Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Tegnap nagy nap volt Alexnak,levagtuk a hajat.!!!!
Sokan mondtak hogy igy jobban fog durusodni,es mivel mar a feje bubjan ugyis nagyon felallt igy nekivagtunk : ))
Megprobalok feltenni kepeket az elotti meg az utani allapotrol.
Igy meg kerekebb a pofija es egy kicsit kidobo lett a feje de nagggyon cuki.

Forti
Nagy gratula a jarashoz!!!

Kivancsi
4 gyerkoc,nagyon gratulalok hozzajuk.
A kepen balrol a 3. a mi Alexunk: )))A tobbi meg tesoim gyerekei.Ja es mar utban az 5. unoka,remeljuk az mar lany lesz: )

Rit
Szerdan azt hiszem kimegyunk Kispestre a baratnomhoz,ugyhogy a strandolas elnapolva.

Pusz
Kataa
KépKép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Most végre meg tudom mutatni a TOMY sétáltatót is (használat közbenKép):

KépKép

Brokkoli!

Olvastam már ott is a hozzászólásodat, de nem volt idöm, hogy hozzászóljak.
Tudom, elsö gyerekesként (söt még másodikkal isKép) sokat aggódik az ember, hogy ezt nem jól csinálja/ta, és milyen jó lett volna, ha..., mert akkor biztos jól alakult volna.
Nálunk ilyen lett volna hozzád hasonlóan egy kicsit a hozzátáplálás is, ha Nátán nem másodikként születik. De a saját tapasztalatom az, hogy nem függ a hozzátáplálás kezdete attól, hogy a gyerek mit és mennyire fogad el. Nekem mindkét gyerek körülbelül azonos idöben kapott elöször mást (6 hó), és mig Beni bármit hajlandó volt megenni, addig Nátánnal egy jó darabig nem sikerült rendesen megbarátkoztatni az ételt. De ez most, pár hónap elteltével már csak annyiban látszik, hogy a bébiételeket nem szivesen fogadja el, sokkal jobban eszik a mi ételünkböl.

A gyerekek teljesen különbözöek. És ezt el kell fogadnunk. Még ugyanannak a szülönek a gyerekei ugyanolyan neveléssel sem fognak ugyanugy fejlödni, mert másokKép (ebben már van tapsztalatomKép). A felnötteknél ezt simán elfogadja mindenki, miért van az, hogy a gyerekeknek egyengyerekeknek kell lennie. Mindegyik fejlödjön ugyanugy, nöjön a súlya ugyanugy, akkor üljön fel, álljon fel, járjon, mint a többi (persze a mozgásfejlödésben vannak határok, tehát elöbb-utóbb mindnek meg kell csinálni, de nem követelmény, hogy 6 hónaposan márpedig üljön, 8 hónaposan felálljon, 10 hónaposan járjon).
Aki "szabályos" gyereket fodott ki, az mondjuk "szerencsés", de semmivel sem jobb anya, mint az, akinek a csemetéje nem ugy hajlandó csinálni dolgokat, mint az a nagykönyvben meg van irva. (Pl. a nagyobbik fiam csak most 4 évesen lett éjszakára ágytiszta, mig a szomszédban a kisfiú már 3 évesen az volt. Ebben talán "lemaradtunk" (nem mindha verseny lenneKépKép). Viszont az én fiam 4 évesen ismeri az öszes betüt, számot, már el tud számolni 20-ig (és egyiket sem eröltettük, ö maga akarta).
Összességében tehát egyáltalán nincs lemaradva a fejlödésben.

Szóval az egésszel azt akartam csak irni, hogy nyugi, nem csináltál semmit rosszul (söt jót tettél neki, mert igyekeztél kivédeni allergiákat), és meg fog barátkozni igy is az étellelKépKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

{KEDVES NÁTÁN! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!}
Panda, Noémi, Ádám

Kép

panda
Halásztelek

Brokkoli!

Ja, és annyi lemaradt, hogy tessék bizni magatokbanKépKép. Ha te ugy érzed, hogy valamit meg kéne csinálni (pl. korábban hozzátáplálni), mert olyan a helyzet, akkor (kellö megfontolás után) nyugodtan tedd meg. Mindig lesznek olyanok, akik nem értenek veled egyet esetleg, de a te életedet te éled, és nem ök (pont ezért rám sem kell mindig hallgatniKépKépKép.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nem így akartam!!!!!
Valahogy így:

KEDVES NÁTÁN! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Panda, Noémi, Ádám

KépKép

panda
Halásztelek

De miért lett kettő kép feltöltve?????
P.
p

Hali!

Lányok köszi!

Csak gyorsan, mert Gabi itt bőg, menne aludni.
Beraktam a kiságyába és leszakadt alattaKépKép Még jó, hogy matracon alszik...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

Duplo ügy lerendezve Apával, mondta, hogy vegyünk 2 kilót Kép

Lányok,
Nekünk van CD és DVD írónk is, ha kell valakinek, szívesen másolunk mi is.

Manó,
Megkaptad a listát. Mindenféléket kiírt a mél, amikor küldtem (hogy várakozik+mittudoménmár)

Kataa,
Hozzád eljutottak a képek?

Beszti,
Köszi a LEGO-s oldalt, már ki is szemeltem egy-két dolgot, amiről meg kell győzni Apát, hogy milyen hasznos lehet Lilinek. Kép

Pszi,
Mindjárt elkezdek méregetni. Van egy nagy nappalink, de az már tele van gyerek játékokkal/eszközökkel. Pont tegnap jegyeztem meg Apának, hogy már tisztára gyerekszoba lett. Persze hozzá kell tennem, hogy hétvégén itt volt az unokahúgom is, így társasjátékok és a playstation is előkerült. Kép Szóval szerintem Apa morogni fog, a kirakós szőnyegért, de eddig mindig meg tudtam győzni. Kép

Dec8,
Jobbulást a Mamádnak. Remélem sikerült elpasszolni a Tunéziaia utat.

Kíváncsi,
5 csemete???? Nem semmi. Kicsit irígykedek. Én is sok gyereket szertnék. Apa csak 1-2-t.

pusz,

gömb
gombolyu

Forti!

Az egy fémrudakból álló egy kanyaros mini"hullámvasút(guruló csúzda?)" ami enyhén lejtett. Két fiatal srác tolta-tartotta a babákat. Végülis csúzdának is lehet mondaniKép Gabi csak úgy nézett rajta bambán. Aztán mikor az apja megjelent csak akkor vigyorgott. Inkább a szülők élvezték mint a babákokKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Csipkebogyó
Levi is csinált ilyen direkt hangokat, pl. nagyon sokáig krákogott mint egy régi bagós! Kép A sírba tett vele. De már leszokott róla. Sajnos ez most nem hangpróbálgatás szerintem.

Kiváncsi
Öt???? Ja igen, elszámoltam a neveket a profilodban. Kép Akkor még nagyobb gratula. Jó nagy a családotok.

Manó
Ok, köszi. Grat a 8. foghoz. Levi még mindíg csak 2 fogú!!
Levi elvileg szereti a spenótot, csak most rántva adtam neki (eddig csak krumplival sűrítve ette) és úgy vettem észre hogy a rántott kajcsiv vissza jönnek. Lehet hogy még korai neki. A habarással semmi baja, azt nyomatja ezerrel.

Kataa
Jó kis vagesz lett Alex. Kép Kép

Beszti
Nátánnak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok Kép

Sasha
Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Zsuzsa!

Emmának névnapja lenne?KépKépKép Nem tudok róla, d emajd utána nézek.
Még sajna nem voltunk a tesóméknál, mert szerdán mentünk volna, de addigra Emma beteg lett, aztán csütörtökön meg az unokaöcsémet sérvvel műtötték, telefonon meg nem akartam kérdezni. De remélem most már kijutunk, ha jobban lesz a szülinapos. Végülis a sérv műtét állítólag nem olyan vészes.

Sasha!
Leszakadt? Azt hogy csinálta? Azért annyira nem nagy súlyú Gabi, sok gyerek még 2 éves korában is abban alszik, nem szabadna leszakadnia!

Beszti!

Boldog szülinapot Nátánnak!

Azta Tomy járó dolgot hol lehet kapni?

Gömb!

Nálunk mindhárom szoba gyerekszoba kinézetű már, pedig csak 1 belőle az Emmáé.Kép Listát megkaptam, köszi, írtam is meg majd még írok.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Éppen itt üpök egy Microsoft tanfolyam kellős közepén, pontosabban most még ebédszünet van.

Minden percben Danira gondolok, de minden ok otthon, nagyival jól vannak, most éppen alszik 20 perce Kép Annyira édi volt, amikor még aludt reggel Kép
Majd este még írok, milyen volt a 2. fordulós 1 szülinap a hétvégéén!

Egyébként nagyon élvezem a tanfolyamot, lelkifurdalás nélkül, egyedül az furcsa, hogy végig ülni kell, amit otthon ugye nem tehetek meg, mert Dani mozgásban tart.

Hétvégén megtanult leporolni a kezét, ha mondjuk neki, piszkos a kezed, akkor elkezdi törölgetni, palacsintázik a nyelvével, és tapsol is, ha megkérdezzük hogyan kell. És megmutatja az ujjacskájával, hol repül a repülő. Eddig mindenre azt mondta tá, most azt, hogy dó Kép

Egyre többet kéri, hogy járjunk kézenfogva, holnap vezsünk neki élete első kiscipőjét.
Akkor a Cukor u-i az jó, Ilke?

Belemászik a dömperébe és ki, tolja maga előtt. Játszottunk rendőrautós kamionos üldözőset Kép Annyira rötyögött, egyszerűen imádok vele játszani Kép

Pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Megjöttünk egy hét debreceni tartózkodás után. Anyuéknál voltunk, jó volt, de apa nem volt velünk.Kép Peti kicsit megkavarodott, először, mikor ottmaradtunk, aztán tegnap, mikor hazajöttünk. Nem igazán értette. De az első ijedtség után jól érezte magát, rengeteget ment a nagy lakásban - persze még fogni kell a kezét. Mondja, hogy HINTA, gyakrabban HINKA, ez az első szava. Az alvás kicsit nehezen ment, illetve megy itthon is, de majdcsak visszaáll minden a régi kerékvágásba. Enni ő sem eszik, szinte semmit, én a fogára gyanakszom.

Beszti!
Boldog szülinapot Nátánnak!

És boldog szülinapot meg hófordulót minden babának, aki az elmúlt héten töltötte!Kép

Első szülinaposok!
Ti hová viszitek a kis ünnepeltet a szülinapján? Mi úgy tervezzük, hogy hármasban töltjük, de nem tudjuk, hová vigyük a manót, ahol jól érezné magát. Zsúrja csak két napra rá, szombaton lesz.

Forti!
Remélem, nincs semmi gond Levivel.

Na, megyek rendezkedni, bár képzeljétek, míg elvoltunk, apa teljesen kitakarított, meg mosott, meg főzött, és virág is volt. Nagyon jól esett.

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

Forti,
GRATULA LEVINEK A JARASHOZ! Es mar is 10-15 lepes!!! Az nem semmi!!!KépKépKép
Rebecca is szereti a lepcsöket, igy hat fogom a kezet es setalunk, vagy ö negykezlabal fel - villamgyorsan!
Remelem, minden rendben van az orrocskajaval, es meg tud nyugtatni a dokineni!

Zsani,
batrak vagytok, hogy nekiindultatok a vonatozasnak!Kép
Gratula a fogacskakhoz! Rebinek is tegnap elöttre bujt ki az 5. foga es a 6. is mar igeri magat!

Rit,
akkor Dodo mar kezdi a dumalast!
GratulaKépKép!!
Kepzeld, hogy evett az irigyseg a görkorizasod miatt!Kép elmentem egy nem olyan messzi tohoz, aminek a kerülete 4,6 km -ha jol emlekszem. Ezt körbe veszi egy ut, amin biciklizni, futni es görkorizni szoktak. Hat en is megtettem a kört, igaz csak egyszer. Majd, ha gyorsabb leszek kettö is bele fog ferni!!! Csak, hogy latsd: mire kepes az irigysegKép ! Megyek holnap is!!!
Micsoda dolog, hogy a parod nem akar szülinapot ünnepelni Kép, ha ok van ra, ki kell hasznalni az alkalmat az ünneplesre. Ugy is, különben olyan sok szürke, egyhangu nap van!

Kivancsi,
Bocs, hogy nem valaszoltam annak idejen az emiledre, de valahogy hianyzik az idö ra.(itt logokKép ) Pedig fontos lenne!Kép Azert latom, itt a babaneten sok tarsra talaltal!!! Es most ide, hozzank is!
Üdv itt!!!

Kataa,
nem tudom eldönteni, hogy aranyosabb Alex!Kép

Beszti,
Natannak boldog 1. születesnapot kivanok!KépKépKép

Zsuzsa,
ne izgatsd magad, Rebinel is a szopi a favorit, pedig hamarosn 1 eves lesz! Majd...

Dio,
Irigylesre melto egy ilyen apa, aki kitakarit...!Kép

Rolunk
Rebecca mostanaban olyan sokszor nyul targyak fele, amit szeretne megkapni, vagy csak szeretne, ha elmeselnenk neki, mi az es milyen hangot ad, stb...Egyre könnyebben ki tudja fejezni magat. Azt hiszem, kezd kisgyerek lenni a kisbabambol...KépKép!!!

Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Helló!

Manó!

Nem tudom! Biztos kicsúszott az egyik tartó pöcök a sarkánál. Mindenesetre a kiságyat ezennel összecsomagoltam végérvényesen, majd valamikor levisszük a pincébe. Hát végülis már 5 éves kiságy. Ingyen volt, úgyhogy nem nagy kár érte és nem is abban aludt, csak foglalta a helyet. Van saját matraca, (azért nem ágya, mert azt magasnak tartom még) azon alszik

Nátánnak boldog-boldog születésnapot. Kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napodKép

Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Már harmadszorra írom be ezt a pár sort, így jár aki e-mail cimet akar változtatni.

Beszti, boldog első szülinapot NátánnakKép

Emmáknak pedig boldog névnapotKép

Erika, azt hiszem kibirom valahogy ezt a pár hetet, amig nem áll át teljesen a mi kajánkra. Én nem főzök fűszeresen, és végül is már lassan egy éves. Csak olyan furcsa, hogy eddig a főzelék volt a fő táplálék, most meg majd eszik mindent. Azért főzeléket is fogok bele nyomatni..

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gomb
Ja igen,csak elfelejtettem megkoszonni,kar hogy Alex bealudt es nincs kozos kep a gyerkocokrol : ((

Kivancsi
5 gyermek,hat ez tenyleg elismerest erdemel!!

Forti
Na mi volta Dokinal??

Zsuzsa
Igen geppel,mi erre nem is gondoltunk hogy megijedetne,a porszivotol sem szokott szerencsere.Nagyon hamar megvolt,nagy komlyan turte ahogy birizgalja az apja a fejet : )
UGyi mar nagyon Elod.Pont a multkor jutott eszembe hogy nekem van egy Maybe Babay keszulekem ,ami kimutataja szoptatas alatt is hogy mikor vannak a termekeny napok.Meg nem probaltatok??

Kryss
Hat igen repul az ido,en is mar sokszor latom inkabb kisfiunak mint babanak: )

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Kataa

Alex igy kopaszkan is szivtipro...Kép

Beszti

Ez a Tommy setalo honnan van es mennyi penz volt? Bocs ha mar irtad. Nagyon szupi es Natan is elvezi mi?Kép

Sok boldog szulinapot Natannak!

Kép

Forti

Gratula Levinek a jarashoz, es szurkolok, hogy semmi ne legyen a nozijaval.Kép

Kivancsi

5 kismano! Nem semmi....Kép

Sasha

Es Apa melle dagad legalabb a buszkesegtol?Kép

Zsani

Gratula Julinak a fogacskahoz!Kép
Ugy nez ki nincs tobb fosi,meggyogyult a Mano.

Rolunk
Naluk megint jon egy fogacska, csak nem tudom melyik, mert tobb helyen is piros az inye. Nyafi es normalis napok valtjak egymast. Az elobb is tobbszor felnyafizott almaban.Amugy mindent mutogat, amit felismer, az utcan a teherautokat, trolit, kutyat, elhuzo repulot... Ha papat integet hozza cernahangon kozli, hogy tatata..Kép SOkat jarunk a jatszoterre, ahol leginkabb masok labdajat vagy homokozojatekat szereti lenyulni.Kép

Dio

Es milyen Debrecen? Mindig nosztalgiam van ha irnak rola, hisz 18 evig ott laktam....Kép
Orulok hogy megjottetek, nagyon ugyes Peti, mar nemsokara egyedul setal!

Kryss

En is pont ezen gondolkodtam a minap, hogy mar egyaltalan nem kisbabas a lanyom...Foleg ha hisztizik.Kép Meg rengeteg dolgot megert, en magam lepodok meg rajta nap mint nap, hogy mennyi mindent.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Alvás: A Petra még 2-szer alszik napközben de a du-i már kitolódott 16-ra. Az a baj, hogy az egy alvás kevés neki, du meg olyan későn alszik el, hogy este meg nem tud rendesen elaludni csak vergődik az ágyba.

Pár napja azt csinálja, hogy ha nem tetszik neki valami akkor elkezd hisztizni annyira, hogy felemelem és hátracsapja magát szinte már lemegy hídba. Ilyenkor mit kell csinálni? Én azt szoktam, hogy leteszem a földre és úgy hagyom. Legtöbbször a fürdőkádba jön rá mikor feláll és én leakarom ültetni ilyenkor belecsapja a fejét a vízbe.

Már három hete költöztünk el. Úgy hiányzik a lakásunk. Itt mindenünk megvan de mégsem találom a helyemet. A házat meg olyan lassan csinálják, hogy szerintem biztos nem lesz kész augusztusra. Múltkor beszéltünk a szomszéddal és ők is három hónapot csúsztak, mondjuk ez az építőiparban elég gyakori az a ritka ha valami időre készül el. Most az a jó, hogy a férjem szülei lementek két hétre a Balatonra és most mienk a ház.

Ilke
Gratulálok, hogy eladtátok a lakást. Találtatok már? Tudom ez elég elkeserítő tud lenni, hogy járkáltok és nem találtok semmi jót. Mi is ezt csináltuk és a legtöbb házba be sem mentünk mert szörnyen nézett ki, a hirdetésbe meg tök jó volt a szöveg. Ezért mentünk vidékre mert teljesen besokaltunk és ott sokkal jobbat kaptunk ennyi pénzért.

Forti, Zsani
Jól nyaraltatok? Élvezték a gyerekek a pancsit?

Gumicukor
Nagyon sok boldog születésnapot Daninak!

Pszi
A legkisebb Duplot nem tudja bevenni a szájába én elég kicsinek találom?

Beszti
Kijavítanád a táblázatba a koromat mert már sajnos én is eggyel több lettem.

Kazetta: nekünk rengeteg mesekazettánk van mert én ott dolgoztam. Szívesen átmásolom majd csak az a baj, hogy most be van dobozolva és lent van a pincébe. (Hófehérke, Csipkerózsika, Shrek, Szörny Rt, Pocahontas, Szépség és a szörnyeteg, Oroszlánkirály, Jégkorszak, Aladin…. És még nagyon sok csak fejből nem jut az eszembe.)

Cd: Nem tudom, hogy kinek van meg a Paff a büvös sárkány, annyira nem olvastam még vissza de én is nagyon szeretném. Nekünk van CD írónk és én is áttudom venni. A Petrának is van egy gyerek Cd-je és mi azt egy nap 10-szer biztos, hogy meghallgatjuk és annyira aranyos ahogy meghallja rögtön elkezdi magát rázni.

eszti
Gratulálok Nátánnak az álláshoz! És nagyon boldog születésnapot kívánok!

Mancsi
Mi a III. kerületbe laktunk és a mi doktor nénink nagyon aranyos. Ha érdekel akkor leírom a nevét és a címét.

Dec8
A vizsga miatt ne szomorkodj majd legközelebb biztos sikerülni fog. Tudod nekem sem sikerült, én kétszer buktam meg de majd megyek decemberbe megint.

Nyuszi
Milyen volt Alsópáhokon? A házzal, hogy álltok?

Csipkebogyó
Nagyon nagy gratula a kistestvérhez! Már én is annyira szeretnék egy ilyen tesztet.

Ági
petra2

<blink>[color=#119911]</blink>
Kép

Forti,
Gratula Levinek, nagyon ügyi!

Sasha,
Aranyos Gábor az állatkertben.
Szerintem sokat változott a legutóbbi tali óta.

Gömb,
Úgy látom jó kis beruházás előtt álltok...
A mi nappalin is már gyerekszoba lett, de lassan már a többi helység is. Szóval ideje költöznünk.
Én is kérek listát. Légyszi Kép.

Nyuszi, Dió,
Nekem is hiányzik Debrecen, mivel ott tanultam anno.

Pszi és Balu
pszi

Ági!
Szerintem nem bírja bekapni a legkisebb darabot Balu. De azért tesztre nem vállalkoznék.
Ez a 3 hónapos késés egy kicsit elkeserített. Veresegyen volt?

Pszi
pszi

Na megjártuk a doki nénit. Mondtam neki hogy mi történt, azt mondta lehet hogy maradt neki valami fent a nózijába. Holnap reggel mennünk kell a Madarászba a gégészetre. Viszünk 3 napi hideg élelmet. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi gratulációkat. Már tegnap megtartottuk az ünneplést, de azért nagyon fura, hogy egy éve született. ilyenkor már "régóta"Kép, mert reggel 8 óra 8 perckor történt a nagy esemény.KépKépKép
KépKép

TOMY sétáló:
Én két helyet is tudok, ahol lehet kapni, az egyik a délpesti Megatoys, a másik a Duna Plazaban lévö nagy játékbolt. Az ára: a M-ben 11 e, a DP-ben 10 e Ft volt.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Forti
Gratulálok Levinek az elinduláshoz!!!!

Szilcsike
Ti merre vagytok? Jujj, lakik más is a vörös csepelen Kép

Csipkebogyó
Annyira örülök nektek. Ez volt az egyetlen jó hír a héten, nem is tudod mennyire feldobott.
Hanna a múltkor is olyan hangot adott ki mintha fuldoklana, én meg rohanok be a gyerek meg ott ül vigyorogva és megismétli a "halálhörgést" majd vigyor. Gondolhatod Kép

Zsani
Gratula a rengeteg fogacskához.

Anemona
Gratulálok a cicához. Kép
A Daubnerbe jártok? nekünk az az ünnepi kirándulás Kép

Erika
Köszi, de végül megoldottuk az utat, csak nagyon bepánikoltunk. Hanna már mindjárt 10 hónapos lesz. Zsófi mennyi? Hannus most jött rá, hogy lehet rágni is, úgyhogy most mindent rág, a folyékonyat is Kép

Forti
Próbáltál csöpögtetni Levi orrába? Hanna régebben mindig beledugta az orrát a kanálba és bersze felszívta a papit. A dokinő azt mondta Salvus vízzel csöpögtessem (a gyógyszertárban vettem hozzá pipettát is) az kicsit feloldja a trutyit és ki tudja tüsszögni, de persze, ha mélyebben van akkor nem működik gondolom.

Manó
Hanna a húgomat tünteti ki ezzel a felhúzott orral szuszogással. Kép A húgom sárkányozásnak hívja Kép

Beszti
NÁTÁNNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Anyám kórházban, még mindig nem tudják mi a baja. Hála istennek volt valami biztosításuk az útra, úgyhogy visszaadták a pénzt. Szegénykém nagyon ki van, nem mehet nyaralni, és még azt sem tudják mi baja, meg persze szenved is rendesen.
Hanna nagyon jókat dumál, szerintem a mamát már rendesen nekem mondja, kiabál és úgy kukucskál utánom, hogy biztos nekem mondta, apjának meg néha mondja, hogy Aba (héberül).

Puszi
dec8
dec8

Beszti!

Nagyon Boldog Szülinapot Nátánnak!!

Pucúr és Dóri
pucúr

jajajajj, nem tudom, miert egymas melle tette, a nezetben jo voltKép
Afonya

Nyuszi,
de azert nekünk mindig a kisbabaink maradnak....Kép!
Azt gondoltam volna, hogy emike neve Angliaban gyakori. De azt mar gondoltam, hogy azert ez a nev, mer ezt Angliaban is ismerik.

Agi,
Rebecca is neha ugy hatrafesziti magat, söt neha hatra dobja, de szerintem ügyelni kell, hogy ne okozhassanak maguknak kart es minnel kevesebb figyelmet szentelni a "hisztinek". Azt azert meg lehet itelni, hogy ok nelküli hiszti, vagy okkal sirasrol van-e szo.
Boldog szülinapot Neked!

Dec8,
Jobbulast anyukadnak!!

Most csak ennyi,
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Dec8,
Zsófi most 7 hónapos, de őrülten rág mindent,és csak úgy csurog a nyála, neki már 5 hónaposan kijött alul 2 fogacskája,és most szenved a felsőkkel, már eléggé be van dagadva az ínye, de még nem akarnak kibújni.

Beszti,
Teljesen igazad van, és köszönöm a válaszod! Te legalább normális stílusban írsz, nem úgy mint egyesek a másik topikban.Csak tudok kicsit megijedtem, hogy nem hízott, na meg a védőnő is rátett, és nagyon fárasztó hogy egész nap sokszor nyűgös Zsófi, de biztos a foga is közrejátszik.
Nátán nagyon édes azzal a kis tili-tolival, és Boldog szülinapot kívánok neki!

most mennem kell,

pusza
Erika
brokkoli

Sziasztok,

Csak egy gyors beköszönés.
A mai nap slágere: ba-ba-ba-ba... Szinte egész nap ezt hajtogatta Lili. Tényleg minden nap produkál valami újdonságot.Kép

Pszi,
Mél ment.

pusz,
gömb
gombolyu

Afonya

Tok jo hogy dobtal egy tablat Natan tiszteletere...KépA lanyod egyre gyonyorubb azzal a rengeteg sotet hajjal...Kép

Beszti

Nagyon csini az a torta, Te sutotted? Kép

Agi

Nalunk is sok hiszti van. Furdes kozben ugye sosem akart leulni, mi meg szep lasssan rajottunk, hogy nem erzi valamiert biztonsagban magat,ugyhogy elovettuk a kiskadat,amibe ugyan csak ulve fer bele, de ezerrel pancsol.Kép
A haz felujitasat meg nem kezdtuk el, holnap beszelem meg 2 vallalkozoval az arajanlatukat es egytol mar kaptunk, aztan valasztunk.Es hajra.
Utolag is:
Kép

Kryss

Es meg azert is orulok hogy ezt a nevet valasztottuk, mert meg egyetlen Emiliaval sem talalkoztam az o korosztalyabol, sot meg csak felnottrol hallottam. Meg nekem tetszenek az ilyen regivagasu nevek. A megint lanyom lesz, valszeg Elizanak, Lizanak fogjak hivni... (Jane Austen Buszkeseg es balitelet hosnoje utan szabadon) A Rebecca is szep regi nev.Kép

Ilke

Mikor menjunk Megatoysba? Kene valami szulinapi ajandekot keresnunk a lyanynak...meg a Tijednek is...hihi.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

BesztiKép

Nagyon-nagyon boldog szülinapot NátánnakKép

ÁgiKép
Neked is boldog szülinapot így utólag isKép

CsipkebogyóKép
Gratula a pocilakóhozKép

Nálunk már csütörtök óta itt van az anyósom. Természetesen hozza a formáját, de szerencsére a párom mégiscsak itthon van, csak a jövő héten megy vidékre dolgozni, úgyhogy csak 4 napot kell kibírnom egyedül. Képzeljétek, amint megérkezett anyósom, kérdezés nélkül kinevezte kedvenc bio-papucsomat sajátjának. Gondoltam, nem szólok. Aztán 3 nap múlva éppen a Canesten kenőcsről beszélgettünk, mikor mellékesen megjegyezte, hogy ő is összeszedett valami jó kis lábgombát, de milyen szépen javulgat a kenőcstőlKép Hát ezek után mit tegyek kedvenc papucsommal? Tegnap pedig szörnyűlködve megjegyezte, hogy nekem már nincs is tejem, ugyanis Gergő harapdált, gondoltam éhes, így megkínáltam, bár 1 órával azelőtt evett. Kiderült, hogy mégsem volt éhes, mert köpködte ki a cicit, és rángatta a fejét. Ebből vonta le ő ezt a következtetést. Persze, mikor a cicimet megnyomtam, spriccelt belőle a tejKép És ez most csak két kiragadott gyöngyszem a többi százból. Szóval, nincs könnyű dolgomKép De már "csak" másfél hét, és legközelebb egy év múlva jönKép

Na, most jól kipanaszkodtam magam, megyek is aludniKép

Üdv
Tüni és Gergő
tüni

Tüni!
KITARTAS!!!!Hamarosan elutazik!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok
Csipkebogyo
Gratula a pocaklakohoz Kép

Nevek
nálunk érthetö és jol kimondhato neve a páromnak és petikének van azt nem tudom hogy hangzik angolul vagy németül a csilla de nem is fontos az a lényeg hogy petikének nem lesz gondja a nevével mert normálisan kilehet mondani angolul is a pétert .

de bekel fejeznem mert a párom végzet a gépezésel holnap folyt köv

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert hulla vagyok.

Pucúr!
SZIA!!!! Végre megint itt Kép! Írom majd mélt is, de csak holnap, mert már leesek a székről, olyan fáradt vagyok.

Dec8, Kataa!
A babakocsiszervíz a Brumi Maci bolt oldalán van a Tinódi u.-ban, de a Boráros felé. Egy picike üzlet, nagyon kell figyelni, mert csak egy kis papíron van kint az ajtón, hogy babakocsi javítás. Azt hiszem zöld színű, üveges ajtaja van, lépcső vezet lefelé (ezt kintről is látni). Egy nagyon kedves bácsi van ott, nem kifejezetten márkaszervíz, hanem mindenféle kocsit javítanak, még huzatvarrást is vállalnak.
Dec8, a Borárosról úgy tudod a legkönnyebben megközelíteni, hogy az aluljáróból az Ofotértnél jössz fel, elindulsz azon az oldalon a Lágymányosi-híd felé. Talán a 3. utca a Tinódi, de nem bizti, viszont ki van írva. Ahogy bekanyarodtál, azon az oldalon (bal) lesz az üzlet, a fenti paraméterekkel.

Forti!
KépKépKép Járás! KépKépKép

Sasha, Rit!
KépKépKép Beszéd! KépKépKép

Mostmár tényleg megyek, jó éjt,
Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Beszti!
Nátánnak NAGYON BOLDOG Kép SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Csipkebogyó!
Gratula a pocaklakóhoz!!!!!! KépKépKépKépKép

Pucúr!
Üdv újra itt!KépKép
Írja a Dóridról! Mit tudtok már?

Forti!
Hatalmas gratula az elinduláshoz!KépKép
Nagyon ügyes a kicsi fiad!
Rendezheted át a lakást...KépKép
Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!

Sasha!
Tündéri Gabcsi a képeken. Főleg a napszemüveges tetszik. Kép
Nagyon szépek a képek.
Ja, és nem halucináltok, Dóri is nagyon hamar beszélt.Kép

anemona!
Gratulálok a titához!Kép
Az én Dodóm (ő hívja így magátKép) először sziszának ejtette. Ugye milyen édesek ilyenkor?

Ági!
Azt nem írtad, hogy mikor volt, de így utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Hiszti nálunk is van 1000-el.Kép Nézz be a Kata007 képei topicba. Épp valamelyik nap írtam, hogy mekkora hisztit levágott Dodó. Még a hideg víz sem segített.Kép
Az tuti, hogy ha elkezd sírni nagyon kell már figyelnem rá, hogy legalább magában ne tegyen kárt.

Kata és DodóKép

KépKép

KépKép
kata007

Conti,
De jó, de jóKép! Akkor majd augusztusban keressük egymást.

Pucúr,
Üdv megint itt, ugye most már tényleg maradszKép?

Csics,
Te miket néztél ki Rit listájából?

Forti,
Nagy-nagy gratula Levinek, tök ügyes márKép.
Nagy drukk a holnapi dokizáshoz.

Zsani,
Az a baj, hogy ezek az utak nem túl pihentetőek, sőt...(anyós...)

Sasha,
Nagyon édik a képek, a napszemcsis főleg!

Erika,
Az nagyon jó lenne, mert senkit sem ismerek ott a környéken. Akarom mondani, Contin kívűlKép.

Beszti,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Nátánnak!

Gumicukor,
Dani nagyon édes lehet, hiába ezek a kis manók minden percben képesek meglepni valami újdonsággal. A Cukor u-i Siesta bolt elég jó, de a napokban voltam az Árpád hídnál lévő Bébikerben és ott ugyanezek a cipők jóval olcsóbbak, legközelebb biztosan ott fogok először körülnézni.

Dió,
A párod egy angyalKép.

Ági,
Igen, találtunk másik házat, Pestszentimrén. Mi is többek között azért döntöttünk úgy, hogy ide költözünk, mert innen pl. 8-10 perc a Lurdy ház, de van annyira kint, hogy az árak már megfizethetőek.
Boldog szülinapot kívánok neked!

Nyuszi,
Ne is monddKép. Már napok óta járom az üzleteket és sehol semmi jót nem találtam Lilinek. Te már tudod, hogy mit szeretnél Eminek?

Lili is kezdi megszeretni a járkálást. Ha megfogom a kezét, már húzza is fel magát és indul. A napokban jött rá, hogy körbe lehet menni a lakásban, most ez a kedvence. Viszont néha elcsábul és ilyenkor odamászik az előszobatükörhöz és elkezdi csapkodni örömében. Ilyenkor azért vissza kell fogni, mert ereje már van rendesenKép. Bevallom irigykedve olvasom, hogy a legtöbb baba milyen érdeklődéssel fogadja a szülők kajcsiját. Mi még mindig ott tartunk hogyha darabosat próbálok Lilinek adni, akkor mindent kihány. Tegnap adtam neki kis dinnye darabokat, gondolván, hogy az édes íz talán felkelti az érdeklődését, de megint beindult az öklendezés ezerrel, igaz most kivételesen nem hányt. Viszont étvágya az van szerencsére, mert a főzikből szép mennyiségek fogynak.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat.

dec8
igen próbáltam először sóoldattal lazítani a nóziját hogy hátha váladék, de hiába szívtuk nem jött, utána csepegtettem is bele, de az sem használt.
A spenót pedig nem előlről ment az orrába, hanem a garat felől, amikor hányt. 3x szívtuk tele az orrszívót és utána még mindíg szörcsögött és nem kapott levegőt. Tüsszögött is sokat, de akkor sem jött semmi. Kép Mindegy ma kiderül mi van, nemsokára megyünk sorba ülni a Madarászba.

Gömb
Nagyon ügyi Lili. Kép

Tüni
Részvétem az anyós miatt. Tényleg vígasztaljon az a tudat, hogy mindjárt vége és egy évig nem látod. A papucsot biztos lehet fertőtleníteni valahogy nem?

Kata007
Lakásrendezés. Kép Most csináltunk galériát, legfeljebb az összes cuccot ami nem neki való (azaz majdnem mindent) felköltöztetünk a galériára. Csak tudnám hogy akkor lent mi marad. Kép Kép

Gumicukor
Ha mobilis vagy miért nem nézed meg a XIII-kerben a Röppentyű és a Fáy u. sarkán lévő cipőboltot? Zsanival mi ott vettünk a kölköknek cipőt és ha jól emlékszem 3800,- pénz volt. Ezek is gyógycipők a márkája Dr. Leo.

Ági
Boldog szülinapot utólag Kép

Ilke
Levi sem nagyon fogadja ez a darabosat. Mondjuk van kivétel, mert pl. ha tízóraira kenyeret eszünk maci sajttal, az csúszik nagyon. Vagy a banán kicsit szétnyomva két ujjal. De mást ő sem fogad el. Valamelyik nap kipróbáltam hogy csak villával törtem össze az ebédjét és ő is öklendezett. Tényleg hányadik fognál tartotok? Lilinek már jó sok van nem? Lilinek a névnapját is most tartjátok?
Ja képzeld ugyan olyan autója van Levinek is mint Lilinek, amire az építő kockákat rá lehet rakni. Ő is imádja.

Rólunk:
Levi egy pár napja elég szépen rakosgatja egymásra az építő kockákat, és rakja a játékait a kisvödörbe. Ha kérek tőle valamit odaadja a kezembe. (Eddig mindent csak széthajigált, ütögetett). Tegnap este pedig a tesóm telefonja volt a favorit. Játszottunk vele, én mondtam hogy "Halló Levi" és közben a kezét a telefonnal együtt a füléhez tettem. A harmadik próbánál már tök egyedül csinálta és baromira tetszett neki. Tettem fel róla képet hogy Levi hogy telefonál egyedül.

Forti

Kép
Kép
forti

Hurrá, ma nem volt hajnali ébresztö. Lucát este 1/2 9-kor raktam le, most reggel 1/2 7 van és még alszikKép. Párszor felébredt ugyan az éjjel, de nem kezdett el kiabálni, hanem addig forgolódott, amíg újra elaludtKép! Apa már elment, arra kicsit megébredt, de nem szólt akkor sem, visszaaludt. Dícséretes!!!

Manó!
Nem, mi Lucának csak második névként adtuk a Melindát, nem úgy hívjuk. Kötelezö a második keresztnév, ha nem derül ki a névböl, hogy fiúról v. lányról van-e szó. Mivel a Lucát amúgy is Lukának mondják, ami többnyire fiú, de néha lánynév is, a második keresztnévvel kell tisztázni, hogy milyen nemü a gyermök... Hú de bonyolultan írtamKép.
Igen, nögyógyira is szükség lesz, de az már van, ugyanis tavaly nyáron is gömbölyödve érkeztem Pestre. Reméljük, hogy nincs szabin, mert nagyon elégedett voltam vele...
Luca akkor produkálja ezt az orrfelhúzásos, hangosan szuszogó müsorszámot, amikor nem akar tovább enni Tán így tanul fintorogni?Kép. Olyankor utánzom öt, arra elkezd röhögni és megengedi, hogy adjak neki még egy kanállalKép. Ugyanúgy törli mindenébe a kaját és nagyon úúúúútálja, ha lemosom róla vizes ronggyal. A leginkább viszont az ellen tiltakozik, hogy kicsiribáljam a maradékokat az orrából.

Sasha,
kiságy: Kép Ugrált benne?KépKépKép

Forti,
szerintem sem próbálgatás amit Levi csinál, hiszen akkor álmában nem tenné. Ezért vagyok nagyon kíváncsi, hogy mit mondanak rá. Helyesebben, hogy mit tudnak vele csinálni. Mert ha van valami kis maradék a légutakon és Ti házilag nem tudtátok kiszedni, akkor ök még biztos megtalálják és kibányásszák valahogy. Az a lényeg, hogy ne gyötörjék, míg mindez sikerül. Megkaptátok a beutalót? Mikor mentek?

Most olvasok tovább, míg a Lányka fel nem ébred, úgyis csak péntekig tehetemKép...
Csipkebogyó
csipkebogyó

Csipkebogyó
Megkaptuk, nemsokára indulunk!

Forti

Kép
Kép
forti

Tegnap volt itt az ismerös lány a 6 hónapos Szofi lányával, hát, tündériek voltak. Kb. egyforma nagyok, csak azon látszik a 2 hó korkülömbség, hogy Luca sokkal többet pörgött és produkálta magát, no persze vele volt a hazai pálya is. Sétáltunk is egy jót, aranyosak voltak együtt. A leghelyesebb, ahogy hason fekve próbálták megfogni egymás fejét, és sikerült is, nem mint a tükörben...

Gumicukor!
Biztos nagyon édes Dani amint a kezét "porolja"Kép! Az már olyan nagyfiús dolog.

NÁTÁN!KépKépKép
Utólag is boldog születésnapot!!!

Dió!
A "hinta", igen belevaló srácra vall elsö szókéntKép!!! Nagyon tetszik!

Ági!
Hová költöztetek?
Luca még ugyan nem áll fel (felülni sem tud még teljesen egyedül), de azt ismerem, hogy hidazik. Állantóan csinálja és nagyon régen, nincs rá nagy hatással, hogy nem tetszik a dokinéninek. De persze, hogy élvezi, hisz így változtatott elöször helyet isKép. Sokszor áll a sarkán és a fején, de ö legalább nem próbálkozott még ezzel a kádban! Hisztiböl nem csinálja, de rájött, hogy ezzel meg tudja nehezíteni az utálatos öltöztetést stbKép...

Dec8!
Minden jót kívánok az anyukádnak! Lehet, hogy nagyon olcsó vigasz, de milyen jó, hogy nem az úton, hanem még itthon krült kórházba... Remélem, hamar megtalálják nála a galibát és azonnal elkezdik annak megfelelöen kezelni. Szorítok!
Gratula Hannának "mama"-hoz és "aba"-hoz!!! Biztos tündéri! Most olvasom, hogy ö is "sárkányozik"? Ezt a kifejezést átveszem, remélem nem "kopirájtozta" le a hugodKép.
Örülök, ha tudtomon kívül feldobtalak (apát isKép)!

Ilke!
De ügyes már Lili, hogy körbe szereti járni a lakást!!! A tükör nálunk is nagy kedvenc, nagyon szeretem nézni Lucát ahogy a tükörbeli önmagát próbálja megérinteniKép.

Csipkebogyó
csipkebogyó

Sziasztok

Hiszti tema
Hat az mostanaban nalunk is van,igaz csak modjaval,de azt vettem eszre jon az akaratos korszak.Ha valamit elveszek amit tan nem kene megragni,ledobni,stb akkor eles visitasba kezd: )))Hamar abba hagyja de azert eleg beleelessel csinalja.

Agi
Nekunk isvan legalabb 3 kg Duplonk es hat nem mondom hogy bombabiztosak de ugyis figyelni kell rajuk mindig.
Kitartast anyoseknal.Szerencsere mi anuekhoz koltozunk igy nem lesz nehez az alkalmazkodas.

Dec8
Ismeros ez az ut miatti panic.Anyuek a 30.hazassagi evfordulon mentek volna egy nagyon kulonleges helyre de azon a heten anyunak lumbagoja lett .Szerencsere orvosi igazolassal a 90%-at visszaadtak a penznek.

Erika
Bar en csak atfutottam a problemadat,de egyetertek Besztivel,Ne halgass a nem tul kedves tanacsadokra.bizz magadban,hisz te vagy az anyja,tudod mit krll tenni.
Megertelek hogy elkeznodtel,anno nekem is szornyen estek a nem tul kedves beszolasok.

Tuni
Kitartas.Hat a papucs nem tul egyseru eset.Erre van nalunk vendegpapucs es mindenki azt kapja,ha keri .

Panda
Tegnap arra jartam es megtaltam az uzletet,pont az uj lakasunk melletti utcaban van: )))

Pocok
Mindenki az mondja aki latta a kepeket hogy Alex es Ajsa siman elmennenek tesoknak,annyira hasonlitanak.Ez jo mi???

Kataa es a ma 9 honapos Alex aki egyebkent 38 hetes,pont annyi ideje van kint,mint bent volt a hasamban: )))

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Ez olyan furcsa, nem, hogy ilyen sok időt voltak bennt! Épp én is néztem hogy Emma nemsokár negyven hetes és nálunk ott lesz az azonosság. és már milyen nagy lány!

Hiszti: Nálunk mióta megszületett hisztis, nem veszek észre nagy változást. csak most már el is tud lógnia pelenkázás elől, nem csak szimplán ordít.

Tüni!

AnyósKép Az a minimum hogy ha ilyen hosszabb időre jön hozzon papucsot. Főleg ha gombás a lába. Fúj.Kép Én nagyon kénye svagyoka papucsomra, senkinek sem adom szívesen kölcsön, sem a cipőmet, sem a görkorit bvagy ilyesmit. Ezeket nem lehet úgy tisztítani mint egy ruhát.

Beszti!

De jó ez a lépegető! Azt hiszem mi is ezt fogunk venni Emmának szülinapjára! Még van 3 hónapja hogy megtanuljon felállni, hogy használni is tudja!Kép

Manó

KépKép
manó

Tegnap este 11kor irdatlan ordítozásba kezdett Dodo. Nem tudom, mi baja lehetett, egy órán keresztül próbáltam csitítgatni, no eredmény. Végül letettem, felült és elkezdett dumálni a macskához meg vigyorgott és sikongatott neki. Teljesen kivoltam, ledőltem és vártam. Egyszer csak ráhajtotta abuksiját a vállamra, tudtam, hogy most akkor talán lefekvés lesz. Az is lett, de csak melelttem volt hajlandó üvöltés nélkül feküdni, úgyhogy beengedtem az ágyunkba. Így aludt reggelig. Én is - bár nem mondhatnám, hogy pihent vagyok. Ti mit csináltok ilyenkor?? hagyjátok magatok mellett v. visszaerőszakoljátok a saját helyére???

csipkebogyó
Most a pesti cukira gondoltam, a Daubnerre, csak a Szépvölgyi úton van. Egyébként casabai vagyok, csak kérdés, te melyik csabára gondoltál Kép

Kataa
és hogy tűrte a hajvágást??? - mi még mindíg nem tartunk ott KépKép - bár szerintem hagyom is neki nőniKépKép

Beszti
Boldog első szülinapot Nátánnak!!! Kép

Kryss
De jó!! majd ha jöttök haza, mehetünk egy kört együtt isKépKép!!!

Kata007
Jé neked is Dodód van, most látom csak KépKépKép

Forti
Levi - telefon KépKépKép

persze most bealudt kb anyi időre, míg Írtam - így én megint nem pihizek KépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Beszti: BOLDOG SZÜLINAPOT NÁTÁNNAKKépKépKépKép

Tüni: Anyós terén nem irigyelek az ennyém is elég rossz, és én sajna vele is élek.

Brokkoli: Mi van veletek mekkorra Zsófi és miket csinál már? Ha tudsz írj emailt.

Sziasztok
Andy és Márk
andy78

Akkor megprobalom megegyszer, talan nem benazom elKép

Forti,
gratula Levinek a jarkalashoz! Neked meg kitartast az elkovetkezo hetekhezKép

Beszti,
bar probaltam elkerni Toled a tablat valami uruggyel, de nem adtadKép, igy mindenkitol bocsi, ha eliras van, siettem a gepelessel.

Boldog elso szulinapot Natannak!

<pre>
Kép
Kép
Kép</pre>

-Afonya
afonya

ja, Kataa!

Még a névről akartam hogy fura hogy neketek azt mondták hogy Alex csak rövidítés, mert az Alex naptári név, míg az Alexander nem. Eredetét tekinteve mondjuk biztos igazuk volt. De így legalább különleges neve van!KépKépKép Egyébként nekem is teteszik! Én le se merem írni mi lett volna a fiunk, a férjem nemvalami egyszerű eset nevek tekintetében.Kép

Erről jut eszembe! Rit! Nektek a Doran-hoz külön engedély kellett, vagy simán beírták?

Manó

KépKép
manó

Rit:
"Rákos"

Csipebogyó
csipkebogyó

Sziasztok!

Most értem vissza, elvittem Nátánt meg a szomszéd kislányt rendelésre. Hát nem volt kis menet, Nátán kenguruzott (apa elvitte a hordozókendömetKép), a kislányt meg toltam a kocsiban. De ez volt a könnyebb része!Kép A legnehezebb az volt, amikor két karomon ültek egy darabig, aztán a dokinéni megvizsgálta öket (a kislány oltást is kapott), aztán öltöztetésnél egymást túlkiabálva orditottak. Érdekes dolog lehet ikrekkel!KépKép (Mindenki azt kérezte, mert nincs is nagy korkülönbség köztük.)
Nátán 8240 g-nak méretett (nem túl sok, de legalább hizott) és 71 cm-nek.

Áfonya!Kép

Miért, nem kaptad meg a levelemet?KépKép
Az Outlookom szerint 07.01-én elment (mondjuk azt nem néztem meg, hogy kaptam-e kézbesitési értesitöt, és tényleg volt régebben olyan, hogy valakinek nem küldte el, de mostanában már nem). Jó ötletnek tartottam nagyon, hogy segiteni akarszKépKép (jó kis ürügy), mert mostanában tényleg elöfordul, hogy nem tudok jönni...
Köszi a táblát!KépKépKép

Nyuszi!

Hát persze, hogy én!KépKép
Egyébként tudtam volna ilyet sütni, mert egy egyszerü csokitorta alap volt, és marcipánnal volt boritva (tömbmarcipánt kapni a nagybevásárlóközpontokban, abból lehetett volna), a figurák ugyis készen vettek, cifrázni meg csak sikerült volna. Két okból nem álltam neki: 1. nem volt rá idöm, mert a szombatunk eléggé foglalt mindig, vasárnap meg vendégeink voltak, mást is kellett föznöm 2. eredetileg nem ilyet, hanem formatortát szerettem volna (pl. autóst stb.), de már késön mentem, nem tudták megcsinálni. A páromnak mindenesetre ez sokkal jobban tetszett.

Tüni!

Türelem!KépKép A papucsot meg fertötlenitsd...

Pucur!

Jaj de jó, hogy megint vagy!KépKépKép A levélröl nem feletkeztem meg, csak most még nem ment. Igyekszem!Kép
Dórival mi van? Már biztos kész hölgy!

Manó!

Akkor most örömködök egyet a sétálón isKépKép. Szóval nagyon jó, hogy megvettük, Nátán nagyon szereti, tegnap még apja sem érdekelte nagyon amikor hazajött, hanem produkálta magát neki!Kép Tologatta, megfordult vele, ki-be pakolt, ráadásul látványosan többet játszik két lábon elengedett kézzel. Eddig csak egy-egy kicsi idö volt, most meg már megpróbált pár lépést is tenni (igaz, végül mégis mászva ment oda). Ahhoz képest, hogy két napja kapta meg... És legalább az "Anya fogd a kezem, lépegessünk"-et is megoldja!Kép

Beszti (Megpróbálom alvásra birni öketKép, aztán megyek pihenni én is.)

KépKép
KépKépKép
beszti

No itt vagyunk! Megjártuk a Madarászt, elég korán végeztünk, 9-kor már kifele jöttünk. Utána még jelenésünk volt a körzetinél.
Levinek hála az égnek nem maradt semmi a nózijában, viszont kiderült hogy meg van fázva, piros a torka. Kép De ez még mindíg jobb mintha az orrmandulájával lett volna valami. A doki a gégészeten kiszívta az orrát, "csak" hárman fogtuk le hozzá a gyereket. Kép Egy csomó trutyi jött az orrából. Itthon csak ketten vagyunk rá, lehet hogy ezért nem sikerült rendesen az orrszívás?? Kép Kép
Kapott gyógyszert, remélem most már minden okés lesz.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok Lányok!
Ne hari, de olyan ritkán tudok eljönni ide.

CsipkebogyóKép Gratulálok! Most irigy vagyok, én is tervezem már a kistesót, de még úgy látom várnom kell egy kicsit mire elkészülhet.

BesztiKép
Te jó ég! Már eltelt egy év azóta? Hihetetlen. Nagyon sok boldog szülinapot kisfiadnakKép

Lenne egy kis problémám.
Christopher most lesz 8 hónapos és még mindig az anyatejci a legfőbb étkezése. Hogy is mondjam, szinte csak anyatejet fogad el, semmi mást. Nem elválasztani akarom, hanem egy kicsit kiegészíteni a táplálkozását.

Szeretném már látni, hogy egy kis főzeléket, levest is megeszik, de egyelőre csak 3 kanállal tudok belediktálni valamiből és kész. Erőltetni nem nagyon akarom, mert nem hinném, hogy jót tenne.

Igen, igen. Próbálkoztam már mindennel amit ilyenkor ki lehet próbálni. Gyümölcsfélék, főzelékek (otthon készült, üvegesek), pempők, anyatejjel vagy anélkül higítva, de semmi.

Volt valakinek ilyen problémája? Adjatok egy kis tanácsot.

nagyon köszönöm,

Moni
mj

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?