Szép havas-esős napot!
Mi is megvagyunk még, de néha képtelenség idejutnom a géphez. Mindig van mit csinálni......de hát ezt ti is pontosan tudjátok!!!!
Manócskák alszanak, játszóházaztunk egy jó nagyot, rengetegen voltak, el is fáradtak rendesen. Jevi, voltatok mostanában? Szervez a játszóház Télapó ünnepséget, mi jelentkeztünk már és képzeld annyi jelentkező van, hogy már két napon is rendeznek majd ilyet. 1.200,-/gyerkőc és névreszóló ajándékot kapnak. Lesz énekelgetés meg mindenféle kedves dolog. Tutira félni fognak a Télapótól a gyerkőcök, de hátha nem. Itthon már nézünk Télapós könyveket, tettem már kis karácsonyos képeket a szobájukba és eddig tetszik nekik nagyon, meg is mutatják, ha kérdezem, hogy hol a télapó?
Jevi, sajnálom, hogy ennyire gyökér orvost fogtatok ki, nincs is ennél rosszabb. Nem elég, hogy az ember agyon aggódja magát és akkor még egy ilyen doki is erősíti benne a frusztrációt. Szerencsére még nem volt ennyire rossz tapasztalatunk, pedig mi is jártunk anno jó sokat a Vikicával orvoshoz, műtve is volt a kis arca és az MR-t is megjártuk...... Reméljük hamar rendeződik Violkánál is ez a dolog!
Viki, szerezz be egy vérnyomásmérőt és méregesd magadnak. Az a legtutibb. Nekem is magas volt a vérnyomásom, nagyon durván vizesedtem, de nem lett semmi gond, nem is kellett emiatt előbb befeküdnöm a kórházba.
Erzsó, utólag is nagyon boldog névnapot a kisasszonynak!!!
Sajnálom, hogy ennyire megviseli Alízt a fogzás. Elhiszem, hogy borzalmas lehet, sajnos az embernek véges a tűrőképessége, de ilyenkor sírunk egy jót és csinálunk szépen mindent tovább!!! Ezen is hamar túllesztek majd meglásd, utólag meg már lehet ezen is nevetni. De jó, örülök, hogy Adélnak is ennyire bevállt a kiskonyha! Van a játszóházban is és főztek, pakoltak rajta mindketten. Szerintem majd az lesz a baj, hogy csak egy van belőle.
Ja, a képek szuperek, csodaszép egy kiscsajod van!!!!!
Netty, nem lehet egyszerű ez a bölcsis-betegséges hercehurca, de talán hamarosan megerősödik majd annyira az immunrendszere "hála" ezeknek a betegségeknek, hogy semmi sem fogja majd ledönteni a lábáról.
Monee drága, szerintem jól döntöttél, hogy belevágsz ezekbe a dolgokba, ha ezek megvannak, legalább annyival is előrébb vagytok és ahogy te is írtad, nem érzed így magad annyira tehetetlennek és akár még közben is becsúszhat a pocaklakód!!! A narancslekvár nagyon szuperül néz ki, ügyi vagy tényleg. Én most próbálom kitalálgatni a karácsonyi menüt, lassan összeáll a kép.....
Puszi Mindenkinek