sziasztok!
Annyit írtatok, pedig csak egy napig nem jelentkeztem, de már nem győzöm követni az eseményeket!
pandi!
Nagyon helyes pocid van, szerintem nem túl hatalmas, inkább te vagy vékonyka
De ez nem baj. Gondolom a hízással sem igazán kell foglalkoznod, mert szerintem te csak hasban gyarapodtál
Vikci!
Nagyon sajnálom, hogy anyukád ennyire rossz állapotba került. Mondjuk az egészségügy helyzete tényleg elég felháborító.
Remélem, hogy sikerül előbbre jutnotok, és az anyukád egy kicsit felépülhet, mire a kis unoka megszületik.
Nagyon szomorú, amikor valakinek a szüleivel történnek ilyen dolgok, pláne ha jó is a viszony velük. Az én anyukám is 48 éves, belegondoltam, hogy meg is őrülnék, ha valami ilyen baj történne vele.
Én is olyan anyás típus vagyok.
Nagymamám halála is elég megrendítő volt számunkra, pedig tudtuk, hogy ezzel a betegséggel sokáig nem tartható fent ez az állapot, és az utolsó 2 hétben rohamosan romlott is az állapota, tehát végülis fel tudtunk készülni. De igazából erre sosem lehet teljesen felkészülni. Mindegy milyen körülmények között jön a halál, az akkor is megrémíti, megrendíti és elszomorítja a hozzátartozókat.
Kívánom Neked Vikci, hogy anyukád mielőbb meggyógyuljon, és csak nagyon soká kelljen ezzel szembenéznetek!
Szemokzsu!
Nagyon édes a keresztfiad!
Lányom is egyből szánkózni, hógolyózni, meg hóembert építeni akart, amint elkezdett esni a hó, de sajnos hamar el is olvadt. Azért egy-két hógolyót gyúrt az udvaron, nagyon örült a hóesésnek. Én nem annyira, inkább nyár-párti vagyok, de olyan jó látni, hogy ő így tud örülni neki. Azért remélem, hogy karácsonykor lesz szép hótakaró. A karácsony olyan kiábrándító tud lenni tűző napsütésben
mint ahogy az elmúlt években is volt.
Judy!
Örülök, hogy jobban van a kisfiad, ezek szerint jól viseli a műtét utóhatásait. Pedig biztos nem lehetett kellemes neki.
Nálunk ágy, kád, hordozó, babakocsi, egy-két ruha készen áll, de még rengeteg dolgot kellene venni. Csak pénze legyen rá az embernek, aztán nincs akadály
Még a kismama-csomagot is össze kéne raknom (hálóing, szoptatós melltartó, eldobható bugyi, stb.), de nincs hozzá se kedvem, se energiám, hogy ezzel foglalkozzak.
Nemsokára elkezdődnek a vizsgáim, jön a karácsony, szóval lesz mit csinálni az elkövetkezendő hetekben. Aztán marad a január, amikor ha minden jól megy még lesz egy hónapom befejezni a babakelengye és mamakelengye megvásárlását és összecsomagolását. Remélem elég lesz rá az az idő.
Pedig úgy terveztem, hogy karácsonyra minden meglesz, de most idő- és pénz hiányában nem igazán jönnek össze a dolgok.
Ma hívtam fel az OEP-et, hogy kb. mennyi idő alatt utalják az esedékes táppénzt. Azt mondták 1 hónap! És a könyvelő még be sem küldte a papírjaimat, pedig már 4 hete táppénzen vagyok! Jó, mi??
Nektek mennyi idő alatt küldték az első adagot?
Nem akarok ám itt panaszkodni, annyira nem súlyos a helyzet, csak azért megérzi az ember, hogyha az egyik fizetés kiesik a pikszisből, pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.
Most megyek, folytatom a tanulást!
Szép napot!
Kata