Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Nelli, nem is tudom, mihez drukkoljak? Jobb lenne túlesni rajta mihamarabb, igaz? Brigi hogy van, javul a náthája? Mennyi ideig kéne bent lennetek a kórházban?

Drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!

Timi, hát akkor hajrá!!! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita :)
Hál istennek 1 napról van szó. Most megy bele a náthába igazán :(

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Most hívtam az altatóorvost. Két lehetőségem lett volna:
1) honap bemegyünk, elindul a procedura, valamikor megvizsgálják, és mondhatják, hogy nem.
2) halasztjuk a dolgot.
Mivel most megy bele a náthába és a köhögésbe igazán, szerintem mindenképpen nemet mondtak volna. Ahhoz meg nincs kedvem, hogy bemenjünk, várjunk órákat feleslegesen. Így az új időpont: nov. 29. Addig meggyógyul, remélem, nem lesz újból beteg. Addig oviba sem megy. Itthon unatkozni fog, de muszáj.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 

 
 

Rita:ez a négyesfogat egyszerűen csodaszép és irigylésre méltó!És igen,Timóhoz hasonlóan bennem is megmoccan ilyenkor valami, hogy jöhetne még....de szerintem én csak kettőre vagyok kalibrálva :oops: :lol:
Timó:a gyerkőceid még mindig rád hasonlítanak!:) Nagyon jó ez az anyás kép!

Nelli: talán jobb is így, hogy halasztódik és nem rizikóznak.Reméljük akkor már minden simán fog menni (és gyorsan!)Gyógypuszi nektek!

Itt sem volt hó :( pedig naon vártam! Ti hogy álltok az ajándék beszerzéssel? én még igazán az elején vagyok a dolognak.:nálunk én ötletbörzézek apának,aki elszállít a megfelelő egységhez ahol kapható a szerencsés kiválasztott tárgy.

Dóri, Dincus...többi hiányzó...merre vagytok?

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Nelli: biztos jobb lesz így! Én is félnék így műtétre vinni a manót!

Dolly: Nagyon édes, ahogy emeli magát!

Rita: Annyira helyesek együtt a kádban, hogy hihetetlen! :lol:
Részemről le a kalappal előtted, és mindenki előtt, aki vállalaja a kis korkülönbséget, és a több gyereket!!! Mi a kényelmesebb megoldást választottuk, így lett 8 év a kettő között, ami nem összehasonlítaható terhelésben a kicsi és pici (és mégkisebb :lol: ) felállással. Szerintem Szylvi meg tud ebben erősíteni, náluk is hasonló az ábra.
Persze hosszú távon Ti nyertek, mert pillanatok alatt eljön az idő, hogy együtt játszanak majd, a mieinket meg szórakoztathatjuk még évekig. :lol: :lol: :lol:

Szilvih: Tali sajna nem jó, vidékről nem olyan egyszeű a dolog (bár nem vagyunk messze). Majd ha picit nagyobb lesz Tamara, mindenképpen bevállalom! :D
v.erika
 
 


Köszönöm a dicséreteket (nekem is tetszenek :D).

Erika, kis korkülönbség: tényleg jó, egyre többször egyre jobbakat játszanak együtt, bár az is igaz, hogy jókat veszekedni is tudnak, gondolom ez 8 év korkülönbségné nincs. :)

Petra: akkor nektek is hajrá! Hidd el, kettőtől fölfelé már nincs nagy különbség, maximum a levágandó körmök számában...:D
Hogy mennyire elképesztően hasonlít rád a lányod!! Nagyon szép!
Ajándék: ötletem van egy-kettő, beszerzés semmi, szeretnék összeülni a nagyszülőkkel, férjemmel, egyeztetés céljából. Inkább azt szeretném, ha valami nagyobbat kapnának idén, nem mindenkitől egy rakás apróbbat, de abban meg az a nehéz, hogy mindenkinél (nagyszülők, nagybácsi, nagynéni ) külön karácsonyozunk, mindenki szeretné látni az örömüket - gondolom - , így ez min. 4-5 féle valami gyerekenként... :shock: Szóval nyitott kérdés.

Körkérdés: Nálatok mennyire jelentik be a gyerekek a vágyaikat aj-ügyben??? (természetesen nem az idei gyerekekre gondolok! :D) Nálunk elég konkrét kívánságok vannak (Mondván az angyalkák BÁRMIT tudnak hozni), de ezeknek egy része teljesíthetetlen... :?

Nelli: Az még bő két hét, nehéz lehet addig izgulni, hogy egészséges maradjon, meg egyáltalán, nyilván mindig eszedben van. De félbetegen meg amiatt aggódtál volna... Ne izgulj, biztos elszórakoztatjátok egymást! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Timi,nagyon szépek vagytok a képen :) Én a magam részéről továbbra is azt mondom, hogy Livike rád, Marcipán pedig apura hasonlít, de nagyon! :lol:

Rita,annyira aranyos a négyes kép :) tényleg ritkán teszel ilyen együtt a banda című képeket fel :lol: pedig szupi.

Nelli,sajnálom, hogy halasztódott a beavatkozás, és drukkolok, hogy nov 29.-én már túllegyetek rajta!Ugyhogy jobbulást ezerrel :wink:


Ajándék:nálunk is van már kívánság hegy!Amiket bedobálnak újságot, /Auchan, Cora, Tasco/Eszti szinte minden második dologra rámutat, fú anya ezt is, meg ilyet is vegyél, meg ilyet is :shock: Én meg mindíg hozzáteszem, hogy ha jó leszel majd valamit biztos kapsz belőle a Jézuskától!És akkor erre:igen :lol: akkor jó!!!!Na, szerintetek?Ő magának tuti jó kislány :P

Karácsony:Én már tudom kinek mit, és el is kezdtem beszerezni, mert 2 gyerkőccel nem akarom a végére hagyni, kapkodni!Amúgy se szerettem sose a végén rohangászni :wink:


Szylvi+Petra,nálatok nem volt hó??? :roll: Én azt hittem országosan volt ilyen borongós idő!de ezek szerint nem :? Na, mindegy majd lesz még.Nálunk ma reggelre már el is olvadt, vagy a szél fújta el, vagy nemtom, de eltűnt!

Dincus, Dóri, merre?????Csilla?????
manóci
 
 


Móni, adj tippeket ajándék-ügyben!!!!

(óravázlatokat kellene írnom, de a mai itteni aktivitásomból láthatjátok, milyen klasszul haladhatok... :roll: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Nelli!
Én is halasztattam volna a műtétet, sőt szerintem nem is műtötték volna meg és tényleg csak egy felesleges procedúra lett volna az egész családnak.

Kitta!
Jobban vagy már????????????

Petra!
Nálunk is napirenden van kinek mit vegyünk, de még csak nem is körvonalazódik semmi. Olyan nehéz jó és hasznos dolgokat venni. Én is jobban szeretem a nagyobb dolgokat, mint a sok kis apróságot.

Erika!
Valóban meg tudlak erősíteni, hogy nem kell két kicsi után szaladnunk, és sok minden sokkal kényelmesebb, nálunk Adri különösen sokat levesz a vállamról, sokat pesztrálkodik, de lehet, hogy nem is lesz olyan erős testvéri szál közöttük, mintha kisebb lenne a különbség.

Móni!
Az én 13 éves lányom is ugyanazt csinálja, mint Eszti, alig várja, hogy kapjuk a Cora, Tesco-s stb....újságokat és böngészi, hogy ez is kellene , meg az is................Hiába még csak gyerek, attól, hogy ő már azt hiszi, hogy nem az :D
Én sajna az utolsó pillanatokban vásárlok, pedig én sem szeretem olyankor azt a sok tülekedő, agresszív embert, de valahogy mindig úgy el tudom húzni a dolgokat. :oops:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Manóci
Mi a saját házunkban lakunk... 3 hónapja... :lol:

Szylvi
Igen, jó nagy ez a ház :lol:
Ennyi gyereknek kell is :lol: :lol: :lol:
Avent mellszívóm van... eddig nem vettem észre, hogy apadna a mennyiség...

Korkülönbség
Én kipróbálom, hogy milyen a nagy és a kicsi korkülönbség :lol: :lol: :lol:

Ajándék
Balázs már határozott elképzelésekkel bír (Lego, PC-játék)
Vendég
 


Ajándékvásárlás: örülök, hogy túl vagyok a szülinapon :lol: . Pedig össze kéne szednem magam, mert apának is lesz a szülinapja is...
Livike is már mondogatja, miket szeretne, pl. majdnem mindenre, amit lát a tévében, újságban, a boltban, ha megyünk vásárolni :wink: (és most karácsonyra mindenhol ki van pakolva a rengeteg féle jobbnál-jobb játék :roll: ). Én úgy oldom meg, hogyha valamit szeretne - megelőzve a hisztit - mondom, hogy majd felírjuk a listára a Mikulásnak vagy Jézuskának... Amiket látom, hogy jobban szeretne, vagy amiket rendszeresen ismételget, hogy szeretné, azokat feljegyzem magamnak, és azt ajánlgatom a rokonságnak, beosztva, ki mit vesz. (általában a drágábbakat keresztanyuéktól kapja, mert ő játékos helyen dolgozik, és leakciózza, ami kéne :twisted: ) De mivel mindig kap olyan dolgokat, amiknek örül, eszébe se jut, hogy valamit nem kapott meg :lol:
Egyébként mi ajándékozni inkább csak a gyerekeknek szoktunk, felnőtteknek meg inkább jelképes ajándékot adunk (pl. csinálunk saját naptárat a gyerekekről - idén valami jó kis karácsonyos fotót gondoltam, hogy szerkesztek a gyerekekről, és nagyban, bekeretezve kapják a nagyszülők, dédszülők, keresztszülők...)

Nelli: talán jobb, hogy el lett halasztva a műtét. Annyiból rossz csak, hogy tovább kell izgulni... Azért mihamarabbi gyógyulást a gyerekeknek :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi,aha én is így szoktam azt mondom Esztinek, hogy feírjuk a Jézuskának! :lol: Ezzel lehet hárítani nálunk is! :wink:
A Mikulásokra meg azt szoktam mondani, hgy a mikinek van kirakva, és innen viszi a gyerekekhez, mert a Mikulásnak is meg kell venni valahol :roll: Jobbat nem tudtam kitalálni, mert kicsit illúzióromboló lenne amúgy, hogy miért vannak a polcokon a csokik?! :roll: :P

karácsonyi ajik:nálunk van a felnőttekkel is, de persze azért mindenki a józan ész keretein belül vesz a másiknak.Szoktunk olyat is, hogy megkérdezzük milyen hasznos dologra van szükségük, vagy ha épp elromlott valami, akkor azhelyett islyesmik.

A naptár a gyerekekről tök jó 5let, de azért szerintem az annyira nem olcsó :!: Mi tavaly akartuk a nagyiknak, de akkor már megvettük az ajándékukat is, és gondoltuk mellé kapnák a naptárt!De végül nem lett belőle semmi, mert egy db. 8000 Ft.-ra jött volna ki :shock: és nem is a legnagyobbat kértük!
Azért nemtom kinek-mi, de szerintem az nem olcsó!
manóci
 
 


Látom, az ajándék dologgal mindenkit begrjesztettem :lol: grrrrrrrrr anyukák, HAJRÁ :wink: :lol: !!!!!!!

Nekünk négy keresztgyerekünk, és 3 barátosunk van, így a probléma adott... Nagy-nagy kérdőjel, mertugye mi apróink is kapnak onnak és az értékben nem szeretnék senkit nagyon alulmúlni...

Imike ajándékának egy része már megvan.Kapott egy nagy, szállítós, megpakolhatós, hangeffektes :? Matchbox repülőt, és egy Tesz-Vesz városos könyvet mert azt nadon szeresse :) . Mégvalami lóg a levegőben...Beszéltük, hogy bővítjük a Legoját valami géppel és kockákkal, de én még ezt a kaput nyitva hagyom, hátha meglátok valami mindentelsöprőjót! Persze a nagyszülőknek is mi visszük tálcán az ötleteket úgyhogy úgy kell kalkulálni a dolgokat.

Gyerekek..a lányunk alvása egyszerűen katasztrofális!Napközben maximum 2-2,5óra öszesen, éjszaka meg 3óránként rendre jelentkezik cicizni...ez mán'mindig így lesz? (tudom ám,hogy nem, de azért megerősítésre szomjazom :roll: )

A fiamJézusát egyszerűen le Józsiskázta :) a télapós dolgot pedig elég kemény volt megrendíthetetlennek tartani, amikor a Tescoban halomban állnak már a csokimikik...A fedőduma az,hogy ezt a Mikulásoknak tették ki :oops: jobb nem jutott eszembe . :?

Na jó, megyek már késő van és hamarosan jelentkezik a cseppem. JÓÉJT babák és anyukák!

Kép
Kép
petra78
 
 


Manóci! A naptár elkészítésére nincs olyan ismitek, aki jártas a számítsátechnikában? Nekünk egy barátunk csinálja aki programozó.Már harmadik éve lesz, potom összegért (anyagköltség).


Látom, Mikulás fedősztorink azonos :)

Kép
Kép
petra78
 
 


Móni: nálunk a naptár saját gyártmány - házilag :lol: (vettünk hozzá való papírt, én megcsináltam, a férjem a mh-én kinyomtatta, lefűzte :lol: ) - én pl. magamnak is csinálok minden évben falit is (havi), és asztalit is (heti) - ez utóbbit lehet sima papírra is nyomtatni.

A férjem is LEGO mániás :lol: , nem győzőm lebeszélni, hogy Livinek még nem való :twisted:
Lányom még nem jött rá a bolti miki-csokik és az igazi Mikulás közötti összefüggésre valahogy :lol: . (Lehet, hogy azért mert a munkahelyi Miki-bulin szokott találkozni az "igazi" Télapóval :wink: )

Petra: jók az új vonalzóid :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Hú, ez a naptáras ötlet csúcsszuper! Már meg is van a nagymamák, dédik ajándéka! Egy kedves barinőméknek ilyen boltjuk van meg is kérdezem holnap mennyiért csinálják! Köszi, köszi, kösz!!! :lol:

Fiam is bemutatta a játékboltban az idei évre kiszemelt LEGO-ját. Na, amikor megláttam mennyi az annyi --- :twisted: hát hullott a hajam rendesen. :D De be kell látnom, ez az amivel TÉNYLEG játszik is, nem csak a polcra kerül. Tamarának szeretném az első karijára megvenni az első babáját. Valami helyes rongybabát. Nem láttatok valahol aranyosakat?
Olyan jó, hogy már ketten vannak.... :D
v.erika
 
 


Sziattok!

Írni még nincs erőm, de azért dobok két friss képecskét a kiccsaládomról... :)

Kép Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Szilvih! Nekünk még nem aktuális a tali, törpék is vagyunk még, meg költözünk is! :D 19-én átadják a kulcsokat!!! Február óta erről álmodtam, és még most sem hiszem el! :D

Rita! Hihetetlenül aranyosak a gyerkőcök így együtt! :) Anno nekem is 4-et jósoltak, és egy tanárom mondta, hogy szüljem csak meg azt a sok gyerkőcöt, mert nagycsaládos anyukát lát bennem. :lol: Aztán az élet másképp hozta.

Nelli! Jobbulást a gyerkőcöknek! Neked meg kevés izgalmat!

De jó tippeket adtatok a későbbiekre Mikulás és Jézuska kérdésben! :)

Karácsony! Én szeretném, ha nem kéne ajándékvásárláson törni a fejemet. Saját családomban már nem jellemző az ajándék, max vmi apróság, én két éve saját készítésűt adok. De párom családjában dívik az ajándékozás, minél nagyobb összegben. Nekem ez csak azért nem szimpi, mert nagy vigyorral kibontja mindenki, és örül, hogy hogy szeretjük egymást, aztán a vacsora közepén már áll a bál, úgy összevesznek (de tényleg nagyon durván). :(
Idén próbálom meggyőzni a férjem, hogy beszéljünk a rokonokkal, úgysincs pénzünk így lakásvásárlás mellett. És ők se vegyenek semmit. Csak legyünk békében együtt! Nem hiszek benne, hogy ez sikerül. :?
Én is gondoltam egy fotosorozatra az unokáról. Talán ezt vállalnám még be. De a naptár is klassz ötlet. És még grafikus ismerős is van! :)

Timóca! Férjem is már most a legok után sóvárog a játékboltok előtt! :) Komolyan két gyerekes anyuka vagyok már most! :)

Petra! Jó korán keltél! :) Nagyon édes kis családod van! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziasztok!

Bocsi, ha eltűnedezem, de a hévége a fiúké és a csajszié! :) Amúőgy jelentem kijöttem a depiből, újra hawaii minden! na ehhez kellett, hogy Mina 1 éjszakát végigszunyáljon! csak egyet, és máris jól érzem magam. ja és végre egy jót táncoltam is, úgy igazán élvezve, ez már nagyon kellett. nagyon ütős számokkal készülünk az iskolánk decemberi gálájára! ha valakit érdekel Gödöllőn lesz, és elég sokat fogok táncolni! :wink:

NEM JÓ A TALI!!!!! Úgy mennénk, de 21-23-ig sulim van! :( :( :(

Bridzsi, üdv itt is! :wink:

Petra, nagyon jók a képek, azok a szemecskék, csak úgy világítanak!!!! nekem is hasonlóan alszik Jázmin éjszaka!

Szóval bogyócskák is vannak, én tuti lapocskákat láttam, de azért ha fogamzás elősegítő akkor tartanék tőle, mert (bár én bevállalnék még egy csajszit) elég egyenlőre a nagycsalád! :lol: :lol: :lol:

ha valakit még nem üdvözöltem volna az újak közül akkor bocsi, és üdv, de csak erre az oldalra reagálok! :)

Ajándék, nálunk ha megy a minimax és reklám van, akkor az összes játékot szeretnék válogatás nélkül... legutóbb auchanban alig bírtuk elvonszolni Rolit a játékrészlegből! Legközelebb már gyerek nélkül kell menni vásárolni!
Bence playstationt kap, ez már bizti, Rolit még nem tudom. Apának szeretnék egy lcd tv-t venni, persze részletre, nem vagyok ám úgy eleresztve, de ez a nagy vágya! :)

Mi is adtunk már naptárat a nagyiknak, dédiknek, idén azt hiszem alkotunk valami tappancsos, kezes, rajzolós, festett képet, keretezve, fényképpel...

Timi, Livike nem semmi volt ennyi idősen már 4kézláb! :shock: jázmin a hétvégén fordult hátról hasra, azóta lelkesen gyakorolja! De ő a karcsúak táborába tartozik! :)

Minden betegeskedő babónak jobbulást kívánok! Hétköznap többet jövök!

Puszi mindenkinek!!!

KépKépKép
dikó1
 
 


Éjjel nagyon nyügisek voltak a lányok, mert mindkettő belázasodott :( Ma délután jön a doki.

Domival 3 hetet itthon lenni rémálom. Szomorú, de most az idegemet örli ezerrel. Pedig jtszom vele, amennyit bírok, mama is játszik vele.

Szilvi :)
Nagyon boldog névnapot!
Jobbulást Lillának! Jobban van?

Ajándék: én most Domi szülinapjára és mikulásra a neten rendeltem, mert egyszerűen nem tudok elmenni. Ha bejön, a karácsony is onnan lesz.
Dorka már listát ír, de nagyon olcsó dolgokat, hál istennek. Domi meg mindnki Jéziskákától játék fogkrémet kért :lol:
Brigi még nem kért :lol:
És valahogy érdekes, hogy az ajándékokat mindig a mamáktól kérik, akik már jó előre megkérdezik, mit akarnak. Mi, szüleik valahogy kimaradunk. Így én meglepetéssel készülök általában.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok! Pénteken volt még csak 4hónapos a manó,de már forog mindkét irányba és ma hajnalba megtette az első kúszásokat. Persze nem könnyen meg "szabályosan", de halad előre. Arra ébredtem, hogy az ágy vége felé volt fordulva hason és a karláncomat nézegeti,húzogatja. Pedig rendesen aludt el háton. :D Mi a párommal arra gondoltunk, hogy a családba mindenki kap egy olyan bögrét, amin a Trúdi képe van,meg persze mellé apróságokat... Szép karácsony elé nézünk: apóssal párom tegnap este nagyon csúnyán összeveszett(páromnak volt igaza) és ráadásul a párommal nagyon haragba vagyunk a párom nővérével. :? De szerintem ti sem engednétek,hogy egy heroinos(sógornőm) nyúljon a gyereketekhez...Sőt...mikor kb 2hónapja tisztába rakta,utána a kicsinek gombás lett a nunija. :cry: A másik megh anyós...ki nem állhatjuk egymást,de diszkréten...Tipikus bacogatós,okoskodó anyós... A hajam égnek áll tőle.
Bocsi,hogy ilyen hosszú voltam,de olyan jól esik kiönteni a lelkem... :)

Kép
cs.adri
 
 


Először is a két SZILVINKNEK Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

aztán majd most visszaolvasok :)
manóci
 
 


Én is nagyon boldog névnapot kívánok Szilvinek és Szylvinek :lol:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Na, szóval

Ildi,már hiányolni akartalak, olyan rég voltál!De jó, hogy jöttél :)

Petra,annyira szép a kis család, hogy nagyon :) mindenkinek azok a világító kék szemek :) és a drága arcocskák!

Adri,anyós :( sógornőd :roll: :cry: elég durva, no comment!
Teljesen igazad van, én sem engednék semmit, de egyiknek se!Én amilyen nagy p....ám van el is küldeném a fenébe őket!Karácsony meg, hááát lehet nem is mennék!Olyan rossz mikor ilyenek vannak egy családdba :(
Nem is mondtam még, hogy anyukámat is Gertrúdnak hívják :) elég ritka név.De őt Grétizik általában, mármint becenévnek :)

Dolli,azért az a családi vita se lehet semmi nálatok :? Teljesen igazad van, én is útlom mikor az van, hogy megöljük egymást, de karácsonykor 1 napra szeretjük :evil: Akit én nem szeretek azt akkor se, lehet tőlem akármi.... :!:

Timi,de ügyik vagytok :) gondolom, hogy házilag azért nincs ennyi,, még ha megveszel hozzá mindent akkor se!
Lehet valahogy megpróbálok én is csináltatni egy barátommal, ő informatikus, és nagyon profi!Ha lesz ideje a "hülyeségeimre"?! :wink:

Tali, hát ha ennyien nem érnek rá, akkor legyen később!Az a jó, ha többen vagyunk, nem?

Ajándék,mi megbeszéltük férjel,, hogy nagy vágyunk nincs külön saját magunkra, így veszünk egy fényképezőt közösen, ami tényleg jó :) ami most van, használható persze, de már régi, és vannak vvele néha gondok!
Hannuska kap egy Fisher Price játékot,/azokat én nagyon szzeretem/persze olyat ami Esztinek nem volt.Mert ugye a játékokat is megörökölte, tehát elvileg nem lenne szükség újabbra, de mégiscsak karácsony van :) Eszti meg diavetítőt, meg egy nagy fa babaházat!
Legot, meg mindenféle puzzle, meg kirakók, meg fejlesztős játékokat kértünk a családtól!

Nemtom már ki írta, de a legora én is rá vagyok gerjedve.Szerintem nagyon klassz játék amivel sokáig tud játszani egy gyerek, csak győzzed megfizetni :roll: :?
manóci
 
 


Szylvi :)
Nem szerettelek volna kihagyni: Neked is nagyon boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Boldog névnapot a Szilviknek!!!! :D

manóci! Hát tanultam belőle... Azóta ha elkezdenek magyarázni,határozottan kiállok az igazamért... Kb 1hója nem taliztam sogornőmmel,de ha összefutunk....
Egy érdekes történet...1hója manót bevittük a Heim Pálba ügyeletre,mert beteg volt. Akkor volt az az országos járvány,mi is nagyon betegek voltunk apával. Trúdinak nem volt komoly baja,csak köhögött,és be volt rekedve.Se láz,semmi komoly...Egy aranyos fiatal dokinő volt ügyeletbe.Megvizsgálta és mondta,hogy semmi komoly baja,de ha mi nyugodtabbak lennénk,bent tartják a picit.Bele egyeztünk. Ezalatt anyós felhívta páromat és azt mondta az a vén k..va,hogy minek vittük be a gyereket kh-ba...Másnap bejött a kh-ba sogornő:hangosan elkezdte, h jól van nem kapott infúziót a manó,nem száradt ki(növér a szakmája).Utána a doki mndt,vigyük le a kicsit az udvarra levegőzni...A kezemben a manó,párom meg s.nő lemaradt és elkezdett engem szidni...Odajöttek és azt mondta s.nő,h csak a kicsi miatt jött be,nem miattunk.Elhúztam tőle Trúdit,erre hangosan üvöltött rám,h :degenerált majom.Mindenki minket nézett. Én nem szóltam vissza.Utána mentünk anyósékhoz és a kedves anyós azzal fogadott,hogy milyen szégyen h korházba kerül egy 3hónapos baba...Ha rajta múlott volna,nem visszük be és akkor lehet befullad a kicsi stb. Szóval ugatott egy sort.Én persze kiálltam maggamért a gyerekemért és a páromért. Erre a vén k..va ajtót nyitott rám,hogy én ott ne adjam elő azt a stílust jöjjek el...Kimentem. De azért még hozzá tette,hogy a párom meg nem jön sehová...A kapuba álltam,vártama párom,erre anyós szaladt hozzám és torka szakadtából üvöltözött az utcán.Tiszta égő volt.Na azóta nem tárgyalok vele,csak köszönök és kész...Sógornő meg rátett még 1lapáttal...
Elnézést,hogy hosszan írtam... :?

Kép
cs.adri
 
 


Szilviáknak nagyon sok boldogat! :)

Adri! Nagyon durva! Nálunk is voltak hasonlók, mostanában nincsenek, kicsit visszafogták magukat. Párom családjában az alkohol a probléma. Anyósom mondjuk abban is visszafogta magát, mióta megvan a baba. Szerintem tudja, hogy az lenne az utsó találkozás, amikor a baba mellett rúgna be. Apósom más kérdés, ő ha olyanja van, most is iszik, persze akkor elhúzom tőle a gyerkőcöt. De nem is ecsetelem, mert remeg a gyomrom, ha belegondolok, hogy miken mentem keresztül várandósan. :?

Manóci! Ezértis zajlott két tanúval az esküvő. Nem volt kedvem, hozzá, hogy az arcomba vigyorogjanak, miközben belémvágnák a kést. :?
De! 2 és fél hónapja csend van. :) A karitól félek, de ha gáz van, eljövünk. Férjem szerencsére mellettünk áll! :)

Körkérdésem lenne! Rota vírusról és az elleni oltásról mit gondoltok? Oltattatok? Én most kaptam papírt, de nem tudom... :o :?:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


tekiroll! Nekem mindig remeg a gyomrom,mikor megyünk anyósékhoz... Sajna 1 utcával alrébb laknak... Legszívesebben nem is mennék,de a párom kedvéért megteszem. :? Anyósék nem tudják felfogni hogy a páromnak családja van(pedig Ő már 30éves) és örökké hívják,hogy csináljon ezt-azt. Sokszor alig látja a manót. De este azt mondta hogy ezentúl nem fog ugrani. Sőt,egy darabig nem is akar menni.
Én is kaptam rotavírusról papírt..... :?: :?: :?

Kép
cs.adri
 
 


sziasztok

Szilviáknak Boldog Névnapot kívánok!!

Kép
cintia2
 
 


A rota-vírus elleni oltást múltkor tárgyaltuk ki, valószínű akkor még nem voltatok: többség szerint fölösleges, csak a gyártók érdeke :roll:

Ha már oltás: agyhártyagyulladás ellen oltattok? Mert nálunk se a védőnő, se a doktornő nem mond semmit egyik ajánlott oltásról se. (Livi pl. nem kapott)

Kép
Kép
timóca
 
 


Oltás
Rota ellenit nem kapják meg a fiúk...
Viszont itt a Hepatotis-B ellen már oltják a tökiket... pneumo és meningo-ellenit is megkapják


BOLDOG NÉVNAPOT A SZILVIÁKNAK!
Vendég
 


Mi jövőhéten adatjuk be ezt: NeisVac-C vakcina.....
Ajánlottak közül egyiket se adatjuk be.

Kép
cs.adri
 
 



Szilviknek Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Adri, Dolli: Nem semmi családi állapotok vannak nálatok! Nem irigyellek Benneteket.... :cry:

A rotáért és a pneumo-ért sem lelkesedett nálunk a gyerekdoki, így nem oltatunk. A védőnőm pl. beoltatta a gyerekeit bárányhimlő ellen anno. Nem hiszitek el mi a bajuk most a gyerekeknek.... Bárányhimlősek..... :evil: Na erről ennyit..... :roll:
v.erika
 
 


v.erika! Köszi az együttérzést. :)
Megfogadtam pár hete,hogy minden erőmmel azon leszek,hogy ne hagyjam,hogy bárki belepiszkítson a mi kis családunkba... És igen is kiállok az igazunkért. Hát...már 19évesen ilyen helyzetbe kerültem. :( Csak tudjátok ebbe az a poén,hogy én azért költöztem el 14hónapja otthonról,mert előtte olyan rossz volt a viszony.Azóta tök jól megvagyunk az én családommal,szinte öröm hozzájuk menni. :oops: Párom családjánál ez fordítva van... Nem elég,hogy kisbabám van,vezessem a háztartást,lássam el a családomat(semmi segítségem nincs),de most még azon is ügyködjek,hogy ne tudják szétszedni a családomat... Sokszor belefáradok(sok éjszakán sírtam/sírok),de az ad rettentő sok erőt,mikor látom a kis tökmagot,ahogy kacag,játszik és hogy a párommal nagyon szeretjük egymást... :oops: :D :) :oops:

Kép
cs.adri
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Anyós: Az enyémnek is csak az az egy érdeme van, hogy megszülte az én drága férjemet, ezért tisztelem, de ennyi. Nagyon nem szeretem őket, szerencsére egy évben kétszer találkozok velük, Zoli nem is nagyon akarja látni őket, így nem megyünk hozzájuk és ők sem hozzánk.

Petra!
Jók az új vonalzók!

Móni!
Már én is eldöntöttem, hogy 2- 3 év múlva diavetítőt veszek Jázminnak, múltkor mikor beszéltünk róla, úgy megcsapott ez a filling. Olyan jó volt anno filmezni, nagyon szerettem. Tényleg újra élem a gyerekkort. :lol:
Most mi is közös ajándékot veszünk férjjel, valószínű fagyasztószekrényt, mert a mi van az kicsi.

Timi!
Én is gondban vagyok ezekkel az oltásokkal kapcsolatban. Vacilálok én is. A meningococcus ellen szerintem beoltatom, mert gyorsan terjed és mivel Adri is és én is hazahozhatom könnyen ezért vagyok mellette. Biztos emlékszel mikor pár éve nagyon sok halálos áldozatot is követelt, amikor még kiskatona is meghalt meg pár gyermek is olyan 3 év körüliek, akkor nagy visszhangja volt. Ha 1 évesen oltatsz, akkor csak egy kell, ha csecsemőkorban akkor kettő, de csak 10 éves védettséget ad, mondjuk a veszélyeztetett korosztályban így véd.

Csilla és Dincus biztosan ezerrel készülnek a vizsgákra.

Dóri!
Akartam már írni, hogy tényleg fincsik a diósgolyók. :wink:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Adri,ez nagyon gááááz! :( Sajnállak, mert így élni, nem fenékig tejfel :cry: Én a helyetekben elköltöznék onnan messzebbi kerületbe, vagy akárhova máshova, ha a meló nem köti Bp.-hez a férjed.Ha igen akkor meg mondom másik kerületbe messze-messze!Ez nem állapot, hogy ilyen bunkók, én nem bírnám az tuti.Amúgy is elég érzékeny vagyok! :cry:

Dolli,hát a piázás se jobb :cry: ugyhogy téged is sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kényszerülsz!ezt ugyanis sajna senki se választhatja :( mármint a párja családját.Az sajna van, és nekünk el kell fogadni!Nekem mondjuk tök szerencsém van, mert anyósom is nagyon normális, szeretjük is egymást, és a sógoroméák is teljesen rendezett családi élettel, 2 gyerekkel vannak!
De én lehet tényleg odébbállnék az ilyen családtól, és akkor max 1 élvben 1x, vagy 2x kéne csak találkozni! :twisted:

Oltások:Én csak a NeisVac C-t adatom majd be Hannusnak, de azt is csak 1 évesen kell.Nekem legalábbis azt mondta a dokinénink.Eszti ue.-t kapta meg annó.
Meg a Kullanccs ellenit.Esztinek abból már csak 1 van, jövő nyáron, mert azt 3x kell ismételni.Hannának meg majd nyáron adatom az elsőt!
Szerintem is profit szaga van a többinek.Bárányhimlő meg......nevetséges.Nálunk azt mondta dokinéni, hogy nincs bizonyíték,mivel még nagyon új a dolog, hogy jó-e.Ezért sokkal jobb, ha átmegy rajta a gyerek!De ezt bizonyítja a védőnőtök gyereke is, hogy hiába kapta meg, beteg lett :(

Na, lépek vacsikészítés vár rám.Melegszendvics :P
manóci
 
 


manóci! Sajnos ígyis hitellel vettük a lakást,nem tudunk elmenni. :( Anyós a fejemhez vágta,hogy ő oda adta az örökségét(2,4milla),hogy tudjunk venni lakást,és hogy hálásnak kéne lennem stb... Ha ezt tudom,hogy felhozza védekezésképp,nem akartam volna a frány örökségét... Hallgathatom még 30év múlva is. Végülis ja...,igaza van....Az örökségéért cserébe viseljem el hogy ilyen bunkó fa..! Aha....álmában!!! :evil: Én a tegnapi balhé után befejeztem velük...Nem megyek oda többet. Nem fogom hagyni,hogy a Trúdi előtt ilyen balhékat vágjanak....

Kép
cs.adri
 
 


Egyébként párom a Ferihegyi reptéren dolgozik,ezért sem tudnánk messzire menni.... :?

Kép
cs.adri
 
 


Jó estét!

Timóca! Köszi, akkor visszaolvasgatok, mihelyt elalszik a prücsi. Úgyis egyedül vagyok, páromnak kimenője van! :)
Jézusom, mennyifajta oltást említettetek hirtelen... kezdő anyuci győzze kapkodni a fejét. :o

Erika! Volt, amikor azt mondtam kiszállok (család miatt), de győzött a szerelem! :D

Adri kitartás! Tudom, min mész keresztül. Két éve én is hasonlóan kezdtem ezt a kapcsolatot. Akkor még párom sem volt a helyzet magaslatán, nem tudott elszakadni a szülőktől. Ráadásul kiszolgáltatott helyzetben voltam, mert feladtam itthon a munkámat, és kiköltöztem hozzá Prágába. :?
De a manócskák tényleg sok erőt tudnak adni! És az, ha tudod, a társad melletted áll! :)
Hogy Te milyen fiatal vagy! :)

Szylvi! Azt úgy én is elfogadnám. Nálunk borul a bili, ha egy héten nem látnak legalább egyszer. És olyankor én vagyok a gonosz nő, aki elveszi a fiukat, eltiltja az unokájukat, blablabla... Talán az a szerencsém, hogy az előző házasságomban már megedződtem kicsit anyós téren. :)

Manóci! Igen, mi is ezért költözünk. Igaz nem messze, de legalább önálló lakásba, mert jelenleg párom nagyiját "túrtuk ki innen", hogy anyósom szavaival éljek. De ez is megérne egy misét, meg a nagyi is. Hó végére új lakás! Hurrá! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli! Köszi a bókot. :D Én is már eljátszottam a gondolattal,hogy kiköltözhetnénk külföldre... :oops: Ráadásul Németo-ba párom az itthoni munkájáért 4x ennyit kapna,nem lennének 1000ft-os problémáink... :(

Kép
cs.adri
 
 


Sziasztok!

Szilvi(K) boldog névnapot!!!!!
Üdv az újaknak :)

Bizony, én már elkezdtem vizsgázni, tanulok ha van időm Milu mellett.
Azért olvaslak titeket esténként, de írni már nem nagyon van erőm. :(

Pedig annyi mindenre szeretnék reagálni, de mostanában annyira felpörögtetek, hogy örülök ha végigolvasom a sok hozzászólást.

puszi mindenkinek, Csilla
Vendég
 


Adri! Te aztán nagyon fiatalon belekerültél az élet sűrűjébe! 19 évesen! :lol: Én már arra nem is emlékszem, oly rég volt! :lol: :lol: :lol:
v.erika
 
 


v.erika! Nem tudom a korod,de sztem nem volt az olyan rég... :oops: :D :wink:
Valaki nem tudja,hogy XP-n hogy lehet lekicsinyíteni a képeket? Tudnék beküldeni egy csomót manóról....

Kép
cs.adri
 
 


Ezt dvd-ről csináltam. 20hetes a pocaklakó februárba. Kép

Kép
cs.adri
 
 


Talán sikerült lekicsinyíteni.... Ez ma készült :oops: :D Kép

Kép
cs.adri
 
 


Én is dobok pár képet:
Kép okosszemű

Kép eszünk

Kép még nekem is jó...

Kép lovagolunk

Kép egy kis hóesés az alföldieknek...:)

Kép
Kép
szilvih
 
 


Legyen inkább kedden a tali???? Ildi miatt, meg mert a fél világ sztrájkolni fog.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szilvih, gyönyörű íves Lilla szemöldöke! Nagyon szép vele :)
Vendég
 


Sziasztok!!!

Köszönöm a köszöntéseket!!!! Nagyon jól esett!!!!!

Edina, nagyon édesek az ikrek, ahogy összebújnak alvás közben!! MIndig így alszanak? Egy ágyuk van??
Házatok nagyon szép ám! MErre laktok? (Állam)

Rita, mostanában én is tejszaporítottam... MEg jó sűrűn szoptattam, hogy Lilla kapja az ellenanyagokat. Jobban is hízott a kismalacom, mint előző hónapban... :lol: 4-es kép: Nagggyon jó!!!

Adri, nagyon ügyes kismanód van!!! Család:(

A tali halasztásának felvetését Móninak csak most olvastam, Hát halaszthatunk, csak utána már jön a karácsonyi készülődés, mikulás, a nagyobb betegségek, stb.
Akkor kedd, vagy halasszunk???



Nálunk Lilla vasárnap óta köhög, ma reggelre jobban volt, 2-kor a dokinéni semmit nem hallott a tüdejében, orra sem folyt. Szegénynek az első hozzátápija kanalas orvosság és kakukkfűtea volt.. Estére megint köhögött, és most már a kedve is rosszabb. De Dorka legalább volt ma már oviban, így az én kedvem kicsit jobb volt, tudtam kicsit pihizni, tegnap elért a "ez-már mindig-így- lesz" depi. De ha tényleg felváltva lesznek betegek, akkor én kiveszem Dorkát az oviból...

Kép
Kép
szilvih
 
 


szilvih Te kismanód miket tud már?

Kép
cs.adri
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?