Huh, Orsi, rám hoztad a frászt, ahogy olvastam! Nagyon örülök, hogy szerencsés vége lett a nagy ijedtségnek!!!!!!!
Egyébként nekem is rettenetesen fájt a vizsgálat, azt hittem leugrok a székről! Meg még vagy 2 napig fájt a hasam utána, és folyamatosan attól rettegtem nehogy elkezdjek vérezni. Én nem tudom... szerintetek miért kell ennyire durván megnyomkodniuk???? Rendben van hogy ki akarja tapintani hol a méh és mekkora, na de muszáj ennek ennyire fájnia? Mindenkinek fájt?????????
Boszi - Nekem nincs semmi folyásom, viszont gombás nyavalyát állapított meg a doki. Nemtom, nekem volt már régebben gombám, de azt mindig éreztem. Úgy látszik most nem! Egyébként az normális ha bővebb a folyás terhesség alatt, ha nem színeződik el és nem kellemetlen szagú. Emiatt ne idegeskedj, ha nem vagy benne bizti, nyugodtan mutasd meg magad egy dokinak, majd ő megnyugtat!
Ami
- Hogy állsz a hányingerrel? Nekem most jobb! Olvastam hogy a János kórházban akarsz szülni. A világért se szeretnélek elijeszteni, de ma véletlenül beleolvasgattam a 2007 december topikba és állati rosszakat írnak róla. Még van időd átgondolni!
Nehogy félre értsd, nem akarok rosszat!!