Új privát üzeneted érkezett!

Momo Kép
azt azért nem tudom megállni, hogy megkérdezzem: TE húzod a nyakad, és Anyukád a reklamás?!! Aszittem te szoktad lesüvölteni a haját a galád illetőnek!!! Kép

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Én is jól eltüntem. Beteg vagyok, de nagyon. Összeszedtem egy vírusos torokgyuszit lázzal. Szerencsére csak egy napig volt lázam, már a torkom se fáj (csodákra képes a strepsils, vagy mi a szösz). Csak most meg nagyon köhögök. Nem tudok rá semmi csodaszert, mert a méz nem használ. Van valami ötletetek? Na megyek mert most nincs apa, jáccik a haveroknál (megint megy a nagy számítógépes lan party) Én meg köhögök itthon és reménykedem, hogy Zsanka nem kapja el.

Na megyek megnézem a kis nyekergőt

Nadine + Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Nadine Kép
lándzsás útifű szirup, "Dr.Theiss patikája" a márkaneve, legalábbis én ez alatt a márkanév alatt láttam, de a patikárius biztos tudja majd. Állítólag jó. Gyors gyógyulást!!!

Kangi
kangi
 
 

 
 

Angi! A kórházi mérésekkel valami baj lehet. Lőrinc egy centit nőtt 2 hónap alatt, közben látványosan nagyobb lett, ugrott egy ruhaméretet, stb. Persze lehet, hogy a rendelőben mérték rosszul. Szép kislányod van!

Zsófi! Hát tényleg miket tud Dani! (csókosszájúKép) Kár, hogy nincsenek képek rólatok. Apa nem tud csinálni? Tudjon már, lécci, lécci! A Kaska-féle talis képek között biztos van tugedörös kép!!! Viszont a Dani /Zsófi tugedörös nagyon édes! Na és Zsófi vigyorija! Kép Apa szabadnapjáért ne irigykedj, a tiednek is vanKép

Kangi! Julcsi 68-asra váltott? Hú, hogy nő! Hasra fordulást Lőrinc is kezdi, ha nem is élvezni, de elviselni. Figyelj, Te bevállaltál vasalást? Jó az órabér? Kép
Hú, látom, már nem látunk egy darabig. Ha mégis: jó nyaralást!

Zsuzsi! Már többször volt szó a kaki-meséről, hol lehet megtalálni? Irtó kíváncsi vagyok rá.
Akkor most Daninak:

Andi! Hurrá, hogy jó volt a színház, és ilyen rendes babód van. Tervezhettek máskorra is programot! Sajna Lőrinc olyan későn fekszik, hogy utána már nem nagyon tudunk elmenni sehova. A cumisüveget meg nem tudja használni. Persze ha igazán éhes lenne… Kép Utazóágyat vettetek? Mi még mindig nem próbáltuk ki. Olyan jó kis csomagban van. Kép Na, majd holnap. Anyaságit mire költöd? Buli hogy sikerült? Dani jól viselte?

Franyó! Nagyon édes Anna sorozatos képe, és együtt is jók vagytok.

Momo! Nagyon jók a képek. És a képeken látható gyerkőcök. És az anyukájuk. Na, szóval mindenki. Takarmányhasznosító képesség Kép Apa vigyáz a gyerekekre sztori is jó volt. Egyszínű ruhatár Kép Kép Ma vicces kedvedben vagy. Ez jobb, mint a depis Momo! Csak így tovább! (Persze megértem én a depiset is. Sőt: tisztelem, becsülöm! De tényleg.Kép) Igen, az utazás után úgy-ahogy helyreállt a kiscsávó, bár a napközbeni alvás még mindig nagyon kevés. Kivéve ma, mikor a kocsiban végig aludt. Most az esti alvásrendet próbáljuk átalakítani. Korábban fektetjük, már fél 10 körül letesszük. Nem mindig alszik el szopi közben, ahogy eddig, de ahogy leteszem, igen. Reggel viszont kelne 6 körül, de most már második alkalommal nem mentem be, ahogy elkezdett mocorogni, és visszaaludt kb. 8-ig. Jó lenne, ha ez lenne a rend.

Tina! Szépek vagytok mindhárman! Cicifeszülés nekem sincs csak reggelre, tükörbe nézve mindig csodálkozom, hogy egyáltalán van benne tej. De van és elég. Szerintem örülj neki, hogy nem feszül, nem olyan jó az.

Myssnia! Mit dolgozol még mindig?

Gombóc! UtazóágyKép Gyerekorvos: jó döntés. Sajnos segíteni nem tudok.

Jó éjt, Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Nem semmi képes voltmmam felkelni dolgozni, mert eszembe jutott, hogy valamit elfelejtettem.
Így erre is elnézek.

Sajna nem jön össze, hogy nem költözünk ki, mert aug. 30-ával kell innen kiköltöztünk, úgy adtuk el a lakást, max. albérletbe mehetnénk, de akkor minek építkeztünk?
Végül is nem kell nekem tárgyallóviszonyba lenni az anyóssal, ha nem jövünk ki, akkor felfügesztem a diplomáciai viszonyt, ahogy a férjem mondta.
Szerencsére a férjem is mellém áll, és igérte, hogy beszél az anyjával, bár túl sok jóra nem számítok.Már ott tartunk, hogy megmondja, hogy hova rakjam a cipős szekrényt..Fel az emeletre, még viccnek is rossz...

Levágattam a hajam, most jó rövid, ugyan nem kell hajgumi, de könnyen el lehet aludni.

Ma megint ,egyek dolgozni, egymagam autóval, kicsit majrézok, de majd csak megszokom..
Hát igen Tarcsáról elég messze van Budaörs, Kőbányáról is jó 40 perc (kocsival)BKV 1,10perc.

Franyó: De ismerős képek Dorka is így szokott elaludni.

Úgy néz ki jól megfáztam valahol, mert itt szorgalmasan fújogatom a nózim...

Manó: Bocsi, de kicsit ki vagyok akadva, az érdi boltunkba próbálkoznak, még mindig keresem a 2 millát, mára berendeltem budaörsre az adatrögzítőt, kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
Klímát kiprőbáltátok milyen?
Aranyos lehetett Emma, a kisfiú társaságában, emlékszel Dorkával is eljátszott volna, de Dorka még kicsi volt hozzá.
Andrisnál mi újság? Lehet hogy összefutunk vele, mert aug 14-21 ig Répfülöpön leszünk, ha minden igaz, és tavaj is lent volt.
Ja akkor egy viharról írtunk, tényleg nagy zuhi volt, remélem nem fáztál meg!

Na lassan visszabújok az ágyba
Jók legyetek
Manó2+Dorka
manó2
 


Sziasztok lanyok!

Maci_2,
Jo anyukazast es hazorzest.Kép

Andi,
Az egy ciciben 3 dl tejci nalam sem altalanos. Es fajt nagyon.

Franyo,
Azert elore ne koszond meg, mert meg nem kerdeztem meg Gabort. Na majd ma.Kép
Nagyon aranyos a kepsorozat. Az uj tugedor-kep is jo, de a regivel sem volt semmi gond szerintem.

Zsuzsi,
Honaljszag.Kép

Angi,
Azt hiszem, meg nem dicsertem meg Jucus babat, pedig gyonyoru.Kép

Momo,
Ferjed milyen kalandokat elt at a babysitteles kozben?Kép
Gondoltam, hogy elokapom a takarmanyozastan konyvemet, hogy irjak valami frappansat, de meggondoltam magam.Kép
Zsebis kepen nagyon jok vagytok.Kép Es most latom, a trigedoros is nagyon jo.Kép
Az allatorvosi higgadtsag valszeg a rendeloben maradt.Kép De most tenyleg, ez egy egesz mas helyzet szerintem...

Tina,
Kitartas! Ha gyakran szoptatsz, persze, hogy nem erzed, hogy feszul a melled. Biztos meglesz az eredmenye.Kép
Aranyosak a gyerkocok.Kép

Gomboc,
Csiposzures.Kép Meg szerencse, hogy minden rendben van.Kép

Elli,
Mi is sokaig ezert furdettunk keson, hogy eleg legyen egyszer kelnem hozza ejjel. Aztan most, hogy mar 10-11 orat is elalszik egyhuzamban (ezt hirtelen kezdte, gyakorlatilag atmenet nelkul), korabbra tettuk a furdetest is. A furdes elotti nyugit mi esti setaval igyekeztunk meguszni, majdnem teljes sikerrel. Ha szeret babakocsizni a babod, akkor esetleg erdemes megprobalni.

Beu,
Kekesteto.Kép Nagyon jok a kepek a hegymaszo csaadrol.Kép

Zsuzsi,
Daninak add at jokivansagaimat.Kép Boldog szulinapot neki.Kép

Csucsuka,
Nagyon aranyosak a kepek!Kép Zsofinak hatalmasak a szemei.Kép

Kangi,
Mar nem olvasod, de jo nyaralast!!!Kép

Nadine,
Ooo, Te szegeny! Gyogyulj meg gyorsan!KépKépKép

Mano2
Beleszolos anyos.Kép Az enyem is beleszolos fajta, de latom rajta, hogy probalja visszafogni magat. Ami azert nem is olyan kis dolog.
Gyogyulj meg Te is!!!

Ugy latom, meg mindenki alszik.Kép En viszont felkeltem 7-kor, hogy megetessem Petrat, aztan kovetkezo szopi utan irany a babakocsivasarlas. Remelem, sikerrel jarunk!Kép Holnap meg a szuleimmel megyunk az elso Petrat-is-visszuk tipusu ettermi kajcsira, haaat, kicsit aggodom, hogy nem lesz-e bombi.Kép

Puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!

Most ment haza anyukám+apukámKép Julka születése óta itt voltak, elképesztően jól kijöttünk most. Igaz, a ház is elég nagy, el tudnak vonulni. Szóval nekem most kezdődik a tkp kisbabás élet. Andris is elment velük, Zsuzsi nem, mert a 2 gyerek együtt rossz, ahhoz túl fáradtak.
Még nem olvastam vissza, bocs.
Tugedörös képet küldöm, csak valahogy rossz a fény és nem profi a kamera.

Kép

És a ma reggeli búcsúzós. Andris felköltötte Julkát, de most az 1x nem szóltam 1 szót sem, 3 hétig nem látjaKép, sírt is ez a nagy fiúKép Kép (ez annak, h ennyire szereti)

Kép
urszila
 
 


Mi lenne, ha csinálnánk egy Tu-, tri -, quadro, -kvintogedör fotoalbumot, jelszavasat?

ZsuzsiKép
Boldog szülinapot utólag is! Julka előtt én is nosztalgiáztam a gyeses évekre gondolva, pedig akkor én is idegbajt kaptam néha a 2 év korkükönbséges (mostani) nagyokkal!
Én is kérem méteres kalács receptet!

EllimamiKép
Amint látod, az elismerés csak a mai naptól jár! Különben nekem is az I. gyerekkel volt a legkevesebb időmKép Amikor majd megszokod, h a napot csak kb. tudod megtervezni, semmit sem tudsz biztosan 1 menetben végigcsinálni, akkor jobb lesz. És pár hét múlva, amikor Kevin intenzívebben figyel a világra, és messzebb lát, akkor pl. ki lehet ültetni egy hordozóban a konyhaasztalra és jó esetben egy sütés időtartamát kibírja, ha közben bohóckodsz nekiKép
Nálunk Manóval ellentétben fontos a fürdés. Kétszer-háromszor nem fürdettem meg, és mindig nyugtalanul aludt, többször ébredt. Az időpontját Julka határozza meg, 9-ről előrehozta fél nyolcra kb. Szóval ez is saját baba függő, tapasztald ki! Jó tanács, ugye?Kép

BeuKép
Micsoda csúcshódító LőrincKép Soha ne mond, h sohaKép Ha nekem 1 éve azt mondja valaki, 3 gyerekem lesz, akkor azt mobndtam volna, h nagyon tévedKép

GombócKép
Tényleg cseréld le a dokit! A csipőszűrés kötelező 6 hetes kor körül!

AnyakatiKép
Mit szólsz Andris frizurájához? Ez a köv. fokozat a Danié után. Nekem nem tetszik, de ő követeli nyáron.
Andris is 3 éves kora körül tette le a pelust, kiderült véletlenül, h attól félt, h a fütyije beér a pisibe. Így egy ideig befőttesüvegbe pisilt állva, azt nagyon élvezte.

AndiKép
Kajasztrájk: Zsuzsi 7 éves nagylány, így a hiúságára hatok, h túl sovány és rosszul kezdtek állni neki a ruhák. BejöttKép Édes JucusKép

Urszila
urszila
 
 


Tsók Lányok, köszi a jókívánságokat, léptünk!
Kangi és Julcsi
kangi
 
 


sziasztok,

Nadine,
gyógyulj meg gyorsan!Én is hasonló cipőben járok,torokgyuszi,láz volt nekem is az elmúlt napokban a végzetem.Nekem a doki azt mondta igyak kálciumot,írt fel egy Sinupret nevű lötyit,amiből 3-szor 50 cseppet kell naponta meginni valamivel,tea,gyümilé....

Beu,
kirándulásra nagyon irigy vagyok.Mi még nem volt kint a levegőn Petrával.Hétvégén kiállunk vele az erkélyre,aztán jövőhéten indulhat a kinti séta.végülis valahol el kell kezdeni.

Hát igen...Ellinek a problémája az én problémám is.Nem tudom,hogy többgyermekes anyucik,hogy bírjátok ezt a tempót,de nekem néha WC-re nincs időm elmenni.Most is rimánkodva hívtam férjuramat,mikor ér már haza,mert ezer dolgom lenne és már lassan éhen is halok.

Most is sír a gyerkőc,megyek megnézem.Szerintetek azzal már el van rontva,ha minden sírásnál kb .10 perc után nem bírom tovább hallgatni(sajnálom szegényt) és felveszem,dajkálgatom,beszélgetek vele? Nem bírom hallgatnia,hogy sír,hiszen anyira édesen megnyugszik mindig nálam,hogy feleslegesnek tartom a sírást.enki se jó,nekem se.

pusza mindenkinek
remélem hamarosan megint tudok jönni
Kép

Évi + Petra_11nap
Kép

Kép
Évi24
 
 


Sziasztok!

Túl gyorsan bontottam a telefonos csatlakozást, így a képeket nem hozta le a gépem de majd frissítésnél megnézem ám mindet!!


Gombóc
nem tudom, mi a neve annak a kenőcsnek, amit használt a doki, de szuri előtt pár perccel bekente, gondolom ez elzsibbasztotta a területet, és ha jól emléxem, utána is kent rá, és mondta, hogy 1 óráig tart a hatása.
marha jó, hogy neked kellett kiharcolnod a beutalót a csípőszűrésre. igazad van, tényleg válts orvost, sajnos én nem tudok senkit azon a környéken.

Ellimami
nálunk sincs konkrét fürdetési időpont, illetve kb. 2 hete elkezdtük, hogy 6 körül séta, utána 7 körül fürdi, aztán szopi és lefekvés 9 körül. Viszont tegnap a party miatt csak este 10-kor füdettünk, és aludt Dani reggel 6.20-ig majd visszaaludva 10.10-ig. Kép

Beu
Kékestető szupi lehetett, jó hogy kicsit kikapcsolódtál Kép
ma megyünk Tescoban, ha lesz ágy veszek
Anyaságit mosógépre félretett pénzhez dobom, és szerintem ebben a hónapban meg is vesszük Kép

Zsuzsi
Daninak boldog szülinapot kívánok!
hónaljszag Kép

CSucsuka
nagy kád víz, sztracsi, interspaci....
dőzsölsz? Kép

Nadine
mielőbbi jobbulást! +++++

Manó 2
anyós Kép nehéz időszak lesz
milyen lett a hajad?

Leszter
vettetek babakocsit? milyen?
drukk, hogy a holnapi éttermezés bömbi nélkül zajljon (ez magyar szó? Kép ) le

Évi
szerintem nyugodtan vedd fel, ha sír, én mindig felvettem és nem lett elkapatva. (bár ezt még alig 10 hetesen gondolom nem lehet tudni) de ha ő arra vágyik, hogy veled legyen, és akkor érzi magát biztonságban, miért fosztanád meg tőle?

Valaki a múltkor kérdeztem, hogy súlyra vagy korra megy a kúpmennyiség.
Tegnap a dokitól kérdeztem, hogy Daninak mennyit adjak, és azt mondta, hogy mivel már több mint 5 kg, mehet neki a 3/4.

HOlnap reggel indulunk a Balatonra, úgyhogy este még próbálok jönni, aztán péntekig nem leszek.
hogy fogom visszaolvasni a termést, már előre félek

na megyek Mosó Masát játszani

Andi
psandi
 
 


megnéztem a képeket, tehát:
Franyó, Angi, ANyakati, Zsuzsi, Momo, Tina, Beu, CSucsuka, Urszila és Évi!!
minden baba ennivaló, a tugedörös sőt trigedörös képek is naggggyon jók KépKépKép

Andi
psandi
 
 


látom magammal levelezek
van a ház előtt egy fickó és ordibál, hogy "dinnyét vegyenek, sárga is van, görög is"
olyan mókás hangon teszi mindezt, itt röhögök Kép

Andi
psandi
 
 


Evi,
Nekem mindig az elso harom honap volt a legborzasztobb...de ha redukalni kell, hat az elso 6 het biztos! Ami nalunk nagyon bejott, a hordozokendo. Amint beletettem a siro gyereket elhallgatott es figyelt, vagy bealudt! Igy hazimunkat is tudtam vegezni, persze csak a nem hajolgatosakat!
En nem hagynam sirni, hisz tuti nem azert sir, mert el van kapatva! Ha nincs is "nagy" problemaja, akkor is hianyzol neki! Ne feledd, 9 honapig meg sem fordult a fejeben, hogy kulon is lehetnetek! Tojj a hazimunkara, a babad MOST ilyen pici, mar holnap sem lesz ekkora, es olyan hamar elmulik ez az idoszak! Olelgesd, szagolgasd, dajkald, hallgasd a szuszogasat! Par ev mulva mar nagyon furcsan fog rad nezni, ha ezeket megprobalod!
A jatszoszonyegetek nagyon szupi, Petra meg 11 napos letere hatalmasnak tunik!

Psandi,
Dinnye Kép

Stahl-fele sultcsirke volt az ebed, petrezselymes krumplival, a turos-joghurtos malnatorta meg pihen a hutoben, en meg imadkozom, hogy jol kosson be a zsele!!!
Dani orult az ajandekoknak!
Gyurival voltam vasarolni, erre Miki megsertodott. Reggel 7 ota nem eszik! Szerintem tuti azert, mert itthon hagytam, es a delelotti alvashoz nem volt cici!
Ja, apjuktol kerti ontottvas grillt kaptam, ugyhogy majd ha egyszer nem esik az eso, kimegyunk grillezni valahova az erdobe!
Miki lehet, hogy beteg lesz! Kép Reggelente, meg napkozben is neha kohog. Mas egyelore nincs, nyomom bele a homeopatias Echinaceat, de egybol lenyeli, igy nem biztos, hogy sokat er!

Betegek,
A landzsas utifu szirup tenyleg nagyon jo, meg az Echinacea csepp is, az immunrendszer turbozasara!
Igyatok sok gyogyteat, napi masfel litert (2-3 filter kiaztatva), mezzel, sok fokhagymas piritost! Es szerintem jol jon ilyenkor valamilyen kopteto is! Ebbol is vannak gyogynovenyes cuccok, nem kell feltetlenul gyogyszer!
Jobbulast a betegeskedoknek!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok lanyok!

Babakocsi vasarlas nem jott ossze...Kép De azert meg van remeny, es ez jo.Kép Szoval, meg szules elott erdeklodtem az ujpesti Megatoysban, hogy lehet-e kulon venni a CAM es Neonato kocsikhoz mozest. A valasz egyertelmu igen volt. (Azt akartuk, hogy a mar meglevo CAM hordozohoz most megvesszuk az esernyokocsit, igy lesz egy travel system, aztan a kovetkezo babo szuletesekor megvesszuk hozza a mozest is, igy lesz teljes a cucc. Persze egyben is meg lehet venni, csak mivel volt kolcsonbe melykocsink, nem akartunk 90ezret egyben kifizetni...) Erre most a Soroksari uti Megatoysban az elado srac azt mondta, hogy esernyokocsi onmagaban van, de o egyaltalan nem biztos benne, hogy tudunk majd venni kulon mozest...Kép Sot, esernyokocsi+mozest sem lehet venni. Lehet helyette egyben venni az esernyokocsi+hordozo+mozes osszeallitast, de nekunk mar van hordozonk. Igy most hetfon felhivom a forgalmazot, es nekiallok rimankodni, hogy hadd vegyunk tole esernyokocsi+mozest. Remelem, belemennek, mert vegul is a hordozot kulon is el tudjak adni... Bocsi, ha tul bonyolultan irtam, vagy ha uncsi volt, de teljesen be vagyok sozva, annyira szeretnem ezt a kocsit!!!

Urszila,
Nagyon jok a kepek! Ismet csak azt tudom mondani, hogy Zsuzsi nagyon hasonlit Rad!Kép Julka is jo husi lett miota nem lattam!Kép
Szuleid nagyon rendesek, hogy majdnem 3 honapig segitettek. De Te is rendes vagy, hogy igy kijossz veluk. Andris sirasan en is elerzekenyultem.

Evi,
Ilyen pici babat meg nem lehet elrontani, azt mondjak. Bar szerintem ez szinte mindannyiunk fejeben megfordult. Nagyon szep babatok van!Kép

Andi,
Megsem megyunk etterembe, Anyukamekhoz megyunk ebedre. Kicsit sajnalom, de meg is konnyebbultem.Kép

Zsuzsi,
Malnatorta, nyammm.Kép
Ugy latszik, elerzekenyulos napom van. A Te szagolgatos szovegeden is elerzekenyultem.Kép Mikinek jobbulast! Sot nem is, hanem egyaltalan ne legyen beteg!!!

Na mindjart felvagjuk a (megkesett) szulinapi tortamat. Turotorta, sok-sok gyumolccsel.Kép

Jo hetveget mindenkinek, udv:

Leszter
leszter
 
 


Zsuzsi
nem képzelted, hogy ilyen ronda vagyok?Kép Vagy mi a baj a képemmel?Kép Az tény, hogy így smink nélkül már nem vagyok egy bombázó és a 8 kiló feleslegem se lendít a dolgon, de a férjem azért még nem reklamáltKép
Szegény Miki, csak nem lesz tán beteg. Hess-hess ronda kórság!
Daninak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Csucsuka
neked aztán van HawaiKép A fürdőkádat talán én is kipróbálom egy kis tiramisu jégkrémmelKép
Gyerkőcök nagyon helyesek!
Összevont szemöldök: apa csak annyit mondott: Na neeeee!

Leszter
nehogy félreérts, nem bántani akartalak! Mondom, én is állatbarát vagyok, de a szemeseálljól falusi dögöktől azért félek, a gyerekeimet meg még inkább féltem.
Aztán kérünk képet a szupi babakocsirólKép
Drukk, hogy Petra úri hölgyhöz méltóan viselkedjen az étterembenKép

Urszila
szóval te eddig tiltott segédszemélyzetet használtál?Kép Akkor elég, ha csak mostantól emelgetem a kalapom előttedKép Azért drukkolok, hogy egyedül is simán boldoguljál a csemetékkelKép
Nagyon szépek a gyerekeidKép Andris csak megirigyelte Julka frizuráját, nem?Kép

Myssnia
mennék én, csak a párom nem hajlandó továbbállniKép

Orsoly
Nem csúnya hely Albertirsa, csak nekem hiányzik a nyüzsgésKép A szülésig a munkám kielégített teljesen, mert rengeteg emberrel találkoztam naponta, de így bezárva már mások az igényeim.
Elküldjem neked e-mailben a telefonszámaimat és te majd továbbküldöd? Vagy jobb ötlet?

Évi24
nagyon helyes a gyerkőc a játszószőnyegen.
Akarsz még babát? Mert akkor majd rájössz, milyen időmilliomos voltál egy csemetévelKép Mióta Zsebi megvan, én is visszasírom a boldog egygyerekes korszakotKép

Nadine
tessék gyorsan meggyógyulni!Kép A babák szervezete a jó kis anyatejtől ellenálló, ritkán kapják el olyan intenzítással a betegséget, mint a szüleikKép Szerintem Zsaninak kutya baja se lesz, de azért megy a drukkKép

Andi
ezt a kúp dolgot már én is meg akartam kérdezni a dokimtól, csak mindíg kimegy a fejemből. Én abban reménykedtem, már mehet Zsebinek az egész (ő kb 6 kg), de hogy csinálok 3/4-et??? A felezésnél is darabokra tört, vagy rásült a kezemre a melegített késKép Én olyan béna tudok lenniKép

Na hogy lássátok, nem lódítok Zsebit illetően, itt egy kisírt szemű gyerekKép
Kép
...és ez csak azért volt, mert reggelizni mertem.

Timi meg közben nosztalgiázottKép
Kép
Kép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Ja, elfelejtettem írni, mi megyünk a babanetes talira, ha törik, ha szakadKép Gyertek minél többen, hátha végre én is dumcsizhatok egy jót veletekKép A gyerekeket meg majd ráakasztom az apjukra, úgyis unatkozna csakKép
És egy kis üzlet: nem kell valakinek Urtica Urens D12 bogyó? Mert anyukám olyan sokat vett nekem, hogy ahhoz még vagy 6 gyereket kéne szülnöm, hogy elfogyjonKép 2007-ig jó, 800 Ft-ért vettem dobozonként, de olcsóbban odaadom, csak ne itt romoljon meg a polcon. Ha kell valakinek, szívesen elviszem a talira, de a posta is megoldhatóKép

üdv
Momo


Momo
momo
 
 


ÉviKép
Teljes mértékben osztom Zsuzsi véleményét! Ha lehet, akkor egyáltalán ne hagyd sírni! Persze, ha pont zuhizol pl. akkor ne legyen lelkifurdid, ha nem rohansz hozzá rögtön. Egy csomó mindent úgy is meg lehet csinálni, ha a karodban van, vagy hordozókendőben. Pár hétről van csak szó, ha most hosszúnak is érzed, hamar elrepül, és máris nosztalgiázhatsz.
Bármilyen segítséget fogadj el ebben az időszakban, ha meg nincs, akkor legkevésbé a házimunkával törődj. Nálunk egy héten 1x van rend egy fél óráig, amikor elmegy a takarítónőKép A ház marad, a gyerek viszont tényleg most pici, és most van a legnagyobb szüksége rád. És aki ezt nem érti meg, az le van tojva, bocs a kifejezésért.

Urszila
urszila
 
 


Miki a szulinapi rozsaval:

Kép


Es a malnatorta meg egeszben:

Kép


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Megegy rozsas:

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


sziasztok,

köszi csajok (Urszila,Zsuzsi,Momo, Leszter,ZsuzsiPsandi),hogy megnyugtattatok,ezek után már biztosan nem fogom hagyni,hogy sírjon az én pici babóm.Nem tudtam,mi a helyes,az ha felveszem vagy az,ha egy picit hagyom nyügizni,hátha magától is elhallgat és fogaglmam sincs mikortól rontható el egy gyerkőc.Most már biztos egész nap babázni fogok vele,ha nem alszik,mert annyira nagyon imádom. Kép

Hálám jeléül dobok egy képet nektek. Kép

pusz
Évi + Petra_11nap


Kép
Évi24
 
 


Csucsuka,
Irto edesek a gyerkoceid a Kenguru Gold-os bodykban! Kép

Urszila,
Ti is nagyon szepek vagytok! Kép

Momo,
Lokott vagy, nem ronda! Kép Csak egyszeruen nem kepzeltelek meg el, meg csak azt sem mondhatnam, hogy mashogy! Eddig csak a jo szovegeidet olvastam!
Reggelizni mertel? Kép Kisertetiesen emlekeztet Zsebi Mikire, amikor 3 masodpercet "kesek"!
Nosztalgiazo Timi aranyos!

Beu,
Jeee, most latom, hogy te is tettel fel kepeket! Tok jo, Kekesteto! Orszagjaro Lorinc gyerek!
Meteres kalacs...azt hiszem a fozos topikban olvastam par honapja eletemben eloszor a meteres kalacsrol, aztan meg beletelt par hetbe, mire a leirasbol rajottem, hogy tulajdonkeppen mirol is van szo! Kép Bevallom, en sima piskotatesztabol szoktam gyartani. Szoval az en receptem (ha csak kettotoknek csinalod, akkor szerintem ne suss ket ozgerincformanyit, hanem felezd meg a tesztat):
4 tojas feherjet felversz 4 kanal cukorral, a 4 tojas sargajahoz szinten adsz 4 kanal cukrot, kikevered. Jon hozza 8 kanal liszt, keves sutopor. Ezt ovatosan osszedolgozod a feherjevel (egy nagykanalnyi mennyiseget meg hagyj ki belole!)! A kivajazott-lisztezett ozgerinc format egyik oldalan feltamasztod (pl. szakacskonyv) es a teszta felet a forma felebe beleteszed. A masik felehez hozzakeversz 1 kanal (sacc) cukrozatlan kakaoport, es a tojashab maradekot. Ezt beleontod a forma masik felebe (kozben feltamasztast eltavolitod. Elomelegitett sutoben kb. fel ora alatt megsul, felidotol letakarhatod alufoliaval, hogy ne egjen a teteje.
Kozben fozol egy lehetoleg rozsaszin arnyalatu pudingot (szerintem puncsossal a legjobb), kicsit kevesebb tejjel, mint az eloiras. Ha kesz van, tehetsz bele vajat, de ez ki is maradhat (igy nem lesz akkora lelkiismeretfurdalasod, ha eszel megegy szeletet).
Ha kihult a piskota, felszeleteled a forma szerint (kb. 1 centi vastag szeletekre). A pudinggal osszeragasztod a szeleteket, hogy 1 feheret 1 barna kovessen. Adig folytatod, amig el nem fogy. Tetejere kotyvasztasz valami csokis mazat (cukor, kakaopor, keves vizzel habzasig forralva, pici vajjal, vagy tortabevonoval pl.).
Szeletelni FERDEN kell!!!! (En mar felszeletelem elore az egeszet, mert a ferjem meg mindig nem kepes felfogni, hogy miert csak ferden jo, es o kiegyenesiti!)
Igy adja ki hosszaban a mintat, 1 barna csik, egy rozsaszin csik, 1 feher csik!
Masik variacio a piskotara (de az jobban hizlal), hogy kb. 10 dkg puha vajjal csinalod, ezt az elejen a tojasok sargajaval, es a cukorral kikevered, kulonben nagyjabol ugyanaz a folytatas!

Miki annnnnnyira nyugos egesz delutan!!! Alvas 3*fel ora volt egesz nap! Es mindig sirva ebred! Miert? Mas gyereke miert tud ebredes utan meg jatszani, agyat bontani, gogicselni, forgolodni a kisagyban? Kép Iriiiiiiigy vagyok!!!!!

Kiserletet tettem tugedoros kepre, sajat magunkat probaltam lekapni, hat eleg vicces kepek sikeredtek. De mar csak a poen kedveert is felteszek majd nehanyat!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Beu,
A mindmegette.hu-n is van recept, kicsit mas ugyan..
http://www.mindmegette.hu/main.php?app=recept/recept.php&r=3940

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Itt vannak a rozsaim! Szepek, ugyi? Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Myssnia,
Dolgozol? Megneztem am a kepeket, vicces kis Szilard-pofi! Irigyellek a meloert! Nem vicc! Annyira kiegettnek erzem magam! Jo lenne valami "hasznosat" csinalni!

Evi,
Cuki, es jo nagy a kis 11 naposod! Kép

Megjott a csaladom, vege a mulatozasnak!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Megjártuk a Tescot, de úgy látszik, nekünk már sosa sem lesz utazóágyunk. Elfogyott Kép
még holnap Balcsi felé menet beugrunk egy másikba, reménykedem...

Momo
ne gondold, hogy nekem egyben maradt a kúp Kép lefaricskáltam kb a negyedét a többi meg ment Daniba.
nosztalgiázó Timi Kép

Leszter
remélem sikerül rádumálnod őket, hogy adjanak neked olyan babakocsit

Andi
psandi
 
 


Zsuzsi
nagyon jók a rózsás képek!! Kép
a málnatorta sem rossz

Évi
aranyos a kislányod! Kép

EZ A 100. HOZZÁSZÓLÁSOM Kép

Andi
psandi
 
 


Tugedoros probalkozasok...mindenesetre en jot szorakoztam... Kép...de valahogy nem jott ossze!

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
én is irígykedve olvasom a többiek önállóan szórakozó gyerkőcös beszámolóitKép Még szerencse, hogy nem látjátok közben a megnyúlt képemetKép Anyám szerint én rontottam el a lányokat, de szerintem ez ki van csukva. Lehet, hogy egyszer még kutatóorvos lesz belőlem, csak hogy bizonyítsam állításom genetikai hátterétKép
A rózsáid gyönyörűek és Miki nagyon helyes azzal az egy szállalKép

Évi
így van, hallgass az ösztöneidre...no meg ránkKép
Petra még mindíg gyönyörűségesKép

Lányok, ma olyan peches napom volt, hogy inkább be se számolok róla. Lehet, a nyitással volt probléma, amikor a rendőrtől kaptunk egy csekket kisvárosunk határábanKép Még jó, hogy vittük a boszikat, mert így óccsobb volt egy kicsit. De képzeljétek, a marha rendőre megkérdezte a férjemtől, hogy mind a két gyerek az övé??? Mire én: "Nem, csak ez a kis vakarcs itt stoppolt az út szélén, oszt elvisszük egy darabon." Szerencse, hogy a csekket már kitöltötte és nem volt kedve másikat írniKép No, innentől már semmi se sikerült.
Na megyek aludni.

jóéccakát
Momo


Momo
momo
 
 


ZsuzsiiiiKép
Nagyon jók a képekKép

Momo


Momo
momo
 
 


Andi,
Gratula a 100.-hoz! Kép En mar az 1000.-re hajtok! Kép

A malnatortabol kb.1 szelet van meg. Hihetetlen...hogy birtunk ennyit zabalni? 75 deka (zsirmentes!!! Kép ) turo, 2 pohar joghurt, 1 pohar tejszin volt a kremben!!!

Miki ma nem kajalt rendesen. Nem tudom mi lelte?! Reggel meg semmi baj nem volt, aztan amikor hazajottem a vasarlasbol mar "el volt romolva". Es persze tekereg, hatrafesziti magat, semmi se jo neki! Viszont most szepen elaludt siras nelkul- es egy negyed adag kajaval! Probaltam fejni, de nem ment (kb.10 mili). Hogy a fenebe tudtam anno a ket masikat csak fejve ellatni tejcivel? Rejtely!

Orultok, hogy mindjart 4 peldanyban is csodalhattok? Kép
Nem unatkozom am, csak nincs kedvem a konyhat rendbetenni! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Momo,
Foleg az orrferditos, mi? Kép
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Momo,
Csak nem gyorshajtas? Mennyi? Nem lehetett volna jobban lealkudni? Kép
Meg mi tortent? Vannak napok, amikor jobb lett volna fel sem kelni!
Nekem legutobb talan a suticincalos volt ilyen (nem egeszen tegnapelott?)...aztan meg jol megegettem magam a kovetkezo adag sutesenel. De volt mar rosszabb is...

Vigasztald meg magad valamivel.
Boges-jatszas szerintem is genetikai. Nalunk haromszor is ez oroklodott. Talan Gyuri egy arnyalatnyival jobb volt, mint a ket szelso...de azert kozel sem annyira, mint amiket itt olvasok!!! Kép Ez van!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

pár napja nem volt idöm olvasni se. Kép

Tegnap lett Bálint 6 hetes és nekem váratlanul megjött. Kép Be vagyok rezelve, nehogy elapadjon a tejem. Mik az esélyek? Mit szóltok, lehet attól, hogy Bálint nagyon kevésszer eszik egy nap? Kb. 6x, de már volt két nap, amikor csak 5x! Szerdán igy evett:

5-5,15
9,15-9,30
12,10-12,20
17,10-17,30
20,10-20,35

Ma meg:
6-6,10
9,45-10,05
13-13,20
18,30-19,10
20,25-20,40

Ugye nem feltétlenül apad el a tej, ha megjött? Nagyon szeretnék szoptatni legalább 9 hónapot. Ja, és nem kapott pótlást, sok a tejem egyelöre.

Egy kis meleg ide is jutott, talán ezen a héten volt a nyár. Kép De legyünk optimistábbak, hátha még nincs vége.


Megpróbálok visszaolvasni.
Pálma
pálma
 
 


Palma,
Nem apad el, legfeljebb ATMENETILEG csokken a mennyiseg, ez par napig tart, utana visszaall!
Te mazlista...ezt csak azert tetted fel, hogy bosszants! 10 perc alatt bekajal, es atalussza az ejszakat! Nem semmi!
A mensi miatt viszont nem irigyellek! Kép
A szoptatas topikban is volt szo errol! Ha Balintot nem zavarja, akkor te is megnyugodhatsz. Vannak babak, akik ilyenkor nem akarnak szopizni, mert allitolag kicsit sosabb izu a tej.
Szoval a tejed NEM FOG ELAPADNI, ettol meg szoptathatod 3 eves koraig is!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!!!

Csak perceket kaptam a fiamtól, úgyhogy gyorsan bejelentkezek:

Bence fiam Június 27.-én született, 3770 g-al, és 51 cm-el.

Sajnos kevés tejem van, ebben a témakörben hálát adnék minden tanácsnak!!!

Remélem befogadtok magatok közé!

Puszi:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Itt a kép az első pillanatról:
Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsofi,
Gratula! Kép
Urszila majd biztos neked is szivesen elkuldi a tejszaporito-mailt! Kép
Probalj minel tobbet pihenni, napkozben egy kis alvas csodas tejszaporito! Minel tobb folyadek, Urtica Urens C5-os homeobogyo, esetleg szoptatasok kozott fejes! De legegyszerubb tejszaporito, ha annyiszor szoptatsz, ahanyszor Bence ker. Igy tuti nem lesz keves, mert ha most az is, Bence gyakrabban fog jelentkezni, te gyakrabban, akar orankent megszoptatod, es ettol noni fog a mennyiseg is! Ha potolsz, akkor ezzel aranyosan fog apadni a tejed is!!! Tehat minel gyakoribb szopi a megoldas! Bujj be az agyba Bencevel es fel se keljetek egesz nap. Segit meg a borkontaktus is, hemperegjetek nyugodtan egy szal bugyiban (pelenkaban)! Meglatod lesz eleg tejci! Kerd meg anyukadat fozzon egy kis madartejet!
Olvastam a szulestortenetedet! Tok jo, hogy anyukaddal ilyen jol megvagytok! Gratulalok megegyszer Bencehez!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsofi,
Mindjart elbogom magam...olyan meghato!!!!
Eszembe jutott meg valami: malatakave, meg a birsalmale, tuti jo tejszaporitok! A birsalmalere nagyon eskusznek a szopitopikosok!

Urszila,
Engem is cecezz (cc.) Kép be legyszi a tejszaporito mailbe! Koszi! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Itt meg poen a kukucskalos mesekonyv:
Kép

Itt mar nem:
Kép

Ma velem van tele a Babanet!!!

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok,

Kangi, jo utat es nyaralast! Kép

Leszter, bolodog szulinapot! Kép Nekunk pont ilyen CAM COMBI TRIS-unk van, imadom! KépKép A forgalmazo eleg rugalmas volt a Bababorzen, drukk, hogy sikeruljon kulon vennetek a babakocsi darabjait! Kép JA, ha vesztek mozest, kulon kell venni hozza biztonsagi szettet (asszem 8000 penz volt), amivel kocsiba is be lehet kotni. Nagyon jo, mert nem kell az ujszulottet a kagyloulesbe beletuszmakolni, a mozes sokkal jobb a gerincenek az elso 2 honapban. Kép

Zsuzsi, Mikinek jobbulast! Hihhhhhetetlen, hogy birsz Te ennyit sutni-fozni???? Kép
Miki tekergesere: nalunk Zsombi csinalja sokszor, egyszer kiprobaltam, adtam neki Gripe Water-t, es utana 10-15 perc mulva nyugisan bekajalt. Szerintem a szelek kinoztak, de nem sirt, hanem csak igy tekergett. Esetleg egy proba? Kép

Evi24, nagyon jo az a kep! Kép Megkerdezhetem, hol (es mennyiert) szereztetek be azt a jatszoszonyeget? Csudi edes! Kép Egyetertek az elottem szolokkal, azert nagyon ne hagyd sirni a babadat. Nalunk az valt be, hogy ha nagyon bombizett, akkor azonnal odamentunk hozza (esetleg nincs-e nagy baj), ha csak kicsit, akkor 2-3 perc mulva. Nem tudom, nalatok bejon-e. Es a vedononk tanacsara, ha csak kicsit sirt, egyaltalan nem vettuk fel, hanem fekve eljatszogattunk vele. HA meg nagyon, akkor a megnyugtatas utan visszatettuk. Igy ehhez is hozzaszokott, hogy nincs mindig kezben. (Persze lehet, hogy genetikailag ilyen nyugis a kisfiam. Kép )

Nadine, jobbulast!

Beu, az a Kekestetos kep az nagyon jo! Kép

PsAndi, mi az utazoagyat hasznaltan vettuk, a www.babaszoba.hu-n vagy itt a BAbaneten is szoktak arulni. Mivel az utazoagyat nem hasznalja sokat egy atlagos gyerek, ezert eleg ujszerueket szoktak eladni. Probald meg, hatha kifogsz egyet. Kép

Momo, rendor. Kép

Zsofi, udv kozottunk! Gartulalok Bencehez, es jo egeszseget kivanok! A tejszaporitashoz majd adnak hasznalhatobb tanacsokat a lanyok, nalam eddig a Laktoherb tea, napi 5-6 liter folyadek, rostos udito es a fejes jott be...

Zsombival ma eskuvon voltunk, tok jol viselkedett, mindinki a csodajara jart! Kepzeljetek, az egyhazi eskuvo a Jehova tanui szertartas szerint zajlott, meg sohasem voltam ilyenen, nagyon erdekes volt! Es a pap (igy hivjak itt egyaltalan?) olyan jokat mondott a hazassagrol, meg a kozos eletrol, ugy elerzekenyultem. Csak neztm a kis csaladomat es majdnem ramjott a boges. Nahat...KépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Hali Lanyok!

Holnap megyunk Libero-napra az allatkertbe, ti nem kaptatok meghivot? Ha valaki jon es lat engem es megismer, sikitson ramKép

Most mar inkabb nem irok semmit, megyek aludni, hulla vagyokKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Hat hiaba nyomtattuk ki tegnap a topicot, meg igy sem ertem a vegere... sebaj, irok, amennyit tudok!

Most havaj van, Vilcsi apaval nezi a 12 majmot. Pedig en mondtam, hogy 16 even felulieknek... ;-)))

Ma voltam kint bevasarolni! Olyan fura volt ennyi ido utan az utcan, raadasul poci nelkul... :-)

Amugy viszont elegge le vagyok kotve, Viola nehezen viseli a frontot, es sajnos speciel legjobban a szelet utalja, legyen akar kint, akar a kis pocijaban. Szoval leginkabb csak akkor nyugszik meg, ha rajtunk hevereszhet. Viszont szepen gyarapodik, ma mar 3790 grammot mertunk furcsi elott! :-)))

Visszamenoleg is isten eltesse az unnepelteket: Zsuzsi, Leszter, Mano2, boldog szulinapot! :-))) Myssnia, boldog nevnapot! :-)))

Orulok, hogy sokaknak tetszett a tortenetunk :-)))

Evi,
remelem, mar sulve-fove egyutt vagytok Petra babaval :-)))

Beu,
koszi a receptet, de biztos, hogy kakaporral csinaljam a csokisat? ;-)))
Kekesteto kiralysag lehetett :-)))

Andi, Maci2,
hu de jo lenne mar tornazni, persze meg egy jo honapig nem szabad... Nagyon gaz a hasam, nem kapkodnanak utanam a sztriptizbarok :-(((
Lanyok,
mikorra megy vissza kb. a lotyogo bor? Es a barna pigmentacio mikorra tunik el?

Tina,
szerintem ne adj teat! nekem is mondtak mar mindent: szoptassak gyakrabban, ritkabban, rovidebb ideig stb. stb. Legjobb utmutato a gyerek etvagya. En annyit csinalok, hogy napkozben ha mar 3-4 oraja alszik, felveszem es megkinalom a cicivel. Delelott ez szokott lenni, delutan-este meg neha 20 percenkent ker enni. Hat ha neki igy a jo?
En az elejen buzgon fejtem, hogy szaporitsak, most mar nem nagyon van ra ido, mert inkabb megeszi. Delelott neha meg fejek, olyan megnyugtato latni, hogy jon rendesen. De ha mindig adsz neki, ha keri, akkor biztos eleg lesz a tejci fejes nelkul is! :-)))
Ha kieszi a baba az anyagot, nem feszul a cici! :-)

Mano2,
szegeny Te! :-( Nyugi, ha tobbet latnak, biztos kevesbe csinaljak a fesztivalt! :-)

Kangi,
GigaKika = GigaFika! :-)

Noemi,
gratula a felallashoz! :-))) hu, az nekunk meg sokara lesz :-)

Mano,
tunderiek lehettek a csoppsegek egyutt :-)))

Franyo,
gratula a "kutyazashoz"! :-))) Es a spontan kakilashoz! :-)))
Ja es szerintem meg nem koszontem meg a dicseretet az uvegfestesekhez, pedig profitol jol esik a dicseret, szoval kosziszepen :-)))

Gomboc,
gratula a forgashoz! :-)))
Csiposzures OK :-) en is kengyeles gyerek voltam, szegeny anyam a pelenkazasnal...

Anyakati,
tovabbra is fenntartom, hogy szupiugyes vagy :-) Es kendoben van rajtad a baba? Biztos, kulonben hogy lenne szabad kezed...
Mi a multkori hasfajos rohamnal kiprobaltuk az Aventes cucchoz adott jatszocumit. Viola megkostolta, osszpontositott, aztan elegansan kikopte :-))) Egy dilemmaval kevesebb :-)

Angi,
nahat, ekkorakat aludni, ez nagy mazli :-))) Vilcsi ennel sokkal nyugtalanabb, de szerencsere meg benne vagyok a pisitura treningben :-) Es milyen szepen gyarapszik Jucus! :-)

Zsuzsi,
lennek Nalad vendeg :-)))

Zsuzsi, Maci2,
latom, azert nem csak en virrasztok, pedig Ti mar milyen nagyok vagytok, hat nem is szolok egy szot se!

Momo,
nagy csaladapa a Te parod :-) Ne busulj, lehet, hogy ezert kerteszkedik annyit, allitolag azok a pasik, akik szeretik a novenyeket, joszivuek :-)))
Takarmanyhasznosito kepesseg :-))) Trigedor ugyszinten :-)))

Leszter,
kutyak jo ijesztoek lehettek :-( a tacskokkal en is fasirtban vagyok, pedig altalaban a kutyakat szeretem!

Nadine,
gyors jobbulast kivanok! :-)))

Ahhh, vege a filmnek, hat eddig jutottam el, megyek evesalvast intezni!

Meg ket gyors kerdes:
1. K vitamint eloszor mikor, miben, milyen technikai segedeszkozzel juttattatok be a bababa?
2. az normalis, hogy az egesz gyerek hamlik?

Minden szepet s jot!

Kaska
kaska
 
 


Manó2! Jobbulást! Nem elég, hogy babázás helyett dolgoznod kell, de ráadásul hétvégén? Szegény.Kép

Urszila! Jók vagytok a képen! És a három gyerkőc is. Hogy telt az első nap a mamádék nélkül? Szerintem meg fogsz birkózni a feladattal. KépIgazad van, végül is akár bele is férhet 3 gyerkőc. Andris sztorija a szobatisztaságról nagyon aranyos.Kép

Évi! Megértelek. Az volt a legnehezebb időszak, mikor még ki sem tudtunk menni. Onnantól kezdve sokkal jobb lesz, meglátod. Enni azért mindig egyél, hogy legyen tejed!!! Lőrinc akkor hízott a legtöbbet, mikor a mamáméknál voltam – Pápán! – és etettek egyfolytában. Nekem most is van a fagyasztóban egy csomó készétel (házi is, bolti is), ha nem jut időm másra, előkapok egyet. Én se hagyom sírni Lőrincet soha elvből, csak ha valami miatt nem tudok azonnal ugrani. Nagyon szép a kiscsaj! Kép Az a dolog, amiben fekszik, szintén nagyon jó, honnan tettél szert rá?

Andi! MosógépKép Mi is gondolkodtunk rajta, hogy a régi, de egyébként pompásan működő Energomat gépünket lecseréljük, de a mosógépszerelők (az egyik anyáéknál dolgozott, a másik nálunk fogantyút cserélt – ezt azért írom, mert úgy tűnt, mintha állandóan baja lenne a gépnek, és ez rácáfol a történetre) lebeszéltek.
A párom azt mondta, az Auchanban volt egy csomó utazóágy, de már nem biztos, hogy akciós. Kipróbáltuk, működik.

Zsuzsi! Miki megbocsájtott már? Kép Remélem, nem tört ki rajta a betegség!
Nagyon jó képeket csináltál, a tugedörösök is jól sikerültek. (Én is kedvet kaptam, hogy magunkról csinálja!) De a legjobb az első rózsás kép. Az igazi művészfotó!
Köszi a receptet, valamelyik nap meglepem vele apát! Kép Az ezret meg hiába hajtod, mikor elérnéd, úgyis levonnak. Kép
A süticincálós (l.:suticincalos) szó megdolgoztatott. Sokáig gondolkodtam, vajon milyen nyelven van és mit jelent a szutikinkalosz. Kép

Leszter! BabakocsiKép Más márka szóba sem jöhet? Nem volt uncsi, én is ötleteket merítettem a leírásodból.

Momo! Sírós Zsebi olyan kis édes! Mi volt a baja? Timi nosztalgiájaKép Stoppos kis vakarcs Kép Kép Kép (Ma is elégedett vagyok veled hangulatilag!) Én úgy emlékszem, azt mondta a doktornő 10 kg-ig nem lehet egész kúpot adni. Milyen babanetes tali???? Az a bogyó mire jó? Biztos, hogy nem te rontottad el a lányokat. Én úgy érzem, hogy semmit nem tettem azért, hogy Lőrinc játszós baba legyen. Ahogy mukkant, és felvettem, és napokig hurcolásznám, hogy ne lássam sírva szenvedni. Ez tuti babafüggő. Majd a harmadik! Kép

Pálma! Egyszer, mikor tejügyileg elkeseredtem, beszéltem egy LLL-sel, aki kérdezte, hányszor szopik Lőrinc. Mikor mondtam, hogy kb. hatszor-hétszer, azt mondta, tegyem gyakrabban cicire, pici baba egyen gyakrabban. (Nem is értem mit mondtam neki, Lőrinc állandóan evett, és eszik most is. Na, mindegy.) Másfelől viszont a baba tudja hányszor éhes. Na, ezzel jól kisegítettelek. Esetleg próbáld megkínálni gyakrabban, de ne erőltesd.

Zsófi! Sok boldogságot a babódhoz. Nagyon jó a kép. Úgy irigyellek! Én nem kaptam meg így.

Gombóc! Gratula Zsombi esküvői viselkedéséhez. Biztos ő is meghatódott.Kép

Kaska! Has. Mikor túl voltam a szülésen, örültem, hogy csak ekkora maradt a hasam. Ma is akkora.Kép Sőt. Sírni tudnék, ha meglátom magam a tükörben. Csak ne utálnék annyira tornázni. Meg ugye, mikor? Cumival dettó így jártunk. Aztán próbáltuk még egyszer, akkor is.
K-vitamin: Arra nem emlékszem mikor, a dokinéni megmondta. Én mindig kiskanálban egy pici tejcsivel adtam. Nagyon rossz ízű, de simán benyelte. Az ampulla engem megdolgoztatott az elején, aztán a lányok itt mondták, hogy a fehér pontnál vékonyabb az üveg, ott kell törni. Kicsit megpöckölöd, aztán pelussal egy határozott mozdulattal töröd. Ezt ugyan nem kérdezted, de nekem ez volt a legnehezebb, ezért leírtam.
Hámlás. Ezen nézd meg a kezét!
http://kep.tar.hu/beu/index.phtml?aid=27559917&pid=2118502&beginnum=12
A túlhordás miatt cafatokban jött le a bőre. Neked nem hasonló ok miatt hámlik? Vagy nem a szülés óta?

Na, most már alszom egyet. Jó éjt,
Beu
beu
 
 


Sziasztok Lanyok,

Csalad alszik, igy most nyugodtan netezhetek vegreKép

Zsofi,
Dani beszolasa nagyon tetszettKép

Ellimami,
Furcsi idopont nalunk mindkettovel kb. fix volt. Nem mi ragaszkodtunk hozza, hanem ok. A fiam 2x nem akartuk furdetni, eredmeny ektelen bombi, amig kinomban megfurdettem, erre nyugi es csicsiKép
Lanyom valszeg detto, mert fel 9 korul nyugoskodni kezd, ami a 9 koruli masszazzsal varazsutesre elmulikKép
Elsovel nekem sem volt egy szabad percem, reggeli zuhi kb. delben, reggeli meg delutan, fozes elso idoben nukuKép

Urszila,
Ja igy konnyu, hogy Zsuzsi onerzetere lehet hatni, de sajna ez egy 3 evesnel meg nem megyKép
Tok jo, hogy a szuleid eddig veled lehettek.
Nekem is itt lesz szeptemberig a mamamKép

Kangi,
Jo pihit:0

Beu,
Kekesteto csucs lehetettKép A kepek nagyon jok.

Leszter,
KutyaKép En imadom a kutyikat, de miota a fiam megszuletett, valahogy ezt tisztes tavolbol teszemKép

Kaska,
En is irigylem magam az alvas miattKép Anno a fiam 2 orankent kelt ejszaka es napkozben alig aludt(max. 2 orat) egyebkent allandoan olben volt. Jucus teljesen mas, o szinte egesz nap alszik, szopik es kozte talan 2x masfel oranyit van fent, akkor sem igenyli rogton, hogy olbe legyen, eleg ha dumalok, jopofizok, eneklek. Lehet, hogy elcsereltek a kohazbanKép
Jucus teljesen lehamlott szuletes utan, igy utolag a doki is bevallja, hogy valszeg nem egy hetes tulhordas volt ez.

Momo,
Gyerkocok tunderiekKép

Zsuzsi,
Kepek nagyon jok, nekem Miki a rozsaval tetszett legjobban. Sutik ...nyami.

Lanyok, en aki utalom az edesseget allandoan azt zabalnek. A fiammal is hiztam szopi alatt, pedig most tok jol lementek a kilok szules utan ujra, mar nehany gatyom ujra jo ram, de igy azt hiszem nem sokaig dicsekedhetek ezzelKép

Tegnap ravettem apat, hogy menjunk el egy botanikus kertbe a kozelbe, olyan klassz volt setalni egy nagyotKép Jucus tunderi volt vegig, igy meg egy vacsi is belefert a Burger KingbeKép

Angi+Jucus
Na es a mai kep
Kép
angela2
 
 


Hali Csajok!

Zsuzsi, na ja, nem véletlenül van törzskártyámKép valamikor februárban annyit vásáoétam, hogy mégegy takaróval is megdobtakKép A skót lelkemnek mindenképp jót teszKép. Orros kép nagyon jó, de a többi is!Kép

Momo, jaj de jó, mi is megyünk, még ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor isKép. Csak most viszem apát is, gyerekfelvigyázónak, hogy minnél többet pletyizhessek! Képek nagyon jók, szegény Zsebidiktátor, képes voltál enni?Kép

Beu, a babanetes nagytaliról van szó, gyertek ti is! Képet nem látom, jelszót kér...

Orsoly, Danó megy a nagyiékkal. Mi ez a Liberonap?

Angi, Jucus nagyon édes, tengerésznek készül?Kép Úgy érzem, én is a szopi alatt hízók táborába tartozom, hiába volt jó a kezdet most... De elkezdtem tornázni (na nem túl komolyan, haspad és láblengetés). Danó szerint a haspad egy jól álcázott csúszda, így értékeli, hogy elővettemKép

Kaska, látom nem változtálKép a válaszok: heti egyszer, kinézel magadnak egy napot, amikor nem felejted el (nálunk ez a hétforduló) és pár csepp tejcsivel belezutty. Beu hozzáférésről már értekezettKép

Pálma, Te mázlistaKép. Danó volt ilyen, sőt egy időben át akart szokni a 4 kajára, de azt már nem bírták a melleim, így disznó módon alkalmaztam egy kis erőszakotKép. Mensi miatt részvétem, én simán szoptattam mensi mellett 8,5 hónapos koráig, akkor is ő hagyta abba, nekem még volt tejem bőven...

Gombóc, gratula a jókisfiúhoz az esküvőn!

Na még egy csomót akartam írni, de kiköpte a lány a cicit...
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok lanyok!

Zsuzsi,
Hogy van Miki? Ugye nem lett beteg?
Rozsas Miki es malnatorta is gyonyoru, bar maskepp.Kép Szerintem a tugedoros kepek is jok!

Momo,
Bantas eszembe sem jutott, nem ertettelek felre.Kép
Kisirt szemu Zsebi es mozeskosarba szorult Timi is edes.Kép

Evi,
A mi Petranknak is van egy ugyanolyan katicas anyagbol keszult ruhaja. Bar az napozo, es kicsit nagyobb meret, de ugy latszik, ez a Petradivat.KépKép

Palma,
Petra is csak 5x evett par nappal a korhazbol valo hazahozas utan. Azota szerintem egy kezemen meg tudnam szamolni, hogy hany olyan nap volt, hogy otnel tobbszor. En is aggodtam emiatt, de Petra gyonyoruen no, nyugodt, jokedvu, akkor meg miert ne?
Mensi miatt nem irigyellek, de szerintem nem azert jott meg, mert Balint ritkan eszik. Legalabbis a szopi fogamzasgatlo hatasa a dokim szerint nem nagyon fugg a szopik szamatol (ahogy azt sok helyen olvastam), az a fontosabb, hogy legyen eleg tej a baba ellatasahoz. Hogy o ezt hany reszletben falja be, nem nagyon szamit.
Mi ujsag a tejcivel? Biztos nem fog elapadni, meg ha atmenetileg csokken is.

Zsuzsofi,
Udv itt is, es hatalmas gratula Bencehez!KépKépKép Elolvastam en is a tortenetedet, hat jo sokat szenvedtel... De szerintem megerte.Kép

Gomboc,
Emlekeztem is, hogy Nektek ilyen kocsitok van, mert mar akkor is nagyon tetszett ez nekem, mikor Ti megvettetek. Csak tudnam, miert nem jutott eszembe megkerdezni, hogy hogy vagytok megelegedve vele... De nagyon orulok, hogy meg mindig szereted! Akkor biztos nagyon jo kis kocsi.Kép Miben volt rugalmas a forgalmazo? Remelem, velunk is az lesz, ugy varom mar a hetfot, hogy felhivhassam!

Kaska,
Petra is hamlott, foleg a kez- es labfeje. Dokinenink irt fel gyogyszertari testapolot, es szepen helyrejott. Persze lehet, hogy nelkule is elmult volna.Kép

Beu,
Mas marka...? Beleszerettem ebbe.Kép Es praktikus is lenne...

Angi,
Elcserelt Jucus.Kép Szerintem nagyon aranyos, ne vigyetek vissza.KépKép

Csucsuka,
Alcazott csuszda.Kép

Na puszi:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok lányok,
minden kép tök jó, Urszila, a te babóid még nem is láttam így egyben, nagyon szép gyerekek! Bárcsak 2-ra nekünk is összejönne egy szép kislány,apuci szívevágya...
Amúgy minden baba nagyon szép, Zsófi hasonfekvőse tényleg megható, nálam ez kimarad sajnos a csaszi miatt. Zsuzsi orrbantúrkálósán meg hangosan röhögtem, tök jó fej a gyerekKép

Tegnap oltári nyügi volt Kevin, csak akkor aludt, amikor autóztunk délelőtt, amúgy meg feszíti magát, nyökög, és 2 napja a büfi-pózt is utálja, pedig abban soxor bealudt, és akkor hasra lehetett fektetni, durmolt órákat... most meg emelgeti a fejét, és iszonyúan nyekereg.
Mára szerencsére visszaállítódni látszik a korábbi nyugis Kevin-üzemmód.

Lányok,
ha eddig a "nagykönyves" mustáros-aranyos-kenőcsös kakit produkáltuk szinte minden evés előtt lecserélt pelusba, tegnap meg zöldesebb árnyalatú volt a kaki, és 1-2 napja csak napi 1-3 kaki van, akkor az elég ok, hogy dokihoz szaladjak, vagy ez még normális? A zöld kaki (a babáéKép)lehet a spenóttól, amit ettem, vagy ez hülyeség? Csak azért aggódom kicsit, mert mellé még nyügis is volt, bár láza nem volt.

Kaska,
Kevin is hámlott kb 2 hetes koráig,a dokinéni a Naturlandos körömvirág-babakrémet (kifejezetten babakrém!) ajánlotta rá, nagyon bejött, egyéb kis pirosodásokra, hámsérülésekre is, már napok alatt szebb lett tőle, bár ki tudja, lehet hogy elmúlt volna magától is...

Pusza
Elli+Kevin(3h+2n)
ellimami
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert mindjárt itt vannak a nagyiék.

Elli! Ha kicsit zöldesebb, az nem baj. Ha ronda, bűzös, akkor lehet valami fertőzés jele is, de egyébként meg azt hiszem, hogy a gyakori evéstől van. (Ha jól emlékszem, emésztett és eemésztetlen tej keveredése...?) Az sem baj, ha kevesebb a kaki. Sőt az sem, ha 1-2 nap kimarad. Anyatejes babáknál ez normális.

Leszter! Gombóc! Milyen a kocsi súlya? És hogy lehet összezárni? Azért kell a mózes, mert abban tud feküdni az esernyőben meg ülni?

Csucsuka! (most már ezt a nevedet használom, mert van egy másik Zsófink)felhasználó: lorincke, jelszó: mazsola. Miért kéri? A múltkor nem kérte. Hmm.

Gyerkőc is felébredt. Vagy mégsem? De.

Pussz, Beu
beu
 
 


Milyen az a babanetes nagytali? Volt már valaki ilyenen?

Beu
beu
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?