Sziasztok!
Pumperka, lehet rekord sebességgel értem az Árkádba, de hazafelé 3 óra volt az út, ebből egy órát ácsingóztam az esőben, mert baleset miatt le volt zárva az út mindkét irányba, a többség gyalogolt a tök sötétben, én meg inkább megvártam Ferit, míg értem jött.
Ódry, remélem minden rendben ment ma és mielőbb jelentkezel az eredményekkel!
Melinda, szoptatás oktatáson én is voltam, az nagyon tetszett! Elmondták miket szabad ill. nem szabad enni, hogy kell csinálni, milyen gyakran kell etetni... remélem nem fogom márciusig elfelejteni...
Eszter, már Neked is alakul a pocid!
Bosek, Neked nagyon szép nagy hasad van!
Enikő, ez a rüh nagyon durva! Pont kórházban lehet ilyet összeszedni?
Pepike, én minden délelőtt megnézem az RTL oldalán az esti játékosokat, így tuti nem fogok lemaradni Rólad!
Hogy sikerült a vizsga?
Tand, örülök, hogy írtál, írjál majd többször!
Tali helyszínt sajnos nem tudok, de nekem bármi jó!
Mindenhova szivesen elmegyek!
Ma jártam a dokinál, méhszáj zárt, panasz nincs, ha ilyen jó minden, akár márciusig is dolgozhatom, csak hátrébb kell tolni a széket, hogy odaférjek a pocakkal az asztalhoz...
Kértem táppénzes papírt, egy hónapig bármikor vihetem a háziorvoshoz, de lehet megvárom a december elejét vele.
Cukorterhelés a jövő héten esedékes és választhattam, hogy tejet zsömlével vagy cukros vizet akarok-e inni. Kétszer szúrnak, egyszer előtte, utána meg evés után 60 perccel. Egész barátságosnak tűnik.