Akkor külön:
Driennke!
Engem sem untatsz, én látod, ugyanilyen vagyok. Szerintem ezért is vagyunk mindannyian itt, mert szeretünk beszélgetni. Engem lelőni se lehet, annyit tudok karattyolni. És a másik, hogy mindig nagyon szívesen olvasok másokat is. Kíváncsi ember vagyok!!!
Nálunk a drága férjem lesz bent a szülésnél, már akkor bevállalta, amikor kukis még nem is volt a pocimban. Azt mondta, hogy nélküle ne merjek szülni!!!
Ha a párom nem bírná, és nem akarna bejönni, akkor 2 barátnőm is jelentkezett, már mind a kettő szült, ők is nagy segítség lennének. Lehet, hogy eljönnek attól függetlenül, bár mindkettő otthon van a babájával/babáival, szóval nem hiszem, hogy eljönnek.
Én is voltam kórházban barnázgatás miatt, 6 napot feküdtem bent a 17. terhességi héten. Engem megnyugtatott a kórház, sokmindent megtudtam, kicsit megismertem az orvosokat, szóval utólag azt mondom, jó volt. Persze akkor vágytam haza.
Ami!
Elküldtem a receptet!
Küldj Te is képet az egész lakásról, házról, mert kíváncsi kacsa vagyok!!!!!!
Kösz a dícséretet a szekrényről. Valahonnan Stuttgart alól származik. Ott élt egy család pár évig, aztán visszaköltöztek Sopronba, és nem fér be az itteni lakásukba. Jó olcsón eladták.
Ági!
Jól megijesztettél!
Remélem nekem nem fog az utolsó napon visszafordulni, mert eddig mint a jógyerekek, fejjel lefelé feküdt. Most is lent kapirgászik a kezével. Szóval majd megbeszélem a kis illetve nagykukissal, hogy maradjon így.
Egyébként mondtad anyósodnak, hogy tényleg fiú lett? Kíváncsi vagyok a véleményére.
Bettó!
Kár, hogy nem bír látni a párod ha fáj, illetve ezt most hülyén fogalmaztam meg, szóval az a kár, hogy nem lesz bent, de hidd el, a nővéred is óriási segítség lesz, mert ő már tudja, mit fogsz átélni. Ha tehetném, én is berendelném a párom is meg a barátnőm is, de kettőt nem lehet. Meg Erinek akkor lesz 4 hónapos a kis Botondkája, nem akarom elvenni tőle!
Mindenki!
Ti is éreztek újfajta mozgásokat odabentről? Én néha olyan vicces dolgokat érzek. Néha olyan, mintha hirtelen remegne, vagy nem is tudom hogy írjam le, szóval, rázkódik, vagy na, nem tudom megfogalmazni. Érdekes. És most már nagyon erősen tud rúgni, ha oldalt fekszek, úgy kapirgássza az oldalam, hogy rendesen csikiz. Vicces. Nálatok új dolgok??????
Még akartam valamit kérdezni, de elfelejtettem. Majd ha eszembe jut, jövök.
Akkor puszi!!!