Én is cak gyorsan,mert mindjárt itt fater unokázni.
Kertikiri: Ádi szintén milupa milumil Ha startot eszik. Förtelmes az íze, kesernyés és olyan, nem is tudom... fura. De a gyerek szereti
Szal, én Jana babavizet használok, azt nem kell forralni. Aventes cumisüveget és 2-s cumit. Nadin 1 hós, nektek az egyes cumi kell . (mindig ahány hós a gyerek, annyi as cumi. persze vannak kivételek Ugye Hajni?
). Amenni kaját akarok csinálni, háromnegyed része vizet melegítem meg a mikróban, 50-60 fokra.
Aztán bele az x kanál tápit (rajt van a dobozon az adagolás), és öszerázom. Utánna a negyed rész vizet még hozzá öntöm és újra össze rázom. A csuklómon nézem meg, hogy milyen a hőfok. ha semleges, vagy egy ici picit meleg, akkor okés.
Adagolás pl: 100ml kajához melegítek 80ml vizet, 3 kanál tápi, összeráz, aztán még 20ml víz, összeráz. csuklón megnéz és ha okés. babának oda ad.
Szintén Aventes mikrós sterilizálónk van. Napi egyszer sterilizálom ki a cumisüvegeket és cumikat. Etetés végeztével, elmosom mosogatószerrel és forró vízzel.
A tápszerből ha marad, kiöntöm. Max fél órát hagyom állni esetleges bealvás esetén, ha már elkészítettem a kajáját.
Előre nem csinálom meg, mindig frisset kap.
Remélem nem voltam túl zagyva.
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a dobozon az adagolást, csak viszonyításnak veszed. Úgyis rájössz mennyit eszik meg Nadin, és amúgy is ló adagok vannak rajta.
Ádi most 2,5hós és úgy eszik, hogy egész éjszakás átalvás után,ha sok a tejem 60-100ig pótolok. Napközben,ha kap cicit is, 135ml-t csinálok, aztán eszik amennyi jól esik. Ha nem kap cicit, 165ml-t csinálok.
A cumisüveget meg ha nem fogadja el, amit Hajni írt, pohárból próbáld.
Andi, Hajni: hajrá munka és én meg irigy. Hiányzik, hogy emberek közt legyek és foglalkozzak velük.
Andi:ha megszakítod az etetést, Huba nem üvölt? Nálunk cici után, amig megcsinálom a tápit, műsorozik Ádika.
Gratula az éjszakához
Na látod, alakul ez!