beindul. Addig meg veszünk egyet a kínaiban vagy deichmannban. Csak hogy legyen séta alatt a kocsiban vmi a lábán, meg szokja. Eddig egy harisnya meg 2 frottír vastag zokni volt rajta, betakarom mint állat, de a cipő jobb lenne. Deichmannban volt 2990Ft-ért nagyon szép kiscipő, de nekünk 20-21-es kellene és nem volt :( Holnap megyünk nézni.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!

Edi
Remélem te szerencsével jársz a Deichamba, mert mi ott is probálkoztunk és a magas rüsztje miatt egyik cipő se ment fel a lábára. Megvettem neki a márkásat és csak ugy csusszant bele a lába, nagy zsivány a fiam. A kinaiba ha járunk mindig felprobáltam neki pár cipőt, hátha jo, othonra. Már mamuszkára is gondoltam de az ilyen kicsibe nincs. Akkor meglepődésemre belement egy szandiba a lába. Azota azt hordjuk, és szereti ő is kitépőzárazni. Ha nincs a lábán probálja egyedül felvenni, fiu létére. A zokniját is le szokta venni de utána probálja visszavenni, és megkönnyebül ha ráadom.
Egy kép a szandinkrol Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Linda: ma voltunk másodszorra Hannával oviban,eddig még én is ott voltam vele, de le se szrt. Az óvónéni mondta, hogy menjek ki wc-re, hogy keres-e,de nem keresett, mert észre sem vette, hogy kimentem. HOlnap már valamennyi időre ott fogom hagyni. Mindenki azt mondja, hogy érdemes betartani a fokozatokat, mert ha túl gyorsan szokik be, akkor az később visszaüt!

A szobatisztaság: másfél évesen 1-2x szólt, hogy bekakilok, és sikerült is bilibe kakilni, v. a medencéből kiszállt, és a fűbe pisilt, de aztán ez teljesen megszűnt. HIába próbálgattuk, mondogattam neki, esze ágában nem volt. Egyszercsak (ez már 2 éves kor után volt, talán 2év +3 hónap), reggel száraz volt a pelusa. Hoztam a bilit, rá is ült, de nem pisilt. Levi akkor volt nagyon pici, mennem kellett szoptatni, el is feledkeztem Hannáról, meztelenkedett, egyszercsak szólt, hogy pisilt a bilibe, és tényleg, teljesen önállóan. Utána már nagyon gyorsan ment, igaz, volt olyan nap, hogy elfeledkezett magáról, és 3x is a szőnyegre ment :roll: :roll: De mostmár szinte soha nincs baleset, egyedül intézi a wc-zést. Ma az oviban a dadusnénit is kiküldte. Szóval én nem erőltettem semmit, és nem is csináltam vele semmit, mert addig, amíg nincs megérve a kis agya rá, addig úgysem megy, ez mondjuk mindenre igaz a gyerek fejlődésében szerintem. Na megyek, bocs, mostanában Leviről keveset írok, mert most az ovi teljesen leköt minket, apa van délelőtt itthon a kicsivel, és tök jól elvannak. Főznek, mindent úgy csinál,ahogy én. Pusz sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Huhh még egy hsz: csajok, aki cukiból rendelte, mennyibe kerül egy torta? Nálunk az a helyzet, hogy mindig a sógornőm csinálja, ő olyan ügyi, mint egy cukrász, és finik is a torták. De most Hannának az oviba akarok vinni, és nem akarom terhelni, hogy 2 tortát készítsen, de én el vagyok ájulva, hogy 5 rugó egy torta??????? Én azt hittem, kb. 2ezer. (Még azt is sokallom). Azt hiszem, inkább nekiállok egy tortát kreálni... Linda, nincs valami klassz ötleted? Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Bocsi, de ajánlhatok egy igazán fini tortát? Tök hamar megvan, és nyami-nyami olyan finom :lol: :lol:



Túrópudingtorta

Hozzávalók a tésztához: 20 dkg liszt, wgy kávéknaál sütőpor, 10 dkg rama margarin, 10 dkg cukor, 1 tojás, egy csomag vaniliás cukor


Hozzávalók a krémhez: 50 dkg túró, 15 dkg cukor, 4 deci tejfől, 1/2 l tej, 2 tojás, egy csomag vaniliás cukor, két csomag vaniliás pudingpor(főzhető), kávéscsészényi olaj


Díszítéshez: 4 darab sárga húsú őszibarack vagy puha sárgadinnye


A tésztához valókat összegyúrjuk, és margarinnal kikent, kilisztezett kerek kapcsos(25 cm átmérőlű) tortaformába nyomkodjuk. A krémhez valókat is összekeverjük, a legvégén öntjük bele a tejet, és a tésztára öntjük. Folyékony, de ne aggódjunk!! Előmelegített sütőbe toljuk, és 175 fokon , középső rácsos, lassan nagyjából 45 percig sütjük, amíg megszilárdul, de nem sül barnára a teteje. Teljes kihűlés után néhány órára hűtőbe tesszük. Az őszibarit vagy sárgadinnyét meghámozzuk, és gerezdekre szeleteljük. Tálalás előtt díszítsük vele a tortát!!



Majd még jövök
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Edit!


Csak gyorsra jöttem, h megmutizzam a cipőit amit hord mostanában.Nagy-nagy gratula az önálló járáshoz :lol: :lol: !

Még ma bizti jövök :wink:

Íme a cípői: [KÉP]

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


True: mi tegnap rendeltunk egy macis tortat, 2800 lesz, és kb 20 ember ehet belole, mert a mintasak nagyobbak, mint a normal torta. Amugy itt bajan, normal tortak ilyen aron mozognak.
Anyosom is tegnap intezte a tortat, ő egy dragabb helyre ment, neki 3500 lesz, valami bohoc.
Mi szombaton unneplunk baratokkal, csalad meg vasarnap ;) :P

Edi: cipovel pont ugy vagyunk mint te. Boltban ha akar kicsit maszkal zokniban, amugy meg akkor veszek cipot, ha mar tenyleg rendesen akar jarni-nehogy kinojje a dragat. Addig siman jo a harisnya+zokni+pléd+babakocsi zsákja :)

na pussz nektek :*

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Judit!

Nem jártunk mi sem szerencsével. Próbáltunk egy 2990 és 4990Ft-os cipőt is, de Katának is magas a lábfeje, a 22-esbe tudtam volna beletenni, de az nagy neki. 20-21 es cipő kell majd. Most várakozó állásponton vagyok. A kisszanditokon látni igen, nem az az alacsony fajta elöl. Ráadásul Kata cipőpróba alatt sírt, tekergett és a lábfeját behajlítva tartotta, vért izzadtam, elmászott messze amíg visszavittem a cipőt stb....

Timi!

Nagyon ari vagy. Ennyi cipije van Dórinak? Nem semmi. :wink:
Nekünk is van csúszásgátlós zoknink, már lassan el kellene kezdeni hordani, de Kata letépi magáról és a gumirészt rágcsálja, pedig írtó drága zokesz volt (1600 kb. kint vettük). Valami ötlet hogy szeresse meg magán? Vagy ez is idő kérdése ha már menni fog jobban akkor elviseli magán?

True!

Na milyen jól megy Hannának az ovi. Gondoltad volna? Annyi helyen mesélik, hogy sírt a gyerek. Nagyon édesek a gyerkőcök, egymás mellett a három. Tényleg Levinek is göndör lesz a haja?

Ribizli!

Na igen, ma is jól bebugyoláltam a lábát, nem volt gond. Addig oké amíg nem akar kiszállni, és eddig nem volt rá példa. Babakocsiban elvan a Kata 1-2 órát.

Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Sziasztok!


Mire kiérek Dórival a lakásból csöpög rólam a víz. Dórit csak félig öltöztetem fel a lakásban, és amikor leérek Vele akkor folytatom. Így tuti, h nem melegszik rá a ruha. Ti, h csináljátok?


Edit!

Már próbáltál rá valami cipőt? Alvásokkal, h álltok? Nálunk hol jobb, hol rosszabb a helyzet. Most 2-szer volt fent éjjel. És mivel tudtam visszaaltatni? Cici természetesen. 6kor óramű pontossággal kel. D.e volt alvás, de csak 1 órácska. D.u nem volt, és még itt kepeszt ezerrel a lábamnál. Fáradás jelét abszolút nem mutatja. De úgyis mindjárt fürdés, tápszer, és remélem alvás. Teszek fel pár képet amiket az elmúlt napokban készítettünk, és a lányokról is (Lau, Dóri).


Riz!

Nálatok alvás, h alakul? Cici még van?


Dórikám nagy szeretettel húzogatja a fiókokat. Nem győzőm mondogatni: NEM SZABAD!

[KÉP] KEDVENC SZÓRAKOZÁS [KÉP] Laura+Dóri [KÉP] Pici lányok [KÉP] Az én nagylányom!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi, de édes a Te Dórid!

Lányok cipő: A Heim P. Kórházban van egy Salus bolt, tul.képpen olyan jellegű cipők mint a Siesta, magasított belső sarok, kéreg, stb. szóval az ortopéd orvosok ezt ajánlják, nem olyan 1-2 ezer mint mondjuk a kínain, de nem is megfizethetetlen. 20-32ig van méret. Szépek is.

bea
öreganyu
 
 


Sziasztok!

Timi!
Nagyon édes Dóri, kész hölgy.
Az utolsó képen az a konyhátok mert nagyon tetszik, majd én is ilyen színűt akarok.
Nagyon ismerfős a szekrénysorotok valahonnan, de honnan? :D :wink:

Teszek fel képet a mi cipőinkről is.
A szandit a kínaiban vettük van benne magasító is, nagyon magas lábfeje van Viktornak mivel ez tépőzáras így nagyon kényelmes neki. A cipő még a bátyjáé volt(Asso), ebben járunk most az utcán, de még majd egy bakancsot vagy csizmát is veszünk neki télre.
A szandi 20-as, a cipő 21-es.
Kép Huncutkodok
Kép Tanulom a kreszt
Kép A cipőim

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Amit vettem 9000e-ért cipőt az is Asso. Arra gondolta hogy kihúzzúk benne a telet. Rakok fel rola képet, szerintem elég bakancsos, vastagzoknival. Persze vennék neki csizmát, ha találtok elfogathato árut akkor irjatok.

Edi
Átérzem a vásárlási problémádat. Minden alkalommal ez volt nálunk is.

Este le tudtam fényképezni a fiamat ahogy probálja felvenni a cipőjét. Nem tul jo kép.

Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Ha már cipő téma :) ,itt vannak a mi téli cipőink is
Kép

és a itthoni cipő (a lábacskáján)
Kép

és nézzétek mit tanultunk a tegnap (rájött hogy milyen jó ha vonszoljamaga után a házban a játékait :lol: )
Kép

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Sziasztok,

Timi: éjjel max két kelés, de ujabban ebbol csak a hajnali volt cici, masiknal kicsit felvettem, majd letettem ujra, pluskutya bemarkolas és alvas... Van, hogy nem kel fel egyszer sem...
De több mint három napja, két orat voltam fent vele, mert valami baja volt, és nem enegedett ki a szobabol, fekudt, de nem tudott aludni. Ez olyan hajnali ketto korul volt. :( panadol se segitett, nyogdecselt... ekkortajt volt taknyos is

Amugy cici? Cici már szinte csak altatasra kell. Ő nem igenyli, aztan ugy elszalad a nap, hogy csak az esti vitaminnal (mikor cicibol par csepp tej megy kiskanalba) veszem eszre, hogy nem is szopizott még aznap, vagy csak reggel, vagy csak hajnalban :D
Persze multkor "hosszu" msn beszelgetest folytattam trueval, és akkor kiakadt, akkor cicivel probaltam vigasztalni.

Egy másfél honapja csokkent a tej, azert sem tukmakoltam a cicit, meg valahogy el is maradtak az alkalmak... aztan most ettol még kevesebb van, altatasokhoz még elég :D

Sokszor este, igy is egy ido utan nem ker belole tobbet, aztan kisagyban alszik el... csak az is egy kész rémalom, mert .... vegulis nincs vele nagy baj, csak annyi, h mig el nem alszik, ott kell legyek a kisagya mellett. Vagy ha felall, elég ha raszolok, h "alvas!" (hacsak nem egy bufit kell "kiraznom" belole egy kis olelkezos ringatassal, de ez ritka és rovid ido) De általában a kisagyban elalvas olyan 40 perc átlagban :x :evil: Ezért sokkal jobban szeretem, ha hullafaradt és akkor pár korty cici, és magankivul van,alszik.

Hétfo ota reggel 9-ig alszik, apa irigykedik, mert amugy hetvegen hét körül kelt, mi meg keltjuk őt :D de most pár napja arany eletem van. :P Ami nekem jobban tetszik, mert nem kell stresszelnem magam, hogy egy nap hanyszor fog aludni, és mikor-mennyit-hogy jon ki... mert igy kora d.u. kell csak aludnia :D, és igy nem lesz tul pihent este :D (remelem ertitek, de nem fejtegetem tovabb. A lanyom nem kiszamithato napkozbeni alvas teren ;))


Mult hetfon voltunk baba-mama klubban. Most eloszor jutottunk el oda. Havonta van, vedonok szervezik.
Én kihaltam a lanyomtol, és nem vagyok egy olyan elérzékenyulos fajta gyermekeken, de itt majdnem sirtam.
Eloszor elvolt a szonyeg mintajaval, meg a kornyezo uj emberekkel-babakkal...oda is ment hozzajuk... majd valaki betett egy harom reszes kisvonatot, ebbol ő meg is kaparintott egy reszt, és azzal "autozott" korbe (kis kezével csusztatja a foldon, masik kezével meg labaival maszik utana :D) Majd mikor betettek egy doboz jatekot, taska kislabdat, akkor ő ment, és mindenbol kiszolgalta magat. Rám se nézett... elvolt, eljatszott... egyik anyuka ugy ult le a szonyegre egyszer, h pont engem takart, Veronika nem keresett, nem zavarta.... majd ujabb jatekok utan nezett.... megsimogatott egy babat :) (kisfiu)... a jatekos doboz melett felallt kapaszkodas nelkul, igy elvolt, mig egy kisfiu kissé meg nem lokte-felllokte...de nem zavartatta am magat, feltapaszkodott a dobozra, és keresett benne valami ujat :)
Olyan jol elvolt... labdazott magaban... ha valakihez odagurult, ment utana, de nem tamadta le az illetot, hogy ez az ove, de utana ujra hozzakerult, tobbszor is a labda :)
Mint ahogy True irta Hannaval. Engem sem keresett :D
(Egyik anyuka probalta nyoszogatni a babajat, h aktivkodjon, mert otthon meg sem all... de itt csak ult... Suttogo azt irja, nem szabad, majd ahogy a baba érzi, nem szabad surgetni, majd magatol megindul. Elég ha tudja maga mellett-mogott anyat, és majd ő is elkezd jatszani idegen helyen... :( nem akartam suttogo eloadast tartani, de tenyleg jo dolgok vannak a konyvben )


Olyan jo volt őt elnézni jatek kozben. Nekem nagyon nagy elmeny volt. Talan itt tudatosult eloszor, hogy van egy lanyom, kislanyom, mert ő már nem baba :P :)

KépKép
rizibizi
 
 


Azt nem is meséltem, hogy tegnap a konyharuhat égettem meg, ma meg a fakanalat :o :( Ha holnap nem jelentkezem, akkor felgyujtottam a lakast :( -odalogtak a tuzhelyen)



No, de pár kép:

Kép Veronika Kép (korán) reggel

KépKépMesetv imádó

Kép Anyával Kép Bebugyolálva


Kép Kép
itt betegseg miatt lekoltoztem a foldre
megagyaztam :) Veronika élvezte :)



szabad egy utolsot????? :oops:
Kép



khmm, hát "ennyi", bocs ha sok voltam

KépKép
rizibizi
 
 


Hali

Tru,köszi hogy leírtad Hanna történatét.Tök jó hogy így élvezi az ovit.Gondolom ,az elején még nem fog ott aludni.Timi, fini tortarecit írt.Mikorra kellene?Van időm gondolkodni?
Nálunk 2-3000 ft egy norma torta.

Edi,a neten csak azért drágább a jokeres kaja,mert az normál adag,mint megtudtama a szállítótól.Azt mondta abban 30 %-al kevesebb a hami.De ha nektek az is elég,akkor oksa.
Ügyes Kata az első lépéseival,meglátod hétről hétre nagyon sokat fog fejlődni.Laura már alig mászik,csak a hengerbe,meg ha esetleg veszélyes hely felé közelít.Cipő:most egy vastag talpú sport cípőt adok rá ha sétálunk.(babakocsiba,még nem akar annyira kiszállni)Itthon zokniba nyomja.A barátnőm meg már megvette a kiscsizmát Londonba. :wink:

Rizi,nagyom helyes Veronkia :wink:

A kisfiuk is nagyon helyesek,na meg az összes cipő cuki :lol:

Timi,jók a képek :lol: Dóri az utolsó képen olyan mint mikor a suliban modják:osztály vigyázz!! :lol: Bettusnak elmeséltél mindent?már majdnem perfekt a szám,kenem mindig :lol:

Megyek ,főzők egy kis almakompótot.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Lányok kéne egy kis jótanacs.Nálunk igy télen a fűtés miatt igen száraz a levegő és szeretnék venni egy párásitó készüléket.Ha valaki használ ilyet jó lenne tudni melyik az amelyik árban és minőségben is megfelelő :wink:

Timi, nagyon cuki pofi a kis Dóri :D :D
Mi is készülünk jövő héten játszóházba , kiváncsi vagyok hogy fog viselkedni az úrfi :wink:

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Sziasztok!

Van egy nagyon rossz hirem és egy jo.
A jo hir hogy ma meglett a kresz vizsgám, és méghozzá ugy, hogy ugy tudtam-mert azt mondták-hogy 19-én megyek, és tegnap tudtam meg hogy ma kell mennem. Na ez kicsit meglepett. Ugyhogy nem is nagyon tanultam. Tegnap probáltam még gyakorolni, erre manó összetört egy üvegtálat még azt kellett porszívozni, utána meg már nem ment.

A másik hir nagyon rossz. Vasárnap meghalt az édesanyám. Nagyon beteg volt, de nem számítottam rá, hogy ilyen hamar meghalhat. POnt aznap volt tesom születésnapja, és pont akörül is halt meg mikor ő született, és vasárnap is ugy esett a ho mint akkor mikor született tesom. Akkor is az volt az első hó abban az évben, meg most is. Mondta is anyosom biztos azért volt igy, mert annyira kötődött tesómhoz, hogy ezt még meg akarta várni. Mármint a születésnapját.
Olyan hihetetlen, hogy nincs, nincs sehol. Nemrég még annyira várta manót hogy megszülessen, és amikor itt van, már nem élvezheti az unokáját. Olyan igazságtalan. De én hiszem azt hogy itt van velünk és lát minket, részese mindennek, csak már máshogy.
Inkább befejezem, mert csak hullanak a könnyeim, és nem akarok senkit megríkatni.

Majd irok valamikor, de mostanában még sok mindent kell intézni a temetéssel kapcsolatban.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok lányok!

Hetti!
Fogadd őszinte részvétem. :cry: :cry: :cry:


Rizi!
Nagyon tündéri Veronika. Főleg a korán reggel című tetszik nagyon, cuki lányzó. :D :D :wink:

Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
viktoranya
 
 
 
 


Sziasztok!!

Ne haragudjatok, hogy betolakodok, a 2006. nyáriaktól vagyok.
Szombaton babatalink lesz Budán.
Vonattal megyünk. Aki volt már talin és vonattal ment, tudna nekem arra válaszolni, hogy viszonylag nagy babakocsi (PegPerego) felfér-e a vonatra, illetve az ülések között a folyosón kinyitott állapotban elfér-e és az új Combino villamosra felfér?

Szeretném, ha gyorsan válaszolnátok, mert akkor valamit ki kell találnom.

Köszike

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Hettie!
Nagyon sajnálom az anyukádat, részvétem. Ilyenkor csak arra kell gondolni hogy mennyi minden megélt, például megismerte a kisunokáját.
Vendég
 


Sziasztok!

Hettie: fogadd őszinte részvétem! Én tudom, mit élsz át, mert az én anyukám már 14 éve meghalt! Sajnos, ő az unokáit sem ismerhette... Hidd el, az anyukád emléke örökké Veletek lesz, és nem fog úgy nap eltelni, hogy ne jutna eszedbe :cry:

Riz: Veronika gyönyörű kislány :wink:

Velünk az van, hogy minden délelőtt elmegyek itthonról, és csak délben jövök haza Hannával, hát Levi végülis elvan, de azért látszik rajta, hogy őt is megviseli, hogy keveset van velem.

Hanna tündéri az oviban, nagyon ügyes, ma már ott is ebédelt, szinte egész délelőtt elmentem. Holnap már csak beviszem, és érte megyek ebédkor. Jövő hét keddtől fog ott aludni, bár már most is nagyon álmos volt, szerintem elaludt volna, csak nem akarom még a héten, mert holnap délután megyünk Pestre, és úgyis elhoznám.

Linda: szerdán lesz tartva Hanna szülinapja az oviban, tehát keddig kellene a reci.

Timi, neked is kösz, de sajnos tönkrement a tortaformám, és most nem állok úgy, hogy még azt is vegyek :( Úgyhogy most valami figurás tortára gondoltam, amit megsütök lapból, és kivágom, és összerakom. Apropó, Linda, te a sünit nem így csináltad?

Most megyek, mert Levi nem sokat aludt délután, hiába, vele is fel van bolydulva a világ, ráadásul nem is megyünk ki, mert őrült latyak van kint. Ti hogy oldjátok meg az ilyen napokat? Én nem vagyok hajlandó kint ázkolódni. Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hetti!
Fogadd őszinte részvétem,nagyon sajnálom :cry:

Kép

Kép
csinicsani
 
 


true, ami engem illet én sem megyek ki a manóval amikor ilyen nedves esős idő van, félek hogy meghűl ujból,s azonkivül ha kimegyünk ő már kérezkedik ki a babakocsiból s ilyen időben tiszta viz meg sár lesz, pedig már nagyon unatkozik szegénykém itthon,de jövő héttől kezdünk járni játszóházba hetente egyszer az talán megoldás lesz valamelyest az itthoni unatkozás ellen.

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Hettie!

Őszinte részvétem!

bea
öreganyu
 
 


Sziasztok lányok!

Ma csak egyszer aludt a kisfiam, és este minha fejbeverték volna ugy zuhant az álommanók közé. Egy kép róla.:
Kép
Vendég
 


Hettie: sikeres vizsgadnak orulok, gratulalok, foleg igy, hogy elobbre lett hozva :)
Anyukad elveszteset sajnalom, részvétem. :( Ő már biztos "otthon" van. Nektek erőt és kitartást ezekben a nehéz napokban! És nézz sokat a kisfiadra, már te vagy anyuka :) szuksege van rad.

KépKép
rizibizi
 
 


Viera: én tuti nem vonatoznék. Minden elismerésem feléd! Mi egyszer kocsival vagtunk neki, az ugy jo volt :) Meg Bp-en sem lehet jo tomegkozlekedni :o

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Hettie!

Fogadd őszinte részvétemet :cry: !

Riz!

Nagyon szép babád van :wink: , reggel már nincs rajta zokni, mert leveszi vagy nem is adsz rá? Fogzásra próbáltad már a homeós bogyót? Valóban nem baba, hanem egy kész hölgy. Én is ájulok, h milyen jól elvan amikor megyünk(Bettusékkal) játszóbölcsibe. Nem nagyon foglalkozik Velem, csak nekem kell állandóan lesnem, mert mindent a szájába vesz. Ettől megőrülök.

Judit!

De drága ahogy beájult. Mit ivott? Tápszert?


Viktoranyu!

Nem a mi konyhánk. Vendégségben voltunk. De Nekem is nagyon tetszik.


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi: éjjel nincs rajta :) ez meg még "pizsoma" féle volt.... amugy napkozben mindig zokniban van
Ha lenne szonyeg, nem adnek ra. De a parkettat jobban szeretem :)

Homeos bogyok nem rosszak, bar mar elég régen hasznaltuk oket. Viszont a Virbucol -ez is homeos- nagyon jo, ez kup. Ez sokszor lathatoan hasznalt. Bogyokra meg sokszor rafogtam, de nem tuti, h hasznalt :)


Már többször akartam kerdezni ezta jatszobölcsit? Mi ez?Mennyiert, Hogyan, kiknek? Itt bajan is lehet ilyen? Honnan tudtad, h van? ...stb



na eldugultam mara, mentem :*
joejt

KépKép
rizibizi
 
 


Köszönöm mindenkinek a jo szavakat.

True
Akkor Neked sem volt könnyű. :cry: Akkor Te még fiatalabb lehettél mint én most.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok lányok!

A multkor nem emlitettem a ki mit pakol témában, hogy gombmánia a gáztűhelyre is kihat. Imádja szikráztatni és a világitást a sütőben naponta többször le kell kapcsolni. Bekapcsolja a mosogatogépet és eltekeri a mosogép programját is. Szegény mosogép néha azt sem tudja mit kell csinálnia, csak csukott fürdőajtoval tud nyugodtan üzemelni. Nálatok?

Kép
Vendég
 


Hette!

Részvétem! :cry: Erőt,és kitartást,belenyugvást kívánok!


Bocsi,hogy régen voltam,képeket nézegetem,arik a cipők,és a gyerekek :wink: :lol:

Pistike bekapott valami vírust,megyeget a hasa,és lázas!Remélem hamar túl lesz rajta!
Pusszi! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


judit, nálunk mosógép mánia van és egyúttal fürdőszoba imádat,emiatt nálunk is muszáj mindig becsukva tartani a fürdő ajtót (ja és a konyhában minden reggel kipakolja a lábosokat)

Kép

Kép
csinicsani
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Riz!

A játszóbölcsit, és a baba-kört is Bettus mondta, és így szoktunk mindig együtt menni. A játszóbölcsi 240 Ft/óra, és annyira aranyosak ahogy játszanak egymás mellett. A baba-mama kör az nem megkötött összeg, csak amennyit gondolsz annyit adsz. Szóval heti 2*szer eljárunk velünk. Ez pont arra jó, h megismerjék a gyerekeket, és tudjanak alkalmazkodni egymáshoz. Ellesni egymástól viselkedéseket stb....Biztosan Baján is van(jásztóbölcsi, baba-mama klub)


Képzeljétek olyan okos Dóri. Bár lehet, h már ezt alapból tudni kell egy 14 hónapos babának, de én akkor is olyan büszke vagyok. Van fisher price formabedobós játékunk, és Dóri beledobja a megfelelő formát a helyére. Tegnap kértem Tőle, h emelje fel a lábát, és felemelte. Lekapcsolja a villanyt amikor azt mondom Neki, h : KI KAPCSOLJA LE A VILLANYT? Odanyúl a kapcsolóhoz, és lekapcsolja.

Bocsánat, h fárasztottalak benneteket :oops:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok, csak egy kepet dobunk a mai naprol.

Kép

Joejt nektek!

KépKép
rizibizi
 
 


Na ez egy próba, ugyanis tegnap is írtam, de elveszett :twisted: és fura, hogy más sem ír.... nézzük

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Riz!


Veronikának Boldog 1 éves szülinapot Kívánok!
Miket kapott? HOgy telt?

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Na, hát akkor mégsincs semmi gond...


Először is:

[b]Veronikának nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából! Ildi, Levi

Előre megtartottátok, Riz? Mi nem szoktuk sosem, ebben babonás vagyok... Hannának holnap lesz.... de itthon vasárnap tartjuk, az oviban meg szerdán, mert holnap már más kisfiúnak is lesz szülinapja. Hú, ez a torta tényleg hatalmas, ilyen kéne az oviba, de néztem Bonyhádon is tortakatalógust, és 5000 ft, és ráadásul rondák is voltak. Úgyhogy én fogok Hannának tortát csinálni. Ez milyen ízű volt amúgy? Fini volt?

Timi: egyáltalán nem baj, hogy dicsekedsz, miket tud Dóri, én mindig szívesen olvasom, és szerintem mások is. Legszívesebben folyton én is ezt tenném :lol: :lol:
Levi is nagyon sok mindent megért, szoktam tesztelgetni... Pl. mondom, hogy vegye ki a cumiját, és direkt mondtam neki, hogy dobja az ágyba (mivel mindig a padlóra szokta kidobni), és beledobta az ágyba. V. apa mondta neki, amikor autózott, hogy boruljon fel a dudu, és felborította. De a legjobban azt imádom benne, hogy ha mondjuk neki, hogy szeressen meg, akkor odajön, és a mellünkre hajtja a fejét, és odabújik. Olyan édes, és ha valami aranyos plüss kerül a kezébe, akkor vigyorog, és megszereti :lol:

Háztartási gépek: nálunk nincs kapcsolgatás, a konyhában alapból nem lehet ott, amikor főzök, vagy alszik, vagy ketrec :lol: Ebből nem engedek. A mosógépet csapogathatja, mert gyerekzár van rajta, amit nem is szoktam elfelejteni bekapcsolni soha. Én rosszul lennék, ha elnyomkodná mosás közben. De a fürdőbe is csak akkor mehet be, ha ott vagyok épp, egyébként nem engedem neki.

Még azt le akartam írni Nektek, hogy képzeljétek, péntek délután apával Pestre mentünk, és Levit is otthagytuk sógornőméknél... Az a helyzet, hogy kicsit bedobtuk a mélyvízbe, mert mostanában velük nem találkozunk olyan sűrűn, úgyhogy kicsit izgultam, ráadásul amikor eljöttünk, még a sógornőm otthon se volt, csak a sógorom... Végülis nem volt gond, kivéve, hogy egyszer Levi odaállt az ajtóba, nézett ki, és kántált, de nem sírt.... De aztán már nem volt gond, mikor hazajött a sógornőm, játszottak, ettek szépen, és mindenhova mászott utána mint a kiskutya :lol: :lol: Szóval fél 2-től este fél 9-ig ott voltak. Persze mikor megjöttünk, nem győzték egymást lökdösni, hogy melyiket vegyem fel :lol: :lol:

És hát ma vagyunk először kettesben LEvivel, apa reggel elvitte a Hannát is oviba.... Nagyon furcsa érzés... Tegnap este kicsit pityeregtem is... Azért, hogy már Hannika is bekerült a verklibe... Mostmár soha nem lesz velem napközben. Persze lesz majd hétvége, meg szünet, de az már más. Hát ez van. Na de megyek, mert most viszont, hogy szabadabb vagyok, gyorsan rendet vágok, és ha Levi felkelt, sétálunk egy nagyot. Eddig ez nem volt, délelőtt a kettővel soha nem tudtam menni. Úgyhogy most délelőtt le fogjuk tudni a sétát, délután már a nagy hidegben nem megyünk sehova. na sziasztok, és bocs, hogy sok voltam

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Hahó!

Én is itt vagyok,csak elhavazva.Nálunk 10 cm hó esett.
Ismét munkába merültem,a grázsban alkotok délutánonként,most adventi koszorúkat,meg ajtókopogtatókat,meg asztaldíszeket.2 virágboltot kell ellátnom.Nagyon imádom csinálni.
Laura,megint taknyos,ma reggel meg kicsit köhécselt is,elvigyem dokihoz?Láza nincs,kap cseppet meg orrszívást.Sajna így ma nem tudtunk usziba menni.

Tru,szóval akkor szerdára kell a torta?Már kitaláltad?Mindjárt keresek egyett én is ha még nem késő. :wink:
Hanna már ott is alszik az oviban?Bizti tök furi hogy nincs veled,de ott van Levike,akit ölelgethetsz. :wink: Nem semmi hogy olyan jól elvolt a sogorodéknál Levi.Hát én nem is tudom hogy Laurát ott hagynám e valahol,édesanyámon kívűl.Ha már 3 gyerekem lesz nekem is ,akkor bizti :wink:

Timi,Laura is tud egy csomó bravurós dolgot:ő is lekapcsolja a villanyt ha mondom neki,sőt még fel is.Megeteti a cicáját kukóval,utána meg megitatja.Néha megtörli a saját száját,ha mondom nek i hogy vidd oda apának(akármit)fogja,az égig emeli és büszkén odaviszi ,akár a kis szobából át a nappailaba,és boldogan halandzsázza hogy ezt anya küldte :lol: Nagyon sok mindennek tudja a helyét,hogy hova kell visszarakni.Ja ,és a tv távirányítóját is remekül használja(bekapcsolja)Most hirtelen ezek jutottak eszembe.Várom a képeket imélbe. :wink:
Mi is járunk játszóbölcsibe:Laura is imádja,nem is nagyon törödik velem.

Rizi,boldog szülinapot Veronikának :wink: Aranyosak vagytok a papírcsákokban :lol:

Hetti,fogadd részvétem.Sok erőt és kitartást kívánok ,ezekben a nehéz napokban.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Tru,írtam két receptet,nézd meg.Az egyik yoghurtos nem túl édes,a másik ilyen szárazos,oviba pont jó lenne szerintem. :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?