Sziasztok!
Egy hete jártam erre, jó sokat írtatok. Tök jó!
Névnaposoknak utólag is nagyon boldog névnapot! Zsombi, Marci!
Andi, jó, hogy írtál - ha csak egy picit is.
Julcsi, igazán jó fotókat tettél fel a kirándulásról. Elképesztően nagyok már a csajok!
Márti, Zsu, csinik lettek a képek! Sugárzó kismamák!
Edith, lányod valóban ügyes, szépen és tisztán beszél! Édes a videón és a képeken is.
Iza, neked meg gratula a képfeltöltéshez.
Romhányi engem is érdekel.
Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!
Ibolya, szerintem sem "katasztrófális" a fiad beszéde, és tényleg tök ügyes azzal az xbox dologgal (amiről csak sejtem, mi lehet...
Zsuzs, remélhetőleg a foga miatt kell most Szandi megint többször éjszaka. Samunak is kijött suttyomban a két felső szemfoga - ezennel beléptünk a 14 fogúak klubjába.
Samu is túl van egy újabb betegségen: múlt hét keddre virradóan borzasztó rosszul aludt, hajnaltájt 39,7 fokos láza volt már, remegett a forróságtól - ilyen sem volt még. Többször hányt, és szegénykém szinte végigaludta a napot. Dokinéni kijött hozzánk, diagnózis: mandulagyulladás, és ezúttal nem úsztuk meg az antibigyót. Valószínűleg az antibiotikum hatására aztán nagyon hamar jobban lett, már másnap sem volt lázas, és aztán rohamosan javult. A hétvégére teljesen OK lett.
És nekem így kellett itthon hagynom a családot, mert a hét második felében külföldön voltam (ezúttal Írországban), Balázs volt itthon vele táppénzen. No, ilyen szörnyű utam sem volt mostanában, de szerencsére nagyon jól boldogultak a fiúk. Büszke vagyok rájuk. Meg az is jó volt, hogy jöttek sokan segíteni - anyut úgy kellett lebeszélnem, hogy most ne vegyen ki szabit. Balázs apukája itt volt másfél napot a fiúkkal, meg Zsófi (Balázs huga) is sokat volt nálunk, amíg nem voltam itthon.
és elképesztő: 3 napot voltam távol (pontosabban 3 éjszakát) és tök sokat alakult a gyerek: énekli a tente-baba-tentét, vannak új szavai (pl. felhő, csacsi, süsü, egér), és ha valamit szeretne, megfogja a kezünket, és visz minket mutatni, hogy mit is akar.
No, lépek, még össze kell raknom a holnapi előadásomat.
Jó éjszakát mindenkinek!
Évi