Sziasztok!
Itt vagyok! Itt vagyok! Itt vagyok!
Juti!
Nagyon édi a vonalzó
A lakásról később tudok csak képet feltenni, mert még a mi szobánk mindig nincs teljesen rendben. Gézu csinálja az irodáját, és addig ott van pár nem oda való dolog. De igérem, ahogy rendben lesz készítek
Tegnap egész nap takarítottam, ki se mentem a lakásból. Na jó nem teljesen egész nap, 10-kor kezdtem hozzá. DE TISZTA A LAKÁS!
Köszi Juti! Hogyha nem baj nem megyek takarítani
Most egy pár hétig a sogórnőm lesz a soros, én csak a szobát fogom rendbe tenni.
Giga! Örülök, hogy mostmár sűrűbben fogsz írogatni! Milyen lett a lakás?
Adri! Nekem szerencsére, max akkor nyagyon rossz, mikor nagyon kell pisilni, de eddig ez nem fájt. kopp-kopp
A derekam viszont szokott, sajna mindig megéreztem így, hogy mikor akar megjönni. Amúgy érdekes, hogy 6-án kellett volna megjönnie (szerencsére nem jött
) de a lényeg, hogy azóta minden hónap 6-a előtt úgy fáj a derekam, mint mikor megjött. Szuszogni én is szuszogok, de csak akkor, hogyha megyek és be nem áll a szám. Ami szinte mindig így szokott lenni
Lecsó!
Óvatosan akkor még a főzéssel is!
Képzeljétek, megvettem ma Kincső első ruháit! Tünemények. Nem birok betelni vele. Szerencsére nem csak a méregdrága boltok pakoltak ki. Bady-t pl. vettem 350 Ft-ért is, és nem is látszik rajta, hogy használt lenni. Vettem egy plüsst, ami kicsit drágább volt, de a boltinál még mindig olcsóbb, szerintem abba fogjuk hazaozni a kórházból. Jajj olyan édesek komolyan. Nagyon félek is egyben. Annyra picuri. Tesóm nem győzött nyugtatni, hogy segít majd az elején, bele fogok jönni. És még egy jó hír akciós a kiságy az egyik boltban, így használtan nem is kell vennünk, mert 15 EFt-ért tudunk újat is venni.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit!
Ja Manka! Nem aggódj, minden rendben lesz! Tudod a para sem használ a pincurnak! Hm... én beszélek
Puszi mindenkinek!