Sziasztok!
Most értem vissza, elvittem Nátánt meg a szomszéd kislányt rendelésre. Hát nem volt kis menet, Nátán kenguruzott (apa elvitte a hordozókendömet
), a kislányt meg toltam a kocsiban. De ez volt a könnyebb része!
A legnehezebb az volt, amikor két karomon ültek egy darabig, aztán a dokinéni megvizsgálta öket (a kislány oltást is kapott), aztán öltöztetésnél egymást túlkiabálva orditottak. Érdekes dolog lehet ikrekkel!
(Mindenki azt kérezte, mert nincs is nagy korkülönbség köztük.)
Nátán 8240 g-nak méretett (nem túl sok, de legalább hizott) és 71 cm-nek.
Áfonya!
Miért, nem kaptad meg a levelemet?
Az Outlookom szerint 07.01-én elment (mondjuk azt nem néztem meg, hogy kaptam-e kézbesitési értesitöt, és tényleg volt régebben olyan, hogy valakinek nem küldte el, de mostanában már nem). Jó ötletnek tartottam nagyon, hogy segiteni akarsz
(jó kis ürügy), mert mostanában tényleg elöfordul, hogy nem tudok jönni...
Köszi a táblát!
Nyuszi!
Hát persze, hogy én!
Egyébként tudtam volna ilyet sütni, mert egy egyszerü csokitorta alap volt, és marcipánnal volt boritva (tömbmarcipánt kapni a nagybevásárlóközpontokban, abból lehetett volna), a figurák ugyis készen vettek, cifrázni meg csak sikerült volna. Két okból nem álltam neki: 1. nem volt rá idöm, mert a szombatunk eléggé foglalt mindig, vasárnap meg vendégeink voltak, mást is kellett föznöm 2. eredetileg nem ilyet, hanem formatortát szerettem volna (pl. autóst stb.), de már késön mentem, nem tudták megcsinálni. A páromnak mindenesetre ez sokkal jobban tetszett.
Tüni!
Türelem!
A papucsot meg fertötlenitsd...
Pucur!
Jaj de jó, hogy megint vagy!
A levélröl nem feletkeztem meg, csak most még nem ment. Igyekszem!
Dórival mi van? Már biztos kész hölgy!
Manó!
Akkor most örömködök egyet a sétálón is
. Szóval nagyon jó, hogy megvettük, Nátán nagyon szereti, tegnap még apja sem érdekelte nagyon amikor hazajött, hanem produkálta magát neki!
Tologatta, megfordult vele, ki-be pakolt, ráadásul látványosan többet játszik két lábon elengedett kézzel. Eddig csak egy-egy kicsi idö volt, most meg már megpróbált pár lépést is tenni (igaz, végül mégis mászva ment oda). Ahhoz képest, hogy két napja kapta meg... És legalább az "Anya fogd a kezem, lépegessünk"-et is megoldja!
Beszti (Megpróbálom alvásra birni öket
, aztán megyek pihenni én is.)