Meg megvagyunk...
Miki egyelore nem beteg, de hogy valami lappang benne, az tuti! 3-4 napja allandoan tusszog, meg neha kohecsel is!
Gomboc,
Hozzataplalasi kiserlet
! Igy kivulrol nezve vicces lehetett. Gyuri is hasonloan viselkedett az elso krumplievesnel, de aztan ra kellett jonnunk, hogy utalja a krumplit! De ha uvoltve csinalja mindezt, tutira elobb leesett volna a tantusz. Igy csak csodalkoztam, hogy miert van tobb a poharban, mint mikor kezdtuk, plussz meg szanaszet mindenhol!
Gyorgyi,
Mi nem tetszett Zagrabban? En meg nem voltam, de azt mondjak szep hely! Udv ujra itthon, anyosodek latogatasahoz meg sok turelmet! Miert kell a kocsit szervizbe vinni? Remelem csak check-up-ra!
Beu,
Szerintem nem tejhiany az oka a nyugoskodesnek! Mert ha szopik, akkor bizonyos szinte jollakik, legfeljebb elobb jelentkezik ujra, hogy megehezett. Inkabb faradtsag. Miki is gyakran csinalja ezt, foleg szombat reggel ota. Az elozo hetunk okes volt, most megint kezdodik a feszenges! Az ujjamat jobban komalja ujabban, mint a cicit!
Zulu,
Gratula a felallashoz, orulok, hogy jol sikerult a nyaralas!
PIldi,
Nekem is lesz egy hetem egyedul Mikivel, mar nagyon varom! De tudom, hogy agyon fogom izgulni magam a masik ketto, de leginkabb Gyuri miatt. Apjukkal, meg az en apukammal mennek Balatonra. 4 krapek, eleg rossz felallas, remelem tulelik epsegben mindannyian. Es hogy miert vagyok ennyire borulato?
Tegnap szulinapi buliban voltunk, amit a frankfurti magyar cserkeszek hazikojaban tartottak, csupa ovis koru kisfiu volt meghivva (+Miki, egy 7 honapos kislany, meg a 11 eves DAni). A jatszoteren jatszottak, apukak felugyeleteben, akik kozben kitargyaltak a vilag dolgait, csakepp, mint az anyukak a haznal, sutogetes, kajalgatas, a csoport masik felenek felugyelete kozben. Mar epp indultunk volna hazafele, amit elore bejelentettem a csaladomnak, hogy szoktassak magukat a gondolathoz, hogy negyed ora mulva autoba beszallas. Bucsuzas utan Mikivel menet keszen ott allok a kapuban, tobbiek sehol. Dani merleghintazik, Tamas, Gyuri sehol. Aztan Tamas neha feltunik futva, kerdezem mi van, Gyuri eltunt. Nagy futkosas, ordibalas, mindenki Gyurit keresi. Riasztom a csajokat a haznal, keressek ok is Gyurit. Egyszer csak halk mormogas hallatszik: "Itt vagyok, csak kakiltam!" Hat gyerek onallositotta magat, bement a wc-re egyedul, bezarta maga mogott az ajtot, es elvegezte a dolgat. Igen am, de kinyitni mar nem tudta az ajtot. O egy kicsit sem ijedt meg, bazi nagyokat rohogott az ajto mogott, meg akkor is, mikor vegre egy 1centessel sikerult elforditani kivulrol a zarat (hala annak, aki ilyen kilincset szerelt be, hogy azert vesz eseten kivulrol is ki lehet nyitni). Gyerek ott all alsogatyaban, rohogve, mint a fakutya, es buszken, hogy o egyedul lelepett, es kakilt is!
En viszont megfogadtam, hogy ezzel a kreten tarsasaggal en otosben a budos eletben nem megyek sehova (mert azert kozben Danikanak is voltak huzasai)!
Palma,
Edes Balint, az elso kepen olyan babas, a masodikon meg olyan krapekos!
Angi,
Jucus is gyonyoru bebi, de ezt gondolom tudod!
Talin, ha jol emlekszem tavalyelott voltam. Akkor meg tenyleg nagyjabol ismertuk egymast mindannyian nevrol! Akkortajt szerintem meg inkabb a chat elte fenykorat, onnan ismertuk egymast (akkor meg egyaltalan nem irtam a Tarsalgoba)! Valoszinuleg mindenki a sajat kis taborahoz fog huzni, de nem is baj! Lenyeg, hogy jol erezzuk magunkat! Kivancsi vagyok hol lesz, drukkolok, hogy azert ne kelljen orakat bekavezni (Beu: BKV-zni
)!
Urszila,
Nem kaptam meg a mailt. Ha meg nem kuldted el, vilagert sem surgetni akarlak, de ha elveszett az eterben, akkor legyszi megeccer!!! Koszi!
Vasarnap tartjuk Dani bulijat. Drukkoljatok, hogy tuleljem! Sok kedvem nincs hozza, de muszaj!
Igyekszem a heten majd elore dolgozni, hogy vasarnap ne alljunk itt a fejunk tetejere!
Zsuzsi