Új privát üzeneted érkezett!

Mazsi én is döntve használom az etetőszéket mert ha egyenesbe van lehajtja a fejét :lol:

KépKép
csongria

Ria!
Óh, szegény Beni!Na meg te is!Tudom milyen vacak! :(

Timi!
Szerintem van benne vmi, hogy tudta alatt a szervezet betegség idején több tejet termel a babának, mivel az gyógyítja!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ria!
Úgy sajnálom!!! Szegény kicsi Beni! Vigasztaljon az, hogy később ezekre nem emlékszik!

Mazsi!
Már van fűtés! :D :D Iszonyú balhét csináltam volna, ha nincs!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Dinyuska!
Én csak a Prevenart adattam be, nem volt semmi.
Ja, az estét én is várom minden nap! :wink: Jön apa haza, utánna övé a kiscsaj!Éjjel is amig tv-zik, addig ő megy be hozzá, ha kell.Ezt persze nagyon várja, szerencsére.Én csak éjjel kelek hozzá, bár mostanság ritkábban. :wink:
Ne lelkizz rajta!12 óra gyereknevelés van lyan fárasztó,mint 12 óra műszak egy munkahelyen.Ott is elfárad a végére az ember, és nyűgösebb, türelmetlenebb.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

sno
úgy röhögtem a süteményfalón :lol: n tudományos, én még csak úgy hallottam, h sütifaló :lol: egyébként sztm az, amit írtál, vagyis: formabedobó :twisted:
a montesszori is nyert :lol:

dinyus
te még csak most érezted először? nekem igen sokszor van, amikor kiszámolom, h mennyi van még fürdésig, alvásig :oops:

a sütőzacsit annyiban nem értem, h ha megpárolódik (=megfő) benne minden, akkor mi kell a sütéshez?

timi
ne röhögj n, de én is arra gondoltam, h lillus betegsége miatt több a tej :oops:

mazsi
hát nálunk az elalvás az egyedüli, ami simán megy (kopp-kopp), ha ez is dugába dől, akkor én a kardomba fogok...

majus3

ria
hát ezért mondtam, h nem könnyű kiállni a dévénytorna mellett :cry: rem, nálatok látványosabb lesz a javulás, mint nálunk...
kitartás!!!

majus3

Orsi!
Várjál: szopi, kéz és lábmasszír meg még éneklés is? :lol: :lol: A kéz és lábmacera egyszerre megy két kézzel vagy felváltva? :wink:
Igen, a montesszorira gondoltam!
Süteményfaló! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Május!
Most, hogy most már igen ritkán talizunk (azért remélem nem), tenned kell fel Keléről fényképet! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Május!
Biztos bennem van a hiba, de nem értelek... :oops: Úgyhogy leírom talán érhetőbben. A zacsinak az a neve, hogy sütőzacskó. Mindent beledobálok, (a husi az külön zacsiba csinálom) teszek alá egy kis vizet, bezároma száját és aztán berakom a sütöbe, kb. 20perc alatt minden puha benne, megpárolódik. Aztán összebotmixerkedem és kész. És amióta így "főzök" Laurinak, nem lesz nyúlós a krumpli és nem is ég oda semmi, szóval nagyon meg vagyok elégedve. Vagy mit is nem értettél? :oops: :wink: :)
Hiszti:Hát igen most éreztem először úgy, hogy mindjárt megőrülök, és sírva tudnék fakadni. Eddig tűrtem, tűrtem, mondogadtam magamnak, hogy nyugi, hát gyerek és unatkozik és nem tudhatja, hogy visszatérek, biztos szorongásos korszaka van, szegényke és különben is örüljek neki, hogy egészséges blablabla De most...brrrr, de dühös vagyok... :)

Másik Timi! ;) :)
Ez egy olyan A4es kemény fedelű könyv, aminek talán az is a címe, h 90napos diéta és van benne mind a 4 féle naphoz jónéhány recept.
De ha érdekel, megtudom, h pontosan mi a címe meg ilyesmi.

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Dinyus ha megnyugtat, én ma már semmivel nem bírom visszafogni magam. Boldi nem csak akkor nyíg ha kimegeyek, hanem folyamatosan, még ölben is, akármikor, most is. Kaja KÖZBEN is. Ha ölben van menne, ha mászik nyavalyog, aludni nem akar...Sajna nálam kaja közben szakadt el a cérna, jól ráförmedtem, szegény úgy megijedt, kölessel a szájában elkezdett ordítani, nekem meg jött a bűntudat, féltem nehogy megfulladjon :( :oops:
De a bűntudat se tartott sokáig, mert azóta megint nagyon elegem van, egyszerűen úgy érzem megőrülök ha valamit nem törhetek szét vagy rugdoshatok meg, miközben Boldihoz próbálok úgy nyúlni mint a hímestojáshoz, mintegy túlkompenzálva, nehogy megszorítsam vagy rácsapjak stb Na, elvisz a gyivi? :oops:

Kép
Kép
agiboldi

ágiboldi
konyha, műanyag tálcák? ha jól emlékszem a te trükköd volt!

dinyus
ártatlanul azt hittem, h a sütőzacsiban sütni lehet (csirke, stb.). de ezek szerint csak párolni

majus3

Lányok, ez nagyon kemény, amit kiálltok a gyerekekkel ezeken a "tornákon"!

Mivel még nem találkoztam a sütifalóval, nem mertem letegezni 8)

Múlthéten én is akkor zakkantam meg, amikor apa egymás után kétszer később jött haza, és nekem kellett fürdetni. Ma is később jön, de szerencsére ma megvolt a három alvás, így megvárjuk a fürdéssel... :twisted:

Orsi
Kép Kép
sno

Mazsi, SNO
Nálunk is hasonló az altatási procedúra:
Szopi, ének és hátmasszírozás (mert oldalt fekve szopizik). Ez egy ideig tuti receptnek tűnt, de most már ez sem válik be. Tegnap pl. 1X aludt napközben (igaz két órát), ma meg ugyan 2X, de 1X 15 perc, 1X fél óra. Katasztrófa. Bár ahhoz képest nem extra nyűgös (még tudok írni).
Tegnap megkapta a BCG-t. Nagyon jól viselte.

Dinyus,
Kösz a BCG infókat.
Az estevárás nálam is sokszor előfordul.

Ria, Május,
Ezt a tornát nagyon rossz lehet végignézni. Remélem lesz javulás mindkettőtöknél.

Na idekúszott mellém a kis bohóc. Nem hozzám :( , a drót kell neki.

KépKép
bozotka

Május!
Lehet, h azért sütőzacsi, mert a sütőbe tesszük???!?!?! :D
Ezen még nem gondolkodtam... :D
Ha csirkét sütök (?) benne magunknak akkor is megpuhol a cucc, aztán széttépema zacsit és akkor tényleg megsül a téteje, pirosra ropogósra. És sokszor csináltam már ilyet, ha nincs időm főzni. Berakom a zacsiba a befűszerezett csirkét, krumplit, hagymát és berakom a sütőbe. (Magunknak a húst és a krumlit egy zacsiba teszem) Nagggggyon fincsi! :)

Ágiboldi!
Nem visz el!!!!! Nyugi! :D
De ciki, nem ciki, megnyugtató amit írsz...így engem sem visz el, tutira!
Sorstárs! :)

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

A műanyag tálcákon túl vagyok, nem érted, porrá kell zúznom valamit!

Sztem ha nem rakunk bele vizet, akkor süt, így meg főz, de ez csak az amatőr véleményem :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Bozotka,
ezt meg sem hallottam, hogy egy ilyen komplex altatás is csődöt tud mondani! Bár még van két szabad lábam, azzal esetleg még árnyjátékozhatok a falon...

Timo,
ez mindig izgágaság függő, ha nagyon ugrál, akkor egyik kézzel egyik kezét, a másikkal a lábát masszírozom, de van, hogy egyik kezemmel felemelve tartom a karját, a másikkal meg végignyomkodom, stb.

Ágiboldi,
diótörés kalapáccsal?
Nekem egyébként a hólapátolás vált be, mint feszültség levezető, de sajnos elég idény.
Viszont tényleg ki kéne valamit találni, mert amikor Sebi csak rövid ideig csinálja azt, amit Boldinál láttam, és a bennem ébredő feszültségeket felszorzom 24 óra mínusz az alvásidőkkel, akkor mindig arra az eredményre jutok, hogy az idegiterhelésed magasan meghaladja a határértéket.

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi
Kép Kép
sno

ágiboldi
bocs :oops:
elő egy bögrét, csomagold be egy szatyorba (h ne kelljen sokat takarítani) és adj neki!
én már vágtam földhöz a pszéket (rem azért kinézitek belőlem, h a gyerek nélkül), ill könyvet is (ez utóbbi ráadásul még illetlenség is, de nem n voltam eszemnél - működött)

majus3

Na, most sem akar aludni. :evil: :evil: :evil: Pedig ma napközben kemény 3/4 órát aludt összesen. Zsófiapu próbál altani, mert nekem elegem lett.
Sír. De ha mondjuk felállítanánk, akkor rögtön vigyorogna.

Úgy látom van akinek inkább a SZEPA (nálunk ez egyenlőre nincs), van akinek az altatás a fő gondja mostanság. Etetés, gyarapodás és szopizás gondok szinte megszűntek (esetleg néha egy kisebb aggodalom).

Ja, és tettem fel fogas képet a Picasa-ra.

Most már vidáman dumál.

KépKép
bozotka

Ja és még kimaradt egy fontos probléma az éjszakai alvás. Szerintem az a legnagyobb gáz, ha felkel és nem alszik vissza éjszaka. Bár a sima kelegetés is szar lehet.

Ágiboldi,
És ha ilyenkor elmész otthonról? Normál üzemmódban Boldiapunál hogy viselkedik (ha te nem vagy mondjuk otthon)?

KépKép
bozotka

Hali!

TE JÓ JEGES! Ti TÉNYLEG így altattok?!? :shock: :shock: :shock: Én bedobom az ágyba, ráhúzom a takarót aztán joccaka. :lol: Ennél nagyobb hűhóra nem vagyok képes! Ráadásul naponta többször...ezt nem nekem találták ki! :oops: :oops: Délelőtt és este a fürcsi után még kap szopit előtte, de az is "csak" szopi, semmi extra. :roll:

Alig merem megírni, de nálunk napközben nyugi van. El kúszik-mászik magában, csak a vezetékekre kell figyelnem, aztán eszik, alszik, nyűgi, hiszti nincs. (Na most már azt hiszem elvetettem a súlykot (így?), holnaptól biztos megbosszulja magát ez a néhány mondat.) Ill. azért van egy-egy hiszti napközben, de akkor azt úgy értékelem, hogy fáradt, és megy aludni a kiságyba. :lol: A vicc az, h tényleg elalszik és aranyos pici lényként tér vissza. :D :D

Ágiboldi! Ha úgy adódik én rugdosni szoktam. :oops: :oops: Leginkább ajtót. Segít. :wink:

Május! Nehogy adósod maradjak a válasszal ( :lol: :wink: ), megírom a 40 perces éjszakai altatásunk menetét (oka ismeretlen):
2:40 felsír -->cumi, batakar, alvás
2:50 felsír -->cumi, betakar, alvás (talán éhes? Á, nem lehet, két órája evett!)
3:05 megin' felsír -->na egye kutya, etetek, csak aludjunk mááááá'!
3:15 felsír -->na neeeeeee! Akkor ordíts! :x :x
3:20 "Ölbe veszi, megsajnálja, haza viszi kis házába." helyett: az ordító utód kihalász' a kiságy végéből, helyére fektet, betakar, cumi és lőn csönd! Váo. Hogyan, miért, ki tudja, ki érti, de végre ALSZIK!!! :D :D :D
Vendég

Köszi a tippeket! :lol: Sno, asszem a "farmos dühöngő" kell nekem!!

A megoldás az lett, hogy elmenetem step aerobicra (ahova egyébként ma nem mehettem volna, mivel nem aludt és hamarabb kellett este fürdetni), de Boldiapu bevállalta, h akár meg is fürdeti ha úgy hozza a sors, csak menjek és ugráljam ki magamból! Szóval ha láttatok még őrjöngve ugráló kismamát, szakadt rólam a víz és éreztem ahogy jön ki a feszkó :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok! :)

Úgy néz ki jobban vagyunk! Éjjel csak 2-kor kelt Lillus, de akkor cumi+simi visszaaltatás volt negyed 5-ig. Akkor szopi és 6-kor végleges ébresztő. Viszont nem szörcsögött, nem kellett porszívózni! :) :)

Dinyuska!
Nem ismerem ezt a könyvet, viszont a www.mindmegette.hu oldalon szoktam recepteket vadászni.

Ágiboldi!
ÁÁÁÁ, dehogy visz el! :) :) Tehát ezért a csokikompenzáció? :wink: De legalább a tornán jól kiadtad magadból! :)

Bozotka!
Aranyos Zsófi foga! :)

Altatás:
nálunk is úgy megy, hogy ha látom, hogy álmos, akkor be az ágyba, takaró ráhúz aztán ennyi! :lol: :lol: Ha fáradt nagyon, akkor 2 mp múlva alszik, ha annyira nem, akkor zsörtölődik kicsit előtte! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt!

Az altatásról nem írok inkább semmit...murphy :wink:

Timi hálistennek hogy jobban van a manó. :)

Ágiboldi! Step aerobic!!!! :D

KépKép
csongria

Sziasztok!

Gergő ma éjjel is műsorozott 2:40-kor, de nem kapott szopit! :twisted: Nehogy már rászokjon a kétszeri evésre éjjelente! :shock:

Viszont: tra-tra-tra: ahogy betettem a járókába, rögtön felült egyedül!!! :D :D :D Kár, h csak a végét láttam, mert éppen a gépet kapcsoltam be. :(

Azért van rossz hír is : a roh@dt pöttyök szerintem csak romlottak, mióta kenem azzal a krémmel, amit a méregdrága bőrgyógyász írt fel. :evil: Tegnap este óta lázadok és nem kenem, úh már szebb, de nem tudom, h mit csináljak vele....vigyem vissza a bőrgyógyihoz újabb 5 pénzért? Ehhez vhogy nincs kedvem egyelőre. :?

Ági! De jó, hogy sikerült kiadnod magadból a feszültséget - jelentős károkozás nélkül! :wink: :lol:
Vendég

Beninek boldogságos 3/4 évet! :lol: :lol: :lol: Mindjárt itt az első igazi szülinap!

Pann!
Szerintem inkább várj kicsit, ne vidd vissza. De amúgy kiderült már mitől van? (köles?)

Timi
Kép Kép
timocska

Már akartam kérdezni, hogy akkor a csoportos torna a Récsey-ben dugába dőlt???
A honlapon nincs fenn semmi info az aerobicról és a gyerekmegőrzésről.
Ria!
Te honnan tudod ezeket?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! A Récsey honlapjáról tudom. :roll: Hát nálam nem dölt dugába! Remélem januártól tudok menni. Nagyon szeretnék!!!(apa kis fizetésemelést remél)

KépKép
csongria

Most már annyit töltött kint mint bent Beni! :D Megy az idő!

Elmegyek ma a Prince Oliver diszkontba az Árpád hídhoz. Megint vennem kel egy pár bodyt, 80-ast. Nem tudom hogy a sok mosástól vagy mitől de egyre kissebbek a badyk. Na meg kinyúlnak. Azért ennyit nem nő! :roll: Nem tart velem valaki? :roll: :)

KépKép
csongria

Timi!http://www.gilda-max.hu/ :D

KépKép
csongria

Boldog hófordulót Beninek és Botondnak!

Lányok, megnéztem a grafikonokat és elgésok adat hiényzik, ha megvan, elküldenétek nekem privibe, persze, csak ha akarjátok, hogy szerepeljen a rábliban. (van amit be írtam, miközben ide megírtátok, de tudom, hogy valami kimaradt!)

Ria: 9 hós :wink: :lol:
Pann: 7, 8 hós és majd a 9 hós mérés
Bigsister: 6, 7, 8 és majd a 9 hós adat
Ágiboldi: 8 hós és majd a 9 hós
Sági: 5, 6, 7, 8
Bella: 4, 5, 6, 7
MMoni: 6, és majd a 7 hós mérés :wink:

Timo: 7, 8
Lora: 7 és majd a 8
Bozotka: 5, 6, 7 és majd a 8

Akit nem említettem, de szereté, hogy (újra) bekerüljön, csak írjon!

nanica

Juj :oops:
elgésok = elég sok
hiényzik = hiányzik
rábliban = tábliban

Az egy dolog, hogy a két lábamat, és azt, hogy merre van a jobb és a bal folyton összekeverem, de hogy gépírás közben az ujjaim is keveregnek... :lol: :lol:

Altatás: pár napja rájöttünk, hogy Linuskám fázott esténként, és azért ébredt fel elalvás után fél- 3/4 óránként! Hétfő óta kapott mégegy hosszú ujjú hálózsákot is, és így nem kel fel egészen éjfélig, 1ig ( fél 8kor alszik el). Így most van rajta hosszú body, pamut pizsi, zokni, rövid és hosszú ujjú hálózsák és 21 fok van a lakásban.

nanica

Nanica! 9 hós! 7800 gramm és 73 cm :D

KépKép
csongria

Boldog 9-et Beni! Tényleg most töltött annyit kint, mint bent :o

Pann,
ti mikor jutottatok a nappali altatás eme magaslataiba? Az ülünk a gép előtt kezünkben az alvó gyerekkel időszak nálatok is elég sokáig tartott, aztán még együtt treníroztunk a kiságyban altatásra, ezeket az eredményeinket sajnos a nyaralás-szezon elmosta :cry: , és utána már a mozgásfejlődési ugrások és a fogzás megakadályozott minden visszatérést. Szóval nálatok mióta van nappali önálló alvás? Az éjszakai tréningeket követem, az ok.

Timo,
legalább gyors javulás van!

Ágiboldi,
a farmos jó választásnak tűnik, adhatsz a teheneknek...

Megyek megnézem Zsófi fogait...

Orsi
Kép Kép
sno

Nanica! Nálunk is 21 fok van és lefekvés előtt jól kiszellőztetünk, be se kapcsoljuk a fűtést éjszakára csak reggel. :roll: Beni nem panaszkodott jól alszik. Bár rajta egy takaró vastag újjatlan hálózsák van és hosszú body.

KépKép
csongria

Bozotka: Zsófi nem szedi ki a hajából a csatot?? Linusnak is folyton a szemébe lóg, de nem mertem neki eltűzni, csak fésülöm rendületlenül oldalra :lol:

nanica

Ria: ezek szerint Linus fázós lenne?? Két réteggel több van rajta!

nanica

Közben megkerestem Botit is... Boldog 7-et!

Bozotka,
ez a kislány gyönyörű, és a fogak is édik!

Nanica,
a rábli-ra azt hittem újabb szakszó :oops: :lol:
Lehet, hogy Sebi is fázik? :shock:

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!
Nanica 7 hós adatot adok a rábliba :D -
8780gr, 72,5 cm.
Köszi, hogy beírod!

Nálunk az van, hogy Bercinek tüszős mandullagyulladása van állítólag, úgyhogy kap antibogyót :(, múlt hét óta folyamatosan csak dokikhoz járunk, először nagyon magas láz, aztán hányás, aztán aphta miatt, míg a végére kijött ez a mandulagyulladás, persze Luca is beteg lett, úgyhogy, ha épp Berci jól volt, akkor Lucával mentünk dokihoz. Bethesdában nagyon nem akarták, hogy antibogyót kapjon a kicsi, ideadták a receptet, de azt mondták várjunk, de a gyerekdoki nem akart várni már. Ne tudom, én is vártam volna még, de csökönyösködni sem akartam.

De a mozgékonyságát a betegség nem befolyásolja, tegnap háromszor borította ki a szobanövényt virágföldestül-amit azonnal nyom a szájába, természetesen.
Szobakerítés kellene nekünk- hogy ezt a 3 növényt megóvjuk! Apa szerint az úgysem használt járókába kéne rakni a növényeket! :D

Sütőzacskó-akkor van értelme nem, ha a családi ebéd is abban készül, egy krumpliért nem nagyon éri meg? Majd most gondolkodom, hogy milyen családi ebédet készítsek, épp kedvem támadt sütőzcskós husihoz.

Céklát hány ezer óráig kell párolni, hogy megpuhuljon???? Kétszer égettem oda az edényt, végül kidobtam az egészet. De ma újrapróbálom. :D
Hőmérséklet- én nem nagyon fűtök éjjel, de nagyon betakargatom a gyerekeket.

Beninek, Botinak boldog hófordulót!

Timi, Ágiboldi-ez a tejcsiképződés olyasmi lehet mint a könny, érzelmi megrázkódtatásra beindul?

Róki talira lehet beneveznénk, ha mindenki meggyógyul nálunk addigra!
Lorca-nagyon eltűnt.

Bozótkáék-nem jöttök a könyvelőhöz?

Bella

Kép

Kép
bella2

Nekem is kapásból ez ugrott be: lehet, h Gergő sem ébredne, ha kapna még egy takarót??? Álmodik a nyomor....azért teszek egy próbát.:roll:

Sno! Nem is tudom....talán ősz óta állt be a nappali alvások ritmusa szinte percre pontosan, és azóta sokkal könnyebb. Mostanában éjjel is percre pontosan ébred 0:40-kor és 2:40-kor, aztán 6:00 körül (ez már nem olyan pontos). Ez az utóbbi egy hétben rendeződött így, és ahogy írtam, csak ezzel a 2:40-es keléssel nem tudok(akarok) mit kezdeni. Egyébként nekem is ma reggel jutott el a tudatomig, h jééé, bilibe lóg a kezem, már csak kétszer ébred éjszaka! :o :o :D :D Most persze biztos jól elkiabáltam. :lol:

Timo! Azt mondta a bőrgyógyi néni, h az x héttel/hónappal ezelőtti vírusfertőzés visszamaradt nyomai. Hát én már nem tudom, h mi az de már eltűnhetne végre! :x

Nanica! Adatok mennek!
Vendég

Basszus most rántotta le az ébresztő órámmal együtt a fokföldimet, és fel sem veszi, ha megszidom! Azt hiszi, ez vmi vicc! :shock: :(
Vendég

Jó reggelt! Mi már megjártuk a külügymin hitelesítési osztályát kenguruban, mert egy barátunknak el kellett valami inézni... Boldizsár életében először ment át fémkapun :D
Hát a nagykabátra nem tudom rávenni a kengurut, mert akkor nem tudok hátranyúlni, h hátul a felső pántot becsatoljam a hátamon. Tehát alá vettem a kengurut, de nem fáztam, sőt, totál megizzadtam, azért kengurustul jóval 10 kg fölött van őkelme. De persze ott ki kellett szednem, h levegyem felül az overálját mert megsül..

Beninek, Botinak boldog fordulót! Mekkora korkülönbség :wink: Vicces, felnőttkorukban a 2 hónap semmit nem fog számítani.

Takaró???? Ti hogy a ménkűbe takarjátok be?? Kb az egész ágyat bejárja, folyamatosan forog és mozog, a takaró 10 percig lenne rajta..
Boldin van egy rövidujjú body, egy hosszúujjú rugi (alias pizsama), és egy vastag ujjatlan hálózsák. Takaró nincs! És hőmérőnk sincs, viszont a fűtést se tudom kikapcsolni, mert egy kályha van (amibe bele van építve a gázfűtés), szóval felfűt, sé aztán mikor ki van kapcsolva, még egy fél napig ontja a meleget. Először utáltam, viszont rájöttem, h ez baromi takarékos megoldás!! Alig kell bekapcsolni egy pár órára naponta, és két teljes szobát melegen tart folyamatosan.

Bercinek, Lucának gyógyulást!!

Bozotka, Nanica, csat híján mi levágtuk Boldi haját elől, mert neki is a szemébe lógott. Azért a cuki csatokat irigylem a lányos anyukáktól!!

Kép
Kép
agiboldi

Pann, Boldi is azt hitte, h szórakozok, amíg végül tegnap úgy rá nem ordítottam, hogy majdnem félrenyelte a köleskását! :oops:

A nappali altatás amúgy nálunk is rendben van (kivéve tegnap). Boldiapu találmánya, a fejére tesz egy takarót (jó merev, könnyű, nem fulladhat meg)... (nappal használunk takarót, mert akkor nem mozog annyira)

Kép
Kép
agiboldi

Ági-
Bercinek van egy paplana, az alól nem mozog ki, jó nagy, könnyű. Ő spec. nem mozog álmában.
Amit leírsz, az elégnek tűnik-3 réteg, de azért próbálkozz. Persze ha melege van, akkor még úgy sem tud aludni.

Bella

Kép

Kép
bella2

Ágiboldi,
Láttam is a talis képeken, milyen kis aranyos Boldi frizurája. Igazi kisfiús. De én úgy sajnálnám levágni Zsófiét. Bár hátul már nagyon
csúnya, elöl meg a szemébe lóg, így lehet ráveszem magam (meg Zsófiaput).
Csat csak extra nyűgösség esetén esik ki, ezért esténként eltávolítom.

Na, most aludt 1,5 órát! :D

KépKép
bozotka

Kukk! :)

Ria!
Köszi a linket, megnéztem. Mehetünk! :D :D :D

Nanica!
8 hós: 7200 gr és 66 cm
7 hós: 7100 gr és 65 cm

Bella!
Jobbulást a gyerkőcöknek! :)

Bozotka!
Nagyon cuki Zsófi a kis csattal! Kár, hogy Lillusnak minimálhaja van... már várom, mikor lehet coffot csinálni neki! :)

Lillus új szopizási szokást vett fel: ugye most már két ciciből eszik minden alkalommal. És ha evett az egyikből (akár két kortyot is) utána a másikat követeli. És ha u.azt a cicit ajánlom fel, nem kell neki, két kézzel kapkod a másik után! :roll: :lol: :lol: Nagyon cuki, csak fárasztó a 7,5 kg-os gyerekemet folyton áttenni a másikra! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Ria:

Sokat gondolok rátok, és remélem minden rendben lesz Benivel!!! Annyira, de annyira szimpatikus hogy mindig olyan kedvesen, jókedvűen állsz ezekhez a nehéz helyzetekhez, le a kalappal előtted!

Altatás:

Lehet hogy gyerekfüggő (is) a dolog, de szerintem sokat nyom a latban hogy Szilvit kényszerből, türelmetlenségből, bármiből, arra szoktattam, hogy aludjon el egyedül - és ő elalszik egyedül. Néha ez azt jelentette, hogy álomba sírta magát, volt hogy azért mert aktuálisan nem tudtam altatni mert Zsuzsával kellett foglalkozni, volt hogy azért mert semmi se volt neki jó és idegösszeroppanás helyett inkább letettem az ágyába hogy ott üvöltsön tovább. De tény hogy Szilvit lerakom a kiságyba egy textilpelussal, oldalt fordul és elalszik. Néha egy-két percet reklamál. Ha ennél tovább reklamál (és nem elhalóan) akkor konstatálom hogy talán mégse álmos, és kiveszem, majd megpróbálom később mikor tényleg álmos.

Zsuzsát ellenben soha de soha nem hagytam sírni (illetve egyszer, szintén rokonok késztetésére hagytam 15 percet és majd megszakadt a szívem). Soha nem sírta álomba magát. Meg is lett az eredménye: még most is mellé kell feküdni altatni. Félreértés ne essék, szeretek összebújni vele, meg Szilvivel is, de azért az baromi kényelmes hogy Szilvivel ÉN döntöm el, mikor akarok vele összebújni altatni, míg Zsuzsával szinte kötelező. Bár azt hozzáteszem hogy a bölcsiben elalszik magától a kisasszony.

Tali:

Jövő héten az a nagy helyzet, hogy szerdán megy David kórházba a második szemműtétjére, csütörtökön műtik és pénteken jön haza, úh lehet hogy el kéne napolni a talit a rákövetkező hétre... ha nem baj. Teljesen megfeledkeztem, hogy ez a műtét már megint a nyakunkon van... mondjuk a hétfő-kedd még jó lenne. Hogy legyen? Jó valakinek a hét első fele, vagy várjunk vele?

Ágiboldi:

Zsuzsának is volt egy periódusa hogy elaludt egyedül ha letakartam a fejét is mint egy madárkáét. Sajna aztán elhagyta ezt a jó szokását. :?

Rólunk:

Szilvi állandóan áll, felhúzza magát, és inog veszedelmesen és csúszik szét a lába, de nem adja fel! :) Ezenkívül kinövesztette az első fogát. Ami késik nem múlik. :)

Mindkét lány taknyol és köhög, de lázuk nincs. Tegnap kicsit aggódtam mert olyan csúnyán köhögött Szilvi álmában hogy ma el is vittem a doki bácsihoz, azt mondta, mindketten kaphatnak Fenistil cseppet, az antihisztamin és gyulladáscsökkentő, ha jól tudom. Éééééés altató hatása van, úgyhogy nagy reményeim vannak, hogy ezzel Szilvi kicsit jobban fog aludni éjszaka (mert az éjszakai szopiról nincs szívem leszoktatni). Egyébként minden reggelt orrszívással kezdünk, Zsuzsa látványosan bőg, de jön oda a lábam közé és lefekszik hogy csináljam. Utána meg megy és rálép a porszívó zsinórjára, gondolom bosszúból! :lol: És természetesen rögtön követeli, hogy Szilvinek is szívjam ki az orrát.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki! Köszönöm nagyon ari vagy. :D Orrszívás! :D Nagyon ari Zsuzsa!

Húúú mennem kell bűzt érzek innen a lábam alól. :lol: Itt az idő pellus cserére!

KépKép
csongria

Beírtam az adatokat! Köszi mindenkinek!

Bella, neked hiányzik a 4, 5 6 hós adat is!

Megjötttünk az úszásból, most is nagyon jó volt. Nagyon a szemébe lógott Linusnak a haja és csöpögött róla a víz, aszthiszem irány a dm. :lol: Levágni sajnálnám! :cry:

nanica

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok! Elolvastam, de annyira sütyü az agyam, hogy már nem is tudom mit akartam írni. :oops: De akkor minek is kezdek bele az írásba?! :?

Bella, Rókica, Timo,
Jobbulást a gyerkőcöknek!!!

Ági,
Zúzni én is bármikor képes lennék, de maradok az ajtócsapkodásnál! :oops: :wink:

Ria,
Sajnálom, hogy ennyi mindenen kell keresztül mennetek! Te pedig tényleg nagyon büszke lehetsz magadra a pozitíz hozzáállás miatt!!! Boldog hófordulót Beninek!!! :D

Orsi,
Gyerekbolt ahová nem lehet bemenni babakocsival?! :shock: :?
Altatás: Minden elismerésen a mutatványhoz, de amúgy tök jó ötlet, hogy szopi helyett lesz más is! :wink:

Dinnyuska,
Peti minden létező oltást megkapott, egyiktől sem lett semmi baja!!! :D

Timo,
Ismerős az új szopimódszer! :lol: Jókat derülök Petin amikor innen egy kicsi, onnan egy kicsi, dob egy vigyort aztán folyt. köv. Ne nevess ki, de ha senki nem lát én már négykézláb állok felette és néha még olvasni is tudok amíg az Úrfi szórakozik! :oops: :lol:

Ma voltunk Corában Májusékkal. Petinek már van kariajándéka! FP szerszámpad! :D Ági, legközelebb Ti jöttök!!! :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?