Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Tényleg nagy itt a pangás.
Nálunk mozgalmas hétvége volt. Szombaton jött végre a sógorom megcsinálni a kicsiknek is a galériát.
Íme:
Kép

Akkor vasárnap mentem a nagyimhoz megápolni őt és oda hívtam a kis családom minden tagját. Volt meglepi de nagyon. Örült is neki. Mi meg hazafele a hatalmas nagy havazásnak. Este ki is mentek a fiúk egy kicsit hózni.

Ezt meg ma csináltam. Ez a kép lesz az új "okos" kártyámon mert bankot váltottam.
Sziasztok
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Monti,
Hatalmas gratula a kiskönyvhöz. És az 5centis kis virgonchoz is! Szuper! :lol:

Sugi,
Na ugye! Jájj de szép! :D

Vera,
Nagyon szép család vagytok! :)

KépKép
dreika

kööööööööööszööööööööööönööööööööööööömmmmmmmmmmmmm
Vendég

Dreika
Köcce :lol:

Napocska
Hogy kiírja a centid:peteérés. Hm. Nekem az ovulation az valahogy szebben hangzik. Pedig nagyon jó ez a vonalzó. Csak jóó nyílt. Báár engem nem zavar.Én is beraknám csak meg kell szokjam :wink: :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Lányok!

Monti, olyan jó, h minden rendben! Várjuk a képet!!!!

Vera, nálunk is majd galériás ágyak kellenek! :lol:

Én ma nagyon szorgos voltam, és a kutyaséta után és a főzés között kismama-tornáztam.... :wink:

Ki is kérdezte ezt a teherbeesőst, ... nem tom,

de nálunk mindegyik elsőre összejött, de a 3. terhesség ugye nem babával végződött. A mostani is jött rögvest, remélem nem lesz baj vele továbbra sem!

Kép
zmimi

harivera.
Nem baj nekem tetszik, és nézd csak magyar oldalról lett leszedve, ezért írja ki talán , de nem is tudopm , nekem szivességből csinálták és nagyon tetszik.
Az meg hogy valami magyarul van kiírva, hát.... vagy csak én vagyok ennyire hazafi :lol:
Vendég

mimi

Én kérdeztem , kíváncsi voltam hogy egy vetélés megbolondíthatja e a fogamzásképességünket, mert én olyan egyszer ránéz és úgymarad tipus vagyok, csak a vége nem jó de remélem a teherbeeséssel nem lesz gond.
Lányok ha valaki használt pg53-AT hány napig mutat peteérést?kb előtte utána??????????????
Vendég

Napsugár,
nekem van pg53-am, használtam is, de nem igazán tudtam kiigazodni rajta. Vagy mutat valamit, vagy nem, vagy nem akkor.
Mondjuk Lili úgy fogant, hogy láttuk a páfrányt, akcióztunk, és lett.
Most nem néztem.
Én az LH tesztben csalódtam, ugye volt 23 mm-es tüszőm, de LH teszt nem mutatott semmit. Remélem azért megrepedt, mert ugye azt már nem nézték.

Juca,
amiket fényképben feltettél teszteket, azt hol vetted? Ezek ilyen nagyobb kiszerelésűek? Ami boltban kapható 5 db 2000 Ft típusú, az nem nagyon tetszik, főleg, hogy még csak nem is mutatott semmit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!

Kép Virág a \"fiaimtól\" :-D

Csucsu!
Manapság nagyon kitolódik a gyerekválalás, de ez nem baj. Talán felelőségteljesebbak vagyunk. A "kissebbségiekre" én is haragszom, mert ész nélkül szülnek, sokszor beteg gyerekeket. Amikor Ábi 4 napos volt a 3ágyas szobában egyedül voltam. Jött egy frissen szült cigányasszony, és miután kiment a szülésznő a szobából lazán RÁGYÚJTOTT! Szerencsére Ábelt épp fürdették, de azonnal átkértem magam egy másik szobába...

Napsugár!
NAGYON SZERETÜNK!!!!!!! Nem vagyunk olyan ijedősek! Nekem tetszik a vonalzód!!!!!
Én nem használtam ilyen kütyüt.

Juca!
Jól olvastam, Roli életveszélyben van, vagyis lemondtak róla a dokik?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kinga hgy van?

Kislibus!
Köszi! Megértelek ha nem jössz, de remélem mégis jössz az örömhírrel!!!!!! :D

Linácska!
A negatív tesztet mikor csináltad és a ciklus hanyadik napján lett két csíkos????

MOnti!
Mit szóltak a párod munkatársai a babucihoz?? Mi is kiváncsiak vagyunk ám!!!!! Lécci dobj már egy képet a kiskönyvről, milyen most a design... köszi és persze GRATULÁLOK izgő-mozgó 5cm-esedhez! Én is minden Uh-t megkönnyeztem, főleg a megnyugvás miatt.

Vera!
Gratulálok a fiaidhoz! Tetszik a szoba! Igazi gyerekbirodalom :D

Kacika, Alíz..........HIÁNYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!

Mi megvagyunk, Ábel kevésbé hisztis pár napja, de a fogak miatt sokat sír. Tegnapi sétánk alkalmával a környéken lévő egyetlen pocsolyát megtalálta és arccal landolt benne........ :shock: átöltözés, mosakodás után folytattuk a levegőzést...

Képzeljétek van egy nagyon kedves barátnőm. Sok év próbálkozás után az első lombik programmal született meg a kislányuk, aki Ábival egyidős. Ma tudtam meg, h spontán 11 hetes kismami :D :D :D mesélte, h Ők a 8. házassági évfordulójukon tudták meg és nagyon boldogok. VANNAK CSODÁK!!!!!! :D :D :D

Akiknél havazik lécci küldjön erre is, úgy szeretném megmutatni Ábinak....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Vagyok én is, csak mot velem, nem sok minden történt.
Peti 26-án reggel kezdi az ovit, már várom, de félek is tőle kicsit.

Sugi, nekünk Peti a 2. hónapban jött össze, aztán az első tesó a 4. hónapban, és a 8. héten volt a missed ab, mert üres volt a petezsák, majd rögtön utána jött a mostani babó, aki ha minden jól megy márciusban születik.
Amúgy szerintem is jó a vonalzód!!

Monti, örülök nagyon hogy minden oké!

Lina, szorítok, hogy sikeres legyen ez a hónap és a szedercsírátok már ott legyen :wink:
Vendég

Köszi mindenkinek

Kacika, jól értettem hogy nem is vártátok ki a 3 hónapot a vetélés után?

Nem tudom mire alapozzák a három hónapot, de én egyáltalán nem érzem azt hogy nagyon sokat kellene, várni.
Lelkileg feldolgozni ezt jobban nem lehet, mindig emlékezni fogunk , nem felejtjük el hogy azért itt jelzett nekünk "valaki"
Fizikailag egyáltalán nem érzem magam gyöngének, a vérképem 2 héttel a vetélés után egyszerűen tökéletes volt, a vitaminokat szedem abba sem hagytam....mért kell hónapokat várni??

Ja!!! lányok cáfolnom kell saját magam , tegnap öszeírtam csomó hülyeséget, de....
Láttam ma egy igazán elhanyagolt családot, anyukán gyerekeken látszik a szegénység, +igénytelenség (4 gyerek) a legkissebb lehetett 2 éves vékony kabátkába, sapka nélül annyja nem fogta a kezét úgy két méterre tőle hívta hogy siessen már, Azt a pici lányt látni kellett volna olyan fehér mint a fal, és nem is tudom leírni de úgy az összes gyereken látni lehetett valami megmagyrázhatatlan életuntságot.Mindenesetre nem volt igazam , lehet hogy könnyen végig csinálják sokan ital minden mellett a terhességet, de ezek a gyerekek nem egészségesek .

Lecsillapodtam kicsit Sajnos nem tudok privit kezdeményezni, csak válaszolni :oops: ha tudnék már megírtam volna nektek egy két dolgot aki én vagyok de így nyilvánosan nem merem nehogy fölismerjenek.

Monti nagyon köszi a vonalzót akinek nem tetszik nem nézi, de itt mindenkinek tettszett eddig nagyon.
Főleg az tetszik hogy magyar :lol:
Vendég

Napsugár!

A vonalzóink alatt ott van, hogy pü. Akinek irni akarsz erre kattintva irhatsz privát üzenetet. Kell témamegjelölés, lehet képet is küldeni, úgyanúgy, mint a topicra.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sugika! :D
Ezen ne múljon. Küldök én Neked privit. :wink:

KépKép
dreika

ok lányok megvan, ezek szerint azért nem ment el a levél mert témát nem adtam...hmmm nekem nem volt fontos :oops:
Vendég

Kép Kép

tjuca

Lina!

Lemaradt a drukkszmájlí. :x Bocsi!

tjuca

Napsugár, akarunk várni 2 hónapot, de nem sikerült, így rögtön a vetélés utániban terhes lettem. :oops:
És bár volt egy hematomám pár hétig, nem biztos, hogy a missed ab miatt. De már az is felszívódott :lol:

Rohanok vacsit kell készíteni. Ti miket esztek vacsira???? Nálunk olyan uncsi, mindig vagy maradék, vagy tészta, vagy kenyér valamivel.....
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudnátok nekem segiteni?Úgy látom itt mindneki profi ebben a témában(sajnos),én meg nem értek hozzá.Barátnőmnek nemrég volt HSG-je,ma volt dokinál,aki azt mondta hogy 19 mm-es a nyálkahártyája.Ez msost jó vagy nem jó?Mert közb volt peteérése is,és nagyon reménykedünk hogy sikerüljön a baba.
Köszönöm előre is a válaszokat!
a ciklus 23.napjában van.ez nem tudom fontos e.

Olvaslak Titeket és Nagyon Drukkolok Mindnekinek!

Puszi

KépKép

KépKép
pilchard

Szia Pil!

De jó látni!Hogy vagytok, mi van Veletek?Régen írtál már...
Kérdésedhez sajna nem tudok hozzászólni...

Sugi!
Én is azért nem tudtam egy darabig privit írni, mert nem írtam témát.Olyan pici betűkkel figyelmeztet hogy az a baj, hogy sokáig nem vettem észre. :lol: Nekem is írsz valamit???? :lol:
Szuper a vonalzód, nagyon tetszik!Én is akartam magamnak csinálni ilyent, de babonából meghagytam a békákat... :lol: :lol: :lol:

Én használom a pg 53-at.A ciklus második felében végig páfrányt mutat, aztán a mensivel buborék lesz...tehát nem megyek vele sokra.Lh-teszt nekem sem mutatott semmit... volt második csík, de halványabb.Viszont volt szép tüszőm...Aztán, hogy megrepedt-e...
Remélem, igen!

Lina, érzel valamit?

Juca!
Amit írtál a kis Rolikáról, én azt a történetet nem bírom végigolvasni, annyira megrázó...de rengeteget gondolok rájuk így is, hogy nem tudom pontosan, hogy mi a baj, de ugye, nagy baj van? :cry: :cry: :cry:

Kacika, azért írjál gyakrabban, hogy tudjuk, hogy jól vagy!
Vendég

Juca,
legközelebbre rakj át légyszi gólyavárónak. :wink:
De jó sok kismami van! :D

KépKép
dreika

Vera, dehogy haragítottál! :lol: :lol: :lol: Te is leírtad a véleményedet, meg mi is.A kettőnek nem kell feltétlenül megegyezni!Majd Te is megszokod...
Eddig nem láttuk magyarul leírva, ezért furcsa.
Vendég

Sziasztok!

Vera!

Az ovuláció olyan mint az ováció. Személy szerint nekem semmi problémám, hogy magyarul van, viszont, hogy számolgatni kell az nem jó. Viszont eddig messze a legszebb tickereket lehet itt csinálni, én is regisztráltam, ha most nem lesz baba, a clostys hónapban beújítok.
Nagyon helyes a férfi kosárcsapatod!
Akkor Ti most leálltatok a kislánykreálással?

Luca!

Igen nagy baj van, a kisfiú tüdejében már nincs ép szövet, tehát minden órában meghalhat. :cry:

Pil!

Jó.

Kislibus!

Ó, hogy hányszor voltam már ilyen gödörben. Viszont a dokit meg kellene nézni, mert azok a közti vérzések, barnázások azért nem valami bíztatóak. A barátcserje homeós cucc általános ciklus rendbehozó, talán egy-két hónapban érdemes lenne kipróbálni.

Montana!

Olyan szuper. Várom a képet. Karácsonyra már szép kis pocakod lesz.

Kacika!

Néha a nagy eseménytelenség is jó. Peti várja az ovit, vagy nem nagyon lelkesedik?

Zsuzsu!

Ha mégsem úgy alakulna a ciklus vége, NBálad sem ártana egy egyszerű vizit, mert nagy az amplitúdó. Remélem még 8 hónapig nem jön piri. Már egészen megizmosodott a babás szektor, és gyorsan mennek a töbiek is. :wink:

Dreika!

Rendben átteszlek. Gondolom számbavettétek a "kockázati" lehetőségeket.

Mimi!

Mi ez a nagy hallgatás?

Megyek, be kell fejezni a fürdetést.

Puszi MIndenkinek!

tjuca

Monti!

Olyan jó, hogy minden rendben van!
Azért az nagyon megnyugtató,amikor az ember látja a szívhangot!Meg láttad mozogni...szuper érzés lehetett!
Kérünk szépen képeket!

Juca!
Borzasztó amit írtál a kisfiúról, nem is tudok mit mondani... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Luca68: Olyan jó mindig nézem a vonalzódat hány nap van még karácsonyig. :) Már én is nagyon várom. Ez az egyetlen olyan ünnep amikor szerintem minden ember egy kicsit elérzékenyül és valóban a tiszta szereteten alapul.

Kép
csucsu05

Szia Lányok!

Juca, nincs hallgatás, csak nincs nagyon esemény...

émelygek reggelente, folyton álmos vagyok, már 2x kismamatornáztam... slussz

19-én, hétfőn este megyünk a dokihoz UH-ra, remélem, h okés lesz minden,
és nem azzal jön, h : túl kicsi, már nem dobog... v mittomén... sajna néha ilyen is az eszembe jut, mint eshetőség.

Hétvégén megyünk apósékhoz, ők még nem tudják a nyúzt, de ők nem azok a lelkesedős fajták, inkább a hidegvérrel tudomásul vevősök.

Anyósom viszont repked, olyan édi. (férjem szülei is elváltak)

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Alíz!
[size=18][color=blue]NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!! [/size][/color]

Kacika!
Nálunk úgy van a vacsi, h akkor eszünk hármasban így Ábel délutáni alvása idején főzök. Délben Ábelnek mindig külön főzelék van (időnként csinálok többfélét neki és csak elő kell szedni a fagyiból) én pedig az előző esti vacsimaradékot eszem. Nálunk tegnap naggyon finom krumplifőzi volt, tarját sütöttem mellé. Ábi csirkecicit kapot feltétnek. Ma melegszenyó lesz, azt kért Bence, Ábinak spenót...

Juca!

Készülök dokihoz, de félek, h ha most bejelentkezek, tutira megjön mire odaérek.... A hétfői egy csík megrendítette a magabiztosságomat. Bence mindennap simizi Tirzust, de amíg nincs zebra én félek beleélni magam. A cickóim mint egy dinnye, viszont fájdogálnak a petefészkeim és talán a méhem is. Piri nincs.

Pil!

Puszi Nektek, a kérdésedre nem tudok válaszolni, nincs ismeretem a témában.

Nati merre vagy???????????

Sok a hiányzó!!!!!!!!!!!!!

:o

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
a 32. napon volt negatív, és a 36. napon pozitív Lili.

Juca,
nem baj, hogy lemaradt, majd hó végén kapok helyette zebrát :lol:

Luca,
nem érzek semmit, csak öklendezek mindentől. De ugye ez nálam nem számít, én ilyen vagyok. Na meg ha össze is jött a bébi, max. hétvége körül fog beágyazódni.

Hú lányok, én úgy el vagyok keseredve. Ma intézték a munkahelyemen a felmondásokat. Ok, engem nem rúghattak ki, de olyan kedvezőtlenül akarják változtatni a munkakörülményeimet, hogy gyakorlatilag a bejutásom lehetetlenné válik. Valahol sejtem, hogy ezt nem vagyok köteles elfogadni, de most még mehetek ennek is utána...
Na mindegy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló Mindenki!

Lina, nagyon szorítok!!

Zsuzsi, szerintem babás vagy, de lassan ellőnék a helyedben egy másik tesztet is. Drukkolok borzasztóan!

Juca, olvastam a blogot, nagyon szomorú. Ilyeneket olvasva kicsit magamba roskadok és elszégyellem magam, hogy miken tudok én elkeseredni, holott ezek semmik az ő bajukhoz képest.

Rohanok később többet
Vendég

Jaj, csajok, annyira el vagyok keseredve, sógornőm bekerült a kórházba, 30 hetes, és szivárog a magzatvíz, kicsit nyitva van a méhszáj is...Most voltam Nála.
Úgy tűnik, lassan megszületik a baba...
Szorítsatok, hogy rendben legyen minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most nem is írok többet, talán majd holnap... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Luca!

Szorítunk, imádkozunk!!! Még egy kicsit tartsák benn...

tjuca

Luca, nekem ez a lázálmom, hogy ez ne történjen meg. Mert görcsöket el tudnak múlasztani, a méhszájjal is lehet ezt-azt tenni, de a magzatvizet nem lehet pótolni.
Nagyon szorítunk nekik!!!!!
Vendég

Luca: Szoritunk ezerrel. De azért bármi is lesz az orvostudomány ma már csodákra képes. Mindenestre a sogornődnek most nagyon erősnek kell lenni. Kitartás. Bizok benne, hogy azt a babót valahogy bent tudják tartani még pár hétig.

Kép
csucsu05

Luca,
nagyon szorítok!+++

KépKép
dreika

sziasztok.
Luca én is azt kívánom a sógornődnek, hogy semmi gond ne legyen a babával. :!:

Lányok láttam páfrányt a pg53 on, már második napja. :)
Vendég

Luca, én is imádkozom a sogórnődékért!

Ez olyan rémisztő...

Zsuzsu, mikor tesztelsz újra?

Lina, HAJRÁ!!!

Kép
zmimi

dreika

hogy vagy? görcsöltél nagyon?
Ezek szerint montantól ti már próbálkoztok?
Vendég

ezt nézzétek, besz@rok meg tudtam csinálni , hmmmmm
Vendég

Sugi,
még van piri, jó erős, mint mindig, de nem görcsöltem.
Igen, próbálkozunk. De Ti is, nem?

KépKép
dreika

Napsugár: Ügyi vagy :)

Kép
csucsu05

Napsugár! Ügyes vagy, szép vonalzók!

Luca, és lehet tudni hogy mitől indult el a magzatvíz? Fertőzés, vagy elesés, vagy mitől?
Vendég

Dreika.
Csak óvatosan, nem vigyázunk, de ezeket a napokat kihagytuk.
Majd lesz valahogy.
Csucsu köszi...fejlődök ám.
Engem senki nem tanított semmire, vettem egy gépet és magamtól rájöttem mindenre.....már amire.
Vendég

Sziasztok!!

Ide is megérkezett az első hó, de mire kimentünk olvadozott. Ábel nézegette nagyon, de nem tudta mire vélni ezt a fehér, tapadós, hideg valamit. :D Voltunk sétálni, de akkora sár van, -na meg hideg-h, inkább hazajöttünk.

Linácska!
Köszi!!!!!!!!! Reménykedem....
Sajnos sok munkahelyen ezt csinálják és az a szomorú, h szabadon mgtehetik. Én emiatt (is) jöttem el 13 év után a munkahelyemről.
Drukkolok, h mégis a lehető legjobban alakuljanak a dolgaid. Úgyis ott lapul Lilitesó, és lesz idő kitalálni mihez kezdesz:-) "Zebra" után kiiratod magad???

Kacika!
Lesz teszt!!! most már két csíkosnak kell lennie. Köszönöm a bíztatást!!
Ma gulyáslevest főzök, volt lefagyasztva bográcsban főtt marhapöri, ahhoz teszek egy kis zöldséget és kész. ....
Emlegettelek, mert egy nagyon kedves ismerősünk hasonló gondokkal küzd (vérömleny), mint Te és a Te példáddal nyugtatom Ágit :lol:

Luca!
Legyetek erősek, minden rendben lesz!

Napsugár!
Ez jó hír!! Szupik a vonalzók! Bocs, h belevau, ha teszel egy entert az első után, akkor egymás alá kerülnek.

Mimi!
Vasárnap tesztelnék, ha sikerül tesztet vennem....Aranyos vagy!

Csucsu!

Lécci tegyél fel képet Erikáról! Köszi :)

Juca!
Bocsáss meg, de Én nem vagyok képes beteg babákról olvasni. Nem nézek ilyen műsorokat sem, egyszerűen nem bírom. Nem olvastam Tündiék történetét csak a szomorú hírt, de együttérzek Velük és sok erőt kívánok Nekik!

Nálatok mit hoz a mikulás a kicsiknek??? (édességet nem akarok, na meg nagy ajándékosdit sem...) Tavaly kapott a fiam csomagot, de csak a mikulás zacsival játszott :-) Íme:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

SZiasztok!
Csak egy pillanatra néztem be, szaladok műsoros szülőire!
Sógornőmék jól vannak, még nem kellett megindítani, mert még elég a magzatvíz.De sajnos szivárog változatlanul.
Nem tudni, hogy mitől indult meg, nem történt semmi.Tehát talán fertőzés...
Ma is volt uh, kb 1800 gramm.Azért ez biztató...
Puszi Mindenkinek!Majd ha tudok, írok még.
Vendég

na majd újra csinálom az egészet, valamit, el....tam
Vendég

Luca!

Ez mindenképp bíztató, reméljük még húzza egy kicsit.

Zsuzsu!

Tőlem nem kell bocsánatot kérned.
Én személyesen is ismerem Tündit, de ismeretlenül is felnézek rá. Remélem nemsokára kap egy másik gyereket az élettől.

Mikulásra. Hát inkább nápolyit, meg sütök neki muffint, esetleg mazsolát. Biztosan kap majd csokit is, de annak nagy részét én eszem majd meg. :twisted: Jó kap ő is, de nem fog ezen élni, de szívózni sem akarok, hogy márpedig az én gyerekemnek senki ne merjen csokit adni, csak fejvesztő játékot.
A klubba már bepengettem a 200 pénzt, ez egy jó minőségű, tehát igazi csokiból készült kisebb miki.
Tavaly karácsonykor a szaloncukor volt a sztár, fel sem kellett bontani. Olcsón megúsztuk. :-)

Dreika!

Kacikáék kislánya is a vigyázós időszakban fogant.

tjuca

Luca! A magzat tüdeje a 28. héten érett annyira, hogy tudjon működni a méhen kívüli életben! Az érettség ált. a 32-34 hétre a max, de a 30. héten igen jók az esélyek! Pláne, ha már 1800 g-os! Ilyenkor felgyorsítják a tüdő érési folyamatát, szteroiddal, ha már 2-3 napi adagot megkap az anyuka, az megint sokat dob a tüdő működőképességén. És ez a legfontosabb, mert a meleget tudják, biztosítani (ikudátor), a táplálékot szintén (ált. az ekkora babák már tudnak szopizni, ha mégse kiskanállal vagy cunisüveggel nagyon szépen esznek). Úgyhogy ne aggódjatok, biztos mindent megtesznek, hogy még egy picit bennt maradjon, de hidd el, idekint is kifelyezetten jó esélyei vannak!

Többiek mindenkinek puszi!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Zsuzsu!

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságodat.

Kacika, Juca! Mi van veletek?

Üdv:

Alíz.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?