Sziasztok! A gépem bekrepált, azért nem tudtam jönni, ráadásul anyukám is kórházba került, úgyhogy millió helyre rohangáltam a héten...
Szerdán voltunk a BMC-ben. Vérvételhegyek és EKG mindkettőnknél, Uh nálam, spermavizsgálat a férjemnél. A kariotipizálást is megcsinálták. Egy "kupicával" több vért vettek le a férjemtől és nekünk kellet vinni az Istenhegyi Klinikára. 10.000 Ft-ot kértek. 2 hét múlva tudjuk meg az eredményt. Kiderítik majd, hogy van-e születési rendellenessége a férjemnek és valamiféle géntérképet magyaráztak nekem... de, nem igazán értettem.
A Uh-on kiderült, hogy annyi tüszőm van, mint a fene. PCO gyanús lettem... úgyhogy most mégjobban padlóra küldött a doki. A rákszűrést is megcsinálta, pedig augusztusban volt, csak nem tudtam papírt vinni róla, mert a nőgyógyászom nem adta oda.
Spermaeredmény: újabb azoospermia.
Ez már a 3. vizsgálat volt, úgyhogy nálunk totálisan nincs semmi.
Az andrológus még idén szeretné műteni a férjemet, de azt mondta, hogy az időpontot mi döntsük el itthon. Hívjuk fel, ha végiggondoltuk a dolgokat és kezdeni akarjuk. Jaaa, és kb.: 140-150 ezer lesz a biopszia
A pajzsmirigyem miatt hétfőn telefonálok (akkor kell időpontot kérnem) és talán pénteken összejön a találka a belgyógyász főorvossal. Szóval, velünk ennyi történt. Nagyon gyorsan belekerültem ebbe a lombikos dologba, és millió hülye "betegség" derült ki...
Most még ez a PCO is
mi jöööön méég??!!
Kata! Az eredmények miatt ne aggódj! A BMC-ben mindent újra kivizsgálnak.... mintha előről kezdenéd az egészet. Mondd meg a dokinak a határértékeket, vigyél minden papírt, a többi miatt pedig egyáltalán ne rágd magad! Nagyon alaposak itt. Úgyis csak a saját vizsgálati eredményeikben hisznek. Tőlem is mindent újra kértek...
Csibe! Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!! +++++
Bella! Sok-sok pihi!!!!!!!!!! ++++++++++ Drukkhegyek!!!!!!!!+++++
Lányok! Szívből jövő jótanács: én sok teát kipróbáltam és rendesen félrekezeltem magam! Nagyon óvatosan teázzatok és ismerjétek meg alaposan azt a gyógynövényt, aminek a teáját isszátok!!! Tényleg nem okoskodásból szántam. Mindet ismerem... vagyis azt hittem, hogy ismerem őket.. és annyi bajom lett tőlük, mint a csuda..
Kjaja! A genetikai vizsgálathoz mi egy kórházi vizsgálatkérő lapot vittünk meg a laborban levett vért. A férjem aláírta, hogy beleegyezik a vizsgálatba és hogyan kéri a vizsgálat értékelését. ( levélben, kezelőorvoson keresztül..stb.) A cím: Géndiagnosztikai Centrum Istenhegyi út 29-31. nekünk kellett elmenni oda. A helyszínen fizettünk, leadtuk a vért és ennyi. Szerintem a vérvételesek fognak nektek segíteni. Bizonyára a laborosok is tudnak egy ilyen lapot adni nektek. EZ NEM BEUTALÓ!!!!! Ez csak egy adatlap, beleegyezési nyilatkozat.