Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Benianyu!

Akkor jó lesz ez a vonat, majd ott találkozunk. Valahogy megkeressük egymást, csak hely legyen. Legalább egy Zoránnak. Én elálldogálok, Noéminek meg viszem a kicsi babakocsit. Kérdeztem már, hogy te hozol babakocsit?
Nagyon jó, hogy Beni már meggyógyult. Noéminek is csak az orrát kell szívni, de most megint nem tetszik nekem a csajszi. Két napja olyan büdi a lehellete és akkor szokott ilyen lenni, ha beteg. Ezt már a Zoránnál is megfigyeltem. Egyébként ő is taknyos ezerrel.

Most aludtak el, de Zorcit nemsoká ébreszthetem is, mert 4-re megyünk úszásra. Ahhoz legalább háromkor fel kell ébresszem, mert mire magához tér, bekap pár falatot, öltözködünk, meg még autóval is kb. 15 perc a strand.

Tényleg nem is írtam privit :oops: . Akkor miért várom a választ? :? :D

Azon gondolkodtam mekkora hátizsákkal menjek, hogy sütik, üdítő beleférjen. De szerintem én üdítőt nem viszek, csak max. az útra a gyerekeknek. Váltásruha is kell, legalább a legkisebbnek, pelus, popsitörlő. Bébikaja, stb. Úristen, mintha három napra utaznánk.

Erika

Kép
viera
 
 


Halihó!
Gab!
Dani változatlanul taknyos! Annyi előnyünk van, hogy ha azt mondom neki: fújd ki az orrod, mert akkor kiszívom, hát inkább kifújja, mind egy cseppig! :lol:
Aha, kellenek a kupakok, így ha nem gond, hoz el a talira! Köszi!
Tali: a tesómék sajna mégsem tudnak jönni, így eddig a tábla alapján: 46 fő. Nálunk apa tuti nem marad ott!
Ja és utána mi is ÍIKEÁzni megyünk!! Ismét egy kollektív program?? :lol: :lol:

Megáll az eszem!
Reggel ez a kép fogadott:

Kép

Már kezdtem örülni, hogy a szánkó nem dísznek lett lehozva a padlásról!
Erre most ez a helyzet:

Kép


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Megőrjít ez az időjárás! És nem tudom mitől fáj a fejem!!??


Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy!

Ez a Ti udvarotok? És az ott egy kis halastavacska? Tök jó!!

Gabi!

El ne vigye Lackót Apátok magával sehova!!! Zorán kivel fog akkor játszani. Csak ők lesznek hárman ilyen nagyon: Lackó, Blani és Zorán.

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Hali!

Viera! Én anyukám nagyis gurulós táskájával megyek, az jó hosszú, belefér minden és azt Blani is tudja húzni. Döntöttem, kenguruban viszem, elvégre már jár, le tudom tenni. Meg viszek játszóruhát a vonatra had koszolja.

Bocs Gab, csak megjöttek a dugitók!!Már alig várom, hogy élőben is lássam Meske édes kis pofáját!!!
A nagyok meg jól ellesznek.

Hát Colett(nálatok volt ilyen )ez nem semmi. Idejöttek valami nagy géppel, meg hosszú tekeredő bigyóval, és nem dugult ki. Csajok engem már a sirógörcs kerülgetett!!!!!Az aalttunk lakónál nem dugul-gondoltam max 2 méter kigyó kell(nem mindegy ám, mert méterre fizetek).aha, de 14 méternél még nem dugult!!!!!
Lényeg, hogy le kellett nyomni azt a gépes kigyót az utcai szennyvizcsőig!!!!!!Tuti!!!!!
Alattunk kisbabák, alvásidő, Beni is horpasztott. De nem ébredt fel senki és végül kidugult. Nem tudni miért, hogyan, de a lényeg, hogy 3x csinálták meg, rezgett a kigyó, mint avfene, küzdött az elemekkel, de végül SIKERÜLT!!!!!! 13 ezer piz, ráadásul egy kanyi sincsotthon, igy hitelbe kaptam, majd holnap jönnek a pénzért.

Szóval soha, de soha ne engedjétek, hogy a gyerek bármit is beledogjon a lefolyóba!!!Sehova!!!No nem mintha mi beledobtunk volna, csak mesélt egy két jó sztorit. tollbetét keresztbe fordulva megakadt és állandóan ráakadt a trutyi. 3x mentek ki(mert ez a kigyó elment a tollbetét mellett,viszont 2 hét alatt felrakódott rá minden és megint dugultak) és csak harmadjára kapták el a vékony kis tollbetétet.

Na, most aztán jól legatyásitottak bennünket, nem is tudom mit akar az állam 70 rugó gyedből!!!!

Na, lapozzunk.

Kaptam ezt az emilt, idemásolom nektek,hogy ne legyek hűtlen biomacaságomhoz. (Juca biztos többet tudsz erről, lehet ,hogy fele sem igaz, de aranyos :lol: )

Miért érdemes otthon kenyeret sütni?

Nagyüzemi kenyér recept:
Hozzávalók:
— 100 dkg liszt
— Egy csipetnyi benzoil-peroxid, kálium-bromát, hogy jó és szép fehér legyen a liszt. Ám ezeket az anyagokat a patkányok elől jól zárd el, mert nekik rákot okoz!
— 1 evőkanál só
— 4 evőkanál olaj
— 2,5 dkg élesztő
— 7–8 dl langyos víz
— Egy kevés kálcium-propionát, hogy szebben és jobban dagadjon a kenyér.
— Egy kis állati eredetű propionsav, hogy tartós legyen a friss ropogós.
— Végy még egy kevés mesterséges emulgeálószert és nátrium-metabiszulfátot, hogy késleltesd a kenyér öregedését, ám ne csodálkozz, ha asztmád előtör.

benianya
ákosbenianya
 
 


Na meg Máté...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Viera!
Szerintem az a homokózójuk, csak le van takarva fekete fóliával, gondolom a macskapisi -kutyakakai ellen.

Szegény Andy, elolvadt!!!!Majd esik még az tuti!!!!
Addig is küldök Neked emilben meglepit!!!!!Ide sajnos nemtom feltenni

Gab! Nehogy elvigye apja Lackót!!!!!Sörözzön egyet a Mammutban.Üljön be egy mozira, próbáljon fel 8 cipőt, 10 nadrágot, szagolgassa végig a parfümöket -mittomén, vagy maradjon ott velünk, aranyosak leszünk megigérem!!Csak Lackó maradjon!!!! :lol: :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Igen, mátét én is számoltam! ez a csupa fiú felállás nagyon fog tetszeni a lányomnak!!!
Ja, elöl fogatlan lett, Beni kiverte(véletlen) az első két felső lifegő fogát!!!!!Kis vámpirnő lett!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Durva ez a dugulás! Hála, panelban nem volt hozzá szerencsénk, na de ott úgyis a laktanya volt az üzemeltető, megcsinálták volna. Itthon meg apa genyózik minden ilyesmivel...

A 70 ezres GYED meg nekem csak álom, a 40-et se érem el...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Jaj, tényleg!!!
Colett bocsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nincs táblim és így hirtelen kiment a szita agyamból. A táblit nekem is elküldte Andy, csak valamiért nem tudom megnyitni.

Ugye nem haragudtál meg Colett?

Erika

Kép
viera
 
 


Hát, inkább ne sörözzön, mert akkor ki visz haza minket? :) A ruha próbálást meg alapból útálja, úgyhogy szerintem inkább maradnak.

Figyusz csajok, ilyet én még nem láttam. Mesi reggel óta csak nyüszög, sírdogál, nyafog, kéreckedik... Enni se nagyon akar. Ha most a betegség lappang benne, tuti falnak megyek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, majd kíváncsi leszek, mit lép a 4 az 5 és a 6 éves kispasi a 7 éves csajnak! :-)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Hát, voltam ma isiben, nehezedik, de izgi...Talira szerintem az én uram is jön, főleg, mert kettővel nekem se lenne könnyű. nem Noi miatt, Máténál nem tóm kiszámítani, mennyire tolerálja a sok kisebbet. Van mikor "apáskodik", de ha azt látja, hogy ő nincs középpontban, kissé megbolondul. Szóval szerintem apjával ellesznek, na meg a többi naggyal.

Benianya: na, látod, nálunk is ilyen volt, igen méterre fizetettnek, csak szerintem nálunk nem volt annyi, amennyit el is kértek érte. azért most már én is vigyázok, bár utálok nem folyó vízzel mosogatni. kissé pazarló is tudom, de én úgy gyorsabban haladtam. Mosogatógép meg sajna nem fér el...panelkonyha ( aki tervezte-gratula-ideális méretek!)

Csajok: Ki hol mennyiért vett bélelt cípőt gyermekének? Képek is jöhetnek, én sajna tegnap nem találtam, a 22-es is nagy volt, nem nagyon értem, a mostanija is annyi...pedig csili-vili rózsaszín bélelt hótaposó volt! Ami meg hiper-szuper "egészséges", az meg 17 volt! Normálisak???

Rohanok, semmi hasznosat nem csináltam, és mindjááá rohanhatunk oviba!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Era!

Benianyunak jár a jogos 2 Ft! :lol: :lol: :lol:
Ő találta el:

[quote]V írta:iera!
Szerintem az a homokózójuk, csak le van takarva fekete fóliával, gondolom a macskapisi -kutyakakai ellen.



Andy

Kép
oriandy
 
 


Gabi!

Most olvastam a blog-odat. Hogy van Lackó?

Erika

Kép
viera
 
 


Benainyu!!!

Köszi a meglepit! Szuper!!!
Csak legyen is ilyen látványban részünk idén! Nem úgy, mint tavaly!!!

Kép
oriandy
 
 


Lackó egész jól van, reggelente kicsit rekedt és köhécsel, meg sokat kell fújni az orrát, de igazából nem is folyik...

Mese most jobban aggaszt ezzel a nagy nyűglődéssel...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok csajok!

Na sok részletben (na jó, számotokra csak egyben :) ) próbálok írni. Kicsit dél előtt, kicsit dél után.
Megvagyunk, de a hétvége nagyon gyorsan elszállt, tegnap este meg nem volt erőm leülni a gép elé, így is elaludtam a sorozatom végét. Tényleg nem tudja valaki, hogy mi lett a Gyilkos számok vége?
Tegnap délelőtt temetésen voltam, a mostohamamám lányát temették. :( Aztán este jött a bnőmtől egy telefon, hogy meghalt az apukája. Gondolhatjátok, hogy éreztem magam ezek után.

Ráadásul a mérlegképes vizsgám sem sikerült, valamit nagyon elronthattam, mert most kemény 1 ponttal kaptam többet, mint májusban, amikor azt mondtam, hogy elég szemét volt a példasor. Na mindegy, a köv. vizsga jövő tavasszal lesz valamikor.

Képzeljétek, vettem bugyipelenkát! Este az volt Petin, és nem volt baleset, pedig lelkiekben már felkészültem a reggeli (hajnali) ágyneműcserére. Így valószínűleg holnap elbattyogok, és veszek még egy csomaggal belőle.

Lehet, hogy lemaradtam már, de a Tescoban tök jó játéktárolókat láttam, nem voltak drágák, de pontos árat nem tudok írni, ugye nálunk nincs szükség rá. :o

Üdítő: viszek két üveg szénsavas és egy mentes ásványvizet, szűrt szőlőitalt, alma-körte rostosat, sárgarépa-narancs rostosat, almalevet. Elég vagy vásároljak még?

Hó: itt még nem volt, még havas eső sem...csak eső. Hó, gyere már!!! :D Mellesleg jelenleg (11 óra 5 perc) itt ezer ágra süt a nap.

Egyebek: mára kimosva, holnap után lesz egy fehér adag. Most meg főzöm Petinek a vegyeszöldség mixét meg egy fél csirkemellet hozzá. De vadászok holnap ki a fagyasztóból tököt, majd azt is főzök neki. Imádja.

Bénianyu, ez a ht.-s dolog olyan, hogy ki és hogyan. Látod, vannak szélsőségek azoknál is, akiknek van tejük. A védőnők meg...tudod, aki fiatal, az mondd amit akar, aki meg öregebb, az is. Valljuk be, úgyis, nekünk, anyukáknak kell kitapasztalni, hogy mi jó, és mi nem.
Egyébként a méz 3 hósan durva...még a kamillatea hagyján.
Jó ez az ivás dolog. Én nem is nézem, hogy mennyit iszik, nem is fogom. Peti nem issza meg a számára ELVBEN szükséges adagot, viszont termel bőven elég pisis pelenkát. :D És sajna nálunk az van, hogy a bediktálásnak az esetek nagy többségében öklendezés a vége, én úgy gondolom a mi esetünkben, hogy inkább legyen 1 decivel kevesebb, de maradjon benne 3 dl-rel több.
Természetesen nagyon örülök, hogy javultok, végre egy jó hír!
Kérdésedre válaszolva, mi megyünk szélben, esőben, hóban, bármiben. Muszáj, Petinek is kell a kimozdulás. Meg ugye mi minden hétköznap dédizünk. Náluk meg udvar van, ott rohangál a fiatal úr. Mostmár nemcsak zoknit adok rá, hanem harisnyát is. De ha nagyon cidri lesz, ráadom az anyósom által készített overáll alsót, de az nem pluszfokokban lesz.
Ja, és mikor "nyaralni" voltunk a múlt hónapban, akkor Peti lázas volt, de mi kimentünk vele sétálni. Szerintem semmit nem rontott a helyzeten.
A járás-nézés számomra is ismerős, pedig hát e téren nem kellett aggódjak. Mondjuk én sosem számoltam a lépéseit, de azt én is néztem mindig, hogy miként old meg egy szituációt.
A hsz-ek különbsége szerintem nem annyira elrettentő, az összes hozzászólásra számítva 9 írás nélküli olvasás jut, ami nem is olyan vészes szerintem... Plusz a be-benézők, mint Sziszi...és már nem is olyan gáz.
Olyan jó volt olvasni, hogy mennyire boldog vagy, hogy ügyesek a gyerekeid. A pízdolgot sajnálom...és akkor képzeld el az én 24 rugós GYES-emet. :o Egyébként nem értem a dolgot, ha nálatok érezted a dugulást, akkor másnak is kellett volna, nem?
Nem szép dolog, de jót mosolyogtam azon, hogy Beni kiverte Blani fogait.

Kimike, egyetértek veled, hogy mi lesz húsz év múlva...erre van egy jó vicc, hogy évezredekkel ezelőtt gyökerekkel gyógyítottak, aztán jöttek a gyógyszerek, antibiotikumok, most megint ott tartunk, hogy "gyökereket" adnak szívesebben (homeopátia).
A homeos golyócskákat Peti ugyanúgy kapja egyébként, ahogy Beni.
Nálunk a Stodal nem vált be, viszont a borostyánkivonat igen. Ez nyákoldó, tehát délután öt-hat után már nem szabad adni, hogy ne irritáljon, helyette, ha szükséges, akkor értelemszerűen köhögéscsillapító kell.
Ja, abban ne keress semmi rációt, hogy miért alszik Milán jobban köztetek. Nálunk egy szobában vagyunk mi és Peti, és ugye volt egy időszak, hogy annyira sírt este, hogy csak köztünk volt jó neki. Én erre annyi magyarázatot találtam, hogy egyszerűen mi kellettünk neki, slussz. :o
Azt hiszem már írtam, hogy nálunk a Sport szelet a menő, de megeszik mindenfélét. De ha én eszek, neki is kell...ergo vagy nem eszek előtte, vagy adok neki abból, amit épp rágcsálok.

Vicky, háziért irigyellek. ;)
Remélem, Bálint popsijával minden OK. Nálunk az ilyen esetekre a doki kamillás-bóraxos kencét ír fel, én nagyon szeretem.
Ugyan vasárnap óta eltelt már két nap, de pl. itt most is világít a napocska. Nálunk általában kora estére romlik el az idő annyira, hogy essen.
Lepisilés :D Nálunk én voltam a vasárnapi áldozat, a fiatal úr fél óra alatt annyira megtelítette a pelusát, hogy az utolsó adag már rám folyt. Persze mindez anyósnál, ahol ugyan pelus és társai vannak, de csereruha nincs. Így gyors szárítás, ami csak félig sikerült, és indultunk a mamámékhoz. Ott végül átöltöztettük Petit...

Oriandy, nagyon jók a képek, a rumliért nem irigyellek. Mondjuk Peti is képes egyedül hasonló rombolást véghez vinni. :D
Cipőket én most a Diechmann katalógusban láttam jókat, ha eljön az ideje, én is átcsábítom a férjemet Hódmezővásárhelyre, ott van a legközelebb ilyen üzlet...
Daninak mielőbbi javulást. Egyébként én már leírtam, de most is megteszem: ha nem lázas, és látod, hogy egyébként is csak egy szimpla megfázás, akkor természetesen Dani is jöjjön!
Homeos immunerősítő az enhiacea (vagy hogy írják, ebből néha kap napi 5 golyót), Peti már kap Béres cseppet és mellé C vitamint. Utóbbiból egy 50 mg-s tabi a napi adagja, előbbiből 2*5 csepp.
Ezt most találtam: http://www.babazo.hu/9honap/20071006-vi ... tml?pIdx=1
Nem belevau, de a dokink azt mondta, hogy hároméves korukig nem elég hatékony az orrfújása a gyerekeknek, akárhogy is csinálja. Mondjuk nálunk nincs gond, már el kellett tegyem az orrszívót a polcra, mert a fiókból kivette, és hozta mindig, hogy brü (=minden, ami berreg, vagy forog).

Viera, nálunk tegnap elég hűvös volt a lakás, megint be kellett izzítsam a hősugárzót...persze estére kikapcsoltam, de addig jó volt, bemelegítette kicsit a szobát.
A disznózsír egyébként tényleg csodákra képes, elárulom, hogy nálunk van a hűtőben egy kisebb tégellyel (itthon sütött ki még apukám szalonnát, és abból tettem félre), csak Petinek. A legutóbb, mikor nagyon kicsípte valami a popóját, napközben párszor azt használtam popsikrém helyett. Nem tudom, hogy az volt, ami használt-e, de tény, hogy ártani nem ártott. :D
Még csak a szombatnál tartok. Látom, hogy mi volt nálatok a tápival. Nem lehet inkább az, hogy maga a tápszer nem jön be ilyen hirtelen Noéminál? Mert ugye itt elég sokan írták, hogy a gyereknek egyik napról a másikra nem volt favorit a tápszer...
Olyan érdekes, amit a mutatásról írsz. Érdekes, Peti mindent megmutat, és az esetek 90%-ban helyesen, csak nem mondd semmit...
Én pénteken gyantáztattam, tegnap meg fodrásznál voltam. Semmi extra, csak megint "kopasz" lettem. De én rövidhaj mániás vagyok. :) Ma meg manikűrözni kéne, ha befejezem a hozzászólásomat, és marad még időm.

Meteor, igazad van, ki ebben, ki abban jó. Peti ugye elég hamar csinálta a különböző mozgásformákat, viszont az istennek sem beszél. De állítólag sem én, sem a férjem nem voltunk "hamarszájjártatók". :D Csak nehéz kivárni, hogy végre rendesen beszéljen, pedig mi is próbálkozunk, de egyelőre nem sok sikerrel.
Hó miatt irigy-irigy. Mindig mondja a férjem, hogy a hónak a hegyekben a helye, hiába győzködöm, hogy elég nagy kiadás volna minden nap elmenni Kékestetőre. :o
Nálunk anyóspajti lakik a rendező pályaudvarnál. :) Először én is aggódtam, hogy nem fogok tudni aludni este (mikor összekerültem a párommal), de egyáltalán nem zavart.

Amandi, azta, de ügyes Márk. Ezek után reménykedem, hogy a talin ragad valami az én fiamra is. :)

Preni, látom, nem bírtad ki te sem a Diechmannos akciót. Én is hajlom odafele, ld. fentebb, de egyelőre még várok egy kicsit. Na meg egyébként is csak hétvégén tudnánk átmenni, akkor van itthon a férjem, és inkább szombaton, de ugye most tali, jövő héten meg aranylagziba vagyunk hivatalosak.
A Mucopronton én is törtem a fejem, de nem csak kétéves kortól adható? Nekem valamiért ez rémlik. De már elhatároztam, hogy a dokitól rákérdezek, ha megyünk a hónap végén, és szerzek be itthonra egy üveggel.
Nálunk most a férjem ajándéka van soron, végre kibökte, hogy vegyek neki Skodás napszemüveg, potom 4300 Ft állítólag. Mondjuk megjegyeztem neki, hogy megveszem, aztán, ha nem lesz pénzem Petire, úgyis neki szólok. ;)

Marcy, a fiadnak utolag nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!
Kakilni Peti is kakil reggel, és napközben min. egyszer. Ha nem, akkor este. De olyan is előfordult, hogy a napi 5 pelusból csak egy olyat vettem róla le, amiben nem volt szilárd végtermék. :o Mondjuk kicsinek sem volt soha gondunk...
Hálózsák nálunk is dettó, volt, használtuk is egy kevés ideig, de rájöttem, hogy Petinek nem nyerő. :)

Kmammy, ne aggódj, majd itt javítunk a nyelvtudásodon, persze nehogy rosszul gondold, nem bántásnak szántam. Tudom, hogy a mi nyelvünk nem egyszerű, mondjuk én japánul nem tanulnék...kinek mi. :)
Jelentem, nálunk még nyári gumi van a kocsin, mondjuk itt hó sincs. De így ment át a műszakin is a dudunk tegnap...
Hát nálunk Peti egyfeszt azt látja, hogyha más nem, a nagybátyja netezik nappal. Szerintem (bocsika, ha valakinek nem tetszik a hozzáállásom), a mi gyerekeink már ebbe nőnek bele, mire eljutunk odáig, ők már könyvet is monitorról fognak olvasni.

Gab, most eszembe jutott, hogy anyósomnak is sarki a háza, és ő is mindig mondja, hogy szép a hó, csak lapátolni ne kéne. Férjem is szokta ezt szajkózni, én meg erre mindig kontrázok, hogy nem kötelező sarki házat venni. :D Itt a panelban e tekintetben nincs teendő...
Drukkolok, hogy Lackó jobban legyen a hétvégre. De mivel addigra már javában szedni fogja a gyógyszert, nem hiszem, hogy valakire is átragasztaná!
Nálunk jön apája... :) Meg azt hiszem, Colett is a párjával meg a gyerekekkel együtt jön.
Egyébként egyetértek veled, én három fórumra írok rendszeresen, de van még jópár, ahova be-benézek, és ha olyan van, reagálok. De így, hogy van 3,5 nap lemaradásom, ez a 3 is soknak tűnik.
Figyi, hogy jöttök? Mármint döcögtök a "mellékutakon" vagy autópályán? De mivel írtad Szolnokot, gondolom, előbbi. Mondjuk azt sem tudom, hogy mi hogy megyünk...
Lehet nem vigasz, de délelőtt Peti is nyügibb volt, mint szokott.

Nancsa, na ez az, mindig vannak alacsonyabbak. Én tegnap elhűlve néztem egy kb. 16 éves lányt (aki tehát már nem valószínű, hogy nőni fog), szerintem ért vagy a vállamig, és én 165 cm vagyok.
A barihimlő gáz, de legalább túlesik rajta. De mikor a bnőm lánya bárányhimlős lett, Peti nem kapta el tőle, pedig voltak együtt a pöttyök megjelenése előtt 1-2 nappal. A skarlátról meg annyit, hogy újabban elég sok helyen van, tenni ellene nem lehet, és akárhányszor el lehet kapni.

Na befejeztem, győzzétek olvasni. :)

Dobok négy képet, az elsőn Peti épp fülhallgatósdit játszik a fedőkkel, a másodikon épp szintetizátorozik (Bénianyu, bocsika, csak ilyenre sikeredett), a harmadikon az új hörcsögöm, a negyediken meg az épp aktuális időjárás.

Kép

Kép

Kép

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Kimegyünk alvás helyett levegőzni még egyszer. Nem értem Mesit, kicsit idegbajos kezdek lenni...

Holnap jövök!

Ja, Hmvhely Deichmann nekem is tervben van! Mármint hogy rábeszélem apánkat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ex,
szerintem bőven sok is az üdítő, amit összeírtál!!

Voltam suliban reggel, vagyis előtte már volt egy köröm reggel 7kor a Péterfyben, mert tegnap hirtelen felindulásból elmentem a barátnőmmel a nőgyógyihoz.
A barátnőm azért ment, mert két hete elhatározták, hogy nekivágnak a Ketteske projektnek, erre kapásból késik neki, viszont fáj nagyon a hasa is, szóval megcsekkoltatni, hogy nem e méhen kivüli...de nem tudott még semmit mondani a doki.
Én meg mentem szokásos felülvizsgálatra, de mivel szar a vasam, meg a pajzsmirigyem a doki behívott vérvételre. isteni volt hajnali fél 6kor kellni, elrobogni a kórházba, majd vissza, aztán futás suliba.
Hulla vagyok.
Ja és a dokinál nőttek kicsit az árak: amikor még Pannival voltam terhes 8000Ft volt egy hónapra a terhesgondozás, most 12000.
Meg a vizsgálat is ennyi volt, szóval jól el is döntöttem, hogy a "szórakozásból" erre a hónapra ennyi elég volt, kihagyom a fodrászt is. Ugyis adott múltkor tök jó hajszín felújjító habot a fodrászom, ha hosszan hagyon rajta, akkor tünteti a lenövést is.....most akkor 1-2 hónapig kibírom ezzel a hajjal.
Ja és azt is eldöntöttem, hogy megnézem még a Humanicot, meg ajánlottak még egy helyet, de ha nem látok normális cipőt, normális áron, akkor kivárom a január-februári leértékelést, addig kihúzom a régi cipiimben.

Andy,
ha tesódék nem jönnek, akkor csak 45, mert Mári jelezte, hogy nem jön a férje...sőt asszm Kimikéé sem, szóval 44.
Mi hír Kittiékról? Ők jönnek Ádival?
Szerintem így már tuti el fogunk férni! (na jó, remélem!)

meteor
 
 


Senki? Bejöttünk fél óra után, mert fáztunk...

Azon gondolkozom, ha Mesi megevett vagy 6 mandarint, attól fájhat a hasa???

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, bocsi, Rita, amit írtál, még az előbb nem volt itt!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Találtam egy viccet:

Mi vagyok én?

A feleség elégedetlenkedve szól a férjéhez:
- Géza! Nem ég a villany.
- Mi vagyok én, villanyszerelô?

Másnap megint szól.
- Géza! Csöpög a csap.
- Mi vagyok én, vízszerelô?

Harmadnap.
- Géza! Leesett a polc.
- Mi vagyok én, asztalos?

A következô napon a férj belép a lakásba, és ég a villany, nem csöpög a csap, meg a polc is a helyén van.
- Ki csinálta ezt?
- Átjött a szomszéd. Azt mondta, mindent megcsinál, ha sütök neki süteményt, vagy lefekszem vele.
- És te?
- Mi vagyok én, cukrász?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gabi, nem akarlak stresszelni, de Milánnál a betegség ugyanígy kezdődött. :-( Írj, hogy van most Mesi?
Vendég
 


Sziasztok!

Csak jelzem, mert nem tudok jelen lenni mostanában 8sem9 a fórumon, hogy megyünk azért szombaton Vencussal és itókát viszünk. Sütni nem sütök, piskótát próbáltam szombaton, nem jött össze. :(

Andy: dehogy, nem gond, maradhatnak a hugiék a vőlegénnyel. Ők szebbek, fiatalabbak. :)
Amúgy nem olvaslak titeket, délelőttönként Ringató stb, du-án meg a játszótéri anyukákkal babákkal járunk össze, minden nap másnál 3 házimunka és nyügösség, esti nem alvások. De hiányzik az olvasás írás. Most apa fürdet, elértük hogy én nem kellek, de már végeztek. Ilyenkor vetek ágyat, készítem a vacsit, de már mindkettőn túl vagyok, ma ügyi voltam. :)
Puszi mindenkinek, szombaton találkozunk. Ex! Képet ha ma nem rakunk fel apával, akkor majd csak tali után, talin úgyis látjátok Vencit.

Mári

Kép
mári
 
 


Gabi:

Majd reggel írj, hogy Mesi hogy van. Remélem tényleg csak a mandarinok rendetlenkedtek a pocijában.
Viszont ugyanazt írom én is, amit Kimike: Noéminél dettó így kezdődött a betegség. Semmi tünet, csak nyűgi, kéreszkedés, sírás, dobálózás. Étvágya viszont volt. Pedig mandulagyulladás lett a vége.
Na, ezt csak leírtam, remélem reggelre nálatok Mesi újra a régi lesz.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok,

Végre kicserélt az autógumit, kértem egyik barátomtól. Régebben mindig kértem S szerviztől gumicserét, de hosszú a várólista mindig, és nem nagyon bírom ottani ügyintézőt. :( Mióta tudta, hogy jól ismerem japán főnököket, igazgatót is, azóta olyan nyavalygós lett hozzám, hányingerem van tőle. :evil: Na, mindegy, már jöhet a hó, csak Gabella felé ne essen! :wink:

Viera: Miért nem vinnél az úszásra Noémit? A betegségről aggódsz? Mi nem tapasztaltunk ilyesmit. És Zorán miket csinál úszáson? Már tud úszni? Ahová járunk, ott van vízilabda csoport is, majd ha lesz kedve hozzá, én legálabb szeretnék Kevint is oda küldeni. :P

Nancsa: Én nem értem, hogy miért eddig nem találkoztam nálam kisebb nővel. :roll: Lehet, hogy én nem nagyon szeretem magas sarkú cipőt, ritkán felveszem, ezért csak láttam nagyobbnak a többi nőket. :lol:

Kimike: Az esőköpenyt örökültünk, kb. 10 éves. Sajnos nem tudom, hol lehet szerezni, Japánban mindenhol kapható. Kevin most nagyon szereti a bundás kenyeret, amelyet tojás és tejbe ásztatom és vajjal sütök a serpenyőben. Akkor lehet, hogy ő is majd fogja unni.

Ákosbenianya: Mi is múlthéten felszálltunk vonatra, és gondolkoztam, hogy milyen nehéz itt gyerekekkel utazni vonattal. :( Az a magas lépcső…jó, hogy csak kettő-három, de nagyon szúk az ajtó is, sem önnyitós… A többiről nem is beszélnem….,de ez van. Ügyesek legyetek! :P Viera, ti is! :P

Marcy: Mi múlt télen sokat jártunk a legközelebbi játszóházba (http://www.dzsungelkalandpark.hu) egyik barátnőmmel, akinek ugyanaz idős kislány van. Ő is panellakó, láttunk babánkon, hogy jó kedvet kap a mászásra, mért jó tágas a hely, sok játékkal is motiválható . Szinte mindennap voltunk, 1 éves alattiaknak ingyenes is volt. Most inkább a legközelebbi bölcsi játszóházra jelentkeztünk, holnap megyünk először. Már nagyon várom. :P A kaki nálunk is hasonló, napi 3-4. Reggel mikor ébred, már is ott van. Ez szerint álomban is kakil.

Exdeus: Igen, biztos más stílusban fognak nőni mi gyerekeink mint mi, mint a szüleink. Pl. nálunk olvasnak Mangát is mobilon. Kicsit önfejű lehet, de képzelj el ottani mobil képernyőjéből nem lehet olvasni a mellé ült embernek, mondjuk metrón, úgy fel van dolgozva. Ugye régebben újságokat inkább kicsinyit nyitva lehetett olvasni ha zavar valaki kukucskál, de mai technika ez van.
Nagyon jót mosolyogtam Peti képért. Jó kedvem lett.

Jelentem, vasárnap éjszakára kész lett a sapi! Első kötésalkotóm, elégé egyszerű készítésű sapi, de egyedi. :P Majd unokámnak is szeretnék kötni, hogy ha akkor is lesz tél egyáltalán. :roll: A férjem is kért ugyanilyet, mondja majd sétára fogja hordani Kevinnel együtt.


Szép estét Mindenkinek!
★☆。.:*:・”゜★βyёヾ(⌒∇⌒)ノβyё★。.:*:・”☆★
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.02 00:19-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Gabella: BOLGOG SZÜLINAPOT!!! :P :D :P :D

Marcy: Én is boldog névnapot kívánok Marcinak!

Benianyu: Gratula az ügyes gyerkőcökhöz. Fantasztikus, hogy az apró dolgok is hogy fel tudják dobni a szülőket. Régen el sem tudtam volna képzelni azt, hogy egy halk cső-cső is örömkönnyeket tud kicsalni a szememből :shock: :P .

Ex: Sajnálom a vizsgád :( .

Meteor: Csak ámulok-bámulok ezeken az árakon :shock: . Most örülök, hogy vidéken lakom. Itt bemegyek a helyi kórházba, megkeresem a dokimat, lerendezzük amit kell és borítékolok neki 2-3 ezer forintot minden alkalommal (persze a szülés után jóval többet). Uh-t is intézett mindig, ha akartuk. Persze van magánrendelése is, ami drágább, na de nem ennyi.

Kmammy: Gyönyörű a sapka ! Ügyi vagy, hogy elsőre ilyen jól sikerült. Nekem tuti nem menne, de szerencsére anyósom imád kötni, úgyhogy csak leadom a rendelést és pár nap múlva jön a pulcsi.

Hó: Itt sok esett és a városban nem, de a környék falvaiban foltokban megmaradt.


nancsa
 
 


Halihó!

Mesi jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pill.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szóval akkor helyesen:

BOLDOG SZÜLINAPOT GABELLA!!!



bocsika :oops:


nancsa
 
 


Nancsa! Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benianya, Viera! Mégiscsak jó ötletnek vélte apánk a vonatozást! Tehát Szolnokon hagyjuk a kocsit, és megyünk veletek vonattal. Jó?

Ja, igen! Lenne egy kérdésem! Anyósom karalábét szed napszámban, és nem nagyon tudják eladni. Kell valakinek esetleg kicsi pénzért karalábé? Vigyünk?

Most megyek, mert ezer a dolgom, és ezidáig csak a szülinapos üziket olvastam, olyan jó, hogy a neten ennyien gondolnak rám!

Pusz mindenkinek, azért még benézek, mert holnap lehet, nem lesz netünk, pénteken megyünk anyósomhoz disznóvágásra, szóval már lehet, hogy csak ma tudok veletek beszélni a szombat előtt!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, még a nőgyógyi témához! Nálunk az SZTK-ban csak egyetlen doki rendel, aki ránézésre is egy nagy tahó, de aki már volt nála, megerősíti, hogy durva és bunkó is... Állítólag őt azért vették fel, hogy az SZTK rendelést vigye, a többi doki meg csak az UH rendelőben szokott lenni, meg a kórházban. És nyomják a maszekot... De azért 5000 Ft még elviselhető, rákszűréssel 6000.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!
Boldog szülinapot!!!!!!!25.? :lol:

Vonat, szuper, előtalizunk a vonaton!!!!!
Majd Ceglédig lefoglalunk egy egész kupét, vagy kettőt, ha aludnának is. Az autót majd ne az állomás bejárattal szembeni fizetős parkolóba tegyétek le, mert ott szombat 12 ig kell fizetni, hanem a parkolótól és a bolttól jobbra (ha szembe állsz az állomásbejárattal akkor is jobbra,)a 4 emeletes házak közé. Ott biztonságos és nem kell fizetni. Közvetlen a magas emeletes ház tövében kezdődnek a sárgás 4 emeletesek, több is, igy több köz van ahová be lehet állni. Én is oda állok majd, mert apa hamarabb hazaér Egerből és ő megy vele haza, aztán este kijön értünk az állomásra.
Azért nézd már meg a vonatot Te is, jól néztem? És Viera Te is. Mert változtattak a szineken, és csak a helyjegy árból, meg az 1. osztályból tudom, hogy az a vonat nem jó, igy marad a 2. osztályú kocsikkal is közlekedő 8:17-es, ami a nyugatiba megy. Remélem jól néztem!!!!Mikor indultok otthonról?

Remélem mindenki jól lesz a köv. napokban, tréningezzetek a talira.
Én valami fahéjas, gyömbéres sütit sütök, kakaósat nem merek a babók miatt, de mazsolá tehetek bele nem? Meg csinálok sima vaniliásat is. Mivel pénteken is megyünk
pestre a tornára, ezért letettem a szemes, mosolygó suájas kerek kekszekről, mert éjjel már tuti nem lezs időm pepecselni vele, ezért választottam ezt a gyors kavarósat, ami ráadásul finom is. 2 tepsi elég lesz? Én üdcsit nem tudok cigelni a vnaton, igaza van kmammynak, olyan keskeny és magas a lépcső!A Bergon babakocsi fel sem fér, meg a kupéba sem fér be, igy döntöttem a kenguru mellett. Rajtam van 5-6 kiló plusz, meg a fiatalúr 11 kilója, plusz a cuccok-hhháááát ,jó kis edzés lesz!

METEOR,ORIANDY!!!!!
Tisztázzuk már még egyszer! Játék, labda, motor, kisautó-van ott???Nem akarom elcipelni a fél gyerekszobát, de valszeg egy kisautót meg könyvet meg rajztáblát beteszek a vonatra. Aki autóval megy esetleg bedobhatna még labdákat stb, nehogy összevesszenek az ottani 2 labdán 10 -en. Ez csak egy ötlet. :wink: Zene van ott? Grillus, Halász Judit, stb, Cd, kazetta? vigyünk????Akkor papucsot v. vastag zoknitanyákknak, benti cipőt a gyerkőknek vigyünk????

Lányok, lakik valaki a 13. kerületben?
Hát a 3 fiatalember és a 7 éves lány variációra én is kivi leszek. Blani anyáskodni fog az tuti!!!!!
jujjdeizgulok!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Nahát!
Most látom, hogy Mesi meg ma lett másfél éves :P :D :P !
Puszild össze-vissza a nevemben is :) .


nancsa
 
 


Nancsa! Bizony ám, ő volt a 28 és feledik szülinapi ajándékom! :-)

Benianya, én is izgulok, és köszi a parkolós tippet!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Atya ég, én rákszüréssel, Uh-val, teljes minfent megnézéssel fizetek 3000-et!!!!!!
Gab, valóban nagyon nehéz lehet annyi GYEDből. Nekünk 40 a hiteltörlesztés és átlag 80 a rezsi, biztositással, számlákkal. Na itt már ne is marad sznte semmink, metrt uyge katonáéknál sem fizetik agyon az embert.
Erre jön a benzin(csak a gyógytornára járunk vele, amúgy gyalogolunk), 5000 havi kaja a suliba, 400 balett, 2-3 000 havonta erre arra a suliba, 5000 fodrász, 1500 pedikúűrös(ez a luxusom), apának 10-15 a suliba járás, kajával,1015 a fejlesztés,most szülinap, tépaó, karácsoyn jön majd. És akkor még nem mostam, nem mosogattam, nem ettem. szóval mindig minuszba csúszunk, pedig semmi extra kiadás(mozi, szinház, ruhák stb.)
Tanithatnál spórolni, min faragsz le ha muszáj?Én ma reggel a piacon meg a boltban otthagytam 5 ezret és félig üres a hűtő!!!!!!Ja és tegnap a Dm-ben 2500 at. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Csak úgy megy a pénz!!!!
Egyzser kiszámoltam, hogy ha napi 500 at költenénk, az lenne a jó. De mit veszel napi 500 ból?
szörnyű még belegondolni is. főleg, hogy vannak akik 5-en élnek 40-50 ezrekből.

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianyu,
a hely telis tele van játékokkal, szóval tényleg csak a vonatra hozz!
Sőt ha jó az idő a kertbe is kimehetünk!

A lényeg a meleg zokni, mert a cipőt viszont le kell venni az előtérben!

meteor
 
 


Gab! Egy napon születtél a lányoddal??Meskének is millió puszi!!!!!!
Azt irtad ma van a szülinapod, és Mesinek is????Húú, de jóóó! Lesz ma nagy buli??????

benianya
ákosbenianya
 
 



Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


4000 a balett, 10-15 e. a fejlezstés-nem tudok gépelniiiii.
Meteor, kösz az infót

benianya
ákosbenianya
 
 



Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na sokadszorra csak összejött. Bocsi.

Mesi "csak" másfél éves. Buli most kimarad, nincs kit hívni, de a család már felköszöntött, kaptam virágot, pénzt, sapkát-sálat, apának azt mondtam, ne vegyen inkább semmit, csak vigyen el minket a talira, azért virágot tőle is kaptam. Meg majd megyünk 24-én bulizni, végülis csak vihetik a nőket is! Juhé!

Spórolni nem tudok. Fodrászhoz 2-3 havonta megyek csak, viszont szerencsére melír, mosás, vágás, szárítás slussz 2300-ba kerül... Kozmetika, körmös ezer évbe egyszer. (Most veszem rá magam, hogy legalább a szemöldököm megigazítsam magamnak, de ha mégsem, megismertek a bozontról! :-) ) Apa cigizik... Az napi majd 500 Ft, havonta meg rémes, de 15000. Ovi havonta durván 7000. Villany, gáz, víz, kuka, telefon, net, tv kb. 50000, a biztosítások kb. 15000, benzinre is elmegy azért elég sok, a pelus meg törlőkendő kb. havi 6-8000. Na meg a különféle törlesztések vagy 40000. Sajna, sokszor mínuszba futunk... Még jó, hogy némi plusz bejön abból, hogy apánk eljár ide-oda számítógépet buherálni, telepíteni, ilyenek...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Ja, a pelust, popsitörlőt, babafürdetőt, vitaminokat, gyógyszeretket nem is számoltam!!!Szörnyú, hogy ha nincs mellékes akkor az állami apanázs édeskevés. Hát nekünk nincs idő mellékesre, mert most a mellékes is csak viszi a pénzt(fősuli)-de reméljük majd hozza is egyszer.
Jujjde jó olcsó a fodrászod!!!!!

Ez tök jó dolog, hogy a távolabbi rokonok pénzt adnak-mármint nem a férjtől távolabbi. Mi most karira megkapjuk a harmincadik ágyneműgarnitúrát, meg az 5. tepsit. Én egy 100 ft-os körömlakknak, apa meg egy 50 ft-os sálnak jobban örülne, de hiába papolunk évek óta-nem jön össze a tuti.
Szóval a pénzből tuti megveszed azt amire amúgy sajnálnád a pénzt.De sajna vannak akik akkor is meg akarank lepni a tuti ajándékkal, ha az eddig 30 év alatt sem sikerült még eddig. arra meg nem vezsik a fádaságot, hogy kitudakolják mi a szived vágya, vagy esetleg megkérdeznék kislyányom mire van szükségetek. No. de igy szép az élet, amit kapsz azt fogadd el, amit szivből, szerettel kapsz annak örülni kell. :lol:

Lányok, mi kitaláltunk egy olyan, de olyan jó 7. szülinapi ajándékot Blankának!!!!Alig birom ki, hogy ne mondjam el!!!!!De nem akarom, nehogy elszóljuk magunkat szombaton. Hétfőn lesz 7, de vasárnap megüljük. Annyit elárulok, higy vasárnap már tortával ébreszetjük-ezt imádja a legjobban, hogy reggelire torta van!!!!!Aztán jön a nagy meglepi, de ezt majd hétfőn leirom, :wink: már nagyon izgulunk apával!!!!!

Találjátok már ki mit főzzek holnap?
Tegnap tökfőzi volt, ma sült csirkeszárnyak rizibizivel.

Nincs valami tuti, esetleg több tuti, jénais rakott cuccos egyszerű recitek? Darált sertéshúst vesz apa a piacon. De olyan kéne amihez nem kell előre főzőcskézni, mert pl a rakott krumpli is mecerás nekem egy anyaragaccsal a térdembe csimpaszkodva.
Szóval olyan odadobom és kész receptek mentenének meg!!!!!! :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


50=500 vagy tök mindegy, olcsó, de hasznos kategória.
Gab!!!Pofátlanul fiatal vagy!!!!!!!!Jó szülinapozást!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Halihó!

Gab! Akkor itt is:
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!
Kép

Képezljétek! Sehol nem kapok Daninak bundás cipőt! Mindenhonnan a 22-est vitték el!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Most már ott tartok, hogy a Gab által régebben feltett cipős oldalon fogok körülnézni! Ha Asso-t veszünk, akkor tuti a 22-es lesz jó, mert próbáltunk 21 és 23-ast is, de egyik sem volt jó! Így nem lesz lutri!
Ráadásl Dani hazafelé elaludt a biciklin, így most átraktam a babakocsiba és lent van az udvaron 3 takaróval betakarva + bébiörző.....

Tali: én mint írtam már, viszek 1 adag zserbó! A pogit egyenlőre nem ígérem, majd meglátjuk, jut-e idő, mert mi ugye pénteken még utazunk haza a szüleimhez! De üdítőt is viszek.
Benti cipőről annyit, hogy én viszek Daninak egy benti szandált Daninak, ami már ugyan kicsit kicsi, de bentre jó lesz, mert a vastag zoknit, mamuszt leveszi a lábáról! A talpa le van mosva, így nem köthetnek bele.

Lányok! Gondoljatok rám me 4-kor! Megyek fodrászhoz és levágatom a hajamat!!!!
Majd teszek fel képet!

Most lépek, mert Dani felébredt!
Csók!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Viera,

megkérdeztem, van porszívó a Babapihenőben.
Azt mondták a lányok, hogy utólag kell fizetni (tehát a rendezvény végén), reggel odajönnek kinyitni, mindent megmutatnak és mielőtt mennénk el rájukcsörgünk és akkor jönnek zárni.

Andyval azt beszéltük, hogy holnap vagy pénteken még feldob egy táblát, hogy akkor hányan vagyunk várhatóak és mennyit kell fizetni, de azt ki is nyomtatja és ott látjuk,
Szóval ha van valami változás azt próbáljátok meg még neki jelezni addig (én már nem leszek pénteken, meg holnap se sokat).
Ha valaki esetleg nem tudja a számom, akkor írjoon privit, elküldöm és bármi gond van (nem találtok oda stb.) akkor egyeztetünk telefonon.

Benianyu,
na igen horror a nőgyógyi, de azért emelte meg így az árait, mert amikor két éve "csak" 8000 volt, akkor iszonyat tömeg volt és nem bírta.
Szóval most az megy hozzá, ai ezt a horrort is ki bírja fizetni: na most nekem annyira nem esett jól, de nála szültem és megbízom benne, nála szeretném a következőt is, szóval szívom a fogam, de kicsengettem.
Mondjuk nekem a fodrász is ennyi (melír-vágás), de nem járok havonta és ezért mondtam, hogy akkor most a kéthavonta fodrász terhére ment ez:)))) Tudom az is horror, de csomó fodrészom volt korábban és nincs mit tenni Dzsóti a zigazi:)))

meteor
 
 


Sziasztok,

bocsi, hogy csak fél mondat erejéig, de pénteken suli és zh, úgyhogy arra tanulok!

Gab: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK :P :P :P !!!

Tali: mégis úgy döntöttem, hogy pénteken suli után este megsütöm a kedvenc kuglófomat :) ! Szerintem azt mindenki szereti és nem is telik sok időbe :lol: !
Attól függetlenül én is viszek ásványvizet és 1-2 l üdítőt!

Eni
marcy
 
 


Helló!

Én nem írok anyagi negatívságokat, lesz ez még így se..

Meteor: Mi az a csodahab, ami eltudja tüntetni a lenövést? Az nekem is jól jönne!

Gabella: Én uram is bagzik, már tuti elszívott egy kocsit (árban persze) . Az már inkább nagyobb gáz, hogy nem fogja fel, hogy két gyerekkel, meg egy asszonykával már vigyázhatna az egészségére. Mondjuk én is azt szoktam mondani, érjem meg a 60-at, akkor aztán cigi...Inkább a 10 deka párizsiért fogok sorbanállni. :o

Doki: Én mindig ott ültem a Jánosban, és vártam a dokira, nem nagyon magánoztam. Nem vettem észre, hogy bunkó lett volna, mert a kórházban nem perkáltam. szerintem vannak "vastagabb" páciensei.


jaj, tanulok, már tiszta kínai (vagy japán? kmammy :D ) ez a jog..

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Gabella: BOCSIKA!!!! SZÉP SZÜLINAPOT! ÉS VÁLLJON VALÓRA AMIKET SZERETNÉL!!! ( Anyu szokott ilyeneket mondani...) Nyugi, én pár hónappal öregebb vagyok nálad!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Többieknek is köszi!

Meteor! Még a régi a telefonszámod? (Mikor vettél nekem C und A rucikat, még az megvan!)

Colett: Én is hiába mondom, csak az a válasz, hogy tudom... De ha az se hatja meg, hogy az apukája valószínűleg emiatt halt meg 48 évesen meg az anyukájának eret cseréltek a lábában, olyan érszűkülete volt a dohányzás miatt, és rettentő magas a vérnyomása, mégis bagózik... szóval nyilván örökletes(majdnem ökör-t írtam, de találó lett volna, ökörség így ragaszkodni a bagózáshoz...)

Figyu csajok! Süssek muffint? Bár az már csak mindenevő manóknak és anyukáknak való... Gyorsabbat és egyszerűbbet nem tudok kitalálni, főleg, hogy pénteken este érünk haza a disznóvágásról...

Esetleg viszek egy kis hurka-kolbászt! (Jó, ez vicc volt!) 8)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?