Na, szóval
Ildi,már hiányolni akartalak, olyan rég voltál!De jó, hogy jöttél
Petra,annyira szép a kis család, hogy nagyon
mindenkinek azok a világító kék szemek
és a drága arcocskák!
Adri,anyós
sógornőd
elég durva, no comment!
Teljesen igazad van, én sem engednék semmit, de egyiknek se!Én amilyen nagy p....ám van el is küldeném a fenébe őket!Karácsony meg, hááát lehet nem is mennék!Olyan rossz mikor ilyenek vannak egy családdba
Nem is mondtam még, hogy anyukámat is Gertrúdnak hívják
elég ritka név.De őt Grétizik általában, mármint becenévnek
Dolli,azért az a családi vita se lehet semmi nálatok
Teljesen igazad van, én is útlom mikor az van, hogy megöljük egymást, de karácsonykor 1 napra szeretjük
Akit én nem szeretek azt akkor se, lehet tőlem akármi....
Timi,de ügyik vagytok
gondolom, hogy házilag azért nincs ennyi,, még ha megveszel hozzá mindent akkor se!
Lehet valahogy megpróbálok én is csináltatni egy barátommal, ő informatikus, és nagyon profi!Ha lesz ideje a "hülyeségeimre"?!
Tali, hát ha ennyien nem érnek rá, akkor legyen később!Az a jó, ha többen vagyunk, nem?
Ajándék,mi megbeszéltük férjel,, hogy nagy vágyunk nincs külön saját magunkra, így veszünk egy fényképezőt közösen, ami tényleg jó
ami most van, használható persze, de már régi, és vannak vvele néha gondok!
Hannuska kap egy Fisher Price játékot,/azokat én nagyon szzeretem/persze olyat ami Esztinek nem volt.Mert ugye a játékokat is megörökölte, tehát elvileg nem lenne szükség újabbra, de mégiscsak karácsony van
Eszti meg diavetítőt, meg egy nagy fa babaházat!
Legot, meg mindenféle puzzle, meg kirakók, meg fejlesztős játékokat kértünk a családtól!
Nemtom már ki írta, de a legora én is rá vagyok gerjedve.Szerintem nagyon klassz játék amivel sokáig tud játszani egy gyerek, csak győzzed megfizetni