ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, elegem van, mindig akkor kezdenek el kopácsolni felettünk, amikor Erik végre elalszik délután. Már vagy 3 hónapja építik a tetőtérben a lakásokat, és természetesen nem egyszerre, hanem egymás után. Van vagy 5 ilyen pici a házban, már egyenként minden anyuci összeveszett a munkásokkal, Egész délelőtt nem csináltak semmi zajosat, erre megint fél kettőkor kezdenek neki a kopogásnak-fúrásnak, aztán rendszerint 4-kor elhúznak a francba. Szerintem már direkt csinálják.
Tuti, hogy Erik mindjárt sírva felriad, aztán fél óra, mire megnyugtatom, a kimaradt alvás miatti nyügiről nem is beszélve.
Esztereu, Boszi, biztos nem lesz semmi probléma, valószínűleg tényleg az van, hogy rengeteg embernél észre sem veszik ezt a szalagot.
Boszi, nincs helyettese?
Hastartó: szerintem mindenképpen próbáljátok fel, mert nekem pl. egyáltalán nem volt jó az, ami az én méretem lett volna. Azt is bele kell kalkulálni, hogy még nő a hasatok, szóval most szinte a leginkább behúzott állapotban kell, hogy kényelmes legyen, de azért tartson is. Nekem a brendonos van, asszem 6000 volt 3 éve, szóval érdemes megnézni a másik fajtát. Elő is szedem, mert tegnap egy óra séta után már éreztem, hogy a hasam majd leszakad, és mennyivel jobb lenne hastartóval. Mondjuk nekem nagyon kiáll máris előre a pocim.
Tali beszámoló (csak erős idegzetűeknek!
): Nagyon jó volt találkozni így négyesben is, mindenki jól kipanaszkodta magát, a többiek meg sajnálták vagy nagyban helyeseltek, mikor mi volt éppen odaillő
. Egyetértettünk, hogy mindenki minél hamarabb hagyja abba a munkát, hogy Pété párjának le kellene cserélnie a 3 ajtós Micráját egy családibb méretű autóra, és hogy a szoptatás legfőbb titka az, hogy anyuci minél nyugisabb legyen, semmin ne idegeskedjen. Megtárgyaltuk azt is, hogy kellene valami télikabát, amibe be fog férni a pocak, és minél olcsóbb, mert arra a 3 hónapra minek fél vagyont rákölteni, stb. . Kitárgyaltuk a nőgyógyászokat, és az undorító cukros-lötyis vérvételt
.Az est fénypontjai a melegszendvicsek (az enyém pl. pármai sonkás, mozzarellás, aszalt paradicsomos, rukolás), illetve a palacsinták és gofrik (illatozó, aranysárga, puha, forró tészta, forró meggyel, vaniliafagyival és tejszínhabbal) voltak. Nyam-nyam!
Asszem odaköltözöm....
Mindenképpen kellene még egy tali, ki is néztük a Mikulás utáni első hétfőt vagy keddet. Hogy hangzik?
A múltkor jó sokáig tartott, amíg átautóztunk a csúcsforgalomban a Trófeáig, úgyhogy ha nem oda megyünk, akkor szerintem valami központibb helyet válasszunk, hogy mondjuk metróval is megközelíthető legyen.