Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Voltam dokinál, megmérte a vérnyomit, 129/89, szóval szinte ugynaz, mint tegnap volt, de azt mondta, ne foglalkozzak vele többet, mint érdemel egyelőre, hetente egyszer méressem meg a védőnővel, és ne aggódjak. A vérnyomin kívül minden okés, akkora, amekkorának lennie kell, és méhszáj totál zárva :D Szóval most nem aggódom, és várom a csütörtököt, hogy láthassam is Picurkát! :)
Lehet tippelni a nemére, hátha most kiderül :wink: :wink: :wink:

Erzsó!

Szomszéd :( Szerintem nálunk is lesz ilyen majd, de azt a Laci fogja nehezebben viselni :wink: Kitartás. (tudom, könnyen mondom, de majd visszakapom :wink: ) A fogacskák meg egyszer majdcsak kibújnak.
(amúgy Peti 21 és fél hósan aludta át először a éjszakát :wink: )

Monee!

Jól néz ki a narancslekvár, bár én nem vagyok az a befőzős típus, pláne nem most, de pár év múlva lehet rászánom majd magam! :)

Jevi!

Hogy bírod? Jobban vagy már?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Nem jött privi!

Viki!

Te mit szeretnél jobban? :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!

Nem tudom, mi lehet a gond, nekem azt írta, üzenet elküldve! Most elküldtem még1x! :(

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 

 
 

Évi!

Küldd el e-mailben légyszi amit szeretnél, nem jött privi!
Valszeg meg van őrülve a rendszer megint.
helyesmonika{kukac}gmail{pont}com

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Erzsó!

Alíz babának nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Monee!

Nem is tudom, ami lesz, az lesz! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!
Alíz babának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! Átadtam mindegyiket Alízkának.
Kapott tőlünk egy aranyos kis csizmát, amit Adélkávak együtt csomagoltunk be. Háát a csomipapír volt a legnagyobb élmény :D !
Képeket majd délután szolgáltatok.

Jevi!
Gyógyulj meg hamar! Terhesség alatt nekem is kellett szednem antibiotikumot. Meg anno szoptatás alatt is amikor tüdőgyuszim volt.
A Gryllus koncert naggggyon nagggggyon jó volt! Én legalább annyira élveztem mint Adél. :D Még énekelgettem is :lol: :lol: :lol: !
Néztem hátha látok ismerős gyerkőcöket, de sajnos nem. Anyucikat meg még annyira sem ismerném meg mint a csemetéket
:oops: . Kivéve Vikit, mert vele már személyesen is taliztam :wink: !

Netty!
Nekem is új volt ez a Márton nap. Azt tudtam hogy ilyenkor libát szoktak enni, de hogy ekkora felhajtás t csinálnak újabban belőle az nekem is új!

Viki!
Dec.18-án "rendőrös" színház. Már lehet rá jelentkezni! Állítólag a Mikrószkóp szinpad jön.

Monee!
Narancs lekvár recept lejegyezve :P !

Kedden voltunk tanácsadáson. Alíz megkapta a 2. agyhártyagyull. elleni oltását is. Ismét nagyon kis ügyes volt, a végén kezdett el picit pityeregni! 6820 g és 61,5 cm.
Eddig az volt a bajuk, hogy nem hízik eleget a gyerek. Most hízott, most az a baj. Azt mondta a védőnő ,hogy csak egyszer adjak neki tejpépet mert felfújja. :?
Komolyan mondom most már megyek a saját fejem után, mert nem lehet rajtuk kiigazodni. :x

És végre van nagy hó! :D :D :D
Adélkám annyira örült reggel!!!!

Szép napot mindenkinek! Délutánra jó szánkózást!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Elírtam az adatot!
Alíz csak 5860g. Kicsit tényleg sok lett volna a másfél kg hízás! :shock:

Jevi!
Neked akartam még írni, hogy szerintem is jól döntöttetek, hogy nem vittétek Violkát EEG-re. Az unokatesómnak is volt ilyen megmerevedős nem vesz levegőt korszaka, de kinőtte!
Ha esetleg nem változna a helyzet akkor még mindig eltudjátok vinni!

Sziasztok!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


üdv
minden kismamának figyelmében ajálanám:-)
Minősségi német és francia gyártmányu pelusok olcson eladok
Mikro és mini már 32ft/db és 75db-os
Midi 4-9kg 34ft és 66db-os
Maxi 7-15kg 36ft 63db-os
junior 12-25kg 60db-os 37ft/db
Popsitörlő 2*60db csak 600ft aloe verával,és kamillával,sensitiv vastag pamutos lapu.
uszopelus minden méretben csak 80ft/db
Bugyipelus minden méretben(maxi,junior)csak 40ft/db.Minden kérdésre szivessen válaszolok.-)
Pelusok nagyon jo nedvszivok,gumis derékuak,légáteresztők:-)Tescos nejlonos pelus is kaphato minden méretben 30ft/db

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983
 
 


Szép havas-esős napot!

Mi is megvagyunk még, de néha képtelenség idejutnom a géphez. Mindig van mit csinálni......de hát ezt ti is pontosan tudjátok!!!!

Manócskák alszanak, játszóházaztunk egy jó nagyot, rengetegen voltak, el is fáradtak rendesen. Jevi, voltatok mostanában? Szervez a játszóház Télapó ünnepséget, mi jelentkeztünk már és képzeld annyi jelentkező van, hogy már két napon is rendeznek majd ilyet. 1.200,-/gyerkőc és névreszóló ajándékot kapnak. Lesz énekelgetés meg mindenféle kedves dolog. Tutira félni fognak a Télapótól a gyerkőcök, de hátha nem. Itthon már nézünk Télapós könyveket, tettem már kis karácsonyos képeket a szobájukba és eddig tetszik nekik nagyon, meg is mutatják, ha kérdezem, hogy hol a télapó?

Jevi, sajnálom, hogy ennyire gyökér orvost fogtatok ki, nincs is ennél rosszabb. Nem elég, hogy az ember agyon aggódja magát és akkor még egy ilyen doki is erősíti benne a frusztrációt. Szerencsére még nem volt ennyire rossz tapasztalatunk, pedig mi is jártunk anno jó sokat a Vikicával orvoshoz, műtve is volt a kis arca és az MR-t is megjártuk...... Reméljük hamar rendeződik Violkánál is ez a dolog!

Viki, szerezz be egy vérnyomásmérőt és méregesd magadnak. Az a legtutibb. Nekem is magas volt a vérnyomásom, nagyon durván vizesedtem, de nem lett semmi gond, nem is kellett emiatt előbb befeküdnöm a kórházba.

Erzsó, utólag is nagyon boldog névnapot a kisasszonynak!!! :lol: Sajnálom, hogy ennyire megviseli Alízt a fogzás. Elhiszem, hogy borzalmas lehet, sajnos az embernek véges a tűrőképessége, de ilyenkor sírunk egy jót és csinálunk szépen mindent tovább!!! Ezen is hamar túllesztek majd meglásd, utólag meg már lehet ezen is nevetni. De jó, örülök, hogy Adélnak is ennyire bevállt a kiskonyha! Van a játszóházban is és főztek, pakoltak rajta mindketten. Szerintem majd az lesz a baj, hogy csak egy van belőle. :wink: Ja, a képek szuperek, csodaszép egy kiscsajod van!!!!!

Netty, nem lehet egyszerű ez a bölcsis-betegséges hercehurca, de talán hamarosan megerősödik majd annyira az immunrendszere "hála" ezeknek a betegségeknek, hogy semmi sem fogja majd ledönteni a lábáról.

Monee drága, szerintem jól döntöttél, hogy belevágsz ezekbe a dolgokba, ha ezek megvannak, legalább annyival is előrébb vagytok és ahogy te is írtad, nem érzed így magad annyira tehetetlennek és akár még közben is becsúszhat a pocaklakód!!! A narancslekvár nagyon szuperül néz ki, ügyi vagy tényleg. Én most próbálom kitalálgatni a karácsonyi menüt, lassan összeáll a kép.....

Puszi Mindenkinek

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Erzsó mikor született Alíz baba?

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Tencsi!

Köszi a köszöntést és a lányzó dicséretet.
Alíz június 13.-án bújt ki :lol: !

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam még vissza, most értünk haza az uh-ról!

Kislány! :D :D :D :D :D :D Mást viszont nem láttunk, mert mindkét lába meg a keze a feje előtt volt! :( Amúgy minden rendben vele, mért kor alapján 25+2 nek felel meg. BPD 6,6 cm Becsült súly 809 g-os. Tehát lehet, hogy nem lesz óriásbébi! :lol: :lol: :lol: Ja, és most éppen lent volta feje, de doki szerint még ezerszer bukfencezhet!

Majd este még jövök, csak gyorsan jelentettem! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek az aggódást, meggyógyultam szerencsére. Jól vagyok, csak lelkileg kicsit padlón. Velünk minden OK, ne ijedjetek meg, máshol van a probléma... Erről bocsi, de többet nem írnék...

Viki!
Hát ez szuper, gondolom Apával most madarat lehet fogatni! :wink: Már előre elképzelem a kislánynak is azokat a csodaszép kék szemeket! :wink: Nevetek már van?

Tencsi!
Mostanában nem nagyon járunk játszóházba, de a Télapó ünnepség jól hangzik, csak mi megyünk már az ovisra is, mert meghívtak oda is minket (Violka februárban kezdi). De ha nem üti egymást a kettő, lehet, h. mi is megyünk.

Erzsó!
Sajnálom, h. itt nem maradt meg a hó (igazából csak havas eső esett), anyu is hívott ma, meg ugye a Párom is Komlón dolgozik, hogy mennyire klassz hó van ott, mondjuk, ami káosz reggel volt, azt nem irigyeltem. :?

De ami késik, nem múlik, talán holnap feljutunk a Mecsekre egy közös szánkózásra, nagyon rámfér egy kis kikapcs, mert jelenleg nagyon negatív vagyok! :(

Üdv mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Viki!
Juhhhhééééjjjj!!!! Gratula a kicsilányhoz!!!!!!

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Köszönöm a gratulációkat! :) Képeket nem tudok feltenni, mert nem lettek :( Ugye minden eltakart a kiscsaj, csak a lába közét nem. :lol: :lol: :lol: a két lábát a két füle mellé tette és pluszban még a könyökeit az arca elé. Már elküldtek sétálni, meg ütögették az uh-fejjel, de nem mozdult el onnan, így az arcát nem láttuk, de az meg megvolt ugye a múltkor! Lehet úgy gondolta ne legyünk telhetetlenek! :lol: :lol: :lol:

Amúgy ma vettünk vérnyomásmérőt, és eddig kétszer mértem, egyszer 122/ 87 , majd este meg 116/ 78, szóval asszem nem lesz ezzel baj :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jevi!

Név a vonalzómon! :D :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki, ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívből gratula a kisasszonyhoz!!!!!! Nagyon huncut a kis drága, de legalább részletekben már láttátok mindenét!!!! Nagyon szép nevet választottatok!!!!! :cry: Nem tudom te mikor tartod a névnapod, de a mi Vikusunknak holnap tartjuk. Megnéztük a neten, hogy van-e még a december 23-in kívül máskor is és ezt találtuk. Így legalább a család és a barátok nem karácsonykor köszöntik. Nem akartuk, hogy egybeessen azzal. Így azért neked is kívánunk minden szépet és jót névnapod alkalmából!!!

Erzsó, amiatt kérdeztem Alíz születésnapját, mert gyanúsan közel volt az én manóimhoz. Igazam is lett, igaz egy év eltéréssel, de csak 14 nap van köztük. Az enyémek május 30-án születtek!

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánunk!!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Tencsi!

Köszi, nem is tudtam, hogy van máskor is! Akkor nagyon boldog névnapot kívánok a Kislányodnak! :D
Én már megszoktam, hogy karácsonykor van, a babónak meg úgyis az Esztert fogjuk tartani május 24-én! :)

Nem akarom elkiabálni a vérnyomimat, de most is megmértem és 117/74 lett és 84 es pulzus :) :) :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, nem is tudom meddig nem voltam... mindegy is, a lényeg az hogy most itten vagyok.

Köszi, de a dokit még nem intéztem, most fogom majd csak. Jövő hónapban lesz talán aktuális szerintem mert mintha úgy írták volna a lányok hogy peteérés környékén csinálják, nekem az meg most van. :)

Tencsi!

Én jelentkezek egy május 29-re, 22 évvel ezelőtt. :)

Viki!

Gratulálok! Nem semmi a kiscsaj... semmit nem mutatott meg, csak AZT, a lényeget. :) Pár év múlva jót fogtok mosolyogni ezen... :D

A névnaposoknak ezer bocs, szégyellem, de én nem tudom megjegyezni, nézegetni a naptárban hogy kinek mikor van... :oops: :oops:
Utólag és előre is Boldog névnapot Nektek! 8)

Jevi!

Ne szomorkodj! :( Ott növöget a pocódban a babócád, meg ott van Violka is, már csak miattuk is mosolyogni kellene! Kérlek!

Mit csináltok a hétvégén?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Ma szabadságon voltam, jól ki is használtam takarításra. Ablakot pucoltam, (nem is néztek ám hülyének, hogy hóesésben vakarom az abalakokat :lol: :cry: ) már muszáj volt, mert szeptemberben elmaradt amikor szintén ezért vettem ki szabadságot, csak akkor zuhogott az eső. Megcsináltuk a Máté "kuckóját", ez egy nagy szivacs a földön, raktunk fel neki falvédőt, körbe maciztuk-párnáztuk és ma este már ott akart aludni. Kicsi már neki a kiságy, mert éjjel állandóan beakad, beütődik a rácsokba, így gondoltuk leköltöztetjük egyelőre a földre ebbe a kuckóba. Ágyat már nem akartunk neki ide venni neki, mert nem férne el egy normál méretű ágy, jövő tavaszig meg majdcsak kihúzzuk így is.
Képzeljétek a Máté a bölcsiben megeszi a tortát! :shock: Eddig otthon soha nem volt hajlandó tortát, sütit enni, most két napja azzal fogad a dadus, hogy a szülinapi torta adagját felfalta, sőt a többi gyerekét is meg akarta enni! Lehet, hogy azért rendes édességszerető gyerek lesz belőle? :lol:

Viki!

Nekem is magas volt mindig a dokinál a vérnyomásom, naponta 3-szor kellett itthon mérni kb. 22-ik héttől, de nem volt gond, csupán a "fehérköpeny" szindróma miatt volt mindig 140 körül a vérnyomáson a vizsgálatokon. Vizesedtem is, de nem kellett bevonulnom a kórházba emiatt. Gratulálok a kislányodhoz! Szép neveket választottatok.

Jevi!

Örülök, hogy meggyógyultál, remélem megúszod további betegségek nélkül a hátralevő időt. Ne szomorkodj, majdcsak túljuttok ezen is, én is ezt szoktam mondogatni magamnak, aztán tényleg megoldódik minden valahogy. Voltatok végülis szánkózni? Hol lehet a Mecseken ilyen kicsi gyerekkel szánkózni? Amióta Pécsen élek nem is volt igazán nagy hó, hogy szánkózni tudtunk volna.

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó éjszakát, mi megint elutazunk Fehérvárra, remélem jól fog sikerülni most is a hétvége.

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Képzeljétem, megyek osztálytalálkozóra, úgy kb.20percmúlva :) :lol: MOst így 2 év után először megyek gyerek és férj nélkül emberek közé! :lol: (nem ér kinevetni, csak nekem magamat :oops: :wink: )

Netty!

Köszi, úgy tűnik nálam is hasonlóról van szó, amióta itthon mérem, még nem volt magasabb 122/87-nél (kopp-kopp-kopp) :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
Jó szórakozást, érezd jól magad!
Én nem nevetlek ki, de azért mosoly ült ki az arcomra :wink: . De csak is azért mert ismerős a szitu azzal a különbséggel hogy én kb lassan 4 éve nem jártam emberek között EGYEDÜL!!!! :? :lol:

Netty!
Jó utat Nektek!

Tencsi!
Boldog névnapot Viki babának!!!

Megyek kicsit pihizni, készülni az éjszakára. Az elmúlt éjjel 2 órát sikerült aludnom :cry: , és nem azért mert bulizni voltam :evil: !
Áááá, nagyon gáz az egész!!!

Szép hétvégét mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Ez történt ma:(bocs, ha kicsit sok)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát a mi hétvégénk nem a tervek szerint alakult. Nem tudtunk elmenni Fehérvárra, mert a Máté megint beteg lett. :( :( :(
Már Hirdnél jártunk amikor elkezdett sugárban hányni, beterítette az egész autót. Visszafordultunk és mentünk az ügyeletre aznap. Kiderült, hogy van valami vírus most, amitől hánynak a gyerekek és hasmenésük van. Hát sikerült benyelnünk. Nem evett semmit a Máté 2 napig, ma is csak egy kis vacsorát. Remélem holnap már jobban lesz.

Képzeljétek találkoztunk Timivel és a kislányukkal Tamival, ők is az ügyeleten jártak szombaton. :( :( Szintén hasmenéssel..... Ők ismertek meg minket, én szégyen szemre nem ismertem volna meg őket.

Viki!

Nagyon jók a képek! A Máté is játszott kicsit a hóban, de túl sok ereje nem volt a nagy hancúrozáshoz.

Mindenkinek jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Valami biztos volt tegnap a levegőben, mert majdnem a kórházban kötöttem ki! :( este 8 körül elkezdett fájni a hasam, meg keményedett, és még majdnem 10 órakor is! :shock: Már készültem, hogy akkor megyünk, de ugye Peti már aludt, vettem be MG-t feküdtem még egy kicsit, és szerencsére el is múlt, de ilyen sokáig és ennyire még nem fájt soha! (Basszus, Petit majdnem ennyi idő alatt meg is szültem :shock: )Úgyhogy jól betojtam én is tegnap, és megígértem mindenkinek, hogy visszafogok egy kicsit a lendületből! :(

Netty!

Jobbulást Nektek!

Többiek, merre vagytok? Jevi, Erzsó, Monee!!!!!! Mi újság?????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de annyi minden van mostanában, h. alig jutok ide! :oops: Meg ugye Viola napközben nem alszik, este meg már nem tudok, mert az ő szobájában van a gép! :? De esténként mindig olyan hányósan vagyok, h. a miatt se tudnék jönni! :(

Viki!
Azért a dokid kérdezd meg szerintem, mi lehetett, és tényleg pihenj sokat!

Netty!
Remélem, már jobban van a Máté, a hétvégét meg majd bepótoljátok!
Hódocskával én is találkoztam nemrég, de persze én se ismertem meg, ő szólított meg, és még akkor is kellett pár másodperc, míg leesett! Hát én már csak ilyen vakegér vagyok! :oops: :oops:

Viki!
A szánkós képek szuperek, én is rakok fel, végülis a hétvégén Komlón voltunk, na, ott aztán volt hó!

Monee!
Aranyos vagy, gyere te is gyakrabban, nincs valami jó kis karácsonyi receptötleted?
Valaki másnak esetleg? Mit főztök, süttök lányok? Vagy még korai a kérdés? :oops:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Akkor a képek:
Kép Apával közös hóemberépítés
Kép Violka a hóemberrel
Kép Szánkóval
Kép Szánkóval2

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Vagyok, vagyogatok én is, csak most éppen betegen küzdök itthon. Bekaptam egy jó kis torokgyulladást. :?
Talán mostmár kifelé megyek belőle, de azért nem vagyok túl fényes állapotomban még.

Jók a havas képek Viki nálatok és Jevi nálatok is! :D:D:D Hó manók... :lol:
Nálunk is építettek a hétvégén Norbiék hóembert ezzel a nagy ló lánnyal és tökre élvezték. Én meg fényképeztem őket és közben jól megfáztam. :D

Karácsonyi menü?!
Hát ez egy jó kérdés, leginkább azért mert azt hiszem hogy a karácsony alkalmával nagyon minimális időt fogunk itthon tölteni valószínűleg. Mi vagyunk ugye a "gyerekek" és nekünk "kell" menni a szülőkhöz, nálunk ez így szokás. Szerintem szent délután :lol: anyuékhoz megyünk vacsizni, aztán estére hazajövünk (addigra kész lesz a nappali! :D) és hármasban (esetleg 4-esben 8)) itthon is karácsonyozunk egyet. De szerintem itthonra csak valami jó fajta sütit kell hogy gyártsak, éhesek nem leszünk.
Aztán első napján ide, második napján oda ebédre és már el is telt úgy az ünnep hogy nem ettünk itthon semmit. :D Tesco gazdaságos megoldás.

De most hogy mondod el fogok gondolkozni rajta hogy mit főzzek, mert az össze vissza kajálások ellenére jó lenne ha lenne itthon is valami finomság. :)

Akkor eddig Timié a pont a megismerés kategóriában! :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Mi is megvagyunk, elindultak újra a dolgos hétköznapok. A Máté meggyógyult, tegnap és ma már volt bölcsiben. Szerencsére semmi gond nem volt vele, azt hittem pedig, hogy megint elszokott a bölcsis léttől és sírni fog reggel. De nem sírt! :lol: Ezen a két napon meg sem harapták és most nem is rosszalkodott, na ha majd rosszalkodik igazán, akkor gyógyult meg teljesen. :) :) :)
Itthon már feszegeti a határokat, elindult a hatalmas hisztikorszak. Remélem azért ez a nehéz korszak is elmúlik egyszer.

Nálam még az a hír, hogy sikerült új munkahelyet találni, remélem nem fogom megbánni a váltást. December elejétől kezdek ott, de addig még EOn-nál jól megdolgoztatnak. Lesz túlóra hétközben és szombaton is jövő héten előre láthatólag, de azért remélem a kezdésre kicsit tudok pihenni is.

Holnap megint elindulunk Fehérvárra, remélem most oda is érünk és nem betegszik meg megint a Máté reggelre.

A karácsonyon még én sem gondolkoztam, mi valószínüleg szentestére rendelünk hidegtálat, mindig szoktam sajttálat készíteni különleges sajtokból, amit borozás mellett eszünk meg. Süteményeket nem tudom tudok -e sütni, mert nem tudom még milyenek lesznek ténylegesen a munkakörülményeim. Szoktunk őszibarackot sütni, és a zserbó nálunk a fix karácsonyi süti. Anyukám süt kalácsot nekünk, így nekem nem kell mákos-diós kalácssal bajlódni. Azokat nem szeretem annyira sütni, mert eddig soha nem sikerült normálisra.

Monee!

Jobbulást, remélem hamar rendbejössz.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak nem írok, olvasni azért jövök naponta, de semmi változás :(

Karácsonyi menüről még halvány lila fogalmam sincsen:(

Netty!

Grat. az új melóhelyhez!

Monee!

Remélem már jobban vagy!

Jevi!

Jók a képek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Az elveszettnek hitt nőszemély jelentkezik :D !
A betegség minket sem került el. Jobban mondva engem nem. A múltkori nagy hóban beázott a csizmám, és meg lett a következménye.

Viki!
Vigyázz nagyon magatokra! Engedd, hogy agyon kényeztessenek :wink: !!!

Netty!
Gratula az új munkahelyhez! Majd gyere mesélj milyen....

Jevi!
Ti hogy vagytok?

Petiről és Violkáról nagyon jók a képek! Csináltam én is párat Adélról. Igaz csak innen az ablakból (3.-ról :lol: ).

Karácsonyi menü: Szenteste tárkonyos pulykaragu leves, rántott hal, rizs meg valamilyen sali lesz. Desszertnek gesztenyepüré kókuszkocka, esetleg linzer karika. 25-26.-án nem leszünk itthon, úgyhogy azt eszünk amit a nagyszülők elénk raknak :lol: :wink: !

Itt Komlón tegnap megint esett a hó. Igazi hózápor volt! Szép fehér minden :) !

Szép napot mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Íme pár szánkózos kép!
Kép Kép Kép
Kép Kilátás Kép

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Erzsó!

Remélem már jobban vagy!

A képek nagyon szupik, és mekkora hó van! :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Viki!
Hogy érted hogy semmi változás? A keményedésekre gondolsz? Azóta is rosszul vagy?

Erzsó!
Fantasztikusak a képek! Gyönyörűek! Ez tőletek van ez a kilátás? Megkérdezhetem, melyik utcában laktok Komlón? Ha gondolod, priviben is írhatod! :wink:

Most csak sajna ennyi, mennem kell fürdetni, hányinger még mindig ezerrel gyötör... :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Na akkor kicsit bővebben: most van egy kis időm, mert Violka mamizik, persze vasalnom is kéne, de ha eddig megvárt, várhat még! :wink:
Ma délután fodrásznál voltam, hát, mit ne mondjak, rám fért a dolog! :oops: Violkát is elvittem, hogy kicsit megnyírják, de iszonyúan hisztizett, hogy fáj! :shock: , meg üvöltözött, így nem lett belőle semmi, csak egy kis fufrunyírás. Pedig ráférne, mert töredezik is neki, meg én nyírogattam, de nem lett egyenes, mivel nekem se hagyta! Ki érti ezt az agyrémet? :?

Na, most meg életem párja jött meg, úgyhogy mennem kell, majd azért még igyekszem jönni, és lendíteni egy kicsit a topikon!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Viki!
Köszönöm én már jobban vagyok! Éjjel még néha rám tör a köhögés, de ez már közel sem olyan brutál mit amilyen volt.
Te jól vagy?

Jevi!
A Petőfi utcában lakunk. Ezt látjuk a gyerekszoba ill. a nappaliból. Az utolsó képen bal oldalt a rendőrség, aztán a Plus a fölötte lévő lakásokkal, jobbra pedig a Berek udvar látható. Háttérben meg a Bányász park.
Gondolom most már képben vagy :wink: .
Hajvágás: nálunk csak itthon megy a balhé, a fodrásznál meg sem mer mukkani. Én meg sajnálok egy 1000-est csak azért mert a fodrász levágja a fufruját + a végéből 1 cm.
Téged is elhagyhatna már a hányinger.

Holnap megyünk Pécsre, meg vesszük a csajok karácsonyi ajiját.
Majd jövök és beszámolok :wink: !

Megyek felébresztem Adélt, mert 3 körül beájult és így is aggódom az estém miatt :lol: :lol: :lol: !

Kellemes délutánt mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Kép Nem lehet elég korán elkezdeni !

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Hahó Lányok!

Ezer éve és még egy, ráadásul most is rohanok, de hadd reklámozzak egy kismama- és bababoltot. Én a molett ruhák miatt fogok rövidesen körülnézni itt. Szóval Charlotte az üzlet neve, és használt babaruhákat, valamint egyedi tervezésű kismamaruhákat és molett alkatra való ruhákat árulnak. Most költöztek a Ferencesek u. 5-be. Ezt onnan tudom, hogy a tulaj a párom kollégája :)

Érdekeltségem nincs, csak ha már itt vagyunk helyben, érdemes tudnunk a jó helyekről ;)

Én is még készülök oda, eddig csak kívülről láttam, de az iwiw alapján jól hangzik.
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... D=10643434

Jobbulást a betegeknek, kitartást a pocakosoknak, nemkülönben a babát tervezőknek ;)

Üdv
Kriszi
kriszi
 
 


Sziasztok!

Erzsó!
Köszi, igen, így már képben vagyok! :)

Kriszi!
Köszi, én val.leg meg is látogatom valamikor, mert igencsak kéne pár kismama ruci.

Többiek? Viki, Tencsi?

Monee!
Megint nagyon eltűntél! :(

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon szupi a kép, valóban időben kezdi a kisasszonny! :)Remélem már tényleg jól vagy!

Jevi!

Az a bajom, hogy nem bírom a tempót Petivel :( Nem tudok elmenni vele 50 percnél hosszabbb sétára, mert 1. bepisilek, 2. elkezd keményedni a hasam, 3. megfagyok még harisnyában meg farmerben is :( Így napjában többször járunk kicsit kevegőzni, de ez meg Peti miatt egy tortúra, mert ennyi ruhát már nem szívesen húz fel:( kivéve persze a kesztyűt, mert azt bármikor :lol: :lol: :lol:

Lassan már mész a 12 hetes uhra, hogy megy az idő! :) Remélem a rosszullétek már múlóban vannak! :)

Kertvárosban is van egy jó kis Kismama szabóság, 5000 ft-körüli áron vannak nacik, (ha hosszú, helben fel is varrja a csaj) a Nagy Imre u-27-ben, ha esetleg érdekel.

Monee!

Mi van Veled?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok Csajszik!

Én is meg vagyok még, köszönöm, hogy hiányoltatot de mostanában vhogy soha nem sikerült leülnöm a gép elé. A héten szépen feldíszítettük a lakást és az ablakokat, manók csak úgy lesnek, hogy mi van. Télapót és a hóembert már megismerik és mutogatják őket sorra a lakásban. Télapót csak lazán apónak hívják!!! :D

Minden kis betegnek jobbulást kívánok, eddig jól megúsztuk, Domcsi kicsit taknyos volt, de semmi egyéb. Viszont, éljen a pécsi víz, Vikus tiszta pöttyös lett a kemény víztől. Már nincs meg a bőrének az a zsírossága ill. védekezőképessége ami korábban, így nagyon úgy néz ki, hogy frankó érzékeny bőre lesz mint anyucijának. Kaptunk rá testápolót a dokinénitől és most már egyre szebb és nem is vakarózik annyit. Jövő héten oltásra megyünk, másnap meg télapó ünnepélyre, remélem nem lesz gond. Amúgy is kiváncsi vagyok, tutira félni fognak a Télapótól, de majd meglátjuk. December amúgy is jó sűrű lesz, mert Domcsival veseultrahangra kell menni (vesetágulattal született és még mindig meg van neki és fél évente ránéznek), Vikinek meg az arcocskájával kell kontrollra menni (neki haemangiomája van, tavaly műtve is volt). Szerintem idén már egyik helyre sem kapunk időpontot, de próba szerencse....

Erzsó, szuperek a képek és gyönyörű kilátásotok van. Alíz csudaédes a gépnél, hiába ők már más generáció, számítógé és mobil!!!! :lol: Utólag is nagyon szépen köszönöm Viki nevében a köszöntést! Na sikerült ajándékokat venni?

Viki, milyen volt az osztálytalálkozó? Sajnálom, hogy ennyit küzdesz a poci keményedéssel, azóta beszéltél már a dokiddal? Nem irigyellek és totál megértelek a napközbeni kiruccanásokkal, nálunk is egy örökkévalóság, mire lejutok a két gyerkőccel.

Jevi, lassan csak elhagy már a róka koma!!!! :D Tündéri a kis hercegnő is a szánkós képeken!!!! :lol: Gondolom mennyire tetszett neki a nagy hó, gyönyörű is volt. Viki egész nap az ablaknál ült és leste, vigyorgott és folyton azt mondta, hogy hóóóóóóóóóóóóóóóó. Jöttök végülis Cseperkébe?

Csajszik, lesz vmi a topiktaliból????? Én nagyon örülnék neki!

Karácsonyi menü, levesről még fogalmam sincs, aztán mandulabundás rántott halacska, majonézes krumplisalival. Csokis-narancsos kuglóf és vmi kekszecskét sütök majd. Aztán 25-26 nálunk is nagyizás, így azokra a napokra el leszünk látva.

További szép napot mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi
 
 


Sziasztok!

Tencsi!

Sajnálom az jövő heti orvoshoz rohangálást, kitartást hozzá, tuti nem egyszerű két gyerekkel! :(

Köszi, az osztálytali jól sikerült, bár már este 10-kor itthon voltam, mer t anyósom volt Petivel és hazajöttem, hogy haza tudjon menni, na meg persze már baromira fájt a derekam is a sok széken üléstől! :(
Amúgy holnap megyek a másikra, akkor lesz az érettségitalink, szóval most jól összejöttek az osztálytalik! :lol: :lol: :lol:

Poci: igen, beszéltem a dokival, de azt mondta, hogy amíg nincs napi 10-nél több, és nem rendszeres, addig ne foglalkozzak vele :( Ez van.

Mi 5-én megyünk Petivel Mikulás ünnepségre a Köztési suliba, remélem tetszeni fog neki mostmár, tavaly kicsit meg volt szeppenve! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


MI ma egy tök nagyot sétáltunk Petivel! Hóesésben! :) Persze meg nem maradt belőle semmi, mert előtte eső esett, de azért szép volt. :) Akkorét ebédelt utána Peti, hogy csak lestem! Megevett két bazi nagy tányér húslevest, de rengeteg hússal és mindenféle zöldséggel meg tésztával. Az első tányér után mondta, hogy anya, baba kéj még jépát :)meg ellejt :D
És ezek után meg képes volt aludni 2,5 órát, holott mostanság 1,5 órát szokott csak! :D:D:D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Csajok, én tegnap meg ma kimostam, kivasaltam mindent, ami a kicsinek kell majd! Lehet hülyeség, de úgy gondoltam, nem akarom karácsonykor, azt meg ki tudja, hogy fogom bírni januárban! Szóval már csak kicsi apróságok kellenek, konkrétan 3 hosszúujjú bodyt szeretnék venni még, meg egy-két pár kiszoknit, meg egy overálzsákot, de jövő vasárnap lesz börze a csarnokban és akkor talán ott meglesz már minden! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Tegnap volt a 11 éves érettségi találkozóm (tavaly nem lett szervezve 10 éves) Egész jól éreztem magam, bár Apát kikészítette Peti itthon, fél 10 kor volt hajlandó elaludni, és apa kissé nehezen viseli a hisztiket is :( (sokkal nehezebben mint én, pedig én sem vagyok kispályás ) Tök jól eldumáltunk, sokan is voltunk, csak 3 emberke nem tudott eljönni, de ők meg küldtek egy fél oldalas levelet, amit felolvasott a szervező lány, így tpk. mindenkiről megtudtuk, hogy most hol jár, merre van. Tök jó, sok sok orvosunk lett, közülük, ketten dolgoznak Bp-en,egyik lány a Heim Pál gyermekkórházban. Egy srác meg a szegedi klinikán sebészeten. Olyan jó látni, hogy a régi osztálytársaknak ennyire sikerült megvalósítaniuk az álmaikat, nagyon sok dr., Phd., stb született, van akinek már 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diplomája is van az akkori osztáyból , szóval hihetetlen egy ügyes csapat került be ebbe az osztályba! Szóval egy-két kivételtől eltekintve (mint pl- én is) mindenkinek egyetemi, sőt dr. végzettsége lett . Szóval leesett az állam rendesen, de örülök neki :) Amúgy fél 11ig bírtam, akkor jöttem haza, de már túl voltam egy mgb6-on is, szóval nem mertem tovább maradni! De jó volt! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Hol vagytok csajok????


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ma cukroslötyi után voltam pelenkadiszkontban Petinek pelusért, erre mondja a csaj, hogy nem érdekel e 3-6kg -s libero 30/db áron! Hát érdekelt, így már megvan Eszti baba első 33 darab liberoja is (valahol megmaradt bontott csomag, de még 33 volt benne, a boltban meg most 36/ db a 3-6-os libero asszem) legalább megvan már amit a kórházba viszek!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


még voltam kiváltani a mama csomagot is, képzeljétek, anno Petinél ugye semmi értelmes dolog nem volt benne, csak egy csomólejárt újság, meg asszem 2 db pelenka. Most volt benne egyMAM cumi, ami ráadásul tök csajos, lila-rózsaszín Laughing meg egy új 1-es cumival ellátott AVENT cumisüveg. és egy db Pampers 1-es pelus, meg egy mam, egy avent és egy pampers tájékoztató füzet. MOst nem azért, de ez jóval értelmesebb, mint amit mi anno kaptunk 2005-ben! :)

Meg voltam utána védőnőnél is, minden rendben van, vérnyomás ügyben is a nagy egész délelőtös rohangálás után is 120/80-at mért! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Látom Viki a legaktívabb! :)
Nálunk most pörögnek az események. Meg volt a karácsonyi nagybevásárlás.
Adélka vasárnap óta sántít. Fent voltunk anyukámnál és össze-vissza rohangált a szobában + ugrált. Aztán egyszer csak jött sántikálva, hogy nagyon fáj a lába. A sarkát fájlalja. Gondolom megrándult neki vagy a küszöb nyomhatta meg :roll: . Tegnap meg ma nem is ment ez miatt oviba. Viszont tegnap néptáncra el kellett menni :lol: ! A 40 percet sánítás nélkül végig táncikálta! :lol:

Viki!
Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásod! Háát igen, apák nehezen bírják ezeket a megpróbáltatásokat! :D Gábor hullafáradt szokott lenni ha esetleg kb2 órát kell vigyázni Alízra. Arról nem is beszélek mi van akkor ha Adélt is rásózom! :D
Vérnyomi: Tök jóóóóó :) :) :)
Milyen overált szeretnél Eszer babának?
Mert ha gondolod nekünk van egy drapp színű bundazsákunk. (még Adélnak vettük, de össz-vissz 2× volt rajta) Nagyon szívesen kölcsönadom. Igaz még Alízkánk használja, de január vközepe-vége felé át tudom adni, mert már most majdnem végig éri. Ha gondolod küldök róla képet.

Tencsi!
Meg lettek az ajándékok :) !
Adél egy gyöngyfüző készletet, egy tetkó készletet és egy Hercegnős plédet kap. Anyukámtól egy vasalódeszkát meg egy mikrót. Alízka tőlünk egy ágyra szerelhető activity játékot + egy varázsitatót. Anyukámtól pedig egy Sütifaló bödönt.
Hála az égnek ezt legalább már letudtuk!

Többiek merre vagytok???

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?