Új privát üzeneted érkezett!

CSibe,
hajrá :lol: tüszőcskéknek +++++++++++++

Kata
mi is így vagyunk ezzel, amíg van remény a sajátra addig donoros megoldás mellőzve 8)

KépKép
tobi
 
 


Kata, Tobi!

hát az csak természetes, hogy ha van rá esély, akkor saját baba! de ha sajnos nincs, akkor nincs választás csak donor jöhet szóba! félreértés elkerülése végett én is úgy gondolom, hogy első a saját gyerek, utána a donor! de majd ma lesz sperma vizsgálat! dec. 4.-én pedig kaáli konzultáció, majd ezek után tudunk többet! de nehogy rossz embernek gondoljatok, mert felvetettem a donort! ez a végső megoldás, de természetesen én is jobban szeretnék sajátot! na, de értitek?! reménykedünk, hogy sajátból is összejön! :)
kjaja
 
 


Sziasztok!
Hétfőn nem jártam sikerrel. Bementem, de nem volt sehol a belgyógyász. A doktornőnek odaadtam a vérvételek eredményét és megbeszéltük, hogy minden folytatódhat tovább.. vagyis a holnapi vizsgálatok mehetnek, csak ne felejtkezzünk el erről a pajzsmirigyes dologról.. szerdán szóljak újra és megbeszélünk egy másik időpontot. Szóval, kirándultam egyet :? Holnap lesz a nagy nap. Szegény férjecskémet fogják nagyon-nagyon vizsgálgatni. Remélem, jól bírja majd! A biopszia időpontja is holnap dől el.
A kariotípus meghatározása fizetős? Tudtok erről valamit?
Nyulasz! A pénteken gondolok rád ezerrel!
Csibe! Hajrá-hajrá tüszők! Nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön!!!!
Bella! Ahogy hazaértél, ÍRJ!!!!! Szorítok neked!!! Mennyi babót kaptál? Hármat?!
Kata! Nagyon örülök, hogy felhívtad a dokit! Azt kívánom, hogy veled is olyan aranyosak legyenek, mint velünk! Idáig nem csalódtam. Szerintem ti is jó kezekben lesztek majd!! :wink:
Tobi! Nagyon drukkolok az utolsó szalmához!! Ebből tuti baba lesz!! :wink:
Kjaja! Mi is sokat beszélgettünk a férjemmel a donoros babáról. Szerintem senki sem gondolja azt hogy rossz ember lennél, mert erre gondolsz. Hiszen, a topik címe is ez... aki ide ír, bizonyára sok lehetősége nem maradt saját babára...
Naponta többször is megrágogatom a témát magamban. A férjem is nagyon pesszimista. Szerinte neki nem fognak spermát találni.. és aggódik, rágódik, emészti magát. Ilyenkor nyugtatgatom és magamnak is bemagyarázom a donoros babát.
Megbeszéltük, hogyha úgy hozza az élet, és donorbabánk születik... akkor senki se tudná meg a családból. Nem árulnánk el senkinek. Én még a gyerekemnek se mondanám el soha. Igenis élje le az életét úgy, hogy volt egy szerető édesapja és egy édesanyja.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Kjaja, én megértelek! Milyen lett párod eredménye tegnap??

Mo, gyere ha végeztetek a vizsgálatokkal!!

Csibe, én nem értek hozzá, ezért kérdezem ez az eredmény jónak számít a tüszőidet illetően?

Erike, babádról teszel fel nekünk képet?

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!
Mo!
Az én párom ugyanilyen pesszimista :cry: Én meg pont az ellenkezője vagyok.Nem mondom,hogy néha nem vagyok mélyponton(de még így is hőmérőzök,LH tesztezek,számolgatom a napokat,mikor van pé,mikor lehetne tesztelni :oops: :oops: :oops: )de egyszer úgyis anyák leszünk!!!
Nekünk a Kariotípus és a kromoszómavizsgálat egy vérvételből volt,ezt a Kaáliban vették le,de elküldték(talán az Istenhegyi útra)és közel 50.ezer volt.Nem tudom a BMC-ben hogyan működik.
Férjecskédnek mára sok-sok erőt és kitartást,remélem csupa jó hírekkel jöttök!!!
Vendég
 


Sziasztok!

hát a párom eredménye ugyanaz: azoospermia, nem javult! majd genetikai vizsgálatra és hormonvizsgálatra is kell mennie. herebiopsziára dr. Szűcs előjegyezte nov. 21.-re!
a genetikai vizsgálatra elég a beutaló vagy be is kell jelentkezni, időpontot is kell kérni?
aki tud ebben segíteni, írjon! köszi!
Kata, Mororo köszi a megértést, és a bíztatást! :)
kjaja
 
 


Kjaja,
még nem feladni! párodat is vígasztald! a biopszia még egy lehetőség, remélem sikeres lesz. Ha, nem hát akkor jön a donor. Nálunk a párom nagyon nem szeretné, én talán már jobban. Lombik előtt mindig pedzegetem a dolgot, ha esetleg nem ébrednek fel a kiskatonák és én ott leszek hormonokkal telenyomva, akkor mi lesz. Na, ekkor aggódom magam halálra. Pedig eddig szépen felébredtek mindkétszer. Nem könnyű az biztos.

Mo, Nyulasz
a fiúknak még nehezebb megemészteni a dolgot, pedig nekünk sem könnyű csak mi erősek vagyunk, legalábbis azt kell mutatnunk. Apus mindig azt mondja selejtes és úgy vígasztalom, hogy dehogy is. Francba, most egy ismerős házaspárnak születne gyerkőc de nem vállalják és elvetetik. Ilyenkor mondom, hogy nincs igazság!
Mo,
különben egy véleményen vagyunk donoros baba esetén

Szóval fel a fejjel csajok, lesz babónk és kész!
pusz

KépKép
tobi
 
 


Sziasztok,

Megjöttem a tüszőnézöből: van 1 db 19-es, 1db 15-ös és 4 db 14-es tüszőm. Tanár mondta, hogy ez jó stimu volt, erre azt válaszoltam neki, hogy ez nem stimus hanem spontán hónap, nagyra kerekedet a szeme. :wink: Méhnyálkahártyám még mindig 9-es. Beültetés jövő hét közepe felé lesz.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe :shock:
hogy csináltad?:)
Ezek nagyon jó hírek!
Szuper!
Nagyon drukkolok!
A méhnyálkahártyának mennyi az ideális?

Bella
neked is megy a drukk +++++++++++++++++++++

Tobi!
Ne is gondolj arra, hogy nem ébrednek fel! Eddig is minden rendben volt! Most is rendben lesz!

Kjaja nektek is szorítok a biopsziához!

Mazsi,
Ti most hogy álltok?

Jenni
Nálatok hogy áll a helyzet?

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Törpezsu, én hiszek a gyógyteákba. Szerintem nekem a cickafark tea +málnalevél tea meg a MultiMaca segített. Méhnyálkahártyára azt mondják, hogy 7-8 mm-től jó. Veled mi van mikor kezditek újra?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe
Cickafarkat ittam régen, ha felfáztam, a málnát nem ismerem...
Mennyit kell inni belőlük, és mikor? Stimu mellett is lehet? Vagy bekavarhat?
Ha minden jól megy köv mensinél kezdhetünk! :lol: de nem akarom elkiabálni :oops:

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Sziasztok!

Bella! +++++++

Törpe, az hogy lehet, hogy a stimu után a következő mensivel kezdhettek? Nekünk azt mondták, ki kell várni 3 hónapot, ezért is vagyunk most várakozó állásban. Olyan hosszú....

Csibe, jövő hét mindjárt itt van.. Egész pontosan mire való a cickafark tea?
mazsi02
 
 


Gyógyteákkal,tbl-kal kapcsolatosan ezeket találtam.



Agnus castus, azaz barátcserje

Ha valakinek akármi baja is van a ciklusával, pl. túl hosszú, túl rövid, nincs peteérése vagy PMS-ben szenved, az elsö választás mindig a barátcserje (Agnus castus). Ez regulálja a ciklust, ha hosszú megrövidíti és beállítja, enyhíti a PMS-t és esetleg peteérést eredményez. Nem speciális, a ciklus általános javítására használják. Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.
A barátcserjének van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért

A ciklus elsö napjától a mensig napi 1 tablettát kell szedni.
Rubus idaeus = málnalevél (Himbeerblätter)

Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A C30-as globulusokból 1x 1-3 naponta

1 g hónapokig elég a globulusokból

Alchemilla vulgaris = palástfü (Frauenmantel)

A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.
A tinktúrából 2 x 7 cseppet kell fogyasztani. 20 ml hónapokig elég.

Ovaria comp

Ha a peteéréssel van baj, pl. a pé jóval késöbb jön, mint a normális 14. nap, akkor kerülhet bevetésre az Ovaria comp, ami több gyógynövénynek a keveréke. Ez a pé-t támogatja, az ösztrogénhez hasonló hatása miatt javítja a hüvelyi nyálka minöségét és mennyiségét és javítja a petesejt minöségét.

A ciklus elsö napjától a pé-ig 3x5 globulust kell szedni naponta.

Nem ajánlott a szedése a következö esetekben:
• allergiás vagy a méhek mérgére
• cisztásodásra hajlamos vagy
• már más ösztrogénhez hasonló szert szedsz, mint pl. Closylbegyl-t, mert a kettö együtt szintén cisztásodást okozhat
• endometriózisra hajlamos vagy (volt vagy most van endometriózisod)

Bryophyllum D4

Ha a luteális szakasszal van baj, tehát ha túl rövid a ciklus második fele (a normálistól eltérö 12-16 nap helyett csak 11 nap vagy kevesebb) vagy normális hosszúságú, de a mensi elött több napig pecsételö vérzés lép fel, akkor szedik a Bryophyllum D4-et (D4 = 4-szeres higítás). Ez progeszteronhoz hasonló hatású, megnöveli a ciklus második felének hömérsékletét, a luteális szakasz hosszát, megszünteti a pecsételést, támogatja a méhnyálkahártya vastagodását és ezáltal segíti a megtermékenyített petesejt beágyazódását.

A ciklus második felében, a pé után a mens kezdetéig kell szedni: 2x5 globulust naponta

Összetétele: csak Bryophyllumot tartalmaz

10g szintén hónapokig elég.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe,bocs, hogy értetlenkedek.. Szóval a dokiddal eleve úgy volt megbeszélve, hogy spontán mész beültire? Miért nem kellett stimu? Hogy csináltad szurik nélkül a tüszőket? :shock:
mazsi02
 
 


Sziasztok!

Csibe,
Hajrá tüszőcskék!

Én 2 pöttömöt kaptam vissza, sajna a többi nem fejlődött igazán szépen, így fagyasztani sem lehetett!
Ma már dolgozom félig fekvő helyzetben az irodai székemben!:)
Vendég
 


Kjaja!
Bizony,nem feladni!Hajrá biopszia!Nektek is sikerülni fog!
Tobi!
Biztos felélednek,meglátod nem lesz semmi gond!Ügyesek a biológusok!
Mo!
Mi volt tegnap???????Tessék mesélni!!!
Bella!
Úgy állj a munkához,hogy más is odaférjen!Küldök neked babaragacsot!!! :wink:
Csibe!
Elismerésem a termésedhez! :shock: Drukk,drukk,drukk a fagyibébiknek!
Vendég
 


Bella!
Szorítok!!!
Hihetelen, tök egyforma a helyzetünk. Ugyanaz a párom eredménye, nekem is annyi petesejtem lett, és kettő termékenyült meg.
Nyulasznak igaza van, csak tégy úgy, mintha dolgoznál...
mazsi02
 
 


Mazsi,
Köszi aranyos vagy! Írok privit.

Nyulasz,
Tényleg csak úgy teszek, egyébként most nem vagyok leterhelve és kímélnek a főnökeim!:)
Vendég
 


Bella!
Tök jó! Ilyen munkahelyet minden lombikosnak! :lol:

Csibe! köszi!
Akkor most a vonalzóm szerint palástfű kell nekem! :lol: Délután beszerzem!

Stimuláció alatt is ittad a teákat, vagy csak most a fagyis hónapban?

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Sziasztok,

Mazsi, azért nem kapok hormonokat, mert fagyi babákat fogok vissza kapni, és azt természetes ciklusban teszik vissza a tüszőrepedés után annyi nappal, ahány napos embrió lett lefagyasztva..

Bella, gratula a 2 embrióhoz, babaragacs tappancsok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Nyulasz, mit intéztetek ma a Kaáliba?

Törpezsu, én 14. napig ittam a cickafark, málnalevél teát, 15.naptól ittam a palástfű teát, és így jött meg a 28.napom a 33. nap helyett.

Ma megjártam a BMC. 24-es lett a legnagyobb tüszőm, ma délután kellett beadnom a tüszőrepesztőt.10,5-es lett a méhnyálkahártyám. A doki aztt mondta, hogy hétfön fog megrepedni a tüsző, és onnantól 3x3 utró. Remélem jól emlékszem, így ahogy irom Nektek elbizonytalanodtam :oops: , remélem nem mától kell használni. :oops:
Megbeszéltük, hogy fizetjük a beültit, de elötte kérdezzük meg a biológust, és csak akkor fizessük ki, ha azt mondja a dr-nő, hogy nagyon szép az embrió, hát ez is érdekes dolog lesz, nekem még sohasem mondta, hogy szépek az embriók. Szerdán lesz a beültetés.

Kismamik nagyon eltüntetek!!!!!!

Kép

csibe
csibe32
 
 


Mororo, Kata????

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Csibe, nagyon drukkolok, hogy szép legyen az embrió! mennyit kell fizetnetek?

Bella, 9 nap...., olyan kiváncsi vagyok az eredményre!!

Mo??????

Én nagyon várom a hétfőt!! Este 6-ra megyünk! Szerintetek 4,42-es tsh eredmény az milyennek számít?? Nekem 4-ig van meghúzva a felső határ! Teljesen kiakadtam mikor a héten kézhez kaptam az összes leletemet( megbíztam nagyon a dokimban-ismerős- és 2 hormon eredményen kivül semmit nem kaptam ezidáig!), mert kiderült hogy ez az eredményem is magasabb, illetve h a rákszűrésem értékelhetetlen!!! :shock: És még csak nem is szóltak hogy menjek vissza!! És júniusban csinálták! Hihetetlen!!
Illetve kértem az endokr. dokimat h nyomtassa ki a gépből h Clostistam, és repesztett, és hogy hogy reagáltam rá, hát a dossziéban ezek sem voltak benne!!! A f...m ki van!! Bocsánat a hosszú írásomért de ez kijött belőlem!

Kép
kata05
 
 


Sziasztok! A gépem bekrepált, azért nem tudtam jönni, ráadásul anyukám is kórházba került, úgyhogy millió helyre rohangáltam a héten...
Szerdán voltunk a BMC-ben. Vérvételhegyek és EKG mindkettőnknél, Uh nálam, spermavizsgálat a férjemnél. A kariotipizálást is megcsinálták. Egy "kupicával" több vért vettek le a férjemtől és nekünk kellet vinni az Istenhegyi Klinikára. 10.000 Ft-ot kértek. 2 hét múlva tudjuk meg az eredményt. Kiderítik majd, hogy van-e születési rendellenessége a férjemnek és valamiféle géntérképet magyaráztak nekem... de, nem igazán értettem.
A Uh-on kiderült, hogy annyi tüszőm van, mint a fene. PCO gyanús lettem... úgyhogy most mégjobban padlóra küldött a doki. A rákszűrést is megcsinálta, pedig augusztusban volt, csak nem tudtam papírt vinni róla, mert a nőgyógyászom nem adta oda.
Spermaeredmény: újabb azoospermia. :cry: Ez már a 3. vizsgálat volt, úgyhogy nálunk totálisan nincs semmi.
Az andrológus még idén szeretné műteni a férjemet, de azt mondta, hogy az időpontot mi döntsük el itthon. Hívjuk fel, ha végiggondoltuk a dolgokat és kezdeni akarjuk. Jaaa, és kb.: 140-150 ezer lesz a biopszia :shock:
A pajzsmirigyem miatt hétfőn telefonálok (akkor kell időpontot kérnem) és talán pénteken összejön a találka a belgyógyász főorvossal. Szóval, velünk ennyi történt. Nagyon gyorsan belekerültem ebbe a lombikos dologba, és millió hülye "betegség" derült ki...
Most még ez a PCO is :roll: mi jöööön méég??!! :?

Kata! Az eredmények miatt ne aggódj! A BMC-ben mindent újra kivizsgálnak.... mintha előről kezdenéd az egészet. Mondd meg a dokinak a határértékeket, vigyél minden papírt, a többi miatt pedig egyáltalán ne rágd magad! Nagyon alaposak itt. Úgyis csak a saját vizsgálati eredményeikben hisznek. Tőlem is mindent újra kértek...
Csibe! Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!! +++++
Bella! Sok-sok pihi!!!!!!!!!! ++++++++++ Drukkhegyek!!!!!!!!+++++
Lányok! Szívből jövő jótanács: én sok teát kipróbáltam és rendesen félrekezeltem magam! Nagyon óvatosan teázzatok és ismerjétek meg alaposan azt a gyógynövényt, aminek a teáját isszátok!!! Tényleg nem okoskodásból szántam. Mindet ismerem... vagyis azt hittem, hogy ismerem őket.. és annyi bajom lett tőlük, mint a csuda.. :cry:
Kjaja! A genetikai vizsgálathoz mi egy kórházi vizsgálatkérő lapot vittünk meg a laborban levett vért. A férjem aláírta, hogy beleegyezik a vizsgálatba és hogyan kéri a vizsgálat értékelését. ( levélben, kezelőorvoson keresztül..stb.) A cím: Géndiagnosztikai Centrum Istenhegyi út 29-31. nekünk kellett elmenni oda. A helyszínen fizettünk, leadtuk a vért és ennyi. Szerintem a vérvételesek fognak nektek segíteni. Bizonyára a laborosok is tudnak egy ilyen lapot adni nektek. EZ NEM BEUTALÓ!!!!! Ez csak egy adatlap, beleegyezési nyilatkozat.
Vendég
 


Mo, 150e ft a biopszia?? :shock: :shock: :shock: :shock: Ebbe fagyasztás is benne van??

Kép
kata05
 
 


Bella, Csibe drukk!!!
Mo, annyit írtál alig bírtam követni. Ti magánban csináltatjátok a biopsziát?? Nekünk több is volt, de egyik sem került pénzbe :shock:
Kihez mentek? Ha gondolod, priviben.
A kariotípus az a genetikai vizsgálat? Ezt már több helyen olvastam, és nem tudom, mi az. Nekünk ilyen nem volt.
Kitartás!!
mazsi02
 
 


Kata! A doki azt mondta, hogy ennyi a műtét ára. A fagyasztás és a többi már nem rá tartozik. Egy másik kórházba kell mennünk. Telkibe. Állítólag jó hely. Én is ott maradhatok. Egy tápoldatba teszi a biopsziával kinyert szöveteket, azt odaadja nekem, én átviszem a BMC-be. Ott megvizsgálják és tárolják. Sajnos, csak a műtét ennyi. A fagyasztásért nem tudom, hogy mennyit kérnek még +-ba. De nem érdekel már! Csak találjanak valamit és legyen értelme ennek a sok szenvedésnek. A férjemet sajnálom nagyon!! Néhány hétig olyan lesz, mint egy... mint egy.... agyonvert kutya. :cry: Kínlódik majd én pedig nem tudok segíteni neki... Ettől félek most a legjobban. Utálom látni, ha szenved. Félek, hogy mi lesz. :roll:

Kjaja! Nagyon érdekel, hogy a párod hogyan áll a műtét elé. Mit érez? Nem fél? Kíváncsi vagyok, hogy ezt az egészet hogyan viseli!
Nagyon fogok gondolni rátok 21-én!!!!!!!!!! ++++++++++++ SZORÍTOK NEKTEK!!!!! Utána, kérlek gyere a fejleményekkel!!!!!!!!
Vendég
 


Mazsi! Már én sem értem az egészet. Nekünk ez lesz az első biopszia, és a BMC dokijára bíztuk az egészet. Nem bánom, már hogy mennyi , csak találjanak valamit. Azt mondta a doki, hogy jók a herék, lehet belőlük értékes szövetet nyerni, de nincs rá garancia, hogy hogyan fognak viselkedni egy esetleges randin a petéimmel. Vagyis: lehet, hogy újabb biopszia is szükséges lesz. Na, láttátok volna a férjemet.... ezt teljesen elvetette.
A kariotopizálás= genetikai vizsgálat. Kromoszóma rendelleneségek keresése. A vizsgálathoz 5-7 ml vér szükséges. Azoospermiás férfiaknál szerintem tutira csinálnak ilyet.
Vendég
 


Mororo, ha nem akarjátok a Telkiben megcsináltatni a beavatkozást, megcsinálják a kórház urológiáján is. Nekünk anno ott volt, és ingyenes. Érdekes kinézetű a doki, de az egyik legprofibb ebben a témában. Biopsia után másnap reggel lehet hazamenni. Az anyagot maga a doki vitte át a meddőségibe, és együtt nézték meg az eredményt a biológussal. A fagyasztás ingyenes. Pco gyanusnak mondtak engem is. Nem kell megilyedni, lényeg, hogy oda kell figyelni a szénhidrát fogyasztásra. Endokrin eredetű betgség, inzulinrezisztencián alapul. www.pcos.hu Ha mész a belgyógyászhoz, kérd meg arra, hogy vizsgáljon ki ez irányba is.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Csibe
Hajrá Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mororo
hogy hogy 140-150 lesz a biopszia? Nekünk anno TB-re ment (Szabolcs u-i kórházban)!!!!!
max amit a doki kért-kapott (de az is elenyésző ehhez képest!)
pedig állítólag az ország egyik legjobb dokija csinálta apjuknak, igaz eredmény csak hetek múlva volt!

Sziasztok

Erika

Rólunk csak annyit, hogy kialakult napirendünk még nincs, talán majd jövő héten, igaz ekkor is még 4-esben leszünk apjukkal (anyukám holnap délelőtt haza megy) picurka jóformán csak ölben hajlandó aludni, de hát majd csak lesz valami, főleg ha már csak 3-asban leszünk, muszály lesz néha sírni hagynom, és akkor beáll majd a napirendünk is. Hát nagyon remélem, mert így Ákosnak is nagyon rossz!

Tényleg tudna valaki segíteni? Megcsináltam Áronnak is a vonalzót, de az istenért sem másolja át a kódot. Vagyis amott OK mert van másolás, de mikor már be akarom másolni akkor ott már nincs behejezés!

:shock:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Köszönöm Csibe! Utánajárok a dolgoknak. Nektek mikor volt a műtét? Régen volt már a biopszia?
Egy kicsit cikis helyzet lesz, de megoldom valahogy. Rákérdezek, hogy van-e lehetőség a kórházi műtétre. Azért 150, az 150.
Köszi az infót! A pco-ról is beszélek a dokival.
Vendég
 


Erika!
Nem látom a képeket az Iwiwen ,csak Ákosbabáról:Tessék felrakni!
Biztos hamar kialakul egy ritmus,és akkor már mindenkinek könnyebb lesz.Jó babázást kívánok!
...a profilodban az aláíráshoz nem engedi a BBCode-t bemásolni?Nem értem miért :?

Mo!
Hihetetlen,hogy mennyi minden kiderül :shock: De mostmár legalább a jó úton haladtok!Kitartás,és előbb-vagy utóbb meglesz az eredménye.Remélem azért sikerül olcsóbban megúszni ezt a műtétet,még lesz bőven mire költenetek a pénzt.Drukkolok!!!

Én szedem már a fogigátlót,2 hónapig,és kb jan.7-től indul a szuri és jan14-21 között valamikor a leszívás és a beülti.
Vendég
 


Mo, ha megvárjátok januárt, akkor Telkiben is ingyen csinálják,mert akkor belefér az állami támogatott listájába.Járjatok utánna!! Nekünk ez év áprilisa körül volt a műtét.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Mororo!

hát az én párom kicsit fél azért, de mindent megtenne azért, hogy összejöjjön a baba, mármint saját baba, nem donor! de nekünk a kórházban lesz a biopszia, és remélem nem kell fizetnünk?! te hova jársz pontosan, és mióta, milyen vizsgálatok, eredmények voltak eddig, hormon vagy beültetés volt? lombik vagy inszem?! már bocsi, hogy ennyit kérdezek, de annyian vagyunk itt, hogy nem tudom megjegyezni, hogy kinek mi volt és így könnyebb, ha mindent megkérdezek! :)

üdv!
kjaja
 
 


Sziasztok!

Nem tűntünk el, csak "nyaraltunk" egy hetet.

Erika! Végre! Sok szeretettel gratulálok! :D :D :D :D Jó újra hallani felőletek. Nem lehet, hogy a kis manó hasájós és azfért sír sokat? A mi manónknál a 8. hétig elég nagy volt a káosz időben, mert a hasfájástól nem tudott beállni a ritmus, de aztán elmúlt és azóta minden rendben. Persze azt is megérteném, ha inkább a mama kezében akarna csak mindig lenni. :wink:

Látom sokaknál zajlik az élet mostanában. Mindenkinek sok sikert ahhoz, amihez éppen kell!!!! Remélem Karácsonyra sokaknak a legszebb ajándékot hozza a Jézuska, mint tavaly nekünk. Egy éve ilyenkor én is lerágtam a körmöm: nov.3-án volt az inszem...és pont ma 4 hónapos az eredménye :lol: :lol: :lol: Szóval nem feladni!!!! Akár saját, akár donor baba, rengeteg örömötök lesz benne! És az aggódó pároknak csak annyit üzenek, hogy nem a géneken múlik, hogy valaki jó apa-e vagy sem!! Sajnos nem tudom megmutatni, de ha látnátok a kislányunkat az apjával fürdeni esténként, minden kételyetek eloszlana a donorbabák iránt! Ráadásul egy ismerősünk azt mondta, hogy ha kettőnk közül kellene megmondania, hogy a gyerek kire hasonlít, akkor szerinte inkább a férjemre. Na erről ennyit.... :wink: :wink:

üdv: nyusziful

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Nyuszifül
köszi szépen a gratulációt
szerintem nem hasfájós, mert amint ölben érzi magát csend van és elalszik, de amint megpróbáljuk visszarakni a kiságyba rögtön sír általában, tudtommal, ha hasfájós lenne ölben is sírna szegény :cry:

Egyébként egyetértek nyuszifülell a génekkel stb. kapcsolatban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk a doktornál a rendelőben! Tényleg nagyon szimpatikusak és kedvesek!! December 5-én megyünk vizsgálatokra!! Kiváncsi leszek az eredményekre! Meg a hogyan továbbra!!

Csibe , hogy hívták a dokit aki a biopsziát csinálta?? Mégegyszer köszönöm a doki ajánlást!!! :D

Kép
kata05
 
 


Kata megnézem majd a zárón a nevét.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe, köszi!
És nagyon drukkolok az" ébredéshez"! :D

Kép
kata05
 
 


Csináltak vkinek méh tükrözést? Ha igen légyszi írjátok le hogy milyen. Mo, tőled is kért ilyet a doki?

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!
Kata! Örülök, hogy voltál a dokinál! Milyen vizsgálatok lesznek még nálatok? A tükrözést nem kérték tőlem. Nekem hsg lesz. Nem tudom, hogy mi az a tükrözés.. :roll:
Kjaja! Mi a BMC-be járunk Konc dokihoz. Most kezdtük. Még semmi sem volt, csak vérvétel és UH.
Csibe! Hmmm, várjunk januárig?! Oké. Hátha nem kell fizetni! Köszi az infót! Drukkolok nagyon az ébredéshez!!! ++++++ Írj, hogy mi a helyzet!!!
Lányok! Tényleg jobb lenne követni az eseményeket, ha lenne egy tábla! Nagyon kíváncsi vagyok rátok, de nehéz fejben tartani az eseményeket.... és mostanában annyi minden történik velünk.
Vállalná valaki, hogy készít egyet? Légyszíííííííiiii!
BELLA!!!! MI VAN VELED???? JELENTKEZZ!!!
Nyuszifül! Gyere gyakrabban és írj még ezekhez hasonló dolgokat!!! Annyira kell a lelkünknek!!! :wink:
Nyulasz! Köszi! :wink: Még 2 hónap? No, akkor kitartást neked is!!! Mennek a drukkok! +++++++++
Vendég
 


Mo, tőlem a hsg-t is kérte ! :roll:

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

Sajna fájdogál a hasam, bár ez esetleg jót is jelenthet.
Vendég
 


Mindenkinek szép napot!

Csibe!
Megy a drukk a kis fagyisoknak!! :lol:

Bella!
Ne aggódj! Mindig azt hallom mindenkitől, hogy az jó jel! Helyezkedés van!:)
Szóval nyugi! Drukk megy neked is!

Mororo
a bmc-s dolgozók nagyon aranyosak! Néha ugyan rohanás van!
A közös dokinkat pedig én is nagyon szeretem! Nekem eddig csak csupa pozitív élményem van! A biológusnő pedig egy igazi angyal!:)
Majd számolj be hogy döntötök, mikor kezdtek!

Kata
nekem is csak HSG volt!


Nyulasz
Látom beindult a visszaszámlálás :lol:

Erika! :lol:
Úgy tűnik el van kényeztetve a baba:) De hogy nem lehet elkényeztetni egy olyan gyereket akit ennyire vártak, és így küzdöttek érte! :lol:
Vigyázz magatokra!

Nyuszifül
Kár, hogy nem láthatjuk a fürdést! Biztosan fantasztikus lehet!
Egyetértek! Akár saját akár donor, imádni fogjuk,és az apukája lesz a legfantasztikusabb apuka a Földön:)

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Törpe, akkor nem értem Koncz miért kérte + ezt tőlem! Én meg f...k ettől a beavatkozástól!

Kép
kata05
 
 


Hmmm ezt én sem tudom!
Előzmény semmi?
Mioma? Vagy bármilyen más probléma?
Nem értem, de az tutti, hogy érti a dolgát, tehát biztos szükség van erre is!
Eddig még nekem csak a HSG volt kellemetlen, de túléltem!
Ne aggódj, biztos minden rendben lesz!

Ezt találtam a lombikbaba oldalon:

Érzéstelenítésben a méhszájon keresztül vékony optikát vezetünk a méh üregébe és a méh üregének enyhe tágítása után láthatóvá válik annak belfelszíne. A méh nyálkahártyájának kóros elváltozásai: polipus, mióma, összenövések, illetve a méhben rekedt idegentestek ezen módszerrel diagnosztizálhatók. Hasonlóan a laparoszkópiához, itt is lehetőség van operatív beavatkozásra: a méhen belüli összenövések oldhatók, a nyálkahártya alatti miomagócok és polipusok eltávolíthatók és makacs vérzészavar esetén a méh nyálhártyája teljes mélységében eltávolítható. Ezzel az endoszkópos operációs technikával számos esetben elkerülhető hasműtét, a méh kivétele.

Látod! Nem is fogsz érezni semmit! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Köszi Törpe! Nekem semmi előzményem nincs!

Kép
kata05
 
 


Kata!
Nincs mit!
Ha nagyon idegesít, akkor hívd fel őket! Kérdezd meg,hogy miért kell mindkettő! Biztos szívesen elmondják!
Ha nem éred el a dokit, keresd a biológusnőt!

Törpe

Kép
törpehzs
 
 


Törpe,
nagyon köszönöm a biztatást! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Kata
a méhtükrözés az a hiszteroszkópia?????????????
mert ha igen akkor az nekem volt, igaz nekem egyszerre volt laparoszkópia és hiszteroszkópiás műtétem mélyaltatásban.

Törpe
kényeztetés: hát szerintem én már a kórházban elkezdtem, mert én már ott is 2x-3x együtt aludtam mindkét fiacskámmal, csak éppen Ákos bátyó alvás terén kicsit jobb volt mint most Áron baba, valamivel jobban elvolt a kiságyban.
De majd lesz jobb is, csak ki kell várni - remélem, max az lesz amit apjuk mondott - hogy előbb utóbb a 180x200-as franciaágy kicsi lesz a családnak.
Pedig annak idején azt mondtuk, hogy a gyerekek nem fognak velünk aludni, és tessék!!!!!! Már most is van hogy 4-en vagyunk 1 ágyban. De ez csak azért rossz számomra, mert már rettenetesen hiányzik hogy odabújhassak csak apjukhoz!

Mindenkinek Nagy Nagy Kitartást! Mert mindenki megkapja minimum 1x érte az ajándékát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! minimum 1 babóca, ha nem több :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

Nincsenek jó híreim, nem éledtek fel az embriók. Mondjuk az egyik elindult, de csak 30%-a éledt fel, minimum 50%-osnak kell lennie, hogy visszaültessék . Ez most nagyon megviselt Crying or Very sad, jobban mint a nem sikerült lombikok . Nagy valószinűséggel az volt a gond, hogy blasztók lettek lefagyasztva, vagy ki tudja. Valahogy kicsit felháborított az, ahogy ezt közölték,ezt majd holnap részletezem. Párom azzal vigasztal, hogy ha ezt nem élték túl, valószínűleg meg sem tapadtak volna.

Mo úgy tudom, hogy 150 db biopsiát finansziroz az oep az andrológus dokinak, azért irtam, azt amit irtam Neked. Mellesleg nekünk is csináltatni kell egy biopsiát, mert elfogyott az anyagunk. Ezen filózunk, hogy saját anyaggal folytassuk, vagy donorral. Pro és kontra érveket hozunk fel ez mellett és ellene. Január végéig lesz idönk eldönteni a dolgokat.

Bella továbbra is drukkNeked++++++++++++++++

Törpezsu, már a múltkor is akartam kérdezni Tőled, hogy mennyi petesejted lett?

Kép

csibe
csibe32
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?