Sziasztok!!
Ide is megérkezett az első hó, de mire kimentünk olvadozott. Ábel nézegette nagyon, de nem tudta mire vélni ezt a fehér, tapadós, hideg valamit.
Voltunk sétálni, de akkora sár van, -na meg hideg-h, inkább hazajöttünk.
Linácska!
Köszi!!!!!!!!! Reménykedem....
Sajnos sok munkahelyen ezt csinálják és az a szomorú, h szabadon mgtehetik. Én emiatt (is) jöttem el 13 év után a munkahelyemről.
Drukkolok, h mégis a lehető legjobban alakuljanak a dolgaid. Úgyis ott lapul Lilitesó, és lesz idő kitalálni mihez kezdesz:-) "Zebra" után kiiratod magad???
Kacika!
Lesz teszt!!! most már két csíkosnak kell lennie. Köszönöm a bíztatást!!
Ma gulyáslevest főzök, volt lefagyasztva bográcsban főtt marhapöri, ahhoz teszek egy kis zöldséget és kész. ....
Emlegettelek, mert egy nagyon kedves ismerősünk hasonló gondokkal küzd (vérömleny), mint Te és a Te példáddal nyugtatom Ágit
Luca!
Legyetek erősek, minden rendben lesz!
Napsugár!
Ez jó hír!! Szupik a vonalzók!
Bocs, h belevau, ha teszel egy entert az első után, akkor egymás alá kerülnek.
Mimi!
Vasárnap tesztelnék, ha sikerül tesztet vennem....Aranyos vagy!
Csucsu!
Lécci tegyél fel képet Erikáról! Köszi
Juca!
Bocsáss meg, de Én nem vagyok képes beteg babákról olvasni. Nem nézek ilyen műsorokat sem, egyszerűen nem bírom. Nem olvastam Tündiék történetét csak a szomorú hírt, de együttérzek Velük és sok erőt kívánok Nekik!
Nálatok mit hoz a mikulás a kicsiknek??? (édességet nem akarok, na meg nagy ajándékosdit sem...) Tavaly kapott a fiam csomagot, de csak a mikulás zacsival játszott
Íme: