Manó2! Jobbulást! Nem elég, hogy babázás helyett dolgoznod kell, de ráadásul hétvégén? Szegény.
Urszila! Jók vagytok a képen! És a három gyerkőc is. Hogy telt az első nap a mamádék nélkül? Szerintem meg fogsz birkózni a feladattal.
Igazad van, végül is akár bele is férhet 3 gyerkőc. Andris sztorija a szobatisztaságról nagyon aranyos.
Évi! Megértelek. Az volt a legnehezebb időszak, mikor még ki sem tudtunk menni. Onnantól kezdve sokkal jobb lesz, meglátod. Enni azért mindig egyél, hogy legyen tejed!!! Lőrinc akkor hízott a legtöbbet, mikor a mamáméknál voltam – Pápán! – és etettek egyfolytában. Nekem most is van a fagyasztóban egy csomó készétel (házi is, bolti is), ha nem jut időm másra, előkapok egyet. Én se hagyom sírni Lőrincet soha elvből, csak ha valami miatt nem tudok azonnal ugrani. Nagyon szép a kiscsaj!
Az a dolog, amiben fekszik, szintén nagyon jó, honnan tettél szert rá?
Andi! Mosógép
Mi is gondolkodtunk rajta, hogy a régi, de egyébként pompásan működő Energomat gépünket lecseréljük, de a mosógépszerelők (az egyik anyáéknál dolgozott, a másik nálunk fogantyút cserélt – ezt azért írom, mert úgy tűnt, mintha állandóan baja lenne a gépnek, és ez rácáfol a történetre) lebeszéltek.
A párom azt mondta, az Auchanban volt egy csomó utazóágy, de már nem biztos, hogy akciós. Kipróbáltuk, működik.
Zsuzsi! Miki megbocsájtott már?
Remélem, nem tört ki rajta a betegség!
Nagyon jó képeket csináltál, a tugedörösök is jól sikerültek. (Én is kedvet kaptam, hogy magunkról csinálja!) De a legjobb az első rózsás kép. Az igazi művészfotó!
Köszi a receptet, valamelyik nap meglepem vele apát!
Az ezret meg hiába hajtod, mikor elérnéd, úgyis levonnak.
A süticincálós (l.:suticincalos) szó megdolgoztatott. Sokáig gondolkodtam, vajon milyen nyelven van és mit jelent a szutikinkalosz.
Leszter! Babakocsi
Más márka szóba sem jöhet? Nem volt uncsi, én is ötleteket merítettem a leírásodból.
Momo! Sírós Zsebi olyan kis édes! Mi volt a baja? Timi nosztalgiája
Stoppos kis vakarcs
(Ma is elégedett vagyok veled hangulatilag!) Én úgy emlékszem, azt mondta a doktornő 10 kg-ig nem lehet egész kúpot adni. Milyen babanetes tali???? Az a bogyó mire jó? Biztos, hogy nem te rontottad el a lányokat. Én úgy érzem, hogy semmit nem tettem azért, hogy Lőrinc játszós baba legyen. Ahogy mukkant, és felvettem, és napokig hurcolásznám, hogy ne lássam sírva szenvedni. Ez tuti babafüggő. Majd a harmadik!
Pálma! Egyszer, mikor tejügyileg elkeseredtem, beszéltem egy LLL-sel, aki kérdezte, hányszor szopik Lőrinc. Mikor mondtam, hogy kb. hatszor-hétszer, azt mondta, tegyem gyakrabban cicire, pici baba egyen gyakrabban. (Nem is értem mit mondtam neki, Lőrinc állandóan evett, és eszik most is. Na, mindegy.) Másfelől viszont a baba tudja hányszor éhes. Na, ezzel jól kisegítettelek. Esetleg próbáld megkínálni gyakrabban, de ne erőltesd.
Zsófi! Sok boldogságot a babódhoz. Nagyon jó a kép. Úgy irigyellek! Én nem kaptam meg így.
Gombóc! Gratula Zsombi esküvői viselkedéséhez. Biztos ő is meghatódott.
Kaska! Has. Mikor túl voltam a szülésen, örültem, hogy csak ekkora maradt a hasam. Ma is akkora.
Sőt. Sírni tudnék, ha meglátom magam a tükörben. Csak ne utálnék annyira tornázni. Meg ugye, mikor? Cumival dettó így jártunk. Aztán próbáltuk még egyszer, akkor is.
K-vitamin: Arra nem emlékszem mikor, a dokinéni megmondta. Én mindig kiskanálban egy pici tejcsivel adtam. Nagyon rossz ízű, de simán benyelte. Az ampulla engem megdolgoztatott az elején, aztán a lányok itt mondták, hogy a fehér pontnál vékonyabb az üveg, ott kell törni. Kicsit megpöckölöd, aztán pelussal egy határozott mozdulattal töröd. Ezt ugyan nem kérdezted, de nekem ez volt a legnehezebb, ezért leírtam.
Hámlás. Ezen nézd meg a kezét!
http://kep.tar.hu/beu/index.phtml?aid=27559917&pid=2118502&beginnum=12 A túlhordás miatt cafatokban jött le a bőre. Neked nem hasonló ok miatt hámlik? Vagy nem a szülés óta?
Na, most már alszom egyet. Jó éjt,
Beu